-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άρχισε να μου αρέσει. Ελπίζω να γίνω καλά.
Έσκασε μούρη μια δημοσιογραφική 120hp, γκρι σχεδόν παστέλ. 3 φορές πιο ωραία από τη λευκή, και ξέρεις ότι με το λευκό έχω πάθος. Θα πάθεις πλάκα
Την έχω δει σε μαύρο και σε λευκό .... και νομίζω οτι τα σκούρα χρώματα της πάνε περισσότερο.
έχει ακούσει κανείς τίποτα για 1.4Τ Selectronic ή μόνο σε Diesel το αυτόματο ;
-
Έχουν και οι Lancia/Alfa εγγύηση 5 χρόνια όπως τα Fiat ? Αν ναι είναι μεγάλη εξασφάλιση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχουν και οι Lancia/Alfa εγγύηση 5 χρόνια όπως τα Fiat ? Αν ναι είναι μεγάλη εξασφάλιση.3 χρόνια έχουν και είναι εργοστασιακή. Αλλά το τιμόνι, παραμένει ένα θέμα μετά το τέλος της εγγύησης.
-
Μάλλον έκανα λάθος παραπάνω... Τα 3 χρόνια ισχύουν για την Delta μόνον, αλλά τόσο σ'αυτήν, όσο και στα υπόλοιπα, μπορείς να κάνεις επέκταση της εργοστασιακής μέχρι 2 χρόνια επιπλέον.
http://www.lancia.gr/main/page_serve.cf ... ws_child=0 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλλον έκανα λάθος παραπάνω... Τα 3 χρόνια ισχύουν για την Delta μόνον, αλλά τόσο σ'αυτήν, όσο και στα υπόλοιπα, μπορείς να κάνεις επέκταση της εργοστασιακής μέχρι 2 χρόνια επιπλέον.
http://www.lancia.gr/main/page_serve.cf ... ws_child=0' target='_blankH επέκταση όμως δεν είναι εργοστασιακή, είναι από άλλη εταιρία που πουλάγει εγγύησεις ( η ίδια που είναι στην Ford και άλλες) και γενικά δεν αξίζει αφου καλύπτει πολύ λίγα πράγματα.... και έχουν την νοοτροπία οτι φταίει πάντα ο πελάτης...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
http://www.lancia.gr/main/page_serve.cf ... ws_child=0' target='_blank' target='_blankH επέκταση όμως δεν είναι εργοστασιακή, είναι από άλλη εταιρία που πουλάγει εγγύησεις ( η ίδια που είναι στην Ford και άλλες) και γενικά δεν αξίζει αφου καλύπτει πολύ λίγα πράγματα.... και έχουν την νοοτροπία οτι φταίει πάντα ο πελάτης...
Σωστός. Όπως το έγραψα, φαινόταν σαν να ήταν η εγγύηση εργοστασιακή, κάτι που δυστυχώς για την Lancia, δεν συμβαίνει...
-
Για την ακρίβεια, μόνο για την ΚΙΑ ισχύει.
-
Και στην VW, η επέκταση των 2 χρόνων είναι ίδια με την εργοστασιακή. Και η ΚΙΑ, καλύπτει τα πάντα για 5 χρόνια νομίζω και τα άλλα 2 μόνον τα μηχανικά...
Ή μήπως κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και στην VW, η επέκταση των 2 χρόνων είναι ίδια με την εργοστασιακή. Και η ΚΙΑ, καλύπτει τα πάντα για 5 χρόνια νομίζω και τα άλλα 2 μόνον τα μηχανικά...Ή μήπως κάνω λάθος;
Τα 2 επιπλέον χρόνια είναι για το 'powertrain' (μηχανή, μετάδοση κλπ)
-
Νομίζω πως στη FIAT η επέκταση καλύπτει ακριβώς ότι και η εργοστασιακή. Τουλάχιστον αυτό μου λέει η εδώ αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Νομίζω πως στη FIAT η επέκταση καλύπτει ακριβώς ότι και η εργοστασιακή. Τουλάχιστον αυτό μου λέει η εδώ αντιπροσωπεία.+1
και στο συνεργειο και στις πωλησεις που ειχα ρωτησει σχετικα με το τι σοι εγγυηση ειναι... μου ειπαν πως καλυπτει οτι ακριβως και η εργοστασιακη! -
Είδα σήμερα 3 DELTA έξω από το Μεγάλη Βρετανία παρκαρισμένος στο Λεωφορειόδρομο και με το όργανο να τις κοιτά απαθής...
Πέρα του γεγονότος ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός αυτό (αν είχα παρκάρει το δικό μου αμάξι και όχι η αντιπροσωπεία θα μου έδινε άδεια η Τροχαία και θα γλύτωνα το πρόστιμο αγαπητέ Κύριε Χυνοφώτη???) από τα χρώματα ξεχώρισα το ανθρακί.
Και οι 3 με μαύρη οροφή και ηλιοροφή.
-
Ειδα σημερα μια δ τοπικου αντιπροσωπου παρκαρισμενη εξω απο τραπεζα.
Εκ πρωτης οψεως
Μου αρεσε:
-Το προφιλ
-Το μεγεθος (αρκει βεβαια να εχει χωρους)
-Το οτι δειχνει προσεγμενο 'συμπαγες' και καλοφτιαγμενο.Δε μου αρεσε:
-Το μπροστινο μερος.Η μασκα του ψυγειου ειναι (κατα τα δικα μου γουστα) αταιριαστη.
-Η ασημι επενδυση (ή μηπως μπογια??) στη κεντρικη κονσολα και στα μπρατσα του τιμονιου.
Με τη φτηνιαρικη οψη του αδικει την υπολοιπη καλη εικονα του εσωτερικου.
-Το τεραστιο μπουτον του λεβιε ταχυτητων με το δαχτυλιδι απο κατω που θυμιζει Ασκονες του 70. -
Πάντως είναι πραγματικά κρίμα που, ενω σχεδιαστικά είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον αυτοκίνητο (κατά τα δικά μου γούστα πολυ όμορφο), οι Ιταλοί δεν φαίνεται να έχουν λάβει υπόψη τους καθολου τον παράγοντα της οδηγικής ευχαρίστησης ή τουλαχιστον μιας ενδιαφερουσας οδικης συμπεριφορας. Σε οτι τεστ εχω διαβασει δυστυχως αυτο γραφεται. Δεδομενου και του ονοματος Delta θα επρεπε να το ειχαν προσεξει περισσοτερο ΙΜΟ.
Ελπιζω στην εκδοση με τους 200 ιππους να υπαρχει μια σαφης διαφοροποιηση, αν και πολυ αμφιβαλλω.
Επισης, σοβαρη παραλειψη ειναι η μη τοποθετηση καποιου αυτοματου κιβωτιου στους βενζινοκινητηρες μια και αυτο ταιριαζει απολυτα στη φιλοσοφια του αυτοκινητου, ειδικα για την χωρα μας. Ελπιζω να κανουν κατι γρηγορα και γι'αυτο...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Πάντως είναι πραγματικά κρίμα που, ενω σχεδιαστικά είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον αυτοκίνητο (κατά τα δικά μου γούστα πολυ όμορφο), οι Ιταλοί δεν φαίνεται να έχουν λάβει υπόψη τους καθολου τον παράγοντα της οδηγικής ευχαρίστησης ή τουλαχιστον μιας ενδιαφερουσας οδικης συμπεριφορας. Σε οτι τεστ εχω διαβασει δυστυχως αυτο γραφεται.Μα ειναι ενδιαφέρουσα η συμπεριφορα! Αυτο που θα επρεπε ειναι! Ενα ωραιο, μαλακα στημενο και ενδοτικο αμαξι με εξαιρετη ποιοτητα κυλισης! Μια πραγματικη Lancia...
Δεδομενου και του ονοματος Delta θα επρεπε να το ειχαν προσεξει περισσοτερο ΙΜΟ.
Μα επειδη ακριβως προσεξαν την delta και την ιστορια της κατέληξαν σε αυτο το αριστοτεχνημα... Μηπως δεν τα ξερεις καλα?
-
Φίλε κορσαίρ, την οδήγησες;
-
Μα δεν αναφερομουν στο θεμα της εμφανισης (οπως προειπα αλλωστε προσωπικα μου αρεσει πολυ) αλλα στο θεμα της οδικης συμπεριφορας.
Διαβαζοντας και το τεστ των 4Τ γινεται λογος για θυσια των οδηγικων ανησυχιων. Σε αυτο αναφερομαι. Καλη η εμφαση στην ανεση αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Οι παλιες Delta ειχαν οδηγικη αισθηση ακομα στις απλες εκδοσεις τους. Υπηρχαν και υπαρχουν αυτοκινητα που συνδυαζουν πολυ καλα την ανεση με το οδηγικο στοιχειο (βλ. πλατφορμα C του γκρουπ VAG ή τα παλαιοτερα γαλλικα). Αυτο θα περιμενα απο την νεα Delta αλλα αποτι διαβαζω δεν φαινεται να το εχει (με την επιφυλαξη μιας προσωπικης δοκιμης). -
Νομιζω οτι λιγο το χεσ@με το θεμα με τις αναρτησεις. Το αυτοκινητο δεν ειναι και 2CV απλα γερνει λιγο οταν το πιεσεις. Η ενδοτικοτητα της αναρτησης στις ανωμαλιες ειναι καλοδεχουμενες με τους καροδρομους που εχουμε.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
.... οι Ιταλοί δεν φαίνεται να έχουν λάβει υπόψη τους καθολου τον παράγοντα της οδηγικής ευχαρίστησης ή τουλαχιστον μιας ενδιαφερουσας οδικης συμπεριφορας....Ποιος ειναι ο ορισμος της οδηγικης ευχαριστησης και ποιος τον διατυπωσε??
Τι σημαινει ενδιαφερουσα οδικη συμπεριφορα και ποιες ειναι οι παραμετροι που την οριζουν??Διαβαζοντας και το τεστ των 4Τ γινεται λογος για θυσια των οδηγικων ανησυχιων.
Αυτες οι ανησυχιες ειναι κατι σταθερο??
Τις εχουν ολοι οι οδηγοι (οδηγικες γαρ) και ειναι σε ολους τους οδηγους οι ιδιες?? -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
.... οι Ιταλοί δεν φαίνεται να έχουν λάβει υπόψη τους καθολου τον παράγοντα της οδηγικής ευχαρίστησης ή τουλαχιστον μιας ενδιαφερουσας οδικης συμπεριφορας....
Ποιος ειναι ο ορισμος της οδηγικης ευχαριστησης και ποιος τον διατυπωσε??
Τι σημαινει ενδιαφερουσα οδικη συμπεριφορα και ποιες ειναι οι παραμετροι που την οριζουν??Διαβαζοντας και το τεστ των 4Τ γινεται λογος για θυσια των οδηγικων ανησυχιων.
Αυτες οι ανησυχιες ειναι κατι σταθερο??
Τις εχουν ολοι οι οδηγοι (οδηγικες γαρ) και ειναι σε ολους τους οδηγους οι ιδιες??Οι ανησυχίες δεν είναι κάτι σταθερό φυσικά, το αν όμως το αυτοκίνητο που οδηγείς είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανησυχίες του εκάστοτε εντύπου (για αυτό υπάρχουν και τόσα) είναι κάτι που δεν αλλάζει. Όταν επομένως διαβάζει κάποιος 4Τ ή Drive π.χ. γνωρίζει κατά πόσο οι ανησυχίες των δοκιμαστών με τις δικές του απέχουν ή συγκλίνουν.
Lancia Delta 2008