-
Κάντο άφοβα! Το μόνο θέμα στην δική μου είναι τα ηλιοσκιάδια που πέφτουν κάτω. Κανένα απολύτως μηχανικό ή ηλεκτρολογικο πρόβλημα δεν προέκυψε στην δέλτα
-
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Απο κατανάλωση;
-
Στα 7 με 8 να υπολογίζεις.
-
Lancia Delta 1.4T 150 HP :
6 χρόνια - 112Κ χλμ
Προβλήματα : μηδέν
Τα πάντα λειτουργούν άψογα - Το αμάξι είναι σαν καινούριο.
Λάδια - paraflu δεν έχω συμπληρώσει, παρά ελάχιστη ποσότητα.
Η πλειονότητα των χλμ σε Εθνικές και επαρχιακές οδούς, με άπειρες φορές το κοντέρ να δουλεύει συνεχώς 150+ χλμ/ώρα.Εντυπώσεις ελαστικών που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα :
Michelin Primacy HP : έβγαλαν 70Κ χλμ με καλή συμπεριφορά στο στεγνό και πολύ καλή στο βρεγμένο, μπορούσαν να βγάλουν και άλλα χλμ.
Pirelli P Zero Nero : εξαιρετικά στο στεγνό, μέτρια στο βρεγμένο, 'τελείωσαν' στα 30Κ χλμ και αλλάχτηκαν όταν σκίστηκε το εμπρός αριστερό ελαστικό στην εσωτερική του πλευρά.
Goodyear F1 asymmetric 2 : Σχεδόν 10Κ χλμ τα φοράω, πολύ καλά στο στεγνό (θεωρώ ένα κλικ λιγότερο από τα Pirelli), πολύ καλά και στο βρεγμένο, θα δούμε και την αντοχή στο χρόνο και τα χλμ.Λιπαντικά (5W-40) που έχουν χρησιμοποιηθεί, με αλλαγή (πάντα μαζί με φίλτρο) κάθε 10Κ - 15Κ χλμ :
Selenia K P.E. - 90K χλμ
Aral HighTronic - 20K χλμ
Castrol Magnatec - 3K χλμ. -
Σε ευχαριστω, λεπτομερεστατη η απάντηση σου.
Γενικά ειμαι ικανοποιημενος απο την εταιρεια για αυτό λέω να εκπληρωσω και αυτή τη φορά τον έρωτα μου -
Γεια σας και απο μενα η lancia delta μου αρεσει πολυ και ενδιαφερομαι για την αγορα της!πως ομως βλεπεις αν εχει 120αλογα η 150?
-
Καλησπερα σε ολους!
Ως παλιος alfista και μετα απο πολλες ομορφες αλλα και πικρες εμπειριες με την alfa μου οι οποιες με κρατησαν μακρια απο ιταλιδες εδω και 5 χρονια ηρθε η ωρα για νεο αυτοκινητο λογω οικογενειακων αναγκων!
Alfa δεν θα παρω ξανα(θα με χωρισει η γυναικα μου) οποτε ψαχνοντας στις σελιδες του car.gr και μη βρισκοντας κατι που να μου κανει κλικ επεσα πανω στη Delta και σκαλωσα γιατι εκτος του οτι ειναι πολυ ομορφη εχει και καλες τιμες! Οποτε θετω μερικες ερωτησεις κι οποιος μπορει ας βοηθησει!
τι μεση καταναλωση εχει η 120 tjet εντος κι εκτος με ταχυτητες 120-140
Απο αξιοπιστια πως παει; βρισκω μερικες με 60-70χιλ χλμ
και τελος επειδη θεωρω οτι ειναι δυσκολο αμαξι ως μεταπωληση, κλπ ποια ειναι μια καλη τιμη αγορας για την oro με 60-80 χιλιαδες;Αξιζει ρε παιδια να τη παρω η καλυτερα να κοιταξω κατι γερμανικο; φοβαμαι ακομα τις ζημιες απο την εποχη της alfa και τη πικρα που εφαγα μεχρι να τη πουλησω ( 1,5 χρονο αγγελια μια φορα χτυπησε το τηλ και το αμαξι ηταν πενα)
-
Αν θες αξιοπιστία πάντως μην κοιτάς Γερμανικό.
Αλήθεια, ποια Alfa είχες και σου δημιούργησε ψυχολογικά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες αξιοπιστία πάντως μην κοιτάς Γερμανικό.Αλήθεια, ποια Alfa είχες και σου δημιούργησε ψυχολογικά;
156 1,6ts
2 φορές πιστονι , μια στροφαλο τα ψιλολογια δεν τα αναφέρω καν...
Τη Τρίτη φορα δεν μπορούσα να τη κρατήσω πια αν και έγινε και πάλι σωστή επισκευή κι έδειχνε άψογη( ούτε λάδια έκαιγε ούτε τίποτα) οποτε την έβγαλα για πούλημα και ο μετέπειτα ιδιοκτήτης ακόμα την εχει και δε του δει πάθει τίποτα.... -
Από ιμάντα χρονισμού την έπαθες; Στις 45.000 θέλανε αλλαγή αυτές...
-
Από ιμάντα χρονισμού την έπαθες; Στις 45.000 θέλανε αλλαγή αυτές...όλα αλλαγμένα στην ώρα τους... Έτσι στα καλά καθούμενα έμενε από τρίτο κύλινδρο...
Ασε την alfa... με τη Delta τι κάνουμε... -
Fiat Bravo είναι από κάτω. Δεν ακούστηκε κάτι άσχημο από άποψη αξιοπιστίας. Ο moderator μας έχει μια 150άρα, θα στα πει εκείνος καλύτερα.
-
Fiat Bravo είναι από κάτω. Δεν ακούστηκε κάτι άσχημο από άποψη αξιοπιστίας.Αρά κρίνεις ότι μπορεί να μην έχει περπατήσει πολύ σαν delta αλλά εφόσον είναι 'bravo' είναι δοκιμασμένο.
Καταναλώσεις;; Διαβάζω ελληνικά sites και μιλάνε για 9,5-11-14lt για τον 1.4 tjet 120ps και τρομάζω...Ψάχνω στα ξένα και βρίσκω από 6.5-9.5 ανάλογα τις συνθήκες. Δε ξέρω τι να πιστέψω!
-
Το broadcomputer είναι καρφωμένο στα 8,1. ¨οι περισσότερες αποστάσεις δεν ξεπερνούν τα 5 χλμ με αρκετά φανάρια αλλά όχι κίνηση.
Σε ταξίδι σε εθνική έπεσε στα 7,5 με ταχύτητες στα 140 χλμ -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Το broadcomputer είναι καρφωμένο στα 8,1. ¨οι περισσότερες αποστάσεις δεν ξεπερνούν τα 5 χλμ με αρκετά φανάρια αλλά όχι κίνηση.
Σε ταξίδι σε εθνική έπεσε στα 7,5 με ταχύτητες στα 140 χλμΚαλά είναι...Με astra 1.6t που είχα σήμερα τα 7.5 είχε εθνική στα 90...
Δείτε αυτά και πείτε μια γνώμη.
- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6106101/ Το κακό είναι ότι είναι Αθήνα και εγώ είμαι Εβρο οπότε πρέπει να στείλω άλλον να τη δει
και - http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5703677/ Την οποία ζητάει 9500 αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι πολύ πολύ συζητήσιμη...
- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6106101/ Το κακό είναι ότι είναι Αθήνα και εγώ είμαι Εβρο οπότε πρέπει να στείλω άλλον να τη δει
-
Είχε περάσει ένα 150αρι bravo sport από τα χέρια μου πριν 4 χρόνια. Στην πόλη με κανονική οδήγηση δεν έπεφτα με τίποτα κάτω από τα 10. Με πιο ανήσυχο πόδι τα 12αρια ήταν εύκολη υπόθεση Στο ταξίδι με 130 γύρω στα 8-8.5 (με cruise control). Γενικά δεν είναι οικονομικός κινητήρας και λειτουργεί σαν old school turbo. Αισθητό lag χαμηλά και μετά ξέσπασμα μέχρι τις 5500 στροφές περίπου. Για τον 120αρι δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη, σε ένα grande punto που οδήγησα 2-3 φορές δεν με εντυπωσίασε (αλλά είναι πολύ πιο γραμμικός από τον 150αρι). Από κατανάλωση στο αμάξωμα της delta υπολόγιζε τουλάχιστον 9-9.5 με νορμάλ οδήγηση και πιστεύω πως είσαι μέσα (για τον 120αρι).
-
Ο χρήστης Mandagor έγραψε:
Σε ταξίδι σε εθνική έπεσε στα 7,5 με ταχύτητες στα 140 χλμΚαλά είναι...Με astra 1.6t που είχα σήμερα τα 7.5 είχε εθνική στα 90...
Δείτε αυτά και πείτε μια γνώμη.
και - http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5703677/ Την οποία ζητάει 9500 αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι πολύ πολύ συζητήσιμη...
Βάλε καμμιά 150.000 χιλιόμετρα αθροιστικα στο καθενα απο αυτά.
Μόνο αν ελέγξεις σε αντιπροσωπεια τα χιλιομετρα οτι ειναι πραγματικα, συν όλα τα υπόλοιπα, όπως τρακαρίσματα κ.λ.π., και να το βάλει και στο μηχάνημα να δει το ιστορικό. Μόνο έτσι ψωνίζεις σήμερα και ειδικά σε τόσα χρήματα δεν το συζητάω, δύο μήνες έψαχνα και έχω δει δεκάδες αυτοκίνητα και απατεπωνες, αααααααα και μακριά από εμπόρους, εκτός και αν στο δώσει να το ελέγξεις-ψειρίσεις! - http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6106101/ Το κακό είναι ότι είναι Αθήνα και εγώ είμαι Εβρο οπότε πρέπει να στείλω άλλον να τη δει
-
Καλησπερα σε ολους! αν και εγινε σχετικη ερωτηση στην ιδια κιολας σελιδα 8α ηθελε να ξαναρωτησω με σκοπο ισως μια ακομα πιο λεπτομερη απαντηση
ενδιαφερομαι για το delta 120 Tjet θα ηθελα την γνωμη σας....να σας ενημερωσω οτι τωρα εχω το mk2 focus 1.6 115ps ενα πολυ καλο αυτοκινητο στον δρομο αλλα σε αξιοπηστια απογοητευτηκα ! εως και ξεγελαστηκα θα μπορουσα να πω! οποτε οι εχοντες γνωσεις και απο φοκουσ θα προτιμουσα να κανουν συγκριτκα σχολια!
αυτα που ενδιαφερουν ειναι, καταναλωση εντος κτος, βλαβες, κοστος ανταλακτηκων, ποιοτητα κυλησης σε νορμαλ οδηγηση και γργηγορη κτλ.... απο χωρους ξερω οτι ειναι οκ! ενημερωτικα να πω οτι κοιταω και megane 3 tce 130 ps και ισως alfa mito 120ps -
Καλησπερα σε ολους! αν και εγινε σχετικη ερωτηση στην ιδια κιολας σελιδα 8α ηθελε να ξαναρωτησω με σκοπο ισως μια ακομα πιο λεπτομερη απαντηση
ενδιαφερομαι για το delta 120 Tjet θα ηθελα την γνωμη σας....να σας ενημερωσω οτι τωρα εχω το mk2 focus 1.6 115ps ενα πολυ καλο αυτοκινητο στον δρομο αλλα σε αξιοπηστια απογοητευτηκα ! εως και ξεγελαστηκα θα μπορουσα να πω! οποτε οι εχοντες γνωσεις και απο φοκουσ θα προτιμουσα να κανουν συγκριτκα σχολια!
αυτα που ενδιαφερουν ειναι, καταναλωση εντος κτος, βλαβες, κοστος ανταλακτηκων, ποιοτητα κυλησης σε νορμαλ οδηγηση και γργηγορη κτλ.... απο χωρους ξερω οτι ειναι οκ! ενημερωτικα να πω οτι κοιταω και megane 3 tce 130 ps και ισως alfa mito 120ps -
Παίδες παίζει τίποτα σε δοκιμασμένο chip βελτίωσης;
(Έχω την 1.4 βενζίνη 120ps του 2009)Ευχαριστώ!
Lancia Delta 2008