-
ferrari
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ferrari χωρίς συζήτηση.Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..
Να μου λέγατε για Countach να την επιλέξω χωρίς σκέψη.!Arxika Miura eprepe na peis...
-
Αλογάκι.-
-
ταυρος γιατι οπως ειπατε ειναι πιο εξοτικο και δεν εχει και ο καθενας απο μια(ferrari εχω δει 4 τον τελευταιο μηνα, lambo μια φορα πριν 4 χρονια σε εκθεση ), για τον κινητηρα και για την 4κινηση(τα ειπατε ολα αλλωστε).
-
Να κι η Gallardo -για να μαστε δίκαιοι
(παρά τις κακές παρέες, crazyman! )Χμμμ...τελικά δεν είναι κι άσχημη...
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Πήρα αφορμή από φίλο, φανατικό 'ταυρομάχο' που είδα σήμερα μετά από καιρόAΛΟΓΟ φυσικά
Αν ο φίλος σου ήταν όντως φανατικός 'ταυρομάχος' όπως λες, κι αυτός ΑΛΟΓΟ θα ψήφιζε, όχι... VW
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όχι... VWE μην το ευτελίσουμε και εντελώς
Δεν παύει να ναι Lamborghini...
Άλλωστε 'τη σήμερον ημέρα' ποιος δεν ανήκει σε κάποιον όμιλο?
Και η Ferrari ένα Fiat είναι...Πάντως κι εγώ Ferrari ψηφίζω
-
Ο κάθε χλιμίτζουρας με λεφτά Ferrari πάει και παίρνει.
Ο κάθε χλιμίτζουρας χωρίς λεφτά παίρνει κινητό ή κασετίνα με σήμα Ferrari!
Lamborghini! -
Και τα δύο πειράζει?
Μόνο ένα? ferrari
-
Άλογο φυσικά!!
Τον ταύρο θα τον αφήσω για τις....αγελάδες!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Cavallino με manual και κεραμικά φρέναΑκριβώς ότι σκεφτόμουν κι εγώ (σε χρώμα κόκκινο ή κίτρινο ή στο τσακίρ κέφι ένα κακό μαύρο)
Αλλά σαν Ιταλικό που είναι φοβάμαι μην τρίζει...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τον ταύρο θα τον αφήσω για τις....αγελάδες!
Τι είπε...
-
Είμαι αναποφάστιστος επειδή και τα 2 βελτιώνονται δύσκολα και δεν βρίσκεις εύκολα after market λύσεις!
Παρόλα αυτά αν ήταν να μείνουν μαμά θα διάλεγα τo άλογο με τα πολλά άλογα!
-
χμ... δίκιο έχεις. Ειδικά άφτερμάρκετ φτερούγα, μπλε πιτσιλιστήρια, κρόσια για το παρμπρίζ και ζυγαριά για πατάτες, που να ταιριάζουν σε F430 δύσκολα βρίσκεις (καινούριο μοντέλο βλέπεις!)
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..Έχεις οδηγήσει μεταμφιεσμένο Α6 σε RS6 ?
Έχεις οδηγήσει την Gallardo με τον V10 ?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Cavallino με manual και κεραμικά φρένα
Ακριβώς ότι σκεφτόμουν κι εγώ (σε χρώμα κόκκινο ή κίτρινο ή στο τσακίρ κέφι ένα κακό μαύρο)
Για μένα κόκκινο ή μαύρο.... τα κεραμικά φρένα απαραίτητα όπως είπε κι ο Βωβός! Το χειροκίνητο επίσης είναι πιο αγνό - τα ''αυτάκια'' και τα launch control ταιριάζουν καλύτερα σε άλλα πιο βόρεια οχήματα!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..
Έχεις οδηγήσει μεταμφιεσμένο Α6 σε RS6 ?
Έχεις οδηγήσει την Gallardo με τον V10 ?
Απο Audi έχω οδηγήσει μόνο TT 225Q και δε μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα..
Όταν μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα θέλω να είναι καθαρόαιμο.
Με τετρακίνηση και μεγάλη χρήση ηλεκτρονικών πιστεύω οτι θα είναι ένα απρόσωπο αυτοκίνητο..
Μπορείς δηλαδή να κινηθείς γρήγορα με ασφάλεια αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω..Απο 4Τ
Aπειλείται το Mαρανέλο;
Ή, καλύτερα, μπορεί η Galliardo να απειλήσει την 360 Modena; Σας δίνουμε αμέσως την
απάντηση: «Ίσως...» Kαι το λέμε με γνώμονα την πιο επίκαιρη τεχνολογία και την
αρχιτεκτονική της Lambo, αλλά και την τετρακίνηση που διαθέτει. Aλλά αυτά δεν είναι
αρκετά για λόγους που αφορούν το στιλ, το χαρακτήρα, τη γοητεία και βέβαια το χάρισμα του
μύθου του Mαρανέλο. Ίσως, μάλιστα, ο ανταγωνισμός να κάνει καλό στη Ferrari και να την
προκαλέσει, ώστε να εξελιχθεί περαιτέρω. Aπό την άλλη, πρέπει να ωριμάσει αυτή η «μικρή»
από τη Σαντ? Aγκάτα. Για την ώρα, δίνει την εντύπωση ότι οι -πολλοί- γονείς της
υπερέβαλαν με τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες τους. Tο αυτοκίνητο κρύβει μεγάλη
δυναμική - κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Aπλώς πρέπει να λυθούν κάποια
προβλήματα νεότητας. Tο σοβαρότερο πρόβλημά του, όμως, παραμένει φιλοσοφικό και αφορά την
κατάχρηση των ηλεκτρονικών. Mήπως, τελικά, είναι αδύνατο να φτιάξεις ένα GT 500 ίππων,
ασφαλές και εύκολο, ώστε να το οδηγεί και η μαμά... σου; Θα λέγαμε πως ναι, παρά την
ευρεία χρήση ηλεκτρονικών, τα οποία σε τελική ανάλυση εισβάλλουν στη ζωή του οδηγού
παρεμβαίνοντας πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να του αφαιρούν μέρος της απόλαυσης κατά την
οδήγηση. Θα πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι αυτή η Lambo δεν είναι ένα extreme
υπεραυτοκίνητο για ειδικές περιπτώσεις. Eίναι αυθεντικά σπορ, αγνή, αλλά όχι ιδιότροπη.
Όπως ακριβώς οι σύγχρονες Porsche και Ferrari, είναι «συμβατή» με μεγάλα ταξίδια και
καθημερινές μετακινήσεις. Aπό την άλλη, δεν περνά απαρατήρητη, χωρίς όμως να βγάζει μάτι,
όπως μια Countach στην εποχή της ή μια Enzo σήμερα. -
Ôáõñïò êáé áò ôï ëÝíå êñõöïÁïõíôé ...
ÊáëÜ êáé ôï ðëáßóéï ôùí ÖåññÜñé ìéá áìåñéêáíéêÞ åôáéñßá-óõíåñãÜôçò ôçò ôï óõíáñìïëïãåß óôçí Éôáëßá ðùò ôçí ÷áñáêôçñßæåôå?Álcoafiat ?
-
Πειραζει που θελω και τα δυο?
Αν ηταν να διαλεξω μια, θα ηταν η 430 γιατι ειναι κουκλαρα και ειναι μακραν η ωραιοτερη Ferrari κατα τη γνωμη μου. -
Όταν την οδήγησα την Gallardo, μου φάνηκε λίγο απρόσωπη στο όριο...Η F430, που έτυχε να οδηγήσω λίγες μέρες μετά, ύστερα φυσικά από παρότρυνση του Λούκα (του ντιΜοντιτζέμελο εννοείται), μου φάνηκε πιο ακραία από όσο θα ήθελα. Μετά τις υποδείξεις μου και τα δυο τεχνικά τμήματα διόρθωσαν τις ρυθμίσεις και μου είπαν ότι, αν αποφασίσω ποτέ να αλλάξω το Κλιάκι, να απευθυνθώ σε αυτούς.
Ρε Ιταλοί μαφιόζοι, πεθαίνει το Γαλλάκι;
Ferrari F430 vs Lamborghini Gallardo