-
Vasgti, κατανοώ ότι η ΕΛ-λας βρίσκεται ακόμα στην παλαιολιθική εποχή, αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται netiquette, το οποίο εσύ συστηματικά παραβιάζεις και πουθενά δεν αναγνωρίζεται άγνοιά του. Όταν κάποτε γίνεις homo sapiens sapiens, ίσως το καταλάβεις.
-
Ότι να'ναι. Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν έρθει και το DDCT, θα συγκρίνουμε 'το DSG κάνει 0.18' από 2α σε 3η ενώ το DDCT 0.25 αλλά το DDCT παίρνει το αίμα του πίσω στην αλλαγή από 3η σε 4η με μόλις 0.22' έναντι 0.27' '
Προαιρετικός εξοπλισμός είναι τα αυτόματα, αν κάποιος το οδηγήσει και βρει τη λειτουργία του βολική το βάζει. Και είναι προφανώς διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα για αυτό αν χρειαστεί επισκευή, όπως θα πληρώσει περισσότερα για λάστιχο σε 17άρα αντί για 16άρα ζάντα και καμένη λάμπα xenon αντί για αλογόνου.
Περιμένω να ξεσπάσει ο πόλεμος των miliseconds πάντως, θα έχει ενδιαφέρον παρέα με pop corn
-
Καλά άσε αυτά τα σάπια.
Δες πρώτα σε τόσες συζητήσεις ποιοι είναι αυτοί που αρνούνται να κάνουν συζήτηση με αδιάσειστα επιχειρήματα και μετά έλα να μου πεις για κανόνες και λοιπά ωραία.
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, το γυρνάμε επί προσωπικού. Συνηθισμένη τακτική πλεόν...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και σταμάτα το trolling. Με βλέπεις εμένα να μπαίνω σε θέματα γερμανικών αυτοκινήτων για να κάνω αυτά που κάνεις εσύ στα θέματα των ιταλικών; Δεν τα γουστάρω, το'χω πει, το ξέρουν όσοι το ξέρουν, αλλά δεν είμαι Vasgti ή IKE ή lkar για να μπω σε θέματα σχετικά με αυτά για να χλευάσω τους οδηγούς τους και να τους προκαλέσω. Άμα δε γουστάρεις κάποιες μάρκες αυτοκινήτων, μη μπαίνεις εκεί που τα συζητάνε αυτοί που γουστάρουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για να προκαλέσεις.-
εγω θελω να κανω διαλογο και ποτε μου δεν προκαλεσα κανεναν να ξεκινησει καυγα, οι καυγαδες ξεκινουν παντα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ακομα (ή και κυριως) και απο ατομα που δεν ανεφερες (ιταλοφιλους)..οπως βλεπεις αν και ξερω πολυ καλα τις θεσεις σου προσπαθω να μιλησουμε ηρεμα.
εσυ εχεις ψυχωση με το vag και οπου σταθεις και οπου βρεθεις λες τα δικα σου και δικαιωμα σου φυσικααπο κει και περα ο καθενας γραφει οπου θελει , ο,τι θελει και αμα μου το δικαιολογησει εγω προσωπικα το δεχομαι..
δε θα με πειραξει αν μπεις στο audi forum και πεις δε γουσταρεις το ταδε αρκει να μου πεις το γιατι..αυτο δεν ειναι τρολλαρισμα ειναι διαλογος. -
Όμως όλοι όσοι κατασκευάζουν τέτοια κιβώτια (μέχρι και η Ferrari) το λένε ότι οι πολύ γρήγορες αλλαγές που πετυχαίνουν προκαλούν μεγαλύτερες φθορές, λόγω των πολύ μεγάλων δυνάμεων που ασκούνται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Κάποιο link για αυτό;
-
@skullone
επισης σταματα να γραφεις πραγματα στο alfisti για ατομα που ΔΕΝ ξερεις..
δε χρειαζεται να σου δωσω λογαριασμο, αλλα προς ενημερωση σου δε παω στα μπουζοκομαγαζα για να μου βαλουν πρωτη μουρη το αυτοκινητο μου, δεν βρηκα ποτε γκομενα χαρη στο αυτοκινητο μου εχω αυτη που ειχα απο τοτε που οδηγουσα c2 και clio και δεν εχω τιποτα απολυτως με τα ιταλικα αυτοκινητα, αλλα με ατομα που προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο και να μας πουν οτι το προφανες που βλεπουμε μπροστα μας ειναι δεν ειναι αυτο που βλεπουμε, αλλα αυτο που μας λενε 10 πειραγμενοι..τον εαυτο σου καθισες ποτε να τον κρινεις?
εσυ που πηρες ενα αυτοκινητο για λιγους για να ξεχωριζεις?και θες να το βγαλεις αριστο παντου (μη νομιζεις οτι δεν εχω δει και το blog σου) για να δικαιολογησεις τα λεφτα που εδωσες? εσυ με τα γκομενικα σου πώς τα πας?
εγω τουλαχιστον πηρα ο,τι πηραν χιλιαδες ατομα..δεν νιωθω μοναδικος, δε νιωθω αρια φυλη..
ειμαι ενδεχομενως θυμα του μαρκετινγκ και δικαιωμα μου, ομως δε μπορω να επιτρεψω ουτε σε σενα ουτε σε κανενα να μου λεει οτι ειμαι ηλιθιος , θυμα και ψωνιο..και μαλιστα να μου το λεει οδηγωντας μια φαλαινα με ημιακαμπτο και ενα μοτερ για σφαλιαρες..τελος το αλλα επειδη εγραψες οσα εγραψες τωρα σου απανταω εδω που μπορω και δε θα με διαγραψουν με συνοπτικες και δημοκρατικες διαδικασιες
πηγαινε τωρα να συνεχισεις εκει το κουτσομπολιο οπως κανουν τα δημοτικα -
Ρε συ Qsis τι ασχολείσαι με κομπλεξικά άτομα; Εδώ καθυβρίζουν όλο το φορουμ των 4τ και όλους τους χρήστες του και την επόμενη στιγμή τους βλέπεις να συμμετέχουν σε αυτό, περίμενες κάτι καλύτερο από τέτοια άτομα;
-
σαν τριτος(ο μακρυτερος? ) θα επιθυμουσα να διακοπει η διαμαχη σας η να συνεχιστει(αν αυτο επιθυμειτε κ δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε) σε επιπεδο προσωπικων μηνυματων..ηδη σημερα κλειδωθηκε το θεμα του συγκριτικου κινητηρων που ειχαμε παραθεσει..(κ δεν ειδα κανεναν να βγαινει να ζητησει δημοσιως συγνωμη που κλειδωθηκε το θεμα,οπως δημοσιως το εκαναν μπαχαλο κ μαλωναν..)
θα παρακαλουσα να σεβαστειτε τον δημοσιο διαδικτυακο χωρο που βρισκεστε..εξαιτιας σας(οσων μαλωνουν κ βγαινουν δημοσιως εκτος θεματος,επανειλημενα) καποιοι πιθανως να μη μπορουν να γραψουν κατι για τους κινητηρες..ας μη συμβει λοιπον το ιδιο κ με αυτο το θεμα..
κ οσοι νιωθουν την αναγκη να απαντησουν σε μια υποτιθεμενη '''προκληση-προσβολη'' δημοσιως,μπορουν να την κανουν αναφορα,να σβηστει κ να συνεχισουν τις οποιες διαμαχες τους μεσω προσωπικων μηνυματων..
ξερω οτι μπορει τωρα να χαλαω την πιατσα,αλλα δεν ειμαι κ κουτσομπολης να με ενδιαφερουν οι προσωπικες σας διαφορες..ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που τα βλεπει ετσι τα πραγματα..καλη συνεχεια..ελπιζω εντος θεματος..
υ.γ.
νομιζω οι περισσοτεροι σε αυτη την διαδικτυακη κοινοτητα γνωριζουν ποιοι ειναι ταγμενοι υπερ της μιας πλευρας η υπερ της αλλης..δεν ειναι αναγκη να το υπενθυμιζουμε συνεχως(πιθανως κ με προσβλητικο υφος) κ να διαιωνιζουμε καταστασεις.. -
**Tα προσωπικα σας λυστε τα μεσω πμ ή face2face,τα των αλλων φορουμ λυστε τα εκει ,οχι εδω. **
-
Σήμερα το βράδυ στις 10 ραντεβού στο παρκάκι χωρίς παρέα...
-
Τελικά, είχα αφήσει το forum αρκετό καιρό, πράγμα που αποδεικνύεται σοφό...
Λοιπόν στη αρχή είχα πάρει ένα Tsi. Προσπαθώντας να έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό, τότε είχα παρατηρήσει αρκετό άσχετο τρολλάρισμα με κατηγορίες για τον νέο κινητήρα και το πόσα πολλά λάδια καίει...Καμμία ουσία, στα χέρια μου κανένα TSi (2 golf+ 140 και 1 turan 140 DSG) έκαψαν έστω και σταγόνα λάδι. Φυσικά, όσοι έγραφαν, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ TSi...Να επισημάνω ότι ήταν κυρίως φίλοι σχιστομάτηδων...Οι ελάχιστες πράγματι πληροφορίες ήρθαν τότε από τον ...lcar...
Επειτα άλλαξα και πήρα civic...Εκεί να δείτε τρολλάρισμα...Το vw group είχε πέσει σύσσωμο να φάει το civic. Φυσικά, κανένας ΔΕΝ ΕΙΧΕ civic...Αποτέλεσμα, πήγα στο ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ο civinfo, όπου πράγματι η πληροφορία ήταν ακριβής και καταιγιστική στο ελληνικό κομμάτι του, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενείται εδώ αντί για ένα μακρυνό αγγλικό server. Ομως, too much trolls! Από την εποχή εκείνη, ευχαριστώ spyros.s και nikos.dimou για τις όποιες πληροφορίες μου δώσατε στα ελάχιστα post που πράγματι αφορούσαν το θέμα.
Τελικά πήρα το Delta...
Είπα να επιστρέψω, αφού ελάχιστες πληροφορίες υπήρχαν στο net για αυτό...
Οι πληροφορίες, εξακολουθούν να είναι λίγες ΕΔΩ, πάλι με αιτία όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Delta...πλην του skull που πράγματι γνωρίζει το αντικείμενο...
Γράφτηκε κάτι παραπάνω για ελευθερία έκφρασης στο 'ανοικτού' τύπου forum των 4T.
Απλά guys, η ελευθερία προϋποθέτει και σεβασμό.
Βέβαια, από την άλλη να πω, ότι ποτέ στα δικά μου posts δεν έτυχα 'περίεργης' αντιμετώπισης. Ισως λίγο να προκαλούμε και οι υπόλοιποι?
Συμπερασματικά, καλό θα ήταν το κάθε postάρισμα να το σκεφτόμαστε πριν το κάνουμε, με πρώτο μέλημα να προσθέσουμε με θετική βούληση πληροφορία, πράγμα που θα πρέπει να αποκλείει τη περίπτωση να επιβάλλουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ στους άλλους...
Αλήθεια ρε σεις, οι vw, toyota, fiat κλπ έχουν ανάγκη από οπαδούς?Υ.Γ.
Τελικά για τον 1750 ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ? ΓΙΑ ΤΟΝ TSI?
ΕΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?Συγχαρητήρια αγαπητέ! Μακάρι να συμφωνούσαν όλοι με το post σου (Moderator)
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Βέβαια, από την άλλη να πω, ότι ποτέ στα δικά μου posts δεν έτυχα 'περίεργης' αντιμετώπισης.
αυτο φυσικα καταλαβαινεις για ποιο λογο συμβαινει..το λεει αλλωστε και η υπογραφη σου
οσο για τα υπολοιπα , ειπαμε τελειωσε
δεν ξαναπειραζουμε αυτο το θεμα, που εγω προσωπικα δε θεωρω οτι το πειραξα απλα δεν αντεχω να διαβαζω συνεχεια ανακριβειες απο ατομα που ξερουν οτι λενε αρλουμπες , τις λενε ομως για να κανουν προπαγανδα.επισης αλλο το να γνωριζω το αντικειμενο, αλλο το να γραφω μην αγοραζετε γερμανικα αυτοκινητα λογω του β' παγκοσμιου
καποια πραγματα ξεπερνανε τη λογικη νομιζω -
Έχει δίκιο ο Qsis...μερικά πράγματα είναι απλά ενοχλητικά όταν από τις λαμαρίνες το γυρίζουμε σε προσωπική επίθεση. Απορώ με μερικούς.
Η Delta τι νούμερα κάνει? Πως πάει γενικά σαν μοντέλο? Δε βλέπω να κυκλοφορούν πολλές?
-
Το έκανα!
Την οδήγησα!...
Θα αναφερθώ σε όσα διαπίστωσες και στις ερωτήσεις σου με τη σειρά...
...
Ευχαριστώ skullone.
Κύριοι,
τέτοια posts γουστάρω, με facts. Χρήσιμα όχι μόνο για μένα αλλά και για τον μελλοντικό αγοραστή που ψάχνει τα μυστικά που δεν γράφει το Lancia site και τα προσπέκτους!
Σαν μηχανικός πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Υ.Γ.
Έχω ψηστεί άγρια λέμε... Εντός ημερών η παραγγελία... -
[MOD]
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχει δίκιο ο Qsis...μερικά πράγματα είναι απλά ενοχλητικά όταν από τις λαμαρίνες το γυρίζουμε σε προσωπική επίθεση. Απορώ με μερικούς.Η Delta τι νούμερα κάνει? Πως πάει γενικά σαν μοντέλο? Δε βλέπω να κυκλοφορούν πολλές?
Παντως εξακολουθει να με κανει να γυριζω το κεφαλι οταν τη βλεπω στο δρομο. Δεν ξερω αν ειναι η διχρωμια η το στενομακρο του πραγματος. Ειναι ξεχωριστη και θα το δειχνει για πολυ καιρο.
Ξερουμε ποτε ερχονται οι multiair?
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εχει οδηγησει κανεις το σειριακο της Delta και αντιστοιχα το DSG της VW?
Ποσο κοντα στο DSG ειναι?
Το περιοδικο μιλαει για 'απογοητευτικη' λειτουργια στο manual mode...
Καθώς οδηγώ και DSG (turan 1.4 TSi 140 DSG) και Delta 1.8, θα διαφωνήσω με το περιοδικό (αλήθεια ποιό?)
Η λειτουργία είναι όμοια σε νορμάλ οδήγηση και παρόμοια σε sport. Πρέπει όμως πρώτα να κατανοήσεις τη διαφορετική λειτουργία σε 'D', 'S' και 'W', πράγμα που στο DSG δεν υφίσταται!
Βέβαια με τη τεράστια ροπή του 1750, τη χλιδή κίνησης στη Δέλτα και γενικότερα με το κλίμα που σου περνάει, το manual το χρησιμοποιείς ελάχιστα, ενώ στο turan το κάνεις συχνά-πυκνά για να πάρεις κάτι παραπάνω!
2 προσβλήματα εντοπίζω εγώ στο κιβώτιο της Delta- Δεν έχεις manual κατέβασμα/ανέβασμα, παρά μόνο με το μοχλό στο manual. Πολλές φορές βαριέμαι να το μετακινήσω!
- Αν είσαι σε manual, δεν σε αφήνει να ανεβάσεις / κατεβάσεις αν είσαι έξω από το όριο λειτουργίας της προηγούμενης σχέσης...Δηλαδή αν έχεις 3η με λίγες στροφές, θες να ανεβάσεις 4η (που σημαίνει ότι θα πέσει κάτω από 1000), ακους ένα μπιπ και σε αγνοεί, ενώ εσύ περιμένεις να το κάνει!
Το περιοδικο στο οποιο αναφερομαι ειναι οι 4Τ. Αυτοι αναφερουν για απογοητευτικη λειτουργια στο manual mode.
Αποτι διαβασα τα εχεις δοκιμασει και τα 2 οποτε μπορεις να βοηθησεις πολυ στη συζητηση -περαν των υπολοιπων ευστοχων τοποθετησεων σου.
Καταρχην μια και αναφερθηκες στα προγραμματα η λειτουργια D και S ειναι παρομοια και στα 2 κιβωτια ετσι δεν ειναι? Η λειτουργια W στη Lancia τι παραπανω προσφερει?
Οι αλλαγες στο Aisin γινονται εξισου ομαλα και στις αυτοματες και σε γρηγορες σειριακες αλλαγες?Για το DSG εχω διαβασει οτι ειναι εντυπωσιακη η ομαλοτητα και η ταχυτητα των αλλαγων στο manual mode.
Πιστευεις οτι και το αυτοματο της Lancia κυμαινεται στα ιδια επιπεδα? (δηλαδη διαφωνεις με την αποψη του περιοδικου?) -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εχει οδηγησει κανεις το σειριακο της Delta και αντιστοιχα το DSG της VW?
Ποσο κοντα στο DSG ειναι?
Το περιοδικο μιλαει για 'απογοητευτικη' λειτουργια στο manual mode...
Καθώς οδηγώ και DSG (turan 1.4 TSi 140 DSG) και Delta 1.8, θα διαφωνήσω με το περιοδικό (αλήθεια ποιό?)
Η λειτουργία είναι όμοια σε νορμάλ οδήγηση και παρόμοια σε sport. Πρέπει όμως πρώτα να κατανοήσεις τη διαφορετική λειτουργία σε 'D', 'S' και 'W', πράγμα που στο DSG δεν υφίσταται!
Βέβαια με τη τεράστια ροπή του 1750, τη χλιδή κίνησης στη Δέλτα και γενικότερα με το κλίμα που σου περνάει, το manual το χρησιμοποιείς ελάχιστα, ενώ στο turan το κάνεις συχνά-πυκνά για να πάρεις κάτι παραπάνω!
2 προσβλήματα εντοπίζω εγώ στο κιβώτιο της Delta- Δεν έχεις manual κατέβασμα/ανέβασμα, παρά μόνο με το μοχλό στο manual. Πολλές φορές βαριέμαι να το μετακινήσω!
- Αν είσαι σε manual, δεν σε αφήνει να ανεβάσεις / κατεβάσεις αν είσαι έξω από το όριο λειτουργίας της προηγούμενης σχέσης...Δηλαδή αν έχεις 3η με λίγες στροφές, θες να ανεβάσεις 4η (που σημαίνει ότι θα πέσει κάτω από 1000), ακους ένα μπιπ και σε αγνοεί, ενώ εσύ περιμένεις να το κάνει!
Το περιοδικο στο οποιο αναφερομαι ειναι οι 4Τ. Αυτοι αναφερουν για απογοητευτικη λειτουργια στο manual mode.
Αποτι διαβασα τα εχεις δοκιμασει και τα 2 οποτε μπορεις να βοηθησεις πολυ στη συζητηση -περαν των υπολοιπων ευστοχων τοποθετησεων σου.
Καταρχην μια και αναφερθηκες στα προγραμματα η λειτουργια D και S ειναι παρομοια και στα 2 κιβωτια ετσι δεν ειναι? Η λειτουργια W στη Lancia τι παραπανω προσφερει?
Οι αλλαγες στο Aisin γινονται εξισου ομαλα και στις αυτοματες και σε γρηγορες σειριακες αλλαγες?Για το DSG εχω διαβασει οτι ειναι εντυπωσιακη η ομαλοτητα και η ταχυτητα των αλλαγων στο manual mode.
Πιστευεις οτι και το αυτοματο της Lancia κυμαινεται στα ιδια επιπεδα? (δηλαδη διαφωνεις με την αποψη του περιοδικου?)Κάτι περισσότερο από τα 'έχω δοκιμάσει...'. Τα έχω στην εταιρεία μου και έχω κάνει κάπου 5000km με το DSG και 4000 με τη Delta.
Τώρα, από ότι έχω καταλάβει, μια και δεν υπάρχει ακόμη εγχειρίδιο για τη Delta 1.8 και το αυτόματο, στη Lancia με το S και W, 'σκληραίνουν' σε απόσβεση και οι αναρτήσεις (ή εναλλακτικά επειδή όταν τα βάζω όταν θέλω κάτι παραπάνω γίνεται ετσι και αλλιώς!) μέσω του RSS. Στο S λοιπόν, δεν αλλάζει αμέσως ταχύτητα όταν κρατάς πατημένο το γκάζι (όχι πολύ, αν το πατάς έντονα έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει) και αντίστοιχα όταν φρενάρεις, φρενάρεις πιο πολύ με τον κινητήρα.
Στο w είναι μια ενδιάμεση κατάσταση στο ανέβασμα και ακόμα περισσότερο φρενάρισμα στα φρένα.
Το S στο DSG σημαίνει περίπου τα ίδια, με το winter (το turan έχει και τέτοιο κουμπακι...) να κόβει τουλάχιστον κατά 50% τις ροπές.
Τώρα στο manual πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι...
Μιλάμε για τελείως διαφορετικό επίπεδο ροπής. Ετσι στη Delta, πολύ σπάνια πας σε manual, άλλωστε το κιβώτιο σου δίνει την εντύπωση ότι ακολουθεί τη σκέψη σου.
Από την άλλη η Delta είναι πολλές κλάσεις πάνω σε ποιότητα κίνησης. Το τελευταίο κρύβει κάθε υποψία 'ανώμαλης' αλλαγής σε auto ή manual, ενώ στο turan ότι κάνεις δεν είναι κραυγαλέο μεν, αλλά σίγουρα υπάρχει...
Σε σύγκριση λοιπόν, με υποκειμενικό πνεύμα πάντα, η τελική προσλαμβάνουσα είναι όμοια με μάλιστα τη Delta να υπερτερεί πολύ σε αντιληπτή ομαλότητα!
Η ταχύτητα των αλλαγών, δεν αποτελεί πρόβλημα σε καμμία περίπτωση, ούτως ή άλλως γίνεται γρηγορότερα από ότι με το χέρι σε κλασσικό κιβώτιο. Ισως το turan να είναι ελαφρά πιο γρήγορο, αλλά όχι αξιοπρόσεκτα, πάντα σε manual...Φυσικά σε συνθήκες πίστας - τεστ με 'χεράδες' δοκιμαστές, εκεί να βρίσκεις διαφορά, όμως στη πράξη δεν...
Να είμαι ειλικρινής, και λίγο κακός με το φιλόξενο χώρο του περιοδικού, από το 1995 έχω σταματήσει να αγοράζω 4Τ, πράγμα που έκανα από το 10/1982 με τη θρυλική 037 στο εξώφυλο...
Ο λόγος είναι ότι βρίσκω ότι οι δοκιμαστές, από εκείνη την εποχή, διακατέχονται από υποκειμενικότητα και συμπαθεια σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές: Δεν λέω ότι τα 'παίρνουν', αλλά κάποια πράγματα περνάνε με τον καιρό στη φιλοσοφία τους! Αλλωστε οι επιλογές κατά (μεγάλα) χρονικά διαστήματα αλλάζουν. Πάντως εκείνα τα απίστευτα review του τέλους του '80, ουδέποτε τα πλησίασαν...
Ετσι αγοράζω αποκλειστικά και μόνο με το προσωπικό μου κριτήριο και χωρίς παροπίδες:
Εχω αγοράσει ιαπωνικά, γερμανικά, κορεάτικα, ιταλικά, γαλλικά... -
Από Γενάρη μια ακόμα Delta θα σκίζει την άσφαλτο
-
Ο χρήστης mapsixo έγραψε:
Από Γενάρη μια ακόμα Delta θα σκίζει την άσφαλτοΚαλοτάξιδο...
Lancia Delta 2008