-
Na kapnizoun horis na rotane, ka na min forane zones, idietera otan arhizi i sizitisi: 'ke giati na foreso? Pote den forao piso' klp.
A ke mourmourisma odigion.. grrr -
Είναι πολύ σπαστικό να σου τη λένε ότι προσέχεις πολύ και ότι πας σα παππούς και μετά όταν τα παίρνεις και αρχίζεις τους κόφτες, να φωνάζουν Χριστούλη μου σταμάτα να κατέβω και τα συνοδευτικά ,είσαι τρελός ,δεν ξαναμπαίνω και παρόμοιες μαλακιες.
Αφού τα ήθελε το κωλαράκι σου, μη ζητάς και τα ρέστα……………..Α αγαπημένο μέρος για εκδίκηση ο παλιός δρόμος από λόγκο για πάτρα, με στροφούλες και γκρεμιλα 200 μέτρα ειδικά το τούνελ με το εσακι και ανάποδη κλίση κοντά στο Τσολης (για όποιον ξέρει τη περιοχή) -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ας κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει μέσα στο αμάξι! Ένα πράγμα δεν μπορώ:Τα πόδια στο ταμπλώ! Έτσι μού'ρχεται να βγάλω τσεκούρι!
εξαρτάται την γκόμενα , και τα πόδια
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ας κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει μέσα στο αμάξι! Ένα πράγμα δεν μπορώ:
Τα πόδια στο ταμπλώ! Έτσι μού'ρχεται να βγάλω τσεκούρι!
Ταπεινη μου γνωμη,αν βαζει ποδια επανω στο ταμπλο πρεπει να ειναι απο Τσαντηρι..............Ειναι δειγμα ελλειψης τροπων και σεβασμου προς τη περιουσια του αλλου.
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Ας κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει μέσα στο αμάξι! Ένα πράγμα δεν μπορώ:
Τα πόδια στο ταμπλώ! Έτσι μού'ρχεται να βγάλω τσεκούρι!
Ταπεινη μου γνωμη,αν βαζει ποδια επανω στο ταμπλο πρεπει να ειναι απο Τσαντηρι..............Ειναι δειγμα ελλειψης τροπων και σεβασμου προς τη περιουσια του αλλου.
Κοίτα εξαρτάται πού και πότε!! Πχ σε μια εκδρομή , ταξίδι-2-3 ώρες δεν θα είχα πρόβλημα να χαλαρώσει λίγο, και να ομορφύνει και η θέα .
Τώρα να πας κάπου ένα μισάωρο και μόλις μπει να το κάνει τότε ναι είναι λίγο γυφτια.
Μετά παιίζει ρόλο πόσο καλή σχέση έχει το ζευγάρι...
-
Ποσο μυαλο χρειαζεται να χει καποιος, για να ανοιγει το πισω παραθυρο οταν η ταχυτητα παει πανω απο 120-130?ε? ποσο μυαλο?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αυτο ειναι αηδια...Ανεξαρτητως ποδιων...
ας έμπαινε η Μόνικα κι ας της το λέγες
Καλά ρε παιδί μου ... ένα αστείο είπε ο άνθρωπος !!!
Λεμε και καμμια μ....α να περνα η ωρα,οπως ειπε ο HF!!!
Για να σοβαρευτω ομως,τα της Μονικα,ας τα απολαυσεις καπου αλλου.Πρεπει στο αυτοκινητο; -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Για να σοβαρευτω ομως,τα της Μονικα,ας τα απολαυσεις καπου αλλου.Πρεπει στο αυτοκινητο;Να σημειωθεί, ότι είναι ΚΑΙ θέμα ασφαλείας παίδες. Αν (τοκ τοκ) γίνει καμιά στραβή την ώρα που έχει τα πόδια της στο ταμπλό, φαντάζεστε τις συνέπειες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για να σοβαρευτω ομως,τα της Μονικα,ας τα απολαυσεις καπου αλλου.Πρεπει στο αυτοκινητο;Να σημειωθεί, ότι είναι ΚΑΙ θέμα ασφαλείας παίδες. Αν (τοκ τοκ) γίνει καμιά στραβή την ώρα που έχει τα πόδια της στο ταμπλό, φαντάζεστε τις συνέπειες?
Ωραί επιχείρημα για να την πείσεις να μην τα βάζει πάνω στο ταμπλό.
Εκτός κι αν αρχίσει να βάζει το ένα πάνω στον εξωτερικό καρθέπτη, όπως κάνουν μερικές.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να σημειωθεί, ότι είναι ΚΑΙ θέμα ασφαλείας παίδες. Αν (τοκ τοκ) γίνει καμιά στραβή την ώρα που έχει τα πόδια της στο ταμπλό, φαντάζεστε τις συνέπειες?Αλλο ενα ερωτημα ειναι που θα σκασει ο αεροσακος!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εκτός κι αν αρχίσει να βάζει το ένα πάνω στον εξωτερικό καρθέπτη, όπως κάνουν μερικές.
'Η' γυφτιά.
-
Να μιλάει ΠΟΛΥ δυνατά στο κινητό της... Το τι έχουν τραβήξει τ'αυτάκια μου με τις Χανιώτισσες...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωραί επιχείρημα για να την πείσεις να μην τα βάζει πάνω στο ταμπλό.
Κινδυνεύει η ασφάλεια οποιουδήποτε επιχειρήσει να βάλει τα πόδια του στο ταμπλό! Όχι μόνο από σύγκρουση, αλλά από τα νεύρα μου! Ευτυχώς, δεν έχει χρειαστεί ποτέ αυτό...
-
1.Εκεί που οδηγώ, να μου φωνάζει 'ΠΡΟΣΕΧΕ'.Δεν με ενοχλεί που λέει 'ΠΡΟΣΕΧΕ', αλλά που δεν μου λέει τι να προσέξω!!! Προσοχή, σκύλος απο αριστερά ? Προσοχή, παιδάκι απ' το πλάι ? Προσοχή, τι ??? Ως αποτέλεσμα, να κοντεύουμε να τρακάρουμε γιατί κάνω σαν τρελός το κεφάλι μου γύρω-γύρω, για να εντοπίσω τον κίνδυνο, που στην τελική τον είχα εντοπίσει και μισή ώρα πριν απο μόνος μου.
2.Οταν δεν ξέρω το δρόμο, να μου λέει 'στρίψε εδώ', τη στιγμή που είμαστε 1 μέτρο πριν τη στροφή.Φυσικά δε στρίβω.
3.Να ΤΟΛΜΗΣΕΙ κανείς να πετάξει το οτιδήποτε απο το αυτ/το στο δρόμο.Σε αυτό το θέμα ειδικά είμαι πολύ επίμονος.
4.Να κορνάρει ο συνοδηγός επειδή ο μπροστινός μπορεί να κάνει μαμακία.Γενικά δεν χρησιμοποιώ κόρνα και διαολίζομαι, οταν γίνεται αυτό.
Καλά εννοείται οτι κάπνισμα απαγορεύεται (όπως και στο σπίτι μου εξάλλου.Εχω βγάλει κόσμο στο μπαλκόνι με 6 βαθμούς για να καπνίσουν), αλλά αυτό το ξέρουν όλοι και δεν εχω προβλήματα εκεί.
-
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
1.Εκεί που οδηγώ, να μου φωνάζει 'ΠΡΟΣΕΧΕ'.Δεν με ενοχλεί που λέει 'ΠΡΟΣΕΧΕ', αλλά που δεν μου λέει τι να προσέξω!!! Προσοχή, σκύλος απο αριστερά ? Προσοχή, παιδάκι απ' το πλάι ? Προσοχή, τι ??? Ως αποτέλεσμα, να κοντεύουμε να τρακάρουμε γιατί κάνω σαν τρελός το κεφάλι μου γύρω-γύρω, για να εντοπίσω τον κίνδυνο, που στην τελική τον είχα εντοπίσει και μισή ώρα πριν απο μόνος μου.Τουλαχιστον λεει πρόσεχε!! Εγω προχτες με φιλο μου στο αυτοκινητο και ετσι οπως παμε ακουω ενα 'ΩΩΩΩΩΧ' παθαινω καρδιακο, φρεναρω και λεω 'τι εγινε??????????????' (παει λεω καποιον σκοτωσα και δεν το καταλαβα)
και ακουω 'Τιποτα ρε, μια Μ5, γαματη!!'
-
Φυσιολογικά αντέδρασε ο άνθρωπος .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φυσιολογικά αντέδρασε ο άνθρωπος .Συμφωνώ.
-
2.Οταν δεν ξέρω το δρόμο, να μου λέει 'στρίψε εδώ', τη στιγμή που είμαστε 1 μέτρο πριν τη στροφή.Φυσικά δε στρίβω.
3.Να ΤΟΛΜΗΣΕΙ κανείς να πετάξει το οτιδήποτε απο το αυτ/το στο δρόμο.Σε αυτό το θέμα ειδικά είμαι πολύ επίμονος.
4.Να κορνάρει ο συνοδηγός επειδή ο μπροστινός μπορεί να κάνει μαμακία.Γενικά δεν χρησιμοποιώ κόρνα και διαολίζομαι, οταν γίνεται αυτό.
Συμφωνώ απόλυτα...Πλέον σπαστικές ενέργειες...
Παραθέτω και μία δική μου εμπειρία απο το έτερον: Αντί να ανοίξει το καθρεφτάκι που βρίσκεται στο σκίαστρο του συνοδηγού για να κοιταχτεί, πιέζει προς το μέρος της τον... **κεντρικό καθρέφτη ** . Με βλέπει που τρελάθηκα και λέει 'Ε, που να ψάχνω τώρα να βρω πως ανοίγει...'
Τα σχόλια περιττεύουν... -
Κλασσική περίπτωση 'εκεί στρίβαμε'! Μετά απορούν κιόλας: 'Γιατί δεν έστριψες; ' Πώς; Με χειρόφρενο και όπισθεν, αλά Gigi Galli;
Επίσης μου τι δίνουν οι συνοδηγοί που δεν προσανατολίζονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά κάνουν ότι ξέρουν! Γι' αυτό δεν ξαναρωτάω τη μάνα μου, ακόμα και για μέρος που αυτή έχει ξαναβρεθεί, ενώ εγώ όχι!
Δεν μ' αρέσει επίσης να προτείνουν αμέσως την εύκολη λύση, 'να ρωτήσουμε κάποιον' όταν ο δρόμος είναι άγνωστος. Αλλά αυτό μάλλον είναι δική μου ξεροκεφαλιά, και όχι πρόβλημα του συνοδηγού!
-
Πολύ σπαστικό είναι να καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητό μου. Επίσης να θέλουν να στρίβουμε με γραμμές. Είναι δυνατόν;
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?