-
ΤΙ είναι η SW ΕΦΑΡΜΟΓΉ ? δεν ξέρω καθόλου ....
-
Και κατι για να γελασουμε ```
http://www.big-boys.com/articles/trunkmonkey.html -
Gia osoys endiaferontai na vlepoyn tin thesi i tin poreia toy aytokinitoy toys SE PRAGMATIKO XRONO kai exoyn PDA me egatestimeno to DESTINATOR PN i SP .
Mpite sto forum tis ngi http://www.ngi.gr
Ginete XAMOS..!!!!!!!!!!
e RE parakoloythisei poy tha pesei......
Ante tora i gynaika soy ,na soy pei oti einai sto komotirio stin kalithea ,kai esy na vlepeis to aytokinito tis ,na kinite ston....Peiraia....
e re plakes...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Στο ίντερνετ μου έβγαλε διαφήμιση αυτό.
Ξέρει κανείς τίποτα;Και από ότι βλέπω δεν είναι μόνο για αυτοκίνητα.
-
Από τον τρόπο γραφής της διαφήμισης και το κείμενο,
προσωπικά θα το απέφευγα... -
δεν χρειάζεται κάρτα sim για να δουλέψει ? Πως θα στέλνει δεδομένα ?
-
Πολλά δεν κατάλαβα, πολλά μου φάνηκαν περίεργα γι' αυτό το ανέβασα μήπως κάποιος ήξερε κάτι παραπάνω.
-
@gtsartsal said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Πολλά δεν κατάλαβα, πολλά μου φάνηκαν περίεργα γι' αυτό το ανέβασα μήπως κάποιος ήξερε κάτι παραπάνω.
Το συγκεκριμενο δεν το γνωριζω, αλλα, μου θυμιζει απελπιστικα την φιλοσοφια των air tags. Καλο για τα κλειδια.
Για το αυτοκίνητο το μονο που θα μπορει να βρει ειναι που εχεις παρκαρει με την προσεγγιση οτι σε εκεινο το σημειο απομακρυνθηκε το συζευγμενο τηλεφωνο, αρα, εκει το εχεις παρατησει. Αν καποιος παρει το αυτοκινητο απο εκει, δεν αναγνωριζεται. -
Μια και που αναστήθηκε το τοπικό γράφω εδώ για αφτερ μαρκετ συναγερμό που ρώτησα για το yaris cross .
Μια επιλογή είναι να μπει ένας βασικός αν τελικά δεν τον κάνει δώρο η αντιπροσωπεία , 220 έχει ο βασικός Gemini can bus ,φυσικά χωρίς κόψιμο καλωδίων και λειτουργεία με το εργοστασιακό τηλεχειριστήριο. Για όσους φοβούνται την εγγύηση η πιο καλή λύση και ο λιγότερο παρεμβατικός .
Υπάρχει λύση και για αυτούς που τα θέλουν όλα και δεν φοβούνται , όχι ότι κόβουν τίποτα καλώδια can bus είναι αλλά πιο παρεμβατικός
ο Starline, πήρα μια προσφορά στα 600 € τοποθετημένος και έχεις όλα τα έξτρα των ακριβών εκδόσεων του yaris cross όπως απομακρυσμένη εκκίνηση κινητήρα και κλιματισμού ,keyless entry ,GPS κάμερες να γράφουν ,πράγματα που δεν τα έχουν τα ακριβά cross όπως να κλείνουν τα παράθυρα με την όπλιση να κλείνουν οι ασφάλειες μετά από κάποια ταχύτητα κλπΘα το σκεφτώ...
-
Ασφάλιση κλοπής δεν έχεις;Σίγουρα ναι.
Οι συναγερμοί, ειδικά οι ακριβοί με τα πολλά έξτρα, περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν, ειδικά σε βάθος χρόνου.
Βάλε τον πιο φθηνό για ψυχολογικούς λόγους ή μόνο ένα gps tracker (για να βλέπεις που πήγε η σύζυγος «για καφέ με τα κορίτσια»...αχμ..)
Τελευταία, κινούνται στην αγορά και οι Pandora (Ρώσικοι!). -
@bassstarlet μαζί σου είμαι αν και μάλλον θα μου τον κάνει δώρο η αντιπροσωπεία αλλά είναι δελεαστικό το πακέτο starline μέχρι και κάμερα που ξεκινάει να γράψει όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός έχει στα 600€ .
Το καλό είναι ότι τον έχουν περάσει σε καινούργια yaris cross άρα έχουν την τεχνογνωσία για τις ιδιαιτερότητες του αυτοκινήτου. -
Το remote start πάντως που κατά πως φαίνεται συνοδεύεται από συναγερμό είναι τρομερό εργαλείο.
-
Καλησπέρα, θέλω να πάρω έναν καλό συναγερμό κ έβλεπα τον pandora smart v3 gps https://www.mavrofridis.gr/pandora-smart-v3-gps
Είδα λοιπόν ότι έχει εκκίνηση κινητήρα αλλά διαβάζω στα χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται να πάρω έξτρα https://www.mavrofridis.gr/pandora-rmd-5m
συν 50€ .. επίσης σε unboxing που είδα παρατήρησα ότι δεν έχει σειρήνα μέσα, ισχύει; Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο αξιόπιστο συναγερμό μέχρι 500€ που να είναι πλήρης; -
@xrist0s4 said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
έβλεπα τον pandora smart v3 gps
Τα "σύγχρονα" ευκαιριακά κλεφτρόνια έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά μαραφέτια που εξουδετερώνουν τους "smart" συναγερμούς.
Όλοι με τζαμεράκια κυκλοφορούν ώστε να χτυπήσουν σύγχρονο αμάξι - λίγοι παλεύουν με τρυπάνια και κατσαβίδια πλέον.
Αν το αμάξι είναι εκτεθειμένο χύμα στο δρόμο, θα έλεγα ότι αντίμετρα παλαιού τύπου (π.χ δύο αντικλεπτικά μπαστούνια τιμόνι-χειρόφρενο) είναι πιο αποτρεπτικά... -
Ο καλλίτερος συναγερμός που ακόμα εχω είναι ο Automate ( προϊόν της Directed) που έβαλα το 2014 στο yaris diesel . Έχει πάνω ογκομετρικά ρανταρ ,κραδασμικά και απομακρυσμένη εκκίνηση . Όλα δουλεύουν άψογα όπως την πρώτη μέρα.
Ενας Clifford που είχα παλιά στο mondeo χάλασε στην πιο ακατάλληλη στιγμή (15 Αυγ) ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο, ευτυχώς στο χωριό, ενας ηλεκτρολόγος για τρακτέρ ήταν στο διπλανό σπίτι και τον ξήλωσε σε 10 λεπτά ... τελείως, έβγαλε τα πάντα απο το αυτοκίνητο για να μη μπλοκάρει κατι ξανά , στα υπόψη λοιπόν για το πόσο αντικλεπτικοί είναι όταν υπάρχει χρόνος και άνεση.
Τώρα στο Yaris Cross εχω τον Starline δεν λεω τίποτα ακόμα ...
-
@polistas said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Τα "σύγχρονα" ευκαιριακά κλεφτρόνια έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά μαραφέτια που εξουδετερώνουν τους "smart" συναγερμούς.
Όλοι με τζαμεράκια κυκλοφορούν ώστε να χτυπήσουν σύγχρονο αμάξι - λίγοι παλεύουν με τρυπάνια και κατσαβίδια πλέον.
Αν το αμάξι είναι εκτεθειμένο χύμα στο δρόμο, θα έλεγα ότι αντίμετρα παλαιού τύπου (π.χ δύο αντικλεπτικά μπαστούνια τιμόνι-χειρόφρενο) είναι πιο αποτρεπτικά...Εχεις ενα δικιο αλλα δεν μπορεις καθε τρεις κ λιγο να μπαινοβγαζεις μπαστουνια οποτε θελω να παω σε κατι καλο στον τομεα αυτο.(Με τροχο μπαταριας εχει κοπει το μπαστουνι σε 5 δευτερα)οποτε για ολα υπαρχει κατι ... Εν τελει ξερει να μου πει καποιος αν η σειρηνα και η εκκινηση κινητηρα ειναι εξτρα στην τιμη?
-
@polistas said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Αν το αμάξι είναι εκτεθειμένο χύμα στο δρόμο, θα έλεγα ότι αντίμετρα παλαιού τύπου (π.χ δύο αντικλεπτικά μπαστούνια τιμόνι-χειρόφρενο) είναι πιο αποτρεπτικά...Εχεις ενα δικιο αλλα δεν μπορεις καθε τρεις κ λιγο να μπαινοβγαζεις μπαστουνια οποτε θελω να παω σε κατι καλο στον τομεα αυτο.(Με τροχο μπαταριας εχει κοπει το μπαστουνι σε 5 δευτερα)οποτε για ολα υπαρχει κατι ... Εν τελει ξερει να μου πει καποιος αν η σειρηνα και η εκκινηση κινητηρα ειναι εξτρα στην τιμη?
Καλησπέρα φίλε μου! Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο, η απομακρυσμενη εκκίνηση είναι έξτρα, αν έχω καταλάβει σωστά το μοντέλο στο οποίο αναφέρεσαι. Για την σειρήνα δεν είμαι σίγουρος, ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που να ξέρει ή στείλε καλύτερα ένα mail στην invetec (info@invetec.gr)! Εμένα μου απάντησαν αμέσως! Ίσως σε βοηθήσει και το παρακάτω:
-
Kαι βέβαια έχουν σειρήνα (αυτό έλειπε!) και υπάρχει και το "Pro" μοντέλο που έχει κανά κατοστάρικο διαφορά, με καλύτερη δορυφορική λήψη.
Και το remote start είναι έξτρα. -
@bassstarlet said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Kαι βέβαια έχουν σειρήνα (αυτό έλειπε!) και υπάρχει και το "Pro" μοντέλο που έχει κανά κατοστάρικο διαφορά, με καλύτερη δορυφορική λήψη.
Και το remote start είναι έξτρα.Εχω δει δύο unboxing smart και light pro και κανενα δεν εχει σειρήνα μέσα, είναι εξτρα!
-
Περίεργο...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.