-
Η εφαρμογή για οχήματα του taxis είναι της πλάκας.. τελευταία ανανέωση 31/1/2012 την ηλεκτρονική μου διακυβέρνηση μέσα.
-
Έρχεται φόρος… ακινησίας στα ΙΧ
Όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκοπεύουν έως τα τέλη του 2012 να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους θα κληθούν να πληρώσουν, καθώς η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ
http://www.moneypost.gr/77475/Έ� ... 9-%CE%A7--
-
Τι μαλακοφασιστακια θεε μου
-
Αν γίνει αυτό θα γεμίσουν τα διαλυτήρια αμάξια.
Στο άρθρο κάτι λέει για κατάργηση φόρου πολυτελείας. Το ακούμε καιρό... -
Μου αρέσει που ο μπαγλαμάς το βρίσκει και σωστό το μέτρο, και με αποτελέσματα...
Ειλικρινά, κανονικά πρέπει να περνάμε όλοι οι πολίτες από ψυχολογικό έλεγχο, και από τεστ IQ. Και όσοι κρίνωνται ακατάλληλοι να χάνουν μερικά από τα δικαιώματα τους, όπως της ψήφου, αλλά και τη δυνατότητα να λένε τη γνώμη τους. Ο τύπος είναι σίγουρα καμμένος.
Το ενδεχόμενο ότι ο κόσμος καταθέτει πινακίδες και δεν πληρώνει τέλη επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεν το έχει σκεφτεί κανείς ε?
-
Οταν φορολογεί αυτόν που αμοίβεται με 416€ τον μήνα εσύ περιμένεις κατανόηση από το ελληνικό μπουρδ...εχμμ...κράτος?
-
Μπορεί το κράτος να θέλει με αυτόν τον παρανοϊκό τρόπο να κάνει τον κόσμο να μην παραδίδει τις πινακίδες και να πληρώνει τα τέλη.
-
ναι, ναι!
σε συνδιασμο - δε - με το 'ολα οσα εχουν πινακιδες, υποχρεωτικα πρεπει να ειναι και ασφαλισμενα' που θελουν να προωθησουν, θα γινει τρελο παρτυ! -
το διέψευσαν
«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα.»
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=160
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το διέψευσαν«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα
που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα.»Αναφέρονται βέβαια σαφώς στο παρόν (φέτος) και όχι στο μέλλον (θα - 2013) !
-
ξέρουν τι κάνουν...
διαδίδουν για να φοβίσουν και να μην παραδώσει ο κόσμος πινακίδες...
-
Ξεθάβω για να ρωτήσω:
Όχημα που έχει ακινητοποιηθεί (έχει παραδώσει πινακίδες), υποχρεούται να περάσει ΚΤΕΟ?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ξεθάβω για να ρωτήσω:Όχημα που έχει ακινητοποιηθεί (έχει παραδώσει πινακίδες), υποχρεούται να περάσει ΚΤΕΟ?
ειχα ρωτησει περυσι:
Οταν παρεις τις πινκιδες σου δινουν ενα περιθωριο (7 μερες ; ) να περασεις ΚΤΕΟ -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ξεθάβω για να ρωτήσω:
Όχημα που έχει ακινητοποιηθεί (έχει παραδώσει πινακίδες), υποχρεούται να περάσει ΚΤΕΟ?
ειχα ρωτησει περυσι:
Οταν παρεις τις πινκιδες σου δινουν ενα περιθωριο (7 μερες ; ) να περασεις ΚΤΕΟΕυχαριστώ.
...και συνεχίζω: πρέπει σώνει και καλά να παραδώσεις τις πινακίδες, αν θες να το ακινητοποιήσεις? -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ξεθάβω για να ρωτήσω:
ειχα ρωτησει περυσι:
Οταν παρεις τις πινκιδες σου δινουν ενα περιθωριο (7 μερες ; ) να περασεις ΚΤΕΟΕυχαριστώ.
...και συνεχίζω: πρέπει σώνει και καλά να παραδώσεις τις πινακίδες, αν θες να το ακινητοποιήσεις?Μπορεις να παρεις προσωρινα τις πινακιδες σου 2 μερες, να περασεις ΚΤΕΟ, να κανεις καμμια βολτα και να ξανακαταθεσεις.
Αν τις παρεις μονιμα, και εχει ληξει το ΚΤΕΟ, ναι σε μερικες μερες πρεπει να περασεισ (10 αν θυμαμαι καλα, αλλα και το 7 λογικο ακουγεται).Και να εχει ληξει το ΚΤΕΟ σου **οσο ησουν παραδωμενος ** δεν πληρωνεις προστιμο
Και βεβαια πρεπει να τις παραδωσεις αν θες να το ακινητοποιησεις, εκτος αν δεν σε ενδιαφερει να πληρωνεις τελη, να μετραει στο τεκμηριο σου και να το ασφαλιζεις (αν εν τελει κανουν υποχρεωτικη την ασφαλιση εναριθμων αυτοκινητων με διασταυρωση). Εν γενει αν δεν παραδωσεις πινακιδες σε θεωρουν οτι το κινεις ....(και λογικο ειναι, εδω που τα λεμε)
Καποιος φιλος εδω μεσα ειχε πει οτι περασε ΚΤΕΟ μονο με το χαρτι καταθεσησ πινακιδων οπου αναφερεται και ο αριθμος κυκλοφοριας (δηλ χωρις κανονικες πινακιδες, ουτε καν προσωρινες). Οταν εγω το προσπαθησα, μου ζητησαν να δουν τισ Πινακιδες, και δεν με περασαν. Εξαρταται που θα πεσεις... σε πιο ΚΤΕΟ δηλαδη και ποσο βαρυουνται να σε διωξουν.
-
Αυτο το νημα με στεναχωρει
Μου λειπεις baby rsΣτάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Ξεθάβω για να ρωτήσω:
ειχα ρωτησει περυσι:
...και συνεχίζω: πρέπει σώνει και καλά να παραδώσεις τις πινακίδες, αν θες να το ακινητοποιήσεις?Μπορεις να παρεις προσωρινα τις πινακιδες σου 2 μερες, να περασεις ΚΤΕΟ, να κανεις καμμια βολτα και να ξανακαταθεσεις.
Αν τις παρεις μονιμα, και εχει ληξει το ΚΤΕΟ, ναι σε μερικες μερες πρεπει να περασεισ (10 αν θυμαμαι καλα, αλλα και το 7 λογικο ακουγεται).Και να εχει ληξει το ΚΤΕΟ σου **οσο ησουν παραδωμενος ** δεν πληρωνεις προστιμο
**Και βεβαια πρεπει να τις παραδωσεις αν θες να το ακινητοποιησεις, εκτος αν δεν σε ενδιαφερει να πληρωνεις τελη, να μετραει στο τεκμηριο σου και να το ασφαλιζεις (αν εν τελει κανουν υποχρεωτικη την ασφαλιση εναριθμων αυτοκινητων με διασταυρωση). Εν γενει αν δεν παραδωσεις πινακιδες σε θεωρουν οτι το κινεις ....(και λογικο ειναι, εδω που τα λεμε)
**
Καποιος φιλος εδω μεσα ειχε πει οτι περασε ΚΤΕΟ μονο με το χαρτι καταθεσησ πινακιδων οπου αναφερεται και ο αριθμος κυκλοφοριας (δηλ χωρις κανονικες πινακιδες, ουτε καν προσωρινες). Οταν εγω το προσπαθησα, μου ζητησαν να δουν τισ Πινακιδες, και δεν με περασαν. Εξαρταται που θα πεσεις... σε πιο ΚΤΕΟ δηλαδη και ποσο βαρυουνται να σε διωξουν.ξερουμε τι ισχύει τελικά με τα μπολτ!? δεν ξέρω τι να κάνω γιατι 6μηνες κανω χρήση του αυτοκινήτου (πασσατ) σε ταξίδια... μικρομετακινησεις τις κανω με το γκολφ αφου δεν καιει τον πατο του...
-
Μια και δεν χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο σκέφτομαι να το ακινητοποιήσω προσωρινά. Θέλω να μην πληρώσω τώρα τα 660 και να τα κάνω πασατέμπο. Εννοείται ότι θα τα πληρώσω αργότερα μέσα στο 2013 εφόσον αποφασίσω να το χρησιμοποιήσω (πχ Πάσχα-καλοκαίρι).
Ποια είναι η διαδικασία, πάω στην ΔΟΥ με πινακίδες, άδεια, ταυτότητα, εκκαθαριστικό και υπεύθυνη δήλωση; Υποθέτω παίρνω κάτι σαν αποδεικτικό; Γίνεται επί τόπου, άμεσα;
Με ανησυχεί κυρίως η αντίθετη διαδικασία, πως θα ξαναπάρω πίσω τις πινακίδες. Δηλαδή θέλει καιρό ή είναι απλό που γίνεται ξανά επιτόπου στη ΔΟΥ, πληρώνω το σήμα, πάρε πινακίδες, γεια. Θα βρεθούν οι παλιές μου πινακίδες ή θα πρέπει να τρέχουμε να βγάλουμε καινούργιες;; Το ότι η ΔΟΥ μου είναι σε αυτές που θα καταργηθούνε (ή καταργηθήκανε) σημαίνει κάτι, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας;
Κατά τη διάρκεια της ακινησίας χρειάζεται να το έχω ασφαλισμένο ή δεν είναι υποχρεωτικό; -
Η διαδικασία είναι απλούστατη. Θα πας με την άδεια και τις πινακίδες και θα συμπληρώσεις μιά δήλωση .Θα πρέπει να αναφέρεις και που θα βρίσκεται το αυτοκίνητο (όχι στον δρόμο).
Η επιστροφή είναι το ίδιο εύκολη, πας με το χαρτί που σου δίνουνε κατά την κατάθεση και τις παίρνεις αμέσως πίσω.Το κάνω χρόνια τώρα συνεχώς από τότε που ξεκίνησαν τα τεκμήρια σε όλα τα αυτοκίνητα (μικρά -μεγάλα).
-
Ευχαριστώ.
Έτσι όπως το λες θεωρείς ότι δεν τις βάζουν όλες μαζί σε ένα σωρό αλλά με κάποια οργάνωση και ότι δεν θα την χάσουν την πινακίδα μέσα στο χάος των άπειρων πινακίδων που έχουν μαζέψει;;
Παραδοση πινακίδων