-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Επίσης να θέλουν να στρίβουμε με γραμμές. Είναι δυνατόν;Άκου να δεις κάτι πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο μας.. Μα με γραμμές? Που ξαν'ακούστηκε?
-
Παρακαλούνται όσοι προτιμούν βαριά τετρακίνητα στη θέση παιχνιδιάρικων πισωκίνητων, να μη σχολιάζουν, γιατί ανήκουν στην ίδια κατηγορία .
-
Παρακαλούνται όσοι προτιμούν βαριά τετρακίνητα στη θέση παιχνιδιάρικων πισωκίνητων, να μη σχολιάζουν, γιατί ανήκουν στην ίδια κατηγορία .Τουλάχιστον τα βαριά τετρακίνητα δεν είναι παραμελλημένα σε κάποιο γκαράζ, χρησιμοποιούνται πλήρως..
-
Και γω που νόμιζα ότι το κρύβεις το κτήνος. Ώστε το κυκλοφορείς κανονικά...
-
Και γω που νόμιζα ότι το κρύβεις το κτήνος. Ώστε το κυκλοφορείς κανονικά...κανονικά και με τον νόμο..
-
Ε τότε να ευχηθούμε καλοτάξιδος .
-
Πρώτον: Εγώ προτιμώ σε μακρινά ταξίδια να έχω μια συζήτηση σε ήρεμους και αργούς τόνους και όχι σε ανελέητους ρυθμούς(για να μην αποσπάται η προσοχή μου).
Δεύτερον και ΠΟΛΥ σημαντικό: η μουσική που θα παίζει το ραδιόφωνο, ΔΕΝ μπορεί να είναι 'ότι να' ναι'. Μπορώ να ακούσω τα πιο πολλά είδη μουσικής, αλλά κάποια συγκεκριμένα είδη, όχι(και εφ' όσον εγώ είμαι ο οδηγός, χρειάζεται να έχω ψυχική γαλήνη όταν οδηγώ και όχι δοκιμασία νεύρων ).
Στην καλύτερη περίπτωση(για συνοδηγό), η μουσική που θα ακούσω θα συμπίπτει με τις μουσικές προτιμήσεις και των δύο, στην χειρότερη, 'είναι το αμάξι μου και αν δεν γουστάρεις, με τα πόδια', αν επιμένει για σκυλάδικα.Τρίτον: από Παρατηρήσεις και λοιπά δεν πολυκαταλαβαίνω: παρκάρω όπου ΕΓΩ κρίνω ότι είναι ασφαλές(για το αμάξι μου), ώστε να μην κλείνω άλλα αυτοκίνητα και το κυριότερο, να μην επιστρέψω και το βρω χτυπημένο ή να με έχουν κλείσει και να μη μπορώ να βγω.
-
Αναφέρθηκαν πολλά παραπάνω. Κάποια με εκνευρίζουν -ή με εκνεύριζαν κάποτε-, κάποια όχι.
Εγώ θα σας πω αυτό:
Λερώνει το αυτοκίνητο με κάποιο τρόπο, και λέει: 'θα το καθαρίσω (αγάπη μου)'
Ε, λοιπόν όσο καθάρισε το δικό σας 14 χρόνια, άλλο τόσο καθάρισε και το δικό μου (επίσης και το δικό της)
Το άλλο που λέω: Αν τολμήσω να μπώ στο σπίτι με τίποτα λάσπες στα παπούτσια έχουμε επεισόδια Στο αυτοκίνητο βέβαια ΠΟΤΕ δεν προσέχουμε πως μπαίνουμε
Και μη νομίζεται πως είμαι κανένας υποχόνδριος ,
αν ήμουν θα την είχα καθαρίσειΚαλά για τα παιδια δε θα μιλήσω καθόλου
Δεν θέλω να γίνω κίνητρο αντισύληψης και να συμβάλω στην υπογεννετικότητα της χώρας -
Φυσιολογικά αντέδρασε ο άνθρωπος .Φυσιολογικά αντέδρασε ντιφτοδάσκαλε , παντελώς λάθος όμως εκφέρθηκε ;), εξ ου και ορθώς 'πανικοβλήθηκε' η Funis...
Όταν ξανάρθεις Αθήνα να τον καθήσεις σε θρανίο μπας και μάθει να μιλάει Ελληνικά ο εν λόγω κύριος!
Μέχρι τότε να του βάλει η Funis την εξής ποινή:
Όρθιο στο ένα πόδι και να του περνάει από μπροστά του διάφορα κ#λάμαξα, όπως Μ3 CSL, Μ5, Μ6, F430, Gallardo, και να δούμε πότε οι συνάψεις του εγκεφάλου του θα μεταβιβάσουν στις φωνητικές χορδές το μύνημα να επιφώνησει θαυμασμό αντί πανικού!
Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο αλλά τουλάχιστον θα περάσει καλά!Άκου ΩΩΩΩΩΧ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω που νόμιζα ότι το κρύβεις το κτήνος. Ώστε το κυκλοφορείς κανονικά...
κανονικά και με τον νόμο..
Τι έχω χάσει;; Εβγαλες δίπλωμα;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...παντελώς λάθος όμως **εκφέρθηκε **...το μύνημα...Όταν ξανάρθεις Αθήνα να **τον **καθήσεις σε θρανίο μπας και μάθει να μιλάει Ελληνικά ο εν λόγω κύριος!
Είσαι σίγουρος ότι **μόνον αυτός **πρέπει να κάτσει πάλι στα θρανία;
-
Εμένα με ενοχλεί η ΜΑΜΑ μου!
Η οποία μαμά φοβάται τα αυτοκίνητα και κάθε τρεις και λίγο στριγγλίζει γιατί πιστεύει ότι όλοι πάνε να πέσουν πάνω μας και μετά αρχίζει τα 'πήγαινε πιο σιγά, φοβάμαι, γιατί τρέχεις τώρα, θέλεις να σε γράψουν, να πληρώνεις; αλλά πρέπει να σε γράψουν να καταλάβεις, που έχεις πάρει θάρρος με το αυτοκίνητο, στην αρχή την απολάμβανα τη βόλτα, τώρα φοβάμαι, σταμάτα, θέλεις να με πεθάνεις;'
Πλέον γελάω, αλλά είναι στιγμές που θέλω να την κατεβάσω.....
Το άλλο που με ενοχλεί είναι όταν ψάχνουμε κάτι (ένα δρόμο, ένα μαγαζί, ένα μέρος) και ο συνοδηγός αντί να κοιτάει και αυτός, μπας και βγάλουμε άκρη, είναι στην κοσμάρα του.
-
Aν και το εχω ξαναγραψει με ενοχλει ο κολλητος που με το που μ παινει στο αμαξι βάζει 'μπίτια' τερμα και τσακωνόμαστε που εγώ δεν μπορώ να τα ακούω.
I love driving alone.
-
Ε τότε να ευχηθούμε καλοτάξιδος .Πλάκα έκανα ντε.. Κανένα (καινούργιο) τετρακίνητο δεν κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας, μόνο το SUV..
Εν αναμονή του καλού είμαστε..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Aν και το εχω ξαναγραψει με ενοχλει ο κολλητος που με το που μ παινει στο αμαξι βάζει 'μπίτια' τερμα και τσακωνόμαστε που εγώ δεν μπορώ να τα ακούω.I love driving alone.
Δεν φταίει αυτός, εσύ φταις που δεν του έχεις κόψει το χέρι ακόμα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aν και το εχω ξαναγραψει με ενοχλει ο κολλητος που με το που μ παινει στο αμαξι βάζει 'μπίτια' τερμα και τσακωνόμαστε που εγώ δεν μπορώ να τα ακούω.
I love driving alone.
Δεν έχεις άδικο απλά έγω βαρεθεί να τσακώνομαι...
-
I love driving alone.
Επειδή το έχω πάθει και εγώ. Ή κλείνεις επιτόπου το ηχοσύστημα ή σταματάς στην άκρη και λες ότι το λεωφορείο έχει καλύτερη μουσική, μπαίνουν τα γυφτάκια μέσα και παίζουν 'θα μου κλείσεις το σπίτι, μ' έχεις κάνει αλήτη'
Βέβαια τότε που το έκανα εγώ αυτό όντως έμπαιναν γυφτάκια και έπαιζαν Καρρά!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
I love driving alone.
Επειδή το έχω πάθει και εγώ. Ή κλείνεις επιτόπου το ηχοσύστημα ή σταματάς στην άκρη και λες ότι το λεωφορείο έχει καλύτερη μουσική, μπαίνουν τα γυφτάκια μέσα και παίζουν 'θα μου κλείσεις το σπίτι, μ' έχεις κάνει αλήτη'
Βέβαια τότε που το έκανα εγώ αυτό όντως έμπαιναν γυφτάκια και έπαιζαν Καρρά!
Ναι και εκει που εχεις ξεκινησει να πας για διασκεδαση, εχει κατι μουτρα χειρότερα και απο γκόμενα που την έστυσες στο 1ο ραντεβού...
Ευτυχώς που τον πειθω και περνει το δικο του αμαξι τις περισσοτερες φορες που δεν εχει ηχοσυστημα.
-
[...]
Ευτυχώς που τον πειθω και περνει το δικο του αμαξι τις περισσοτερες φορες που δεν εχει ηχοσυστημα.Ε, γι`αυτό σε πρίζει με το δικό σου, βγάζει το απωθημένο του!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ομως ειναι να οδηγεις με τους γονεις σου διπλα, οπου τιποτα δεν κανεις σωστα..
Ιδίως τον πρώτο καιρό που είχα πάρει το δίπλωμα. Τώρα πια γκρινιάζουν μόνο αν υπερβώ (αρκετά) τα όρια ταχύτητας, πράγμα που αποφεύγω
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?