-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τι ειναι το DDC κιβωτιο?Dual Dry Clutch.... Το διπλού συμπλέκτη κιβώτιο που θα είναι διαθέσιμο στην Mito από το 2009 και στις 159/Delta από 2010
-
Παιδιά κανένας με Δ και αρκετά χιλιόμετρα (10000 πχ) να μας πει ψιλόμακράς διαρκείας εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αυτός ο κινητήρας και το 6άρι αυτόματο σίγουρα θα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον πατέρα μου. Άντε να δούμε πότε θα μας έρθει από εδώ!
Οι ευχές σου εισακούσθηκαν,καθώς η Fiat αποφάσισε να....κάνει δώρο στον πατέρα σου το κιβώτιο C635 και μάλιστα στην DDC έκδοση του και στην Delta 1,4TJet Mair (135 και 165 ίππων).
Αιτία είναι η σταδιακή απεξάρτηση από τη χρήση του εξαιρετικού κατά τα άλλα JV κιβωτίου M32 (που εξόπλιζε ως χειροκίνητο μέχρι τώρα τις 159,GPunto Abarth,Mito,και ως selespeed τα Bravo & Delta 1,6MJet).Πάρα πολύ όμορφα!
Εδώ που τα λέμε βέβαια ήταν μεγάλη τρύπα στη γκάμα αυτό, και ευτυχώς κλείνει έτσι. Έχουμε κάποια πιο επίσημη πληροφόρηση για τα παραπάνω;
-
Μολις επεστρεψα με τη δελτα απο Ξανθη. Εχω κανει μεχρι στιγμης 2.700χλμ. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης
-εχω την 120 στην Εθνικη το πατησα μεχρι 170 κανενα προβλημα. Στα 150 ταξιδευεις πολυ ανετα και δε σου φαινεται καθολου οτι πας με τετοια ταχυτητα. Οι αναρτησεις ειναι καλες αλλα οχι Γαλλικες και πιστευω πιο ανετες απο Γερμανικα και Ιαπωνικα μοντελα. Ειναι στιβαρο αυτοκινητο γενικα ησυχο στις υψηλες ταχυτητες και υπαρχει δυναμη σε σχεση με τα αλογα να κανεις ανετες προσπερασεις. Μεσο ορο μου εκαψε 8.0 λιτ ανα 100 στην Εθνικη . Γενικα εαν το πιεσεις καιει αρκετα σε σχεση με τα κυβικα του. Τα καθισματα ειναι γενικα ανετα αλλα θα μπορουσανε να εχουνε καλυτερη πλευρικη στηριξη. Στις στροφες το αυτοκινητο ειναι απιστευτο κραταει πολυ καλα. Θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα καλο και ολοκληρωμενο αυτοκινητο αλλα δεν χρειαζεται να το φορτωσεις με πολλα εξτρα για να μην ξεφυγει η τιμη του. Οτι αλλο θελετε μπορειτε να με ρωτησετε... -
8.0L/100Km με 150Κm/h ειναι καταπληκτικό νουμέρο...
Σε αυτές τις ταχύτητες οι καταναλώσεις απέχουν πολύ από τις εργοστασιακές για εθνική..
-
Ο χρήστης mikemary έγραψε:
Παιδιά κανένας με Δ και αρκετά χιλιόμετρα (10000 πχ) να μας πει ψιλόμακράς διαρκείας εντυπώσεις?7000χλμ μέχρι τώρα και οι εντυπώσεις δεν έχουν αλλάξει από τις αρχικές.
Στο ταξίδι ανετότατο είτε ταξιδεύω με 100-120 χλμ/ώρα (με το μωρό μέσα), είτε με 150-190 όταν είμαι μόνος (κινούμαι κυρίως Θήβα - Αθήνα).
Στο μποτιλιάρισμα της Αθήνας απαραιτήτως το τιμόνι στο 'city' και μεγάλη ευκολία οι πολύ καλοί καθρέπτες.
Τα προσπεράσματα, λόγω της μεγάλης ροπής, είναι εύκολα και δεν χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητα στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Ο χώρος αποσκευών με τις κατάλληλες διαμορφώσεις των πίσω καθισμάτων χωράει όλο το σύστημα του καροτσιού (σκελετό, καλαθούνα για να κοιμάται και η μικρή στο καθισματάκι της) μαζί με βαλίτσες, αποστειρωτήρες, τσάντες με ρούχα, παπούτσια, μπιμπερό κτλ
Σημειωτέον ότι η γυναίκα μου κάθεται πίσω από μένα και είναι άνετη αν και είμαστε και οι δυο ψηλοί. Όταν έρθει μπροστά θα φέρω και το υπόλοιπο πίσω κάθισμα μπροστά και θα μεγαλώσει ο χώρος αποσκευών ακόμα πιο πολύ.
Μειονεκτήματα: Δυσκολία στο παρκάρισμα καθώς πίσω δεν έχεις μεγάλη ορατότητα (θέλει λίγο προπόνηση να μάθεις τα όρια του).
Ο ημιάκαμπτος δεν συμπαθεί τις λακούβες, αλλά όχι κάτι τρομερό.
Οι ταχύτητες δεν συμπαθούν τις γρήγορες αλλαγές και έχουν μεγάλη διαδρομή, αλλά η άνεση στην αλλαγή τους έχει βελτιωθεί με τον καιρό. -
Pano ευχαριστω μου έλυσες και την απορία για τους αποθηκευτικούς χώρους. θέλω να πάρω μεγαλύτερο αμάξι λόγω μπέμπη (50 ημερών) αλλά φοβόμουνα μήπως τα 380 με 465 λτ είναι λιγα για καρότσια port bebe βαλίτσα κτλ και σκεφτόμουνα το passat που έχει 560 λτ για τι κάνω Αθήνα - Καβάλα 3 φορές το χρόνο αλλά αφού λες ότι σε βόλεψε είναι ότι πρέπει. Απλά περιμένω λίγο μήπως κάνουν καμμία παραπάνω προσφορά λόχω χαμηλών πωλήσεων γενικά στα αμάξια. Μήπως έχεις πάρει αυτό το magic back box για το port baggage που λένε?
-
Aπό 16.910Ε η Delta !!!
Oι νέες τιμές
http://www.lancia.gr/main/page_serve.cfm?page_id=263&cat=news&carid=0&parent_id=10&has_child=0&is_child=0&follows_child=0 -
αντε μπας και πουλησει τπτ με αυτη τη τιμη..
-
ρε παιδια γιατι δε πουλαει με τιποτα αυτο το αμαξι? ειδα τις πωλησεις του τριμηνου...
-
Γιατί ο Έλλην ακούει Lancia και τον πιάνει κοκομπλόκο...
-
αλλά όσοι το προτιμούν ξεχωρίζουν!! και ξέρουν τι οδηγούν!! λίγοι και καλοί!
-
Αυτη η προνομιακη επιδοτηση... την εχουν αφησει πολυ φλου σαν εννοια! Θελουν να μας πουν πως δεν αναφερεται πλεον σε επιδοτηση ανταλλαγης? Αν ισχυει γενικως.... λεει και μαλιστα πολυ ασχημα!
Διαφορετικα θα επρεπε να διευκρινησουν πως ακριβως το εννοουν! -
Εμεις τα κοροιδα που το αγορασαμε πριν ενα μηνα χασαμε τουλαχιστον 2000 ευρω! Ουτε στο χρηματιστηριο να επαιζα! Κριμα γιατι δεν ειμαστε ολοι υπερανω χρηματων... δυστυχως παιζουμε με τους κανονες των αλλων...
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ρε παιδια γιατι δε πουλαει με τιποτα αυτο το αμαξι? ειδα τις πωλησεις του τριμηνου...Γιατί πότε πουλούσε η Lancia? Καλά χρυσά αμάξια αλλά οι ιταλοί δεν ξέρουν να τα προωθούν σωστά. Το λάθος της Lancia είναι στο μάρκετινγκ. Ευτυχώς τώρα τελευταία βλέπουμε κάποια βήματα βελτίωσης. (Έδώ που τα λέμε όταν μπαίνεις σε μια αντιπροσωπεία και βλέπεις την Δ και το Bravo που είναι κατα 95% ίδιο αυτοκίνητο δίπλα διπλά και έχουν 2500++ διαφορά στον ίδιο εξοπλισμο ποιο θα διαλέξεις?)
-
μοιαζουν λιγο
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Έδώ που τα λέμε όταν μπαίνεις σε μια αντιπροσωπεία και βλέπεις την Δ και το Bravo που είναι κατα 95% ίδιο αυτοκίνητο δίπλα διπλά και έχουν 2500++ διαφορά στον ίδιο εξοπλισμο ποιο θα διαλέξεις?μεσα ομως δεν εχουν καμια σχεση
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μοιαζουν λιγο
Τα έχω και τα δύο.
Σε μπεζ την Beta, σε γαλάζιο τη Delta. -
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
ρε παιδια γιατι δε πουλαει με τιποτα αυτο το αμαξι? ειδα τις πωλησεις του τριμηνου...
Γιατί πότε πουλούσε η Lancia? Καλά χρυσά αμάξια αλλά οι ιταλοί δεν ξέρουν να τα προωθούν σωστά. Το λάθος της Lancia είναι στο μάρκετινγκ. Ευτυχώς τώρα τελευταία βλέπουμε κάποια βήματα βελτίωσης. (Έδώ που τα λέμε όταν μπαίνεις σε μια αντιπροσωπεία και βλέπεις την Δ και το Bravo που είναι κατα 95% ίδιο αυτοκίνητο δίπλα διπλά και έχουν 2500++ διαφορά στον ίδιο εξοπλισμο ποιο θα διαλέξεις?)
Νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο που είναι η διαφορά. Τόσο σε καλύτερα υλικά, σε πολλές περιπτώσεις επιπλέον εξοπλισμό, στα συρόμενα πίσω καθίσματα... στο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και χώρο για τους πίσω επιβάτες... LED φώτα πορείας μπροστά...
Εγω θα προτιμούσα την Delta και νομίζω οτι τα extra 2500 τα αξίζουν με το παραπάνω
-
Έχουμε κανένα νεότερο για τις εκδόσεις με το νεο αυτόματο κιβώτιο(1,8Τ και 1,4Τ);
Lancia Delta 2008