-
Το έχω πάθει και εγώ αυτό με τις μηχανές... στα διόδια.
Το άλλο που έπαθα πρόσφατα στα διόδια ήταν το εξής: Έχω Teo pass και καθώς φτάνω... στα 20-30μ. μπαίνει σφήνα ένας μπροστά μου αλλά καθώς προχωρά δεν ανοίγει η μπάρα. Πιστεύω ότι ο τύπος το έκανε επίτηδες. Μπήκε μπροστά ώστε φτάνοντας κοντά εγώ να ανοίξει και για αυτόν. Δεν του έκανα τη χάρη. Περίμενα πίσω από το σήμα του Teo ώσπου αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να πάει δίπλα να πληρώσει.
Το πιθανότερο είναι να μην ήμουν υποψιασμένη αν δεν το έβλεπα συνέχεια στην Ιταλία να γίνεται.
Τέλος να πω δεν έχω κανένα ηθικό πρόβλημα με τα διόδια... απλά φοβήθηκα ότι περνώντας θα κλείσει η μπάρα και δεν θα προλάβω να περάσω.
Να πω άλλη μια ιστορία (είμαι και Ν)... Πήγα να βάλω βενζίνη και ζήτησα 20Ε απλή... ο τύπος μου έβαλε... V-power... και έκανε το κορόϊδο... όταν τον ρώτησα μου είπε ότι έβαλε απλη... όταν άρχισα να φωνάζω μου λέει πως κάνεις έτσι ... δεν έβαλα πετρέλαιο... ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Δεν μπορώ να τη μετακινήσω γιατί είναι βαριά και με κλειδωμένο τιμόνι. Αλλά νευριάζω γιατί τις προάλλες την είχε παρατήσει 5 μέρες στο ίδιο σημείο και το έχει ξανακάνει άλλες 3-4 φορές. Δίκυκλο ζώο.
Ενας τυπος στη δικη μου γειτονια(μιλαμε για κεντρο αθηνων), παρκαρει μια μηχανη(μεγαλη ΧΤ νομιζω ειναι), με τετοιο τροπο, ωστε να εχει παντα μια θεση καβατζα... Δηλαδη απο μια εισοδο παρκινγκ παρκινγκ αφηνει 1.5-2 μετρα κενο(να μη χωραει κανεις εκει χωρις να εμποδισει το παρκινγκ), βαζει τη μηχανη, και να τα τα 4 μετρα θεσης που καβατζωσε... Μετα, βγαζει τη μηχανη, παρκαρει το αμαξι του, και βαζει τη μηχανη πανω στο πεζοδρομιο... Οταν ξαναφυγει με το αμαξι, βαζει παλι τη μηχανη εκει ο ΑΛΗΤΗΣ και εχει θεση παρκινγκ δικη του...** Μιλαμε οτι εχει να παρκαρει αλλο αμαξι εκει, κανα τριμηνο...** Του χρειαζεται ενας kacey ρε γαμωτο, αλλα δεν μπορω να τσακωθω αλλο... βαριεμαι... του το εχω πει ενα καρο φορες και λεει κατι μαλακιες οτι και καλα πληρωνει τελη για τη μηχανη και κατι τετοια...
ΥΓ. ειναι ο πρωτος ανθρωπος που με εχει φτασει σε σημειο να σκεφτω να του πεταξω κατω τη μηχανη η να του χαρακωσω το αμαξι...
ο πρωτος... (απλα δεν ειμαι Αλητης... δεν μπορω να το κανω, οσο και να με κανει να αφριζω αυτος ο τυπος...)]
Πες σε ένα φίλο σου με μηχανή να την παρκάρει ανάμεσα από την δικιά του και το parking και στήσε καραούλι...
Εγώ πάντως θα του το είχα πει μόνο μια φορά ήρεμα και πολιτισμένα... μετά θα έβρισκε την μηχανή πεταμένη όσο την άφηνε έτσι...
Συγνώμη αλλά πέρα από την γαϊδουριά του εν λόγο κυρίου τίποτα από ότι κάνει ΔΕΝ είναι παράνομο....
Απο τι στιγμή που στην συγκεκριμένη θέση παρκάρει κανονικά την μηχανή και το αμάξι εναλλάξ και για τα οποία έχει πληρώσει κανονικά τέλη κυκλοφορίας τότε έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει....
Η πράξη του αυτή βέβαια ηθικά δεν είναι σωστή αφού έχει μονίμως καβατζομένη τη θέση για πάρτη του δεν έχετε όμως δικαίωμα να του κάνετε τίποτα, πόσο μάλλον ζημιά.
Η λύση που προτάθηκε με τις αλυσίδες και τα λουκέτα νομίζω ότι είναι η ποιό σωστή και από ηθικής άποψης αφού παρέχει ένα είδος άκακης εκδίκησης ούτε προκαλεί καμμιά ζημιά.
Αγοράστε ή βρείτε 5-6 λουκέτα ή καμμιά μεγάλη και βαριά αλυσίδα και πηγαίντε το βράδυ και κλειδώστε του την μηχανή εκεί που είναι.
Και μόνο ο κόπος που θα κάνει για να κόψει τα λουκέτα είναι αρκετός. -
Ο χρήστης qwerty5 έγραψε:
Να πω άλλη μια ιστορία (είμαι και Ν)... Πήγα να βάλω βενζίνη και ζήτησα 20Ε απλή... ο τύπος μου έβαλε... V-power... και έκανε το κορόϊδο... όταν τον ρώτησα μου είπε ότι έβαλε απλη... όταν άρχισα να φωνάζω μου λέει πως κάνεις έτσι ... δεν έβαλα πετρέλαιο... ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ.Ακριβώς παρόμοιο σκηνικό μου περιέγραφε και μια φίλη μου ότι της συνέβη. Αλλά εκείνη δεν τον άφησε έτσι. Του την είπε χοντρά και στο τέλος την άφησε να φύγει χωρίς να πληρώσει.
Προσέξτε το! Κάποια βενζινάδικα το έχουν σύστημα. Ή σου βάζουν την πιο ακριβή βενζίνη (χωρίς να το έχεις ζητήσει) κάτι που φυσικά ισοδυναμεί με λιγότερα λίτρα βενζίνης, ή σου βάζουν (αφηρημένοι και καλά) περισσότερα χρήματα βενζίνη από ότι τους έχεις ζητήσει.
Στη δική σου περίπτωση δεν έπρεπε να το δεχτείς. Έπρεπε τουλάχιστον να απαιτήσεις να σου βάλει στο ντεπόζιτο τα λίτρα που αντιστοιχούν στην τιμή της απλής βενζίνης. Εφόσον έκανε το λάθος ο ίδιος δικό του πρόβλημα. Δεν έφταιγες εσύ που σου έβαλε λιγότερα λίτρα με την ακριβή βενζίνη.
Ε ρε ξύλο που θέλουν κάτι τέτοιοι...
-
το είχα πει παλαιότερα και το επαναλαμβάνω:
για να μπορεί καποιος να λέγεται ολοκληρωμενος οδηγός, πρέπει να περάσει από όλων των ειδων τα οχήματα.
Αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβει την ψυχολογία του άλλου. Δυστυχώς.
-
Vasgti
Γιαυτό και γώ όταν πάω να βάλω βενζίνα λεω Χ ευρώ ΑΠΛΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ
και το λέω για να είμαι καλυμένος απο κάθε επιτήδιο!
-
jm000 το καλύτερο από όλα είναι να έχεις έναν (ή 2) συγκεκριμένο βενζινά όπου βάζεις βενζίνη.
Αν σε ξέρει και πηγαίνεις συνέχεια, δύσκολα θα σου κάνει τη στραβή ή τέλος πάντων ξέρεις ποιον θα κυνηγάς μετά...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
O KOK σε διάφορες περιπτώσεις συνιστά. Όπως στα πορτοκαλί φανάρια. Συνιστά να μην περάσεις αλλά έαν περάσεις το κάνεις με δική σου ευθύνη.Κάνεις λάθος, ο ΚΟΚ επιτρέπει και απαγορεύει, τελεία. Το να περάσεις με πορτοκαλί είναι παράβαση του ΚΟΚ και επιφέρει και 3 ποντάκια point system, απλά είναι 'μαχητή' παράβαση με την έννοια πως μπορείς βάσιμα να επικαλεστείς πως δεν προλάβαινες να σταματήσεις με ασφάλεια.
Ζώα λοιπόν όλοι όσοι περνάνε με πορτοκαλί, ενώ προφταίνουν να σταματήσουν.
Ζώα και όσοι (99% αυτοκινητιστές) περνάνε με ΚΟΚΚΙΝΟ, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων τους.Επίσης ζώα σε κάθε περίπτωση οδηγοί που πατάνε στη διάβαση πεζών.
Σωστός
Ζωα και οι δικυκλιστές που περνάνε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και όταν δεν χωρούν κορωάρουν στο οδηγό μπροστά/πίσω/αριστερά/δεξιά για να τους κάνει χώρο προκειμένου να πάνε πιο μπροστά από το φανάρι , να μην το δούν όποτε ανάψει πράσινο και να καθυστερήσουν τον κόσμο.
Ζωα και οι αυτοκινητιστές που ενώ όλοι στη λωρίδα τους είναι κάπως 'στοιχισμένοι', διευκολύνοντας τους μοτοσυκλετιστές να πάνε μια ώρα αρχύτερα στη δουλειά τους (α, και το να είσαι πρώτος στο φανάρι με μοτοσυκλέτα δεν είναι βίτσιο, είναι (α) αυτονόητη απόρροια της ευελιξίας του συγκεκριμένου μέσου (β) βασικό στοιχείο ασφάλειας, να έχεις γύρω σου ελεύθερο δρόμο και όχι λαμαρίνες), κάθονται έτσι (πχ. άκρη-άκρη στη λωρίδα τους) που να κόβουν το πέρασμα, αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους.
Ζώα αυτοί που περνάνε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με μεγάλες ταχύτητες στην ΕΟ ( ενώ ο νόμος λέει ότι οι μηχανές κινούνται αποκλειστικά στη δεξιά λωρίδα και μόνο σε περιπτώσεις προσπεράσματος , στην μεσαία ) και σε βρίζουν κι' όλας εάν δεν προλάβεις να τους κάνεις χώρο.
Για ΟΛΑ τα οχήματα ισχύει αυτό που λες, όχι μόνο για τις μηχανές. Πουθενά δε το λέει αυτό ειδικά για τις μηχανές για 'αποκλειστικά στη δεξιά λωρίδα'. Μην ξεχνάς πως οι μηχανές πάνω από 125 (νομίζω) cc έχουν τα ίδια όρια ταχύτητας με τα αυτοκίνητα.
Εννοείται βέβαια πως το να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην ΕΟ είναι μαλακία.
Ζώα όμως και οι αυτοκινηστές που βλέπουν στον καθρέπτη τους να τους πλησιάζουν (μηχανές, αυτοκίνητα, δεν έχει σημασία) με σκοπό να τους προσπεράσουν και αυτοί παραμένουν χωρίς προφανή λόγο κατασκηνωμένοι στην αριστερή λωρίδα.
Ζώα οι δικυκλιστές που προσπερνάνε όλη τη σειρά των διοδίων και πάνε και πληρώνουν πρώτοι ( σε λίγο θα περνάνε και τη σειρά στην τράπεζα επειδή ήρθαν με μηχανάκι ) λες και οι άλλοι δεν σταμάτησαν για να πληρώσουν διόδια.
Ζώα και οι αυτοκινηστές που, αφού σταθώ κανονικά στη σειρά μου να πληρώσω τα διόδια, μετά βιάζονται και κορνάρουν επειδή χρειάζομαι 30΄΄ για να βάλω πάλι τα γάντια μου (= όχι βίτσιο αλλά εξοπλισμός ασφάλειας)
Ζώα οι δικυκλιστές που κινουνται με αργές μηχανές ή κινούνται πολύ αργά και στο φανάρι προσπερνούν όλα τα αυτοκίνητα. Μόλις γίνει πράσινο το φανάρι οδηγούν τόσο αργά και όλα τα αυτοκίνητα ή άλλες μηχανές είναι υποχρεομένοι να τους προσπεράσουν πάλι. Στο επόμενο φανάρι ξανά πάλι το ίδιο.
Ζώα οι αυτοκινητιστές που πάνε σε όλες τις λωρίδες με την ίδια ταχύτητα, δημιουργώντας ένα 'τείχος' από αυτοκίνητα
Οπως βλέπεις, για κάθε τι που λες, υπάρχει και ένας βάσιμος αντίλογος. Οδήγησε πρώτα και μηχανή για να έχεις σφαιρική εικόνα και θα καταλάβεις πως μόνο όταν πάψουμε με το παραμικρό να χαρακτηρίζουμε τους συνανθρώπους μας 'ζώα' έχουμε ελπίδα να επικρατήσει κάποια ευγένεια στους δρόμους.
-
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! Είτε είσαι με αυτοκίνητο, φορτηγό, μηχανή, παπί, τρίκυκλο, πατίνι, καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.
Τελεία και παύλα. Είναι ακριβώς το ίδιο με κάθε άλλη σειρά (τράπεζα, θέατρο, κινηματογράφος, check in σε αεροδρόμια κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.).Σημειώνω βέβαια, ότι παρόλο που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά Α.Ο. ποτέ δε μου έχει τύχει, ενώ ακόμη και στην Ε.Ο. το έχω δει να γίνεται μόνο σε τεράστιες ουρές και ΠΟΤΕ να περάσει τους πάντες η μηχανή για να πάει μπροστά-μπροστά (συνήθως 'ξεκλέβει' λίγες θέσεις στο τέλος της ουράς - κακώς βέβαια αλλά πολύ πιο κατανοητό και ίσως αποδεκτό).
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! Είτε είσαι με αυτοκίνητο, φορτηγό, μηχανή, παπί, τρίκυκλο, πατίνι, καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.
Τελεία και παύλα. Είναι ακριβώς το ίδιο με κάθε άλλη σειρά (τράπεζα, θέατρο, κινηματογράφος, check in σε αεροδρόμια κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.).Εννοείται!
Σημειώνω βέβαια, ότι παρόλο που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά Α.Ο. ποτέ δε μου έχει τύχει, ενώ ακόμη και στην Ε.Ο. το έχω δει να γίνεται μόνο σε τεράστιες ουρές και ΠΟΤΕ να περάσει τους πάντες η μηχανή για να πάει μπροστά-μπροστά (συνήθως 'ξεκλέβει' λίγες θέσεις στο τέλος της ουράς - κακώς βέβαια αλλά πολύ πιο κατανοητό και ίσως αποδεκτό).
Κάποτε γινόταν επειδή οι μηχανές πέρναγαν τζάμπα από τα διόδια (κακό 'εθιμικό δίκαιο'). Από τότε που μπήκε το σύστημα με τις μπάρες, συνήθως κάθονται και οι μηχανές στην ουρά.
-
εδω ο καθενας αποκαλει ζωο οποιον κανει κατι λαθος η οποιον κανει κατι που ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι ειναι λαθος ?
μια χαρα
-
Φίλε με τη μηχανή κάνω 1.000 χλμ ανά μήνα εντός και εκτός της πόλης. Είμαι μηχ. ηλ. υπολογιστών και οργώνω τουλάχιστον την Αθήνα και περίχωρα. Επιπλέον οδηγώ μηχανή για επαγγελματικούς αλλά και αναψυχής λόγους , 13 χρόνια ( είμαι 32 και στα 21 το δίπλωμά μου έγινε ανεξαρτήτως κυβικών ).
Ο ΚΟΚ επιτρέπει την κίνηση ανάμεσα στους στίχους με δική σου ευθύνη ( βλ. βιβλίο διπλώματος μηχανής ανεξ. κυβισμού , δεν θυμάμαι τη σελίδα ούτε το άρθρο που επικαλείται ).
Ο οδηγός αυτοκινήτου που για διαφόρους λόγους ( σου λέω πιθανά παραδείγματα : ψώφιο ζώο , αλλαγή λωρίδας , μεγάλη λακούβα , πρόθεση αλλαγή κατεύθυνσης κτλ ) δεν έχει στοιχιστεί με τα υπόλοιπα ( δεν είναι άλλωστε υποχρεωμένος , εφόσον είναι αντός της λωρίδας του ) δεν είναι καθόλου υποχρεωμένος να σου αφήσει σχετικό χώρο για να περάσεις με τη μηχανή. Εάν θέλει σου αφήνει. Το να κορνάρεις δε για να κινηθεί το βρίσκω απαράδεκτο ( ειδικά εάν δεν έχει χώρο να κάνει μανούβρα ). Επίσης σημείωσε την παρατήρησή μου για το φανάρι. Θεωρώ ότι οδηγείς μηχανή. Πόσους βλέπεις καθημερινά να έχουν σταματήσει μετά το φανάρι και να περιμένουν τους από πίσω οδηγούς να τους κορνάρουν για να βάλουν ταχύτητα και να ξεκινήσουν.
Για τις μηχανές και τι λωρίδες κίνησεις , χωρίς να πω επιπλέον , παρατήρησε τις πινακίδες ελάχιστης επιτρεπόμενης ταχύτητας και επιτρεπομένων οχημάτων ανά λωρίδα , που έχει στην ΝΕΟ Αθηνών Κορίνθου. Κατόπιν μπορείς να το βρεις στον ΚΟΚ. Είναι 1000% σίγουρο. Στις μηχανές απαγορεύεται να κινούνται σε άλλη λωρίδα πλην της δεξιάς εκτός εάν προσπερνούν άλλο όχημα.
Εάν με το αυτοκίνητό ή τη μηχανή μου δω όποιοδήποτε όχημα ( ακόμη και καροτσάκι αναπήρου ) να θέλει να με προσπεράσει , σύμφωνα με τον ΚΟΚ , είμαι υποχρεωμένος να διατηρήσω σταθερή πορεία και ταχύτητα. Εάν είμαι στην αριστερή οφείλω να παραχωρήσω χώρο. Όμως που πρέπει να πάω εάν αυτός που θέλει να με προσπεράσει έρχεται ανάμεσα στη λωρίδα μου και τη διπλανή. Γιατί πρέπει εγώ να σκεφτώ την ασφάλεια ενός οχήματος του οποίου ο χειριστής δεν σέβεται τη δική του , τη δική μου και κανενός άλλου ;
Είναι όντως ζώα οι κορνάροντες ενώ προετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις ( βάζεις γάντια , τσαντάκια μέσης κτλ ).
Ζώα όντως και αυτοί που κάνουν τείχος με τα αυτοκίνητα κινούμενοι παράλληλα ή διαγωνίως διαδοχικά με την ίδια ταχύτητα και ουσιαστικά απαγορεύουν την προσπέραση προκειμένου να πάνε για μπάνιο με 60 χαω στην ΕΟ.
Είμαι ανοικτός σε ζοωλόγικές προτάσεις. Όλοι κάνουμε σφάλματα καθ΄οδόν και αυτά είναι κατακριτέα αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ σφάλματος και νοοτροπίας που είτε είναι παγιωμένη έιτε πάει να παγιωθεί.
-
να ρωτησω κατι οσους εχουν εμπειρια με τις μηχανες στα διοδια....χωρις να κανω προταση η να ειρωνευομαι η να υπονοω κατι....ειναι δυσκολο αφουπληρωσουν τα διοδια να κανουν 10μ να σταματησουν δεξια στο πλατωμα και αν φορεσουν γαντια κτλ ?
-
μαν, δεν κάνεις χάρη στον άλλον.
στον εαυτό σου κάνεις χάρη. Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βοηθήσεις καποιον και να σου ρίξει ένα πλατύ χαμογελο και να σου πει 'ευχαριστω' ?
Ε δεν υπάρχει.
ΚΟΚ και τιραμισού και μαλακίες τώρα.
να μου πεις ότι ειναι ζώο αυτός που δε θα σε ευχαριστήσει, ναι το δέχομαι.
Μου θυμίζετε τους φαρισαίους που 'ηταν τύπος και υπογραμμώς και νόμιζαν ότι εκαναν και καλα.
-
Ειδικά εάν κάνει κρύο ή βρέχει τότε είναι πολύ δύσκολο. Το κρύο έστω με με ταχύτητα 10 χλμ σε πιρουνιάζει.
Βάλε και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις προκειμένου να διασχίσεις τις πολλές λωρίδες που έχουν τα διόδια έως ότου βρεθείς δεξιά και καταλαβαίνεις ότι έχεις πρόβλημα.
-
Βάλε και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις προκειμένου να διασχίσεις τις πολλές λωρίδες που έχουν τα διόδια έως ότου βρεθείς δεξιά και καταλαβαίνεις ότι έχεις πρόβλημα.ατοπο αυτο που λες. Δεν χρειαζεται να πας δεξια για να σταματησεις 50μετρα πριν φθασεις στα διοδια. Μπορεις να ξεκινησεις να αλλαζεις λωριδες 1000μετρα πριν και να βρεθεις δεξια χωρις προβλημα.
-
Σωστό. Λάθος μου.
-
Δυστυχώς η κακή νοοτροπία των οδηγών μηχανής σχετικά με το δικαίωμα στο προσπέρασμα ανάμεσα σε σταματημένα ή σε κίνηση αυτοκίνητα έχει ήδη παγιωθεί...
Καθημερινά γινομαι μάρτυρας καυγάδων και το ποιό ανησυχητικό είναι ότι αυτός που τα ακούει στο τέλος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου...
-
Γιατί πρέπει εγώ να σκεφτώ την ασφάλεια ενός οχήματος του οποίου ο χειριστής δεν σέβεται τη δική του , τη δική μου και κανενός άλλου ;Ελπίζω να πιστεύεις το ίδιο και για τις μηχανές που κινούνται στην νεκρή γωνία σταθερά/ανάμεσα σε αυτοκίνητα, κάνουν χαροτικές προσπεράσεις από δεξιά κτλ κτλ..
-
Και μια και μιλάμε για διόδια, θεωρώ υπέρτατη βλακεία το ότι υπάρχει ένα και μοναδικό e-pass στα διόδια των Αφιδνών και του Σχηματαρίου. Εκτός του ότι μαζεύεται πολλές φορές ουρά, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη λωρίδα βρίσκεται τέρμα αριστερά αναγκάζει τα φορτηγά να κόβουν όλη την κίνηση για να βγουν στην αριστερή λωρίδα και μετά πάλι το ίδιο για να επανέλθουν στην μεσαία - δεξιά.
-
Ο CARυοθραύστης τα λέει σωστά: σύμφωνα με τον ΚΟΚ οι μηχανόβιοι είναι παράνομοι και οι αυτοκινητόβιοι νόμιμοι (όχι αν κινούνται στην άκρη της λωρίδας τους, ο ΚΟΚ λέει πως πρέπει να πηγαίνουν στο μέσο της λωρίδας τους, αλλά τέλος πάντων). Ωστόσο, εμποδίζοντας έναν μηχανόβιο να πάει γρηγορότερα στη δουλειά του δε κερδίζεις τίποτα (εκτός και αν ζηλεύεις που εκείνος μπορεί και εσύ όχι ) και συμβάλεις στην αύξηση του χάους στο δρόμο.
Ζώα ζώα ζώα