-
ΠΡΩΤΟΝ. ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΒS...! ΚΑΛΗ, ΚΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650. ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ V-STROM 1000 ΜΕ ABS. ΆΡΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 650 ΜΕ ABS ΤΟ 2006;
-
ΠΡΩΤΟΝ. ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΒS...! ΚΑΛΗ, ΚΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650. ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ V-STROM 1000 ΜΕ ABS. ΆΡΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 650 ΜΕ ABS ΤΟ 2006;
-
-
Ο χρήστης ΒΑΝΙΑΣ έγραψε:
ΠΡΩΤΟΝ. ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΒS...! ΚΑΛΗ, ΚΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650. ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ V-STROM 1000 ΜΕ ABS. ΆΡΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 650 ΜΕ ABS ΤΟ 2006;Αυτο για το ABS για το 650 δεν το γνωριζω...Το 650 της Σουζουκι ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο με τελικη κοντα στα 200 πραγματικα,ευκολοδηγητο,ελαφρυ με αψογα φρενα..Το ΑΒS ειναι καλο και αξιζει νομιζω..Αλλα και εγω σα νεος οδηγος με το Vstromaki και με κοκκαλωμα των φρενων η μηχανη δεν μπαστουνιασε...
Πρεπει να ξερεις οτι το VStrom 650 και 1000 eχουν EBD...οποτε σε πιεση πανω απο το 60% της μανετας του μπροστινου δινει και 15% πισω οποτε φανταζεσαι ποσο μπροστα ειναι η Σουζουκι σε αυτο...
Αλλα πλεονεκτηματα της Vstrom
1.Eγκεφαλος PGM F3 ενω η Χοντα PGMF1
2. Ρυθμιζομενη προφορτιση μπρος και πισω
3. Μονοκομματο ψαλιδι πλαισιοφοβερη ακαμψια
4. Ρυμιζομενη ζελατινα
5.Πολλους παραπανω ιππους απο τα αλλα πχ 650 σουζουκι 67ιππους στον τροχο και Τρανσαλπ 48ιππους
6. Δικυλινδρη με γωνια 90 μοιρες και οχι 52 οπως η Χοντα αρα οχι αντιβαρα=οχι κραδασμοι
7.Κλεινοντας γιατι βαρεθηκα να γραφω στο δρομο φυσαει και παταει πολλα μα πολλα μηχανακια -
ΦΙΛΕ ΒΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ V STROM 650 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ABS Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο RANDOM ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΑΝΕΤΑ Ε.Ο. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. -
.Ι
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ(ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ...ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΛΛΛΑ). ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΥΑΜΑΗΑ 125 MAJESTY. ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ, ΜΕ 2 ΚΡΑΝΑΚΙΑ ΑΙΡΟΧ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ...(ΑΣΧΕΤΟ!!!!) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΨΟΥΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ, ΜΕ ΜΙΑ STROMITSA!!! ΑΝΑΛΟΓΙΑ V 90, 650CC, 70 ΑΛΟΓΑ. ΣΚΕΤΗ ...ΑΥΛΑ!!! ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΒS(ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ). ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2006 ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ STROM 650 H 1000 ME ABS. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Η SUZUKI ΕΣΤΩ ΤΟ 1000. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ Η HONDA ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ VARADERO. ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ...ΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΛΕΣ;;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ..ΑΥΛΙ Η ΗΟΝDA ME TO STROM. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 2006 Η HONDA!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠΑΚΙ;;; ΠΕΣ ΚΑΤΙ, ΞΕΣΠΑ, ΒΡΙΣΕ ΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ!!! ΓΚΑΜΩΤΟ...!!!
-
Το V-Strom 650 είναι ό,τι καλύτερο & γρηγορότερο (κατά τη γνώμη μου)υπάρχει στην κατηγορία αυτή κ λίγο πιο πάνω (σε κυβικά).
Πραγματικά, χαίρεσαι να κάνεις ταξίδια, πολύ άνετη
και σχετικά οικονομική σε καύσιμο.Αρκετά γρήγορη,
μάλλον λίγο πιο αργή από TDM 900 (απ' όσο κατάλαβα )200αρίζει, μέχρι να πείς.....V-Strom!
(βέβαια, δεν απάντησα στην ερώτησή σου περί ABS, δε γνωρίζω )
-
Νομιζω οτι μπορεις να βαλεις εκ των υστερων ABS σε ολες τις μοτοσυκλετες (μηχανικο νομιζω). Για το 2006 transalp 750 νομιζω με μοτερ απο africa
-
strom στα γερμανικα σημαινει ανεμος γουαου....
-
Ο χρήστης ΒΑΝΙΑΣ έγραψε:
ΠΡΩΤΟΝ. ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΒS...! ΚΑΛΗ, ΚΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650. ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ V-STROM 1000 ΜΕ ABS. ΆΡΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 650 ΜΕ ABS ΤΟ 2006;Αν είσαι νέος οδηγός, όπως λές, με δίπλωμα, όπως δεν μας λές, σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σου, όπως λές, καλό θα είναι να πάρεις ένα scooter 50cc για κανένα 2-3 χρόνια να μάθεις τι πάει να πει μηχανή και μετά να πάρεις ότι θέλεις. Αν πάλι μπορείς λόγω ηλικίας να βγάλεις μεγαλύτερο δίπλωμα πάρε ένα 150cc και... καλές βόλτες!
-
Αν είσαι νέος οδηγός, όπως λές, με δίπλωμα, όπως δεν μας λές, σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σου, όπως λές, καλό θα είναι να πάρεις ένα scooter 50cc για κανένα 2-3 χρόνια να μάθεις τι πάει να πει μηχανή και μετά να πάρεις ότι θέλεις. Αν πάλι μπορείς λόγω ηλικίας να βγάλεις μεγαλύτερο δίπλωμα πάρε ένα 150cc και... καλές βόλτες! [/quote]
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 125 ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!, ΑΛΛΑ ''ΑΔΕΡΦΕ'', ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΑΡΑ... ΘΕΛΩ STROM!!! ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 650 ΜΕ ΑΒS Η ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ;;;
-
Ο χρήστης ΒΑΝΙΑΣ έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 650 ΜΕ ΑΒS Η ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ;;;Τα κεφαλαία ειναι εκνευριστικά. Είναι σαν να φωνάζεις.
Μην περιμένει τίποτα νέο απο Honda & TransAlp. Αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το χώμα (εκτός από καλά πατημένο χωματόδρομο) τότε VStrom.
Το TransAlp κρατάει λίγο τον 'OFF' πρόσχυμα αλλά όσο περνούν τα χρόνια και τα μοντέλα όλο και λιγότερο 'OFF' γίνεται χωρίς να πλησιάζει σε τεχνολογία και χαρακτήρα το VStrom.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Αυτο για το ABS για το 650 δεν το γνωριζω...Το 650 της Σουζουκι ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο με τελικη κοντα στα 200 πραγματικα,ευκολοδηγητο,ελαφρυ με αψογα φρενα..Το ΑΒS ειναι καλο και αξιζει νομιζω..Αλλα και εγω σα νεος οδηγος με το Vstromaki και με κοκκαλωμα των φρενων η μηχανη δεν μπαστουνιασε...
Πρεπει να ξερεις οτι το VStrom 650 και 1000 eχουν EBD...οποτε σε πιεση πανω απο το 60% της μανετας του μπροστινου δινει και 15% πισω οποτε φανταζεσαι ποσο μπροστα ειναι η Σουζουκι σε αυτο...
4. Ρυμιζομενη ζελατινα
5.Πολλους παραπανω ιππους απο τα αλλα πχ 650 σουζουκι 67ιππους στον τροχο και Τρανσαλπ 48ιππους
6. Δικυλινδρη με γωνια 90 μοιρες και οχι 52 οπως η Χοντα αρα οχι αντιβαρα=οχι κραδασμοι
7.Κλεινοντας γιατι βαρεθηκα να γραφω στο δρομο φυσαει και παταει πολλα μα πολλα μηχανακιαΤο ebd που το είδες??? Σε μηχανές μόνο τα honda το έχουν, και μερικά scooter (integral λεγεται εκεί).
Η ίδια απορία κ για τον εγκέφαλο....Πέρα από το να φυσάει κ να πατάει, το οδηγείς ?
ABS δε πρόκειται να βγάλει και ο λόγος είναι το κόστος.. h suzuki θέλει να κρατήσει τη τιμή χαμηλά και το abs κοστίζει...
αν είσαι νέος οδηγός θα έλεγα να το σκεφτείς λίγο...
είναι αρκετά τα άλογα κ το βάρος της μχανής για να τα κουμαντάρεις.. -
Ο χρήστης odd έγραψε:
Αυτο για το ABS για το 650 δεν το γνωριζω...Το 650 της Σουζουκι ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο με τελικη κοντα στα 200 πραγματικα,ευκολοδηγητο,ελαφρυ με αψογα φρενα..Το ΑΒS ειναι καλο και αξιζει νομιζω..Αλλα και εγω σα νεος οδηγος με το Vstromaki και με κοκκαλωμα των φρενων η μηχανη δεν μπαστουνιασε...
4. Ρυμιζομενη ζελατινα
7.Κλεινοντας γιατι βαρεθηκα να γραφω στο δρομο φυσαει και παταει πολλα μα πολλα μηχανακιαΤο ebd που το είδες??? Σε μηχανές μόνο τα honda το έχουν, και μερικά scooter (integral λεγεται εκεί).
Η ίδια απορία κ για τον εγκέφαλο....Πέρα από το να φυσάει κ να πατάει, το οδηγείς ?
ABS δε πρόκειται να βγάλει και ο λόγος είναι το κόστος.. h suzuki θέλει να κρατήσει τη τιμή χαμηλά και το abs κοστίζει...
αν είσαι νέος οδηγός θα έλεγα να το σκεφτείς λίγο...
είναι αρκετά τα άλογα κ το βάρος της μχανής για να τα κουμαντάρεις..Καλά τα λέτε κύριοι,εγώ βασανίζομαι χρόνια.Πότε θα βγάλει η μία εταιρία το ένα μοντέλο,πότε θα βγάλει η άλλη το άλλο....
Επειδή γνωρίζω τα πράγματα από μέσα,είμαι εκπαιδευτής οδηγών,σιχτίρισα τους πάντες και έκανα ματ.Πήρα ένα BMW R 1200 GS,γιατί είμαι και σε ηλικία που πρέπει να παντρευτώ ΚΑΙ μοτοσικλέτα και ησύχασα.Ψάξτε πολύ για μοτοσικλέτα παιδιά.Οι δρόμοι-σαπούνια δεν χωράνε λάθη...
A.B.S EVO UBER ALLES.... -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η V-STROM DL650 ME ABS
-
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ V-STROM 650 NA ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.!!
ABS,KAI ΔΥΟ ΜΠΟΥΖΙ ΑΝΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ,ΑΛΛΗ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΑΛΛΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ
ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ (ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ)..ΕΙΝΑΙ Κ@ΥΛΑ!!!!!!
-
Αντε καλοριζικη, καλοταξιδι και αναμενουμε συντομα εντυπωσεις και για το πολυποθητο ΑΒS
-
Ο χρήστης nickpar έγραψε:
:yahoo:
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ V-STROM 650 NA ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.!!
ABS,KAI ΔΥΟ ΜΠΟΥΖΙ ΑΝΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ,ΑΛΛΗ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΑΛΛΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ
ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ (ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ)..ΕΙΝΑΙ Κ@ΥΛΑ!!!!!!
Το είδες να κατεβαίνει απο το φορτηγο? Μα πότε πρόλαβε και ήρθε αφου την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε!!! Τέλος πάντων κράτα και το majesty γιατί μετά απο 1-2 μήνες που θα σου περάσει η κάυλα όπως λές πάλι με αυτό θα γυρνάς με τέτοια κατανάλωση και μέσα στην Αθήνα. Θα βογκάει μέσα στην κίνηση και τα πίσω μαρσπιέ που είναι έξω απο την εξάτμιση θα βρίσκουν παντού (σε προφυλακήρες εννοώ). Κατά τα άλλα είναι ότι καλύτερο με αυστηρά κριτήρια και εκτός αυτού έκανε την transalp να μείνει στα αζήτητα. Ενός χρόνου vstrom με συναγερμούς +givi + bag δερματινο πωλήθηκε την περασμένη εβδομάδα 5200. Και αγοράστηκε 1000 με 7450 Καλά ταξίδια και προσοχή...
-
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ABS ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.
(ΥΠΗΡΧΑΝ STOCK ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΙΓΟΥΝ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΠΙ
KAZE R ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ..
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΒS ΚΑΙ V-STOM 650!!!