-
Έκτος αγώνας της χρονιάς και η McLaren ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει αγώνα με δύο μονοθέσια χωρίς πρόβλημα, παρόλο που έχει παρουσιάσει μόλις μία μηχανική βλάβη. Βουντου μας έχουν κάνει;
Και η απογοήτευση της χρονιάς (Montoya) δεν λέει να συνέλθει. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
:evil:
Έκτος αγώνας της χρονιάς και η McLaren ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει αγώνα με δύο μονοθέσια χωρίς πρόβλημα, παρόλο που έχει παρουσιάσει μόλις μία μηχανική βλάβη. Βουντου μας έχουν κάνει;
Και η απογοήτευση της χρονιάς (Montoya) δεν λέει να συνέλθει.Δοθείσης της ευκαιρίας φίλε ripper, θα ήθελα να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς της Mclaren, γιατί μόνο βουντού δε νομίζω οτι είναι η περίπτωση, τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο οδηγούς της.
Μελβούρνη: Λάθος του Kimi στα quals με μικρή έξοδο που όμως του στοιχίζει πικρά καθώς περνά τον αγώνα πίσω από αργότερους συνδυασμούς με τα μικρολάθη να συνεχίζονται και κατα τον αγώνα. Ο Μοντόγια σε μια κατα τ' άλλα ευνοϊκή μέρα κάνει έναν πολύ μέτριο αγώνα. Ας πούμε οτι η Mclaren δεν έχει ακόμα την ταχύτητα.
Sepang : Ατυχία για Kimi με σκασμένο λάστιχο ενώ πάλευε για πλασάρισμα ψηλά. Ο Monty ξεκινά 11ος και αφοσιώνεται σε μια χορταστική περιήγηση του τοπίου της πίστας. Τελικά εκμεταλλευόμενος τις εγκαταλείψεις των μπροστινών του, κατατάσσεται 4ος. Οταχύτερος γύρος του 1.2 sec πιο αργός από τον Kimi.
Bahrain : Ο βλάκας πλέον κατ' εμε καταφέρνει να χτυπήσει αρκετά σοβαρά παίζοντας τεννις (?) . 2 αγώνες έξω. Οι αντικαταστάτες του τα καταφέρνουν πιθανότατα καλύτερα απ' ότι θα ήθελε ο ίδιος. O Kimi αν και με λαθάκια στον γύρο του την Κυριακή, τερματίζει από 9ος, 3ος.
Imola : Ο βλακας γίνεται χαζομπαμπάς και αμφιβάλλω αν είδε καν τον αγώνα. Ο Kimi χτυπιέται για 2η φορα από κακοτυχία (και 1η φορά από αναξιοπιστία της Mclaren κ. Πουρναράκη, γιατί ακούμε κατα καιρούς περίεργα για την αξιοπιστία της)
Barca : Ο Juan δεν παει στα δοκιμαστικά, δεν παει στον αγώνα, κανει τετακε, κολλάει η αντλία και γενικά περνά ένα χαλαρό Σαβ/κο παραπονούμενος για το στήσιμο της Mclaren (Στη Βαρκελώνη όπου εχει κανει 100.000 γύρους!!! ) Ο Kimi πήγε καλούτσικα με τον Dennis να μην είναι 100% ευχαριστημένος καθώς λεει πως ο Kimi δεν άκουγε τις εντολές του να κόψει ρυθμό...χεχεχε (ο Juan δεν τον ακούει για να ανεβάσει ρυθμό)
Monaco: Ο Kimi πετάει προς το παρόν και ο Juan καλύτερα να πάει για κολύμπι μια και τα σκ.τωσε για άλλη μια φορά κάνοντας breaktesting στον Ralph και τρώγοντας μια ξεγυρισμένη από τους αγωνοδίκες. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...
Κλείνοντας, για να θυμηθούν οι παλιότεροι του forum και να μαθαίνουν οι νεότεροι, να δηλώσω ότι έχω μπλέξει σε ομηρικές μάχες από αυτό το βήμα στηρίζοντας τον Monty, απέναντι σε Mschumacher, Lybe, Alfa Romeo etc etc. Μέχρι και στον Πουρναράκη τα έχωνα όσο μπορούσα. Βαρέθηκα όμως, 4 χρόνια πήγαν και βλέπω τη σούπα να κρυώνει χρονιά με χρονιά. Μέχρι και site είχα φτιάξει για τον βρωμοκουφάλα αλλά αυτός τον χαβά του... Α, ρε Brasil 2001 σε τι μπελάδες με έβαλες
-
Τιτλος :' Ευσεβεις ποθοι ενος Ferrarakia !!!'
Λοιπον ...εχουμε κ λεμε....
Λιγο η τιμωρια του Montoya , λιγο το λαθος του Ralph και λιγο ο καλυτερος γυρος που εκανε ο Schumi στο 2ο qualify απο τον Villeneuve κ τον Barichello , τον φερανε στην 8 θεση ...και για να ακουγεται καλυτερα στο αυτι ...στην 4η σειρα !!
Τι μένει τωρα για την νίκη ....? Τιποτα σπουδαιο ....Aπλα....
1.Προσπεραση στην εκκινηση στους Coulthar κ Ηeindfield και πιασαμε την
6 θεση αμεσως αμεσως ...2.Στην πρωτη δεξια στροφη μετα την εκκινηση χτυπανε μεταξυ τους οι Kimi k Fernando και ετσι ανεβαινουμε χωρις κοπο στην 4η θεση και εχουμε και το πλεονεκτημα οτι δεν θα παρουν βαθμους οι ακατανομαστοι .....
3.Tον Jarno περναμε στα pits λογω διαφορετικης στρατηγικης , και ετσι βρισκομαστε μεχρι τη μεση του αγωνα στην 3η Θεση ...
4.Τι μενει τωρα ?? Fisichella k Webber ...Αυτοι θα αλληλοεξωντοθουνε..σε καποια στροφη θα κανει καποια κινηση o Fisi να περασει και θα βγουνε και οι δυο εκτος .....
Οπoτε ... 1ος ο Schumi στους 10 γυρους που απομεινανε ....αν τωρα δεν σκασει και κανενα λαστιχο την 1η θεση την εχουμε στο τσεπακι ..
Aπλα πραγματα δηλαδη........!!!
ΟΧΙ ρε γαμωτο ....γιατι με ξυπνησατε ????
-
Και τα δύο posts...απίστευτα!!!
Τελικά αυτό είναι η ουσία!
Οσοι απο εμάς μπορούμε να βλέπουμε την ουσία χωρίς παρωπίδες!Συγγνώμη για το off-topic!!! Αλλά εντυπωσιάστηκα!
-
OMG που λένε και στο Counter Strike.. Τι αγώνας απίστευτος ήταν αυτός?
Καλά οκ, υπερβάλλω αλλά οι τελευταίοι 15-20 γύροι ήταν πολύ καλοί και με τεράστιο ενδιαφέρον.. Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι η Mclaren έχει βάσιμες πιθανότητες να κατακτήσει και τα δύο πρωταθλήματα..
Προσωπικά, δεν μου άρεσε καθόλου η προσπάθεια του Alonso την δεύτερη φορά που το προσπέρασε ο Webber. Δεν μου άρεσε που τόσο επιθετικά προσπάθησε να κρατήσει την θέση του. Τέτοια ενέργεια πιστεύω ότι δεν θα την έκανε ποτέ ούτε ο Kimi ούτε ο Schumi. Ο Montoya όμως άνετα. Ίσως να μην κατάλαβα καλά τι έγινε αλλά αυτή η α΄ποψη μου δημιουργήθηκε..
(Δεν βγαίνει το νόημα που θέλω αλλά ελπίζω να το ένοιωσαν και άλλοι και να κατάλαβαν τι θέλω να πω.. )
-
2 Thumbs up (που λενε κ στον κινηματογραφο) για τους Heidfield,Trulli για το θεαμα κ την αγωνιστικοτητα τους κ φυσικα Raikkonen για εναν ανετο κ αλανθαστο αγωνα ..
Πολλα thumbs down για Αlonso γιατι μαθαμε πια το κολπο που κανει για να κραταει τη θεση του οταν δεν εχει την αναλογη ταχυτητα,για τον Barichello γιατι πρεπει να μαθει να κανει κ καμια προσπαθεια για προσπεραση και να μην κοιμαται κατα τη διαρκεια του αγωνα κ στον Montoya γιατι απο τον πολυ καλο ανταγωνιστικο Montoya του παρελθοντος περασαμε σε εναν νεροβραστο Montoya που δεν μπορει με μια Mclaren να βρει τρυπα περασει τον Alonso που σερνεται στην πιστα.....
Και τελος ενα μεγαλο THUMB DOWN !! στις Ferrari κ Βridgestone γιατι πρεπει να αποφασισουν να κανουν κατι πριν τελειωσει το πρωταθλημα ...Υ.Γ Μπραβο Ferrari καλα τα πηγες στο Monaco ...7 κ 8 θεση δεν ειναι και ασχημα ....Αν τωρα στον επομενο αγωνα εγκαταλειψουν 6,7 ακομη , ισως παρεις και την πολυποθητη για εφετος πρωτη θεση ....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και τα δύο posts...απίστευτα!!!Ευχαριστούμε αφεντικο
Τελικά αυτό είναι η ουσία!
Οσοι απο εμάς μπορούμε να βλέπουμε την ουσία χωρίς παρωπίδες!Ψωνάρα!
Σοβαρά τώρα... Πολύ ωραίος αγώνας από την 2η θέση και κάτω... Ο Kimi στον πλανήτη του και είμαι πολύ περίεργος πόσο θα ήταν η διαφορά από τον 2ο αν δεν το 'έσβηνε' στους τελευταίους 30 γύρους. Ο σκηνοθέτης έκανε τουλάχιστον 15-20 γύρους να τον συμπεριλάβει έστω και σε ένα πλάνο.
Σχετικά αθόρυβα κατ' εμε οι BMW ανέβηκαν στο βάθρο με εξαίρεση την πολύ ωραία μάχη με Alonso. Kid, συμφωνώ μαζί σου για την κακογουστιά της κίνησης του Alonso την 2η φορά με Webber. Την 1η φρέναρε κι αυτός πολύ αργά και έφυγε ευθεία, δεκτόν. Την 2η έχει μπει κανονικά στο s-ακι και ξαφνικά κόβει δεξιά και το σανιδώνει. Έλα όμως που τα slick δεν τραβούσαν και ακόμη κι έτσι ο Marko (έκλεψε κι αυτός λίγο, χεχε) τον παίρνει.
Εντύπωση μου έκανε το πόσο και οι δυο renault έφθειραν τα ελαστικά τους, ιδίως σε σχέση με τις BMW. Τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.
Ο Trulli είδε κι απόειδε με τον συμπατριώτη του και δοκιμάζει να περάσει σε σχεδόν αδύνατο σημείο. Σωστός καμικάζι. (Νομίζω ο Schumi είχε περάσει στο ίδιο σημείο 'σπρώχνοντας' σε παλιότερο αγώνα).
Μου άρεσε πολύ ο αγώνας του Full Monty... Θυμήθηκε κάπως τον παλιό του καλό εαυτό όπως άρπαζε κάθε ευκαιρία για προσπέραση. Με λύπησε μόνο πολύ που δεν πέρασε τον Ισπανό στο τέλος καθώς θα έκανε διπλό καλό. Και τη Mclaren θα βοηθούσε και τον Kimi. Ίσως πάλι γι' αυτό δεν το έκανε, χεχεχε. Αλήθεια, πώς βρέθηκε μπροστά από τον Massa;Τέλος, θα ήθελα να με ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του forum από που θα παραλάβω τα 1.000.000 Ευρώ μου, για τη σωστή πρόβλεψη της έκπληξης ων Redbull στα pit-stops. Ο Τάκης δεν κατάλαβε τι ήταν, μάλλον δεν είναι fan των συγεκριμένων ταινιών. Συμβιβάζομαι και με μια υψηλόβαθμη διευθυντική θέση σε διαφημιστική εταιρία ή στον ΟΠΑΠ ή ως μέντιουμ στην τηλεόραση μαζί με τον Rally maniac ο οποίος θα σας γκαντεμευει όλους αν δεν καλείτε το 090 μας. Cheerz
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
κ στον Montoya γιατι απο τον πολυ καλο ανταγωνιστικο Montoya του παρελθοντος περασαμε σε εναν νεροβραστο Montoya που δεν μπορει με μια Mclaren να βρει τρυπα περασει τον Alonso που σερνεται στην πιστα.....Ναι μόνο που ο montoya είχε 2 γυρους για να μπορέσει να κάνει προσπέρασμα ενώ οι williams χρειάστηκαν πιο πολλους απο 2 για να τα καταφέρουν και στο κάτω κάτω απο την τελευταία θέση που ξεκίνησε μια χαρα είναι η 5η θέση !!!
-
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
κ στον Montoya γιατι απο τον πολυ καλο ανταγωνιστικο Montoya του παρελθοντος περασαμε σε εναν νεροβραστο Montoya που δεν μπορει με μια Mclaren να βρει τρυπα περασει τον Alonso που σερνεται στην πιστα.....
Ναι μόνο που ο montoya είχε 2 γυρους για να μπορέσει να κάνει προσπέρασμα ενώ οι williams χρειάστηκαν πιο πολλους απο 2 για να τα καταφέρουν και στο κάτω κάτω απο την τελευταία θέση που ξεκίνησε μια χαρα είναι η 5η θέση !!!
Ο webber πάντως τον 'κατάπιε' τον Alonso δύο φορές σε δύο γύρους.. Ο αγώνας του Montoya ήταν εξαιρετικός αλλά δεν ήταν επιθετικός όπως μας έχει συνηθίσει.. Αν κατάλαβα καλά, αυτό εννοεί ο TLG.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο webber πάντως τον 'κατάπιε' τον Alonso δύο φορές σε δύο γύρους.. Ο αγώνας του Montoya ήταν εξαιρετικός αλλά δεν ήταν επιθετικός όπως μας έχει συνηθίσει.. Αν κατάλαβα καλά, αυτό εννοεί ο TLG.
Εγώ πάντως πιστεύω οτί αφού κατάφερε απο την τελευταία θέση να τερματίσει 5ος ηταν πάρα πολύ επιθετικός.
Κάτι άλλο, ο alonso δεν έπρεπε νά πάρει ποινή οταν έκοψε δρόμο ;;;;;;;;; -
Τον αγώνα θα ετοιμαζόμουν να τον χαρακτηρίσω υποκειμενικοαντικειμενικά ως έναν απολαυστικό βαρετό αγώνα (απολαυστικός για τι νίκη του Κίμι -McLaren και βαρετός γιατί δεν είχε τις συγκινήσεις που μας συνήθιζε τα τελευταία χρόνια το Μονακό).
Τελικά τον χαρακτηρίζω ως καταπληκτικό αγώνα γιατί νίκησε ο Ραικκόνεν - McLaren (υποκειμενικό), ο Αλόνσο δε πήρε βάθρο κ έτσι αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά αλλά σταθερά το πρωταθλημα φωτιά (υποκειμενικό) αλλά και γι'αυτές τις συγκινήσεις και αγωνία των τελευταίων γύρων από την 2η θέση και πίσω (αντικειμενικό πιστεύω).
Εμένα μου άρεσε ο Αλόνσο γιατί προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση του εκτός του γεγονότος ότι έκοψε δρόμο και γι'αυτό πρέπει να τιμωρηθεί, άσχετα αν τελικά τον περάσανε (υποκειμενικόαντικειμενικό ).
Για τη Φερράρι τι να πω. Έχουν γίνει McLaren (όχι τη φετινή βρε!) αν και σε αξιοπιστία τα πάνε καλύτερα.
Όσο για τις Williams μάλλον αποτελούν την έκπληξη του αγώνα.
Εν τέλει μπορώ να δηλώσω ευχαριστημένος από το φετινό πρωτάθλημα γιατί δείχνει να έχουμε επιτέλους 2 βασικούς και ξεκάθαρους διεκδικητές του πρωταθλήματος κάτι το οποίο πρέπει να ανατρέξω στο 2000 για κάτι παρόμοιο. Μένει να αποδειχθεί και στους υπόλοιπους αγώνες (και να μην είναι παράσταση για ένα ρόλο).
ΥΓ. Αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα ο Αλόνσο στους τελευταίους γύρους ή ήταν θέμα ελαστικών η πτώση του?
-
Μπράβο στον Κίμι όχι τόσο για τον αγώνα όπου έκανε περίπατο, αλλά για τη σταθερότητα του περισσότερο. Στους τρεις τελευταίους αγώνες κάνει pole position και η νίκη μόνο στην Ίμολα του ξέφυγε από μηχανικό πρόβλημα. Το θέμα όπως είναι η F1 πια είναι να στήνεις σωστά το αυτοκίνητο και να ξεκινάς όσο πιο μπροστά γίνεται. Το κάνει αυτό ο Κίμι, και μετά ο αγώνας του φαίνεται να είναι εύκολος.
Τι γκαντεμιά όμως ήταν αυτή με το Σουμάχερ ρε γμτ; Πάνω που περίμενα να δω αν θα γίνει ότι στην Ίμολα(να μείνει έξω πολύ κάνοντας ταχύτερους γύρους) γίνεται το ατύχημα. Το χειρότερο είναι ότι το pace car βγήκε μπροστά του, κι έτσι η διαφορά από τους πρώτους πήγε στον ένα γύρο. Δεν γινόταν να βγει μπροστά από τον Ραικκόνεν. Είμαι σίγουρος ότι θα ανέβαινε στο βάθρο, αφού και σ αυτόν τον αγώνα είχε την ταχύτητα. Δεν είμαι απαισιόδοξος, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο λένε πολλοί. Είναι θέμα χρόνου να κερδίσει πάλι.
Τα Bridgestone υστερούν κυρίως στα δοκιμάστικά που απαιτείται από τα λάστιχα να δουλέψουν αμέσως. Έτσι οι Φερράρι ξεκινάν από πίσω, αλλά στον αγώνα έχουν την ταχύτητα.
Η πατάτα του αγώνα: Η απόπειρα προσπεράσματος του Βιλνεβ στον Μάσα. Κάταστροφή για την ομάδα. Τον αναγκασε να ανοιχτεί αφήνοντας χώρο και για τις δύο Φερράρι να περάσουν! Ο ίδιος εγκατέλειψε! Ο Ζάουμπερ θα πρέπει να χτυπιόταν!
Α! Μου άρεσε ο αγώνας του Μοντογια. Δεν ξέρω γιατί τέτοια αντιμετώπιση από πολλούς. Αν ήταν κάποιος άλλος θα λέγαμε μάλλον ότι έκανε ένα ώριμο αγώνα (μέτά απο τα καταστροφικά δοκιμαστικά). Επίσης μου άρεσε πολύ η προσπάθεια του Σούμι να περάσει τον αδερφό πάνω στη γραμμή του τερματισμού. Ναί, ο Σούμι ήταν, δεν ήταν ο Μπαρικέλο. Αυτόν τον πέρασε στο σικέιν μετά το τούνελ.
-
Άψογος ο KR. Τίποτα στραβό, lights to flag που λένε κι οι Εγγλεζάρες.
Ωραίο θέαμα στους τελευταίους γύρους, πραγματικά με κομμένη την ανάσα!
Η Ferrari έίχε εξαιρετικό ρυθμό αγώνα, ίσως τον καλύτερο απ' όλους αλλά αυτό είναι πρακτικά άχρηστο όταν δεν είσαι σε θέση να βρεθείς ψηλά στην εκκίνηση.
Πάντως το πρωτάθλημα αναμένεται καυτό! Αυτή τη στιγμή θα ποντάριζα στον Raikkonen για πρωτάθλημα, όπως άλλωστε έκανα και πριν αρχίσει η σεζόν!
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Ο Trulli είδε κι απόειδε με τον συμπατριώτη του και δοκιμάζει να περάσει σε σχεδόν αδύνατο σημείο. Σωστός καμικάζι. (Νομίζω ο Schumi είχε περάσει στο ίδιο σημείο 'σπρώχνοντας' σε παλιότερο αγώνα).Το είχε επιχειρήσει ο Σουμάχερ το 98 στον Βουρτς για την 2η θέση αν θυμάμαι καλά. Προσπέρασμα διαρκείας, πέρασε τελεικά αλλά μισό γυρό μετά φάνηκαν τα προβλήματα. Μπήκε στα πιτς και έμεινε πολλά λεπτά μέχρι να επιδιορθωθεί. Στο Μονακό το προσπέρασμα ή θα πετύχει ή θα εγκαταλείψεις απ ότι φαίνεται.
-
Συμβιβάζομαι και με μια υψηλόβαθμη διευθυντική θέση σε διαφημιστική εταιρία ή στον ΟΠΑΠ ή ως μέντιουμ** στην τηλεόραση μαζί με τον Rally maniac ο οποίος θα σας γκαντεμευει όλους αν δεν καλείτε το 090 μας.** CheerzΈγραψες!!!
Μάλλον όμως έχασα τη δύναμή μου γιατί περίμενα Ralf και Monty να κάνουν καμιά τρέλα στην εκκίνηση που ήταν κοντά!!
(Για τον Massa δε θέλει ταλέντο να προβλέψεις ότι θα την κάνει, οπότε δεν τον αναφέρω καν )
Αν θες γκαντέμη να το πω στο φιλαράκι που έγραψα ότι κοροϊδεύουμε! (Χρίζομαι manager του)
Εγγυημένη ποιότητα, διάρκεια και άμεση επίδραση (προχθές 1'' αφότου ανέφερε τη λέξη έκρηξη έσκασε στα 10m η εξάτμιση μιας μηχανής!!! Όλοι γύρω βουβάθηκαν εκτός από την παρέα που πέσαμε κάτω από τα γέλια!! ).
(Μάλλον ξέφυγα offtopic έ???? )Τέλος, θα ήθελα να με ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του forum από που θα παραλάβω τα 1.000.000 Ευρώ μου, για τη σωστή πρόβλεψη της έκπληξης ων Redbull στα pit-stops. Ο Τάκης δεν κατάλαβε τι ήταν, μάλλον δεν είναι fan των συγεκριμένων ταινιών.
Πράγματι δεν άκουσα να σχολιάζουν κάτι! Καλά, πόσο αστείοι ήταν με εκείνα τα κράνη....
-
Για πρώτη φορά νομίζω στη ζωή μου χάρηκα τον Trulli. Αμάν και ξανά αμάν με τους συντηρητικούς οδηγούς που τρέχουν περιμένοντας να κάνει ο άλλος το λάθος. Καλά να είναι και να τους χαίρονται οι (εξίσου ξενέρωτοι φαντάζομαι) οπαδοί τους. Εγώ θέλω θέαμα! Ένα μπράβο και στους οδηγούς της Williams που μας χάρισαν ωραίες στιγμές. Α, μπράβο και στο Βιλνέβ που επιτέλους μας θύμισε λίγη από τη χαζομάρα που τον έδερνε και την οποία λατρέψαμε. Οδηγήθηκε στη μπαριέρα αλλά προκειμένου να τρέχει 20 γύρους πίσω από το Massa καλά έκανε. Άσε που έμμεσα έδωσε βαθμούς και στη Ferrari!
Γενικώς μπράβο σε όσους φροντίζουν να διώχνουν την βαρεμάρα από τα μεσημέρια μας. -
Καταπληκτικός αγώνας, με αγωνία μέχρι το τελευταίο μέτρο και αρκετές προσπεράσεις (στο Μονακό ).
Για την ανασκόπηση του MOnoimoi: Συμφωνώ σε όλα με δύο ενστάσεις. Ξέχασες το σβήσιμο του κινητήρα του Raikkonen στην εκκίνηση στην Αυστραλία (από δικό του λάθος) και όσον αφορά την απόδοση του Montoya στην Ισπανία δεν νομίζω ότι ήταν τόσο τραγικός.
Γενικά πάντως περίμενα πολύ περισσότερα απο τον Κολομβιανό. Δεν περίμενα να είναι πιο γρήγορος απο τον Raikkonen, αλλά σίγουρα να κάνει καλύτερες εμφανίσεις από τις αντίστοιχες περσινές του Coulthard.
Σήμερα πάντως έκανε πολύ καλό αγώνα και ελπίζω ότι θα συνέλθει στη συνέχεια.
Σχετικά με την ποινή του, νομίζω ότι ήταν υπερβολική (ίσως να μην είμαι αντικειμενικός). Σε ανάλογες περιπτώσεις συνήθως επιβάλλεται πρόστιμο. Και η αφαίρεση του καλύτερου χρόνου των δοκιμαστικών είναι ποινή που επιβαλλόταν με το παλιο σύστημα δοκιμαστικών. Με αυτό, το να τον στείλεις ελαφρά τη καρδία τελευταίο μου κάθεται κάπως βαρύ για ένα αμφισβητούμενο γεγονός στα ελεύθερα. -
Kid, συμφωνώ μαζί σου για την κακογουστιά της κίνησης του Alonso την 2η φορά με Webber. Την 1η φρέναρε κι αυτός πολύ αργά και έφυγε ευθεία, δεκτόν. Την 2η έχει μπει κανονικά στο s-ακι και ξαφνικά κόβει δεξιά και το σανιδώνει. Έλα όμως που τα slick δεν τραβούσαν και ακόμη κι έτσι ο Marko (έκλεψε κι αυτός λίγο, χεχε) τον παίρνει.Διαφωνώ κάθετα. Στην πρώτη περίπτωση ο Webber έχει προσπεράσει καθαρά τον Alonso και κάνει ότι είναι δυνατό για να μη φύγει ευθεία (και το καταφέρνει). Ο Ισπανός αντίθετα φεύγει άνετος και ωραίος ευθεία. Δεν έχει καμία σημασία αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Αποκομίζει πλεονέκτημα και είναι υποχρεωμένος να αφήσει τον Webber να περάσει, αλλιώς του επιβάλλεται ποινη (οι αγωνοδίκες είχαν αράξει σε κανένα κότερο; ). Κλασική φάση που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ωστόσο πρώτη φορά βλέπω ο λαθών (sic) να μην παραχωρεί τη θέση του και να μην τιμωρείται. Η δεύτερη περίπτωση είναι ακόμα χειρότερη διότι είναι πασιφανές ότι το κάνει επίτηδες (καλόμαθε η γρια στα σύκα). Ωστόσο δεν επισύρει ποινή διότι τελικα δεν αποκομίζει πλεονέκτημα.
Αλήθεια, πώς βρέθηκε μπροστά από τον Massa;
Έλα ντε. Πρέπει να ρωτήσουμε τον μάγο τον σκηνοθέτη ο οποίος και το εξαφάνισε (όπως και πολλά άλλα). Και αυτός σε κανένα κότερο πρέπει να είχε αράξει.
ΥΓ: Το όλο σκηνικό Red Bull-Star Wars μου άρεσε πολύ. Εξαιρετικά χαβαλετζήδικο και απόλυτα ταιριαστό σε ένα 'τσίρκο'.
-
Ripper, στην Ισπανία ήμουν απλώς απογοητευμένος από την πορεία που πήρε ο αγώνας για τον JPM, μέχρι το σημείο που άκουσα ότι παραπονιόταν ότι δε κατάφερε να στήσει σωστά το μονοθέσιο του. Εκεί ανέβασα θερμοκρασία. Αν δηλαδή ρε φίλε δε μπορείς να βρεις το σωστό setup στην πιο χιλιοπατημένη πίστα, πού θα το βρεις;
Σωστος για Kimi στην Αυστραλία, θυμόμουν ότι κάτι πήγε στραβά στον αγώνα αλλά όχι τι ακριβώς.
O Alonso μάλλον δεν τιμωρήθηκε επειδή δε μπορεί κάποιος να πεί ότι στην 1η προσπάθεια προσπέρασης του Mark, το πέρασμα του Αυστραλού ήταν και το πιο καθαρό. Ψιλοχώθηκε και αυτός στην run-off area. Δεν αποκλείω βέβαια τελικά να του τη ρίχνανε την τιμωρία αν δεν περνούσε ο Webber τελικά μια που χρειάζεται κάποιος χρόνος για να βγει απόφαση αγωνοδικών -
Τώρα να κάνω μια ερώτηση? (ξέρω ότι δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός αλλά δεν αντέχω να βλέπω διάφορα και να μην γίνομαι κακός... ) Μας χάλαγε όπως ήταν η F1 (με ελεύθερους όρους στον ανταγωνισμό) γιατί λέει βλέπαμε συνέχεια Μιχαλάκη στο pontium. Οκ να το καταλάβω. Μας χάλαγε όπως ήταν η F1 (με ελεύθερους όρους στον ανταγωνισμό) γιατί λέει δεν γινόταν ούτε μία προσπέραση και δεν είχε θέαμα. Οκ να το καταλάβω και αυτό.
Τώρα που το κάναμε σικέ για να βλέπουμε μόνο Αλόνσο δεν μας χαλάει? Τώρα που το στήσαμε για να τρέχει ο Κίμι σε δικό του αγώνα δεν μας χαλάει?
Ντροπή τους. Ελπίζω τουλάχιστον αυτά που τσέπωσε ο θείος Μπέρνι να άξιζαν τον κόπο...
Δεν είμαι Σουμαχερικός αλλά είναι κρίμα για το μαύρο άτι γιατί πιστεύω ότι οι υπόλοιποι ακόμα τρέχουν να αντιγράψουν αυτά που η Σκουντερία έκανε εδώ και χρόνια και πάλι δεν μπορούν... Το φετινό είναι παρωδία πρωταθλήματος...
Επίσημο thread:GP Μονακό 2005