-
http://www.d-signet.it/images/autoparer ... rfront.jpg
Αρκετά κομψή όπως αρμόζει σε μια Lancia,ενδιαφέρουσα ως σχέδιο όπως και οι τελευταίες Lancia αλλά δυσκολεύομαι να τη φανταστώ σε άσπρο χρώμα με Martini αυτοκόλλητο στο πλαϊ.
Ελπίζω και για μια η τρίθυρη έκδοση... -
Αρκετά κομψή όπως αρμόζει σε μια Lancia,ενδιαφέρουσα ως σχέδιο όπως και οι τελευταίες Lancia αλλά δυσκολεύομαι να τη φανταστώ σε άσπρο χρώμα με Martini αυτοκόλλητο στο πλαϊ.
Ενδιαφέρουσα...
ελπίζω στο σασι του νέου Stilo και με 100 κιλά λιγότερα από το
αντίστοιχο FIAT.... -
δεν ξέρω αν είμαι απλώς εγώ ή η μούρη μου θυμίζει έντονα Leon/Altea...
-
Σαν Μαρτίνι ξεχάστε τη!
Θα κάνουν τα μαγικά τους οι Ιταλοί και στο εσωτερικό,οπότε θα έχουμε το πιο κομψό και πολυτελές μικρομεσαίο...
Καλή είναι,αλλά όντως θυμίζει το επερχόμενο Λεόν..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σαν Μαρτίνι ξεχάστε τη!Θα κάνουν τα μαγικά τους οι Ιταλοί και στο εσωτερικό,οπότε θα έχουμε το πιο κομψό και πολυτελές μικρομεσαίο...
No Martini No Party....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Óáí Ìáñôßíé îå÷Üóôå ôç!
Èá êÜíïõí ôá ìáãéêÜ ôïõò ïé Éôáëïß êáé óôï åóùôåñéêü,ïðüôå èá Ý÷ïõìå ôï ðéï êïìøü êáé ðïëõôåëÝò ìéêñïìåóáßï...
ÊáëÞ åßíáé,áëëÜ üíôùò èõìßæåé ôï åðåñ÷üìåíï Ëåüí..
No Martini No Party....
êáìßá êáëýôåñç áðÜíôçóç
ìïõ èõìßæåé ÌïõñÜíï ç ðßóù êïëïíá
-
άσε που το πίσω μέρος μου κάνει και λίγο Nissan...
-
Την Lancia την έχω συνδυάσει με πιο 'σκληρά' σε σχεδιασμό αυτοκίνητα, αυτό είναι πιο 'φλώρικο' συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα..
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο, απλά δεν μου αρέσει που έχει το σηματάκι της Lancia.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την Lancia την έχω συνδυάσει με πιο 'σκληρά' σε σχεδιασμό αυτοκίνητα, αυτό είναι πιο 'φλώρικο' συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα..
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο, απλά δεν μου αρέσει που έχει το σηματάκι της Lancia..δε θα το έλεγα...
'σκληρό' το Υ, το Thesis κλπ; -
Όμορφο.
Στο δρόμο ?
-
Γενικά είναι όμορφο.
Αλλά ήμαρτον επιτέλους μ' αυτήν την απίστευτα άσχημη μάσκα εμπρός
-
Αρκετά όμορφο.
Ας ελπίσουμε να είναι και καλοστημένο.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο, απλά δεν μου αρέσει που έχει το σηματάκι της Lancia..
δε θα το έλεγα...
'σκληρό' το Υ, το Thesis κλπ;Την συγκρίνω με τις παλαιότερες Lancia (πχ την Delta Integrale) όχι με τις πρόσφατες..
Συγκριτικά με το Υ είναι σαφέστατα 'σκληρότερο' αυτοκίνητο -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σαν Μαρτίνι ξεχάστε τη!Θα κάνουν τα μαγικά τους οι Ιταλοί και στο εσωτερικό,οπότε θα έχουμε το πιο κομψό και πολυτελές μικρομεσαίο...
Sinexizontas ton eirmo sou......kai me tin seira tou to leon thimizei to prototipo stilnovo sto opoio basizetai i delta kai parousiastike prin 3 xronia.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την συγκρίνω με τις παλαιότερες Lancia (πχ την Delta Integrale) όχι με τις πρόσφατες..
Συγκριτικά με το Υ είναι σαφέστατα 'σκληρότερο' αυτοκίνητοτο κατάλαβα ότι αναφερόσουν για το 'τότε' (για να μην πάμε ΛΙΓΟ πιο πίσω με την 037 και την S4), απλά έχει περάσει ο καιρός και επιπλέον η Lancia έχει γίνει πάρα πολύ μαλθακή...
-
Εμένα μ'αρέσει, ακολουθεί την εποχή και έχει κάτι από Υ. Θέλω όμως να την δω και στο ΠΠΡ, αλλά δεν....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Την συγκρίνω με τις παλαιότερες Lancia (πχ την Delta Integrale) όχι με τις πρόσφατες..
Συγκριτικά με το Υ είναι σαφέστατα 'σκληρότερο' αυτοκίνητοτο κατάλαβα ότι αναφερόσουν για το 'τότε' (για να μην πάμε ΛΙΓΟ πιο πίσω με την 037 και την S4), απλά έχει περάσει ο καιρός και επιπλέον η Lancia έχει γίνει πάρα πολύ μαλθακή...
Όπως και οι αρρενωπές Αlfa Romeo 155/75,
με τις τωρινές 159/147
-
Lancia Delta 2007
Lancia Delta 2008