-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
κοιτα να δεις αν ειναι απο αριστερα,αυτος θα αποδειξει πιο ευκολα οτι ηταν στην λωριδα του και τον εκλεισες,παρα εσυ οτι πηγαινες κανονικα και επσε αυτος πανω σου.μιλαμε παντα στην περιπτωση που εισαι χτυπημενος στο πλαι αριστερα(φτερο-πορτα κλπ)Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό αυτό.
Ποιά λωρίδα του ;;;;Είμαστε σε δρόμο με ΜΙΑ και μόνο λωρίδα και κινούμαι μπροστά εγώ.
Δεξιά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αριστερά είναι το στηθαίο του τράμ.
Άρα απαγορεύεται η προσπέραση γενικότερα και ειδικά στις μηχανές γιατί για μεγαλύτερα οχήματα απλά δεν υπάρχει χώρος.... (λάθος ;;;; )Αν λοιπόν εγώ θελήσω να παρκάρω και κάνω όλες τις απαραίτητες προειδοποιητικές κινήσεις είμαι υποχρεωμένος να καθήσω και να περιμένω να περάσουν το ή τα όποια μηχανάκια πρώτα ;;;;;
Και έστω ότι στο πλαίσιο της ευγένειας το κάνω αυτό (που πάντα το κάνω), έχει δικαίωμα να το απαιτήσει με το έστι θέλω ο κάθε ένας με μηχανή;;;
-
Μέγιστο ζώο ο πεζός με... enduro μηχανή που πέρασε με κόκινο για... πεζούς και με τη μηχανή μαζί το φανάρι του kitchen bar με συνεχή κυκλοφορία
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
κοιτα να δεις αν ειναι απο αριστερα,αυτος θα αποδειξει πιο ευκολα οτι ηταν στην λωριδα του και τον εκλεισες,παρα εσυ οτι πηγαινες κανονικα και επσε αυτος πανω σου.μιλαμε παντα στην περιπτωση που εισαι χτυπημενος στο πλαι αριστερα(φτερο-πορτα κλπ)
Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό αυτό.
Ποιά λωρίδα του ;;;;Είμαστε σε δρόμο με ΜΙΑ και μόνο λωρίδα και κινούμαι μπροστά εγώ.
Δεξιά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αριστερά είναι το στηθαίο του τράμ.
Άρα απαγορεύεται η προσπέραση γενικότερα και ειδικά στις μηχανές γιατί για μεγαλύτερα οχήματα απλά δεν υπάρχει χώρος.... (λάθος ;;;; )Αν λοιπόν εγώ θελήσω να παρκάρω και κάνω όλες τις απαραίτητες προειδοποιητικές κινήσεις είμαι υποχρεωμένος να καθήσω και να περιμένω να περάσουν το ή τα όποια μηχανάκια πρώτα ;;;;;
Και έστω ότι στο πλαίσιο της ευγένειας το κάνω αυτό (που πάντα το κάνω), έχει δικαίωμα να το απαιτήσει με το έστι θέλω ο κάθε ένας με μηχανή;;;
γιατι και ποιος νομος λεει οτι απαγορευεται η προσπεραση απο αριστερα σε δρομο με μια λωριδα??αν δεν υπαρχει διπλη διαχωριστικη ενοητε ετσι για να εξηγουμαστε...
τι δεν καταλαβαινεις,η ενεργεια που κανεις με ολα τα ΠΡΟΥΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ειναι νομιμα μεν αλλα το λλει και η λεξη,ειναι για προηδοποιηση των αλλων οδηγων και οχι για υποχρεωση να κανουν κατι αν εχουν προταιρεοτητα..οποτε ολες οι ενεργειες που κανεις νομιμες μεν αλλα δεν σε απαλασουν απο την ευθυνη αν γινει ατυχημα.εχει την υποχρεωση να ελενξεις τον δρομο για αλλα οχηματα και μετα να προβεις σε οποιοδηποτε ελιγμο.δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιοθεις σε ενδεχομενο τετοιο ατυχημα. -
Ειμαι σημερα το βράδυ στο φανάρι στην Γλυφάδα. Απο το συγκεκριμένο φανάρι πας μόνο δεξια στην παραλιακή.. Το φανάρι κόκκινο κ σταματημένο σε αυτό ταξιτζής. Παω απο πίσω κ περιμενω να γινει πράσινο. Ξαφνικά βλέπω τα φωτα της όπισθεν από τον ταξιτζη κ να ερχεται κατα πάνω μου, δεν μπορεί λέω με έχει δει! Αμ δε!! Πάνω που με ακουμπάει κ ακουγεται το μπαμ του κορνάρω, κανει λίγο μπροστα κ βγαινει έξω.
Δεν είχε φόρα κ σταματησε εγκαιρα κ ετσι το αμαξι δεν είχε τίποτα. Κατεβαινω κι εγω κ είμαι έτοιμη να του πω ότι έλα καημενε δεν εγινε τίποτα, απλα προσεχε next time, να βγουμε κ τη βόλτα μας.. Αλλά ακολουθει ο συνταρακτικός διάλογος...
-Μα βρε κοπελα μου που σταματάς?
-Στο φανάρι?
-Μα εδω ειναι πιάτσα ταξί
-Η πιάτσα ταξί είναι 10 μετρα πιο πάνω, εδω είναι φανάρι
-Ναι αλλα όταν δεν χωράμε σταματάμε κ εδω (με εντονη φωνη)
-Συγγνώμη αλλά εδω είναι δρόμος αλλά..
-Ελα δεν εγινε κ τιποτα (μου φωναζει)
-Πραγματικα δεν εγινε τίποτα, οποτε αντι να ζητησετε ενα συγγνώμη κ να παμε στη δουλεια μας, φωνάζετε χωρις λόγο.
-Εγω?? Μα ειναι πιάτσα ταξί σου λέω!!
-Δεν είναι. Και θα έπρεπε να είχατε αλάρμ να καταλάβω ότι είσασταν σταματημένος. Αλλά ακόμα κ λάθος να εχω κανει-που δεν- κανετε όπισθεν μεσα στον δρόμο χωρίς να κοιτάξετε αν υπάρχει αμάξι από πίσω?? Αν όντως είναι πιάτσα-που δεν- θα μπορουσε να ειναι άλλο ταξι από πίσω-(γκαρίζει) Αυτα να τα νομικά (ουγκ!) να τα πεις σε καμια σχολή οδηγών, στο δρόμο ισχύει ο νομος των ταξι. Εμεις ειμαστε όλη μερα στο δρόμο, δε θα πειτε κ τι θα κάνουμε!! Τον πουλο!!
-(γελάω, σορυ κιολας) Καλα επειδη δεν την αντεχετε την δουλεια να κανετε τιποτα άλλο γιατι αυτο δε σας πάει.. Δεν το κατέχετε!Παω στο αμάξι, ερχεται οργισμενος στο αμαξι μου (λεω πάει τις έφαγα τωρα) σκυβει στο παράθυρο κ μου λέει:
-Ξερεις πόσο χρονών είμαι?
-Δεν εχει σημασια. Η αγενεια δεν εχει ηλικία.
-Αγενης ΕΓΩ?? (όοοοχι καλεεεεε )
-Εσεις. Αμ κανατε τη βλακεια ζητατε κ τα ρεστα από πάνω!
-Οταν η κορη μου μου είπε θέλει να πάρει αυτοκινητο ξέρεις τι της είπα? Καλυτερα να σε δω σκοτωμενη παρα να σε βάλω να οδηγησεις!
(γελαει κ την κάνει)-(Αρχιζω κ κόβω το τιμόνι) Αν σας το χε πει κ ο πατερας αυτό, σημερα στο δρόμο θα ήταν ενας μαλάκας λιγότερος!
Κ φευγωωωωωωωωωωωω!!
Με συγχισε ο &%#^%$%^! Κ κερατας κ δαρμένος δηλαδη! Ημαρτον!!
-
Funis κορυφαία ατάκα η τελευταία...
Και αναρωτιέμαι τώρα: Αν ήταν άντρας στη θέση της Funis θα είχε κάνει τα ίδια;;;
-
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από σφάξιμο με το γάντι...καλά, ίσως να υπάρχει, μια μερίδα κοκορετσάκι, αλλά συγχαρητήρια στην funis για την ψυχραιμία...καλά του είπε του $%&#@ ! ΚΑι εγώ το ίδιο θα προσπαθούσα να κάνω...
-
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-(γκαρίζει) Αυτα να τα νομικά (ουγκ!) να τα πεις σε καμια σχολή οδηγών, στο δρόμο ισχύει ο νομος των ταξι. Εμεις ειμαστε όλη μερα στο δρόμο, δε θα πειτε κ τι θα κάνουμε!! Τον πουλο!!Δυστυχώς ισχύει ο νόμος των ταξί. Ακόμα και να είχε πάθει ζημιά ο προφυλακτήρας σου, θα εμφανιζόντουσαν (μετά από ώρα) κανα δυο ταξιτζήδες οι οποίοι τυχαία περνούσαν από εκεί όταν έπεσες επάνω στο ταξί.
-
-
Ορίστε... Απολαύστε!!!
Ζώα υπεράνω κάθε νόμου και λογικής
Επειδή είναι σκοτεινή η φωτό, να σας περιγράψω την κατάσταση;
Μπορείτε να υποθέσετε σε ποια φυλή ανήκει το παραπάνω... Στο 'υπόγειο' λοιπόν της κατοικίας (επίπεδο καρότσας) υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος ως γνωστόν δεν μετράει και στη δόμηση!
Στο ισόγειο, υπάρχει διαμέρισμα, με ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα-υπνοδωμάτιο-τουαλέτα (όλα σε ένα) με επένδυση του δαπέδου από εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα. Η ασφάλεια της κατοικίας επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση κιγκλιδώματος περιμετρικά!Μέσα στο κλουβί, βιώνει (ή επιβιώνει, δεν γνωρίζω) γυναίκα της φυλής που χτενίζει την κώμη της και μούλικο τέκνο που γέμιζε τον κόσμο γαριδάκια...
Όλα αυτά φυσικά, στην 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο, Σάββατο απόγευμα. Η αστυνομία κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου... Το βράδυ θα βγει για τα γνωστά μπλόκα στα σταυροδρόμια, για να πιάνει πιτσιρίκια που οδηγούν μηχανάκια χωρίς δίπλωμα ή χωρίς κράνος... Τους φονιάδες μπορούμε να τους αφήσουμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Άλλωστε, ποιος θα τα βάλει με τους τσιγγάνους;
Πείτε με φασίστα, πείτε με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλετε... Αυτά τα φαινόμενα ΔΕΝ χωράνε σε καμια κοινωνία!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ζώα και αυτοί που τα κάνουν, ζώα και οι άλλοι που τους αφήνουν!
-
Funis
nasos79
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και αναρωτιέμαι τώρα: Αν ήταν άντρας στη θέση της Funis θα είχε κάνει τα ίδια;;;Αν ήταν άντρας θα είχε πέσει ξυλο, γιατι ο τύπος ήταν τοσο αγενης, φωναζε κ έβριζε συνεχεια.. Αφου κι εγω φοβηθηκα κάποια στιγμη όταν ήρθε στο παραθυρο μου αλλά ευτυχως είμασταν στον κεντρο της Γλυφαδας τιγκα στον κόσμο οπότε αυτο ήταν ανασταλτικός παραγοντας πιστεύω..
Από την άλλη η ατάκα με την κόρη του, μάλλον υποννοουσε ότι επειδη ήμουν γυναίκα εγινε όλος αυτός ο σαματάς!
Το χαιλαιτ της βραδυας ήταν όταν ενω είμασταν εξω κ αυτός φωναζε κ εγω μιλαγα (με μια δόση ειρωνίας το παραδέχμαι ) έρχεται τύπος και του λέει
-Ειστε ελευθερος???
-Ρε φιλε δε βλέπεις ότι τρακαραμε κ τσακωνόμαστε??? (κ γυρίζει προς τα εμενα) Ειναι μαλακας ο κόσμος τελικα βρε παιδι μου!Ρε τι έπαθα Σαββατιάτικο!!
-
Για το περιστατικο της Funis, ναι πιστευω αν ειχε συμβει σε μενα αυτο θα πλακωνομουνα στο χαλαρο. Για τα σχολια του ταξιτζη απλα no comment...Κανει τη μαλακια και παει να σου βγει και απο πανω...
-
σουρεαλιστικο αυτο με τον πελατη...
αλλα να προσεχεις...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το χαιλαιτ της βραδυας ήταν όταν ενω είμασταν εξω κ αυτός φωναζε κ εγω μιλαγα (με μια δόση ειρωνίας το παραδέχμαι ) έρχεται τύπος και του λέει
-Ειστε ελευθερος???
-Ρε φιλε δε βλέπεις ότι τρακαραμε κ τσακωνόμαστε??? (κ γυρίζει προς τα εμενα) Ειναι μαλακας ο κόσμος τελικα βρε παιδι μου!Ρε τι έπαθα Σαββατιάτικο!!
Όταν κατεβαίνουμε απ' το αυτοκίνητο για τέτοιους λόγους, είναι καλό να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, πάντως! Δεν ξέρεις τι γίνεται...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όταν κατεβαίνουμε απ' το αυτοκίνητο για τέτοιους λόγους, είναι καλό να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, πάντως! Δεν ξέρεις τι γίνεται...
http://www.heinnie.com/
ειμαστε ΠΑΝΤΑ ετοιμοι αγαπητε... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-(γκαρίζει) Αυτα να τα νομικά (ουγκ!) να τα πεις σε καμια σχολή οδηγών, στο δρόμο ισχύει ο νομος των ταξι. Εμεις ειμαστε όλη μερα στο δρόμο, δε θα πειτε κ τι θα κάνουμε!! Τον πουλο!!Ε ρε γλεντια.. Εκανε τη μ@λακια, σου χτυπησε το αυτοκινητο και πηγε να βγει απο πανω ο μπ.στ.ρδος... Ακομα θα τον κοπαναγα στο πεζοδρομιο..
Για δες που εχουν δικους τους νομους οι χαροι!
Καλα του τα ειπες Funis αλλα οπως διαπιστωσες, στους αλητες δεν μπορεις να συμπεριφερθεις ευγενικα! Την επομενη φορα ελπιζω να εχεις και καποιον φιλο σου διπλα! -
Funis μπραβο που κρατησες την ψυχραιμια σου.
αν και σ'αυτες τις περιπτωσεις, ισως θα επρεπε να του τριξεις λιγο τα δοντια, ειδικα εφοσον δεν ησασταν μονοι και δε θα μπορουσε να απλωσει χερι.
θα μπορουσες απλα να του πεις οτι θα καλεσεις την αστυνομια μπας και συνελθει λιγο -- - -- οχι οτι με τετοιους μαλακες βγαζεις ακρη αλλα λεμε..
ισως απλα εκανες το καλυτερο με την ελαχιστη χρονοτριβη, ειδικα μετα που συνειδητοποιησες οτι ο εγωισμος σου δεν εχει και τοση σημασια στο τελικο αποτελεσμααν ηταν αντρας, αναλογα..
ισως αν τον εβλεπε πιτσιρικα εκανε το ιδιο.
αν ηταν κανενας που τον εκοβε οτι δεν τον παιρνει για πολλα θα εκανε την κοτα, αλλιως θα επεφτε ξυλο.αλλη ερωτηση, επειδη το ακουω συχνα, σχετικα με το αλλο περιστατικο με το μηχανακι.
ο ΚΟΚ που ακριβως λεει οτι η μηχανη δε μπορει να προσπερασει οταν υπαρχει μια μονο λωριδα; δε λεει κατι τετοιο.
λεει μονο οτι πρεπει να εχεις καποια αποσταση απο τα 'εμποδια', κινουμενα ή παρκαρισμενα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.heinnie.com/
ειμαστε ΠΑΝΤΑ ετοιμοι αγαπητε...Μπα τι να κάνουν αυτά.... Τα καλύτερα εδώ : http://www.weaponmasters.com/index.html ... aa92c65f41
(και με μια καλή αποκριάτικη στολή δεν σε πιάνει κανένας)
Ζώα ζώα ζώα