-
Λοιπόν τις έδωσα τις πινακίδες, εύκολο ήταν και ανώδυνο (τέτοια εποχή δεν είχε και ουρά, μόνος μου ήμουνα με έναν τύπο που μάλλον πέρναγε την ώρα του μιλώντας με τις υπαλλήλους, ίσως γνωστές του).
Πινακίδες, άδεια, υπεύθυνη δήλωση, αίτηση εις διπλούν τα δίνεις όλα, παίρνεις πίσω την μία αίτηση σαν αποδεικτικό και πας στο καλό σου.
Αν είναι να περάσουν χρόνια μου προτείνανε να πηγαίνω κάθε χρόνο να βγάζω νέο χαρτί για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν αποδεικτικό για το τεκμήριο στην εφορία και να το βάζω στο φάκελλο αλλά βέβαια μετά σκέφτηκε ότι τώρα γίνεται ηλεκτρονικά η δήλωση... πόσο ηλίθιοι είναι, αυτοί είναι η εφορία και ξέρουν ότι έχω παραδώσει πινακίδες.... πρέπει να τους έχω και το δικό τους χαρτί για να τους το θυμίζω(;;;).... τι τα πληρώσαμε τα ρημάδια τα κομπιούτερ.... -
Γεια σας, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει:
Ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου που θελω να αγορασω, (1400 του 04) εχει καταθεσει πινακιδες τελος του 11.
Μενει στην Ηπειρο και γω Αττικη.
Τον στελνω να παρει πισω τις πινακιδες του ή εχω καποια αλλη επιλογη;
Ευχαριστω -
Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορει να πάρει τις πινακίδες ή εσύ αν έχεις την εξουσιοδότηση οπότε εξαρτάται που ειναι καταθετημένες , Αθήνα ή Ηπειρο για το ποιος είναι πιο κοντά.......
-
κανε το του χρονου (2013)
-
Ωστόσο το κράτος θα πρέπει να του επιστρέψει τα χρήματα που έχει προκαταβάλλει για τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2013
http://www.madata.gr/epikairotita/economy/258359.html
Το έχει καταφέρει κανείς αυτό; -
Δευτέρα ή Τρίτη παραδίδω. Έχω και μερικές ερωτήσεις ακόμα, αλλά θα τις κάνω όοοοοοοοταν (χρονικο-υποθετικός σύνδεσμος) είναι να τις πάρω πίσω.
-
-
αν παραδώσω τη μία πινακίδα κομμένη ελαφρώς (κατά το ύψος της ως το μέσο) θα μου πούνε τίποτα;
έχει κολλησει η πίσω βίδα και δε λέει να βγεί.
-
Πάρε ένα τρυπάνι και φάε την βίδα.
Μπορεί να έχεις θέμα όταν τις ξαναζητήσεις και να σε υποχρεώσουν να βγάλεις καινούριες.Sent from my MB526 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ωστόσο το κράτος θα πρέπει να του επιστρέψει τα χρήματα που έχει προκαταβάλλει για τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2013
Το έχει καταφέρει κανείς αυτό;Λοιπόν; (καλά μην απαντήσετε σήμερα επειδή ποιος θα σας πιστέψει αν γράψετε πως ναι )
-
Μαμώ τα υπουργεία σας.
Ο μεγάλος ύπνος αρχίζει.
-
και οσοι χαρηκατε με τα ντιζελ και τα υβριδικα....http://troktiko.eu/2013/03/foroi-polute ... saia-i-ch/
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μαμώ τα υπουργεία σας.Ο μεγάλος ύπνος αρχίζει.
Αλλο ενα ΣΤ για νανι!!!!
Κουραγιο Ξεν!!!
-
Το έχει καταφέρει κανείς αυτό;Λοιπόν; (καλά μην απαντήσετε σήμερα επειδή ποιος θα σας πιστέψει αν γράψετε πως ναι )
Αρχές Ιουλίου σχεδιάζω να παραλάβω τις πινακίδες πίσω. Θα τις έχω δώσει για 3 μήνες.
Μπορώ να διεκδικήσω τα 3/12 των τελών κυκλοφορίας του 2013; (165€ δεν είναι και αμελητέο ποσό)
-
πώτς γκένεν αυτό; έχεις βύσμα πολιτικό; τυπικαλυ δε γίνεται.
Εγώ υπομονή, 86 Κ.Σ.
-
Στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω έχει και παράδειγμα για τα τέλη 9 μηνών:
'Ειδικότερα αν κάποιος καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας μέσα στο Μάρτιο και έχει προκαταβάλλει για Τέλη 660 ευρώ η εφορία θα πρέπει να του επιστρέψει 495 ευρώ!' -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
o γνώστης του θέματος sv2 μου είπε ως 14 του μήνα, θεωρείται ότι δεν κινείται όλο το μηνα. Αν πας 16 , 17 κτλ , θεωρείται ότι το αμάξι ήταν σε χρήση όλο το μήνα.Ισχύει το ίδιο και για την μέρα που παραλαμβάνει κάποιος τις πινακίδες;
Δηλαδή αν παραλάβω σήμερα μετράει ή όχι ο Ιούνιος; -
o γνώστης του θέματος sv2 μου είπε ως 14 του μήνα, θεωρείται ότι δεν κινείται όλο το μηνα. Αν πας 16 , 17 κτλ , θεωρείται ότι το αμάξι ήταν σε χρήση όλο το μήνα.
Ισχύει το ίδιο και για την μέρα που παραλαμβάνει κάποιος τις πινακίδες;
Δηλαδή αν παραλάβω σήμερα μετράει ή όχι ο Ιούνιος;αν τις παραλάβεις σημερα ειναι σαν να τις ειχες κατατεθειμένες όλο τον Ιουνιο
-
Ο sv2 το αντίθετο δεν λέει?
-
Και κάτι σχετικό.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Παραδοση πινακίδων