-
Και η Brera αεροπλανοφόρο...
-
Aπο προσωπικη εμπειρια 2 χρονων με golf gt και λιγης ωρας με μια πανεμορφη δ,η απτη ποιοτητα κατασκευης και υλικων στο εσωτερικο της δ ειναι αρκετα καλυτερη..Δεν εχω εμπειρια απο το γκολφ 6 οποτε δεν μπορω να κρινω,αλλα σε σχεση με το 5αρι η δ ειναι κατα τη γνωμη μου ειναι ποιοτικοτερη..Γνωμη μου παντα.
Στο δρομο το set up της δ ειναι για τα δικα μου μετρα,μια χαρα.Δεν κοπαναει,ειναι μαλακη οσο πρεπει για να περναει απο λακουβες χωρις να καταλαβαινει και πολλα,στις στροφες μπαινει μια χαρα,θα σε καλυψει σε ολες τισ περιστασεις..Αν τωρα μπαινει με 115 με λιγες κλισεις,γιατι οσα διαβαζα και εγω περι βαρκας κτλ δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα σε καμια περιπτωση,και το γκολφ η το λεον με 118,λιγη σημασια εχει
-
Καλησπέρα σε όλους
Νέο μέλος, ευτυχισμένος κάτοχος μιας Lancia Delta 1.4 oro 150hp από τον Δεκέμβριο.
Παραθέτω και 2 φωτογραφίες
Μετά από 8500χλμ, απλά δηλώνω ευτυχισμένος!!!
Σίγα μην δεν έβρεχε...αφού την έπλυνα Έλεος την ατυχία μου!
http://www.imageshack.gr/files/ih1ej3dxtldjklm7j1bs.jpg
http://www.imageshack.gr/files/66j85slmslw81tsrepuw.jpgΚαλό απόγευμα
Μιχάλης
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
Aπο προσωπικη εμπειρια 2 χρονων με golf gt και λιγης ωρας με μια πανεμορφη δ,η απτη ποιοτητα κατασκευης και υλικων στο εσωτερικο της δ ειναι αρκετα καλυτερη..Δεν εχω εμπειρια απο το γκολφ 6 οποτε δεν μπορω να κρινω,αλλα σε σχεση με το 5αρι η δ ειναι κατα τη γνωμη μου ειναι ποιοτικοτερη..Γνωμη μου παντα.μαρεσε η αποψη σου
κατσε να σε βαθμολογησω. -
Ο χρήστης monty έγραψε:
..Αν τωρα μπαινει με 115 με λιγες κλισεις,γιατι οσα διαβαζα και εγω περι βαρκας κτλ δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα σε καμια περιπτωση,και το γκολφ η το λεον με 118,λιγη σημασια εχειΦιλε μου οντως λιγη σημασια εχει τουλαχιστον για τους περισσοτερους οδηγους. Εγω προσωπικα δεν αμφεβαλα για το ποσο καλο αυτοκινητο ειναι η δ, και αν γερνει περισσοτερο ή λιγοτερο απο το Golf ή αν εχει καλη οδικη συμπεριφορα απλουστατα γιατι δεν την εχω οδηγησει. Εχει ομως μεγαλη σημασια να μην λεμε χαζομαρες για να δημιουργουμε εντυπωσεις.
ΥΓ: Αναφερομαι στα 115 στη συγκεκριμενη στροφη οχι στο δικο σου σχολιο
-
σαυτη τη στροφη 115 ειναι πολλα,καταρχην ειναι μια στροφη που ολο κλεινει ,που να πας εκει με τοσα;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σαυτη τη στροφη 115 ειναι πολλα,καταρχην ειναι μια στροφη που ολο κλεινει ,που να πας εκει με τοσα;μηπως ιταλακια η δικια σου Δ δεν ειναι τοσο σπορ οσο η καινουρια?
-
-
ε αμα δε μπαινει με 115...
(πλακα σου κανω )
-
το δυσκολο δεν ειναι πως θα μπεις αλλα πως θα βγεις
-
Mπαινεις φετα, βγαινεις τριμματα...
-
και μετα πας για την μακαροναδα
-
Spaggeti di mare (η οπως γραφετε τελοσπαντων)...ειναι και διπλα στη θαλασσα!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
QSis: Η Delta είναι σπορτίφ, το Scirocco είναι σούπερ σπόρ, τα Evo και οι Porsche είναι αεροπλάνα και οι Ferrari και οι Lamborghini διαστημόπλοια! Τι δε καταλαβαίνεις;
ΥΓ: Πλάκα κάνω μη τσίμπατε...
To S3 δεν του ειπες που ανηκει....να ξερει το παιδι να το πεταξει ή οχι γιατι ακομα και με την ψευτοτετρακινηση δεν μπορει να στριψει με 115 **χωρις κλισεις **στην στροφη που αναφερθηκε.....
Του Qsis καλό είναι μωρέ αλλά χωρίς δίπλωμα το πολύ πολύ με 70 να την πάρει γιατί τόσο πάνε οι ταρίφες εκεί...
Το δικό μου πάντως την παίρνει άνετα με 115... μίλια έτσι, όχι χιλιόμετρα! -
αυριο που θα κατεβω θα κανω μια δοκιμη να δω στο περιπου
-
ξεχασα ρε παιδια....
σε αυτο το φορουμ σπορ ειναι μονο τα ακριβα αυτοκινητα,
πολυτελη ειναι μονο τα ακριβα γερμανικα,
αξιοπιστα ειναι μονο τα γερμανικα και ιαπωνικα,
και παντελως αναξιοπιστα μονο τα ιταλικα.
αληθεια τα σουδικα που τα κατατασετε? -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ξεχασα ρε παιδια....
σε αυτο το φορουμ σπορ ειναι μονο τα ακριβα αυτοκινητα,
πολυτελη ειναι μονο τα ακριβα γερμανικα,
αξιοπιστα ειναι μονο τα γερμανικα και ιαπωνικα,
και παντελως αναξιοπιστα μονο τα ιταλικα.
αληθεια τα σουδικα που τα κατατασετε?Η Saab πάει για κλείσιμο...τα Volvo είναι γεροντίστικα...ασε...που να στα λέω...
-
@ corsair: κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκίνητα σπορτίφ συμπεριφορά. Ίσα ίσα προσωπικά θεωρώ πως έχει φτάσει σε όρια βλακείας η βαρύτητα στην γερμανική ιδέα της σπορτιφ συμπεριφορας, την οποία ως ένα βαθμό ακολουθεί και η delta όσον αφορά το setup της ανάρτησης δυστυχώς. Εξάλλου, ο κόσμος έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί πως αν διαλέξει το leon έναντι του bravo πχ θα του ρίχνει 35 χιλιόμετρα/ώρα διαφορά σε κάθε στροφή.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως το τιμόνι της (ειδικά με αυτήν την ενεργητική μ@λακία που τραβάει αριστερά δεξιά, ελαφρώνει, βαραίνει κλπ ενώ στρίβεις) είναι οριακά αποδεκτό, οπότε το να χαρακτηρίζεται έστω και λίγο σπορτίφ είναι far stretch. Και το 406 μου είναι ένα άνετο οικογενειακό, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Το ίδιο και για τα καθίσματα, εκτός και αν μιλάμε για αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί μόνο για τις αχανείς ευθείες της ερήμου της nevada. Όταν ο ανταγωνισμός έχει εξίσου άνετα καθίσματα τα οποία συγκρατούν επαρκώς χωρίς να γίνονται κουραστικά, γιατί να μην το καυτηριάσουμε; Εκτός αν μετράει το ντιζάιν αυτών και η αλκαντάρα, οπότε πάσο.
-
η δελτα ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα και το δειχνει απο μακρυα.
-
Να υποθέσω πως είναι καλύτερη επειδή έχει βαρύ καπό (quote πωλητή);
Lancia Delta 2008