-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ôá ðáñÜèõñá ðÝöôïõí;
öõóéêÜ! ¼ðùò óå êÜèå VW ðïõ óÝâåôáé ôïí åáõôü ôïõ!
×Á Áõôü äåí åßíáé VW åßíáé Áïõíôé ..... 1-0 ôï óêüñ .
-
Ferrari.
Gallardo einai pio f8ini kai kalyteri gia everyday driving.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Τα παράθυρα πέφτουν;
φυσικά! Όπως σε κάθε VW που σέβεται τον εαυτό του!
ΧΑ Αυτό δεν είναι VW είναι Αουντι ..... 1-0 το σκόρ .
Να κι ένα... VW
-
Φανταστειτε να βγαλει η Ferrari μοντελο με κινητηρα V10. Τι εχει να γινει τοτε!!!!!!
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Φανταστειτε να βγαλει η Ferrari μοντελο με κινητηρα V10. Τι εχει να γινει τοτε!!!!!!Μα έχει ήδη την Enzo με V12...
edit: Για V10 άσε τη Φεράρι και κοίτα...εδώ
-
Προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!κινδυνος απωλειας της ακοης!
First North American Ferrari F430 Video
Wow, just listening to that gives me an orgasm
damn you haha i had my speakers turned up high scared me.... -
Σας έχω διαβάσει όλους, ουφ.
Επειδή τις οδήγησα και τις δύο, την F430 πολύ πρόσφατα.
Με δύο κουβέντες:΅
Gallardo: εξωτικό πράμα, κούκλα απ΄ έξω, μασίφ μέσα-έξω, ποιότητα madeinGermany, αλλά... κάτι της λείπει. Δυνατή αλλά χωρίς χαρακτήρα. Ναι, είναι Audi στην ψυχή αν και όχι βέβαια άψυχη.F430: απλά, Η ΚΑΥΛΑ! Καλύτερη κι από Enzo!!! Διαβάστε επόμενους 4Τροχούς και ίσως καταλάβετε. Πραγματικά, αξίζει να οργανώσουμε κάτι με 10 από εσάς (μετά από κλήρωση, διαγωνισμό) και να πάμε να την οδηγήσουμε παρέα στο Μαρανέλο. Ωχ, παρασύρθηκα...
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
Gallardo: εξωτικό πράμα, κούκλα απ΄ έξω, μασίφ μέσα-έξω, ποιότητα madeinGermany, αλλά... κάτι της λείπει. Δυνατή αλλά χωρίς χαρακτήρα. Ναι, είναι Audi στην ψυχή αν και όχι βέβαια άψυχη.F430: απλά, Η ΚΑΥΛΑ! Καλύτερη κι από Enzo!!! Διαβάστε επόμενους 4Τροχούς και ίσως καταλάβετε. Πραγματικά, αξίζει να οργανώσουμε κάτι με 10 από εσάς (μετά από κλήρωση, διαγωνισμό) και να πάμε να την οδηγήσουμε παρέα στο Μαρανέλο. Ωχ, παρασύρθηκα...
Αν μπορείτε διοργανώστε το μετά τον Νοέμβριο να έχω 18αρίσει και γω..
Όταν λες 'χωρίς χαρακτήρα' για την Lambo τι εννοείς? Και ποια η διαφορά με την Ferrari στον χαρακτήρα?
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
ΠΡΩ!!!
-
ΔΕ !!!
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
Εμένα με θυμάσαι που 'τσακωνόμασταν' για το GT4 στους 4Τ;Ξέχνα το!Πλάκα έκανα!Έρχομαι, έρχομαι, περιμέντε λίγο ρε σεις!..........Μη σπρώχνεις ρε!Εγώ θα οδηγήσω πρώτος!!.........Τι;Να βγώ;Γιατί;Δε καταλαβαίνω τι μου λες.Δε μιλάω Ελληνικά.....Δε μπορώ να βγώ-σφήνωσα στο μπάκετ!........Μια και είμαι εδώ μέσα να κάνω 3 γύρους ακόμα;.......Τι;Νύχτωσε;Ανάψτε τα φώτα ρε τσιγγούνηδες!!!!
-
ΤΡΙ !!!
-
Την... ΤΕ,
τί θα φάμε ?
-
Την ΠΕ καλυτερα......
-
Την Ε την κλεινω για τον φιλο μου τον Cavallino.........
-
ΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ , ΠΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ
ΟΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ
-
Απ'ότι καταλαβαίνετε κύριε Τεμπερίδη, είναι να μην τάξεις σε άγιο και σε παιδί... και σε ΤΡΕΛΟΥΣ να συμπληρώσω εγώ!
-
**Ουφ ..... πρόλαβα **:P
-
Κι εγώ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απ'ότι καταλαβαίνετε κύριε Τεμπερίδη, είναι να μην τάξεις σε άγιο και σε παιδί... και σε ΤΡΕΛΟΥΣ να συμπληρώσω εγώ!Treleeee πού είσαι?
Ferrari F430 vs Lamborghini Gallardo