-
Ψηφίζω το ξύλο χωρίς πολλή συζήτηση. Μπορεί να τα σκάσει τα λεφτά η φίλη σου, αλλά ο κ@ριόλης θα το σκεφτεί καλά πριν το επαναλάβει. Όσο για το baseball bat, δεν είναι μόνο η ικανοποίηση, σου μένει και το bat, το οποίο τοποθετείς σε ειδική υποδοχή πάνω απ' την πόρτα του οδηγού ώστε σε ενδεχόμενη μελλοντική ανάλογη περίπτωση, να το έχεις εύκολο! Και δεν κάνω πλάκα παιδιά. Μακριά απ' όλους μας, αλλά ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο; Αλλά μετά λέω, να σε τρακάρει, να τον δείρεις και τι θα καταλάβεις; Όχι μόνο θα πας δικαστήριο, αλλά θα τον πληρώνεις κιόλας τον πούστη! Αλλά εκ των υστέρων, είναι κορυφαίο! Και χωρίς να έχει αυτόπτες μάρτυρες για το δικαστήριο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ψηφίζω το ξύλο χωρίς πολλή συζήτηση. Μπορεί να τα σκάσει τα λεφτά η φίλη σου, αλλά ο κ@ριόλης θα το σκεφτεί καλά πριν το επαναλάβει. Όσο για το baseball bat, δεν είναι μόνο η ικανοποίηση, σου μένει και το bat, το οποίο τοποθετείς σε ειδική υποδοχή πάνω απ' την πόρτα του οδηγού ώστε σε ενδεχόμενη μελλοντική ανάλογη περίπτωση, να το έχεις εύκολο! Και δεν κάνω πλάκα παιδιά. Μακριά απ' όλους μας, αλλά ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο; Αλλά μετά λέω, να σε τρακάρει, να τον δείρεις και τι θα καταλάβεις; Όχι μόνο θα πας δικαστήριο, αλλά θα τον πληρώνεις κιόλας τον πούστη! Αλλά εκ των υστέρων, είναι κορυφαίο! Και χωρίς να έχει αυτόπτες μάρτυρες για το δικαστήριο!Το baseball bat είναι μεγάλη λύση! Δεν μετριέται και για επιθετικό όπλο. Αν σε ρωτήσει κανείς, απλώς παίζεις μπέιζμπολ
Στην περίπτωση του Punto, απλώς να βγεις θυμωμένος με το ρόπαλο στο χέρι και ν'αρχίσεις να τον βρίζεις χοντρά και να τον απειλείς, έχει χεστεί πάνω του και πληρώνει κι από πάνω!... Ούτε αστυνομία θα καλέσει ούτε τίποτα -
Μπα πιστεύω ότι το μπαστούνι του Χόκευ είναι πιο πιστευτό! Ειδικά αν είναι Ιούλιος μήνας!
-
Οχι ρε παιδια να πας και φυλακη για τον μαλακα.....
Απλα μαθαινεις που μενει , μεσα απο τα χαρτια και αποχαρτα, και περνας ενα βραδυ και αδειαζεις ενα μπουκαλακι υδροχλωρικο οξυ , ξερετε αυτο με το πορτοκαλι μπουκαλι που πουλαν στο super merket με 1,5ε, να δεις χαρα ο εξυπνος.
ΥΣ κατα προτιμηση αφου εχει επισκευασθει.....
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Μπα πιστεύω ότι το μπαστούνι του Χόκευ είναι πιο πιστευτό! Ειδικά αν είναι Ιούλιος μήνας!Όχι ρε παιδιά μπαστούνια.. Με όπλο και αν σε πιάσουν λες ότι κάνεις σκοποβολή..
-
Νομίζω πως η καλύτερη τιμωρία είναι να περιμένεις να το κάνει καινούργιο και μετά να βρεις πού το παρκάρει και να δοκιμάσεις ποιάς μάρκας υγρά φρένων είναι πιο διαβρωτικά...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως η καλύτερη τιμωρία είναι να περιμένεις να το κάνει καινούργιο και μετά να βρεις πού το παρκάρει και να δοκιμάσεις ποιάς μάρκας υγρά φρένων είναι πιο διαβρωτικά...και μετά θα βρει νέο θύμα (τουλάχιστον εσύ θα πάρεις revenge)...
άμα μπλέξεις με τέτοια κλπαιδα... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Νομίζω πως η καλύτερη τιμωρία είναι να περιμένεις να το κάνει καινούργιο και μετά να βρεις πού το παρκάρει και να δοκιμάσεις ποιάς μάρκας υγρά φρένων είναι πιο διαβρωτικά...
και μετά θα βρει νέο θύμα (τουλάχιστον εσύ θα πάρεις revenge)...
άμα μπλέξεις με τέτοια κλπαιδα...Μπορεί να τα ρίξει στον ουρανό!!
Πέρα από τ' αστεία, όσο κι αν δεν συμφωνώ με αυτοδικία ώρες ώρες...
-
μεγαλη πουστια εκανε ο καριολης
-
Ρε μη λέτε μ@λ@κίες...
Άμα τον δείρει (ή βάλει να τον δείρουν) αυτός θα της κάνει μήνυση μετά για ξυλοδαρμό...
κ θα πει 'αυτή είναι τρελή, με τράκαρε κ έβαλε να με δείρουν από πάνω'
Δε λέει..
αλλά αφού έκανε πουστιά πρέπει να του κάνει και αυτή πουστιά. Πάντως καλό είναι ό,τι κάνει να περιμένει λίγο για να μην μπορούν τόσο εύκολα να την κατηγορήσουν.
Τώρα στο δικαστήριο... αν δεν έχει μάρτυρες αυτή.. δύσκολα τα πράγματα.
Τουλάχιστον να περιμένει λίγο, να κάνει λίγο υπομονή κ μετά... ας πάει μια βόλτα από το σπίτι του με κανά τσεκούρι κ να το κάνει το αμάξι cabrio. -
Λοιπόν η λύση είναι απλούστατη. Καταγειλε τον στο συνδικάτο ναπολιτάνων κομπιναδόρων εδώ και χρόνια έχουν πατεντάρει το συγκεκριμένο ατόπημα και είναι οι μοναδικοί με το δικαίωμα χρήσης του
-
Δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι η κοπέλα...
Ακόμη και αν αποδείξη οτι της έδωσε προτεραιότητα δε λέει πουθενά ο ΚΟΚ για παραχώρηση προτεραιότητας... -
Παιδιά ψυχραιμία, το να δείρεις κάποιον είναι το εύκολο μέρος της ιστορίας, το μετά που τον πληρώνεις είναι το δύσκολο.
Αν δε καταφέρεται να κρατηθείτε τουλάχιστον μη κάνετε την αρχή, περιμένετε ο άλλος να κάνει τη πρώτη κίνηση έτσι τουλάχιστον μπορείτε να πείτε ότι αμυνθήκατε.Εγώ πάντως στο τουτού έχω μια 'βέργα' τεφλόν. Δεν μοιάζει με 'όπλο' είναι πολύ ελαφριά, αμα σε πετύχει πονάει αρκετά, δε σπάει. Μειονέκτημα το κόστος.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι η κοπέλα...
Ακόμη και αν αποδείξη οτι της έδωσε προτεραιότητα δε λέει πουθενά ο ΚΟΚ για παραχώρηση προτεραιότητας...Μη συζητάς... Η πουστιά του πολύ επιστημονική...
Να δείρεις όντως είναι λίγο επικίνδυνο (και μάλιστα επί τόπου). Το θέμα είναι να δείξεις θυμωμένος, να απειλήσεις, να δείξεις ότι με το ζόρι κρατιέσαι να τον σακατέψεις! Και φυσικά η καημένη η κοπέλα πώς να τα δείξει όλα αυτά!...
Μετά άλλη λύση είναι η πουστιά-revenge σε ανύποπτο χρόνο. Αξίζει όμως να μελετηθεί καλά και να του κάνεις ωραία ζημιά, χωρίς μάρτυρες φυσικά.
-
α) Φρέναρε αυτός πριν το τρακάρισμα; Υπήρχαν ίχνη από τα φρένα του στο δρόμο, ή έπεσε χωρίς να προσπαθήσει να αποφύγει την σύγκρουση οπότε έχει αν μη τι άλλο ΣΥΝυπαιτιότητα;
β) Σε ποιο σημείο την χτύπησε; Αν την χτύπησε προς τα πίσω φταίει αυτός, δεν μπορεί να ισχυριστεί πως η κοπέλα πετάχτηκε, οπότε πάλι ΣΥΝυπαιτιότητα. Αν την χτύπησε μπροστά στο φτερό, τότε δύσκολα για την κοπέλα...
γ) Μάρτυρες από αυτοκίνητα που ΤΟΝ ακολουθούσαν κάλεσε; Άν όντως υπήρχε διαρκής ροή, όλο και κάποιος ακολουθούσε, ΤΟΝ ΕΙΔΕ να φρενάρει αρχικά, και ΤΟΝ ΕΙΔΕ να γκαζώνει μετά!!
Αν δεν μερίμνησε η κοπέλα (λογικό με την σύγχυση) δύσκολα τα πράγματα...
Υ.Γ. Είναι σημαντικό να βγεί ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, έστω και 1% να του αυξηθούν τα ασφάλιστρα του καθικιού, αλλά και να πληρώσει ένα μέρος έστω από την ζημιά της κοπέλας... Γιατί εντάξει, τα δικά του τα πληρώνει η ασφαλιστική της*****, αλλά τα δικά της αν δεν έχει μικτή από την τσέπη...
*****και της ανεβαίνουν 30% τα ασφάλιστρα, 20% λόγω του ατυχήματος, και άλλο 10% που ΘΑ μειωνόταν αν δεν έκανε ατύχημα για 1 έτος, που τώρα χάνει αφού έκανε...
-
Του κάνεις κοννέ με παπά. Η πιο ωραία τιμωρία.
-
Πού το πας, πού το φέρνεις, εκεί καταλήγεις!!!
-
Σκεφτόμουν και κάτι άλλο, σχεδόν εξίσου καλό: βιασμό με καρπούζι. Αλλά με τον παπά θα τον τραβήξεις με κρυφή κάμερα και θα τον βγάλεις στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο...
-
εαν ο μαρτυρας ειναι γνωστος συγγενης ισως να μπορει να δειξει οτι μπορει να τον καλυψει. Αν δεν υπηρχαν μαρτυρες τοτε η φιλη σου τα εχει σκουρα.
Αλλα το βασικο οταν σατματας σε STOP πρεπει να κοιτας καλα καλα. Αν το περασεις εστω και αν σταματησες και πεσει καποιος επανω σου τοτε δυσκολα τα πραγματα μια κια πριν το περσαει πρεπει να σιγουρευεσαι οτι δεν ηταν κανενας.
Οταν εχεις ζημια απο πισω ειναι σχεδον 100% οτι φταιει αυτος που τον χτυπησε απο πισω.
Νικος
-
Σε περίπτωση καραμπόλας, αυτός που πέφτει από πίσω σου πληρώνει εσένα κι εσύ πληρώνεις τον μπροστινό σου ή τα πληρώνει όλα αυτός που την προκάλεσε?
Εσκεμένο τρακάρισμα!