-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άμα σου δείξω φωτο από παρακάτω από το σπίτι μου που ένας μπαγλαμάς σε σημείο που χωράνε τρία αυτοκίνητα έχει βάλει μια μεγάλη μοτοσυκλέτα ακριβώς στη μέση της μεσαίας θέσης, τί θα πεις; Υπάρχουν 100 μέρη να τη βάλει, αλλά αυτός θεώρησε ότι πρέπει να πάρει αντί για 1-1,5 μέτρο (που θα τον έφτανε μια χαρά) 5.Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τη θέση σου. Στη γειτονιά μου ένας τύπος με Cinquecento ( είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος γι' αυτό το αναφέρω όχι για να συνεχίσω τη συζήτηση ) παρκάρει και χαλάει τουλάχιστον δύο θέσεις πάντα. Αν δε ο προηγούμενος έχει παρκάρει και αυτός λίγο άτσαλα τότε έως και 5 θέσεις καταλαμβάνονται από δύο οχήματα. Μου είναι αδιάφορο εάν πρόκειται για μηχανή ή αυτοκίνητο. Άλλωστε συνήθως οι ίδιοι που κάνουν βλακείες με μηχανές τις κάνουν και με το αυτοκίνητο. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αήττητη βλακεία τους και η μεγαλειώδης αδιαφορία. Πάντως σε κάθε περίπτωση στον τύπο με τη μηχανή που αναφέρεις ακόμη και να τη μετκινήσεις ( που το θεωρώ απαρέδεκτο ) όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις αλλά κινδυνεύεις να εμπλακείς σε καυγά. Τέλος μπορεί να του κάνεις και ζημιά ( όπως αναφέρω πιο πάνω για την κλειδαριά ) και τότε θα είσαι διπλά foul. Σκέψου απλώς ότι δικαιούται και αυτός τουλάχιστον μία θέση είτε έχει αυτοκίνητο είτε μηχανή , ότι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε το παρκάρισμα οποιουδήποτε οχήματος στο πεζοδρόμιο ή σε πεζόδρομο και τότε θα είσαι λίγο πιο ήρεμος.
-
Δεν μπορώ να τη μετακινήσω γιατί είναι βαριά και με κλειδωμένο τιμόνι. Αλλά νευριάζω γιατί τις προάλλες την είχε παρατήσει 5 μέρες στο ίδιο σημείο και το έχει ξανακάνει άλλες 3-4 φορές. Δίκυκλο ζώο.
-
Τεράστιο Zώο ένας τροχαίος ακριβώς στην γέφυρα της Κερατέας στο ρεύμα προς Λαύριο, όπου πεταγόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μέσα στην κίνηση...για να σταματήσει ''φονιά'' οδηγό τζιπ που κινούταν με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 100-110 περίπου χιλιομέτρων σε ευθεία 2 χιλιομέτρων...τι λες τώρα!!! Και όλα αυτά 11:30 το πρωί...
Υ.Γ: Εγώ πάντως δεν θα πάταγα φρένο κύριε @@ρόμπατσε. Να το ξέρετε
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και μια που μιλας για νομους, εσυ τηρεις την διαταξη του ΚΟΚ που λεει οτι τα μηχανακια απαγορευεται να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα αλλα πρεπει να περιμενουν και αυτα σε ουρα αναμεσα στα αυτοκινητα? Η απλα περνας απο οπου θελεις? Ασ'το, μην απαντησεις.
O KOK λέει ότι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα περνάς με δική σου ευθύνη και μόνο. Δεν το απαγορεύει. Δεν το συνιστά αλλά δεν το τιμωρεί. Εάν όμως σου συμβεί να εμπλακείς σε ατύχημα ακόμη και εάν θεωρητικά δε φταίς τότε είσαι υπεύθυνος.
εγω σου λεω οτι απαγορευεται να περνας αναμεσα απο αυτοκινητα και αμα σε παρω μαζι μου οταν περναγες αναμεσα, με πληρωνεις. Μονος σου λες 'ακόμη και εάν θεωρητικά δε φταίς τότε είσαι υπεύθυνος'...Πως διαολο στεκει αυτο που λες?
Ο ΚΟΚ ΔΕΝ μπορει να λεει 'κανεις κατι με δικη σου ευθυνη'. Ο ΚΟΚ δηλαδη ΔΕΝ κανει 'συστασεις', αλλα λεει τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται. Ακομα και η διαταξη που λεει οτι τα οχηματα πρεπει να κινουνται στο μεσον της λωριδας του αρκει για να σημαινει οτι ΔΕΝ μπορεις να κινεισαι πανω στις διαχωριστικες γραμμες αρα ΔΕΝ μπορεις να περνας και αναμεσα απο τα αυτοκινητα.
Και οταν θα σε κλεισω (κατα λαθος ε, μην βγει παλι και πει κανεις οτι τα κανω επιτηδες...) οταν πηγες να περασεις απο εκει που ισα-ισα χωραγες, ελα μετα να συζητησουμε για το ποιος φταιει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μπορώ να τη μετακινήσω γιατί είναι βαριά και με κλειδωμένο τιμόνι. Αλλά νευριάζω γιατί τις προάλλες την είχε παρατήσει 5 μέρες στο ίδιο σημείο και το έχει ξανακάνει άλλες 3-4 φορές. Δίκυκλο ζώο.Ενας τυπος στη δικη μου γειτονια(μιλαμε για κεντρο αθηνων), παρκαρει μια μηχανη(μεγαλη ΧΤ νομιζω ειναι), με τετοιο τροπο, ωστε να εχει παντα μια θεση καβατζα... Δηλαδη απο μια εισοδο παρκινγκ παρκινγκ αφηνει 1.5-2 μετρα κενο(να μη χωραει κανεις εκει χωρις να εμποδισει το παρκινγκ), βαζει τη μηχανη, και να τα τα 4 μετρα θεσης που καβατζωσε... Μετα, βγαζει τη μηχανη, παρκαρει το αμαξι του, και βαζει τη μηχανη πανω στο πεζοδρομιο... Οταν ξαναφυγει με το αμαξι, βαζει παλι τη μηχανη εκει ο ΑΛΗΤΗΣ και εχει θεση παρκινγκ δικη του...** Μιλαμε οτι εχει να παρκαρει αλλο αμαξι εκει, κανα τριμηνο...** Του χρειαζεται ενας kacey ρε γαμωτο, αλλα δεν μπορω να τσακωθω αλλο... βαριεμαι... του το εχω πει ενα καρο φορες και λεει κατι μαλακιες οτι και καλα πληρωνει τελη για τη μηχανη και κατι τετοια...
ΥΓ. ειναι ο πρωτος ανθρωπος που με εχει φτασει σε σημειο να σκεφτω να του πεταξω κατω τη μηχανη η να του χαρακωσω το αμαξι...
ο πρωτος... (απλα δεν ειμαι Αλητης... δεν μπορω να το κανω, οσο και να με κανει να αφριζω αυτος ο τυπος...) -
Τεραστίων διαστάσεων ΖΩΑ όλοι αυτοί που καβατζώνουν με οτιδήποτε μέσο (όχι απαραίτητα μηχανή, αλλά διάφορες ιδιοκατασκευές με σίδερα και ξύλα, κουβάδες). Έχουμε έναν τύπο στη γειτονιά μας όπου (ειδικά παλαιότερα) φύλαγε σκοπέτο 16 ώρες τη μέρα όλο του το σόι... Καραγκιόζηδες.
Karabouzouklis
Mπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο από το να του χαρακώσεις ή να πετάξεις κάτω τη μηχανή (κι εγώ το σκέφτηκα κάποιες φορές αλλά δεν μου πάει με τίποτα και δεν είναι σωστό - μην γινόμαστε κι εμείς τα ζώα που σχολιάζουμε).
Ήταν ένας τύπος στη γειτονιά ενός κολλητού που το έκανε συνέχεια κι ήταν κι ερειστικότατος ο κερατάς... Πήγαμε ένα βραδάκι που έλειπε με το αυτοκίνητο, πήραμε τη μηχανή (ένα varadero) και τη δέσαμε με καμιά 10αρια αλυσίδες και λουκέτα στα κάγκελα του σπιτιού του (ήμασταν και πιτσιρίκια τότε). Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά το θέμα ήταν ότι ο τύπος το σταμάτησε μαχαίρι. Είναι τώρα κοντά 8 χρόνια, έχει αλλάξει 2 μηχανές και 1 αυτοκίνητο αλλά δεν το ξαναέκανε... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Zώο χωρίς σχόλιο....
Γιατι ρε συ ειναι ζωο ο ανθρωπος? Αφου, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ, αυτος ειναι ο μοναδικος νομιμος παρκαρισμενος και ολοι οι αλλοι ειναι παρανομοι, εφ'οσον δεν υπαρχει διαγραμμιση που να οριζει τις θεσεις παρκαρισματος και το οτι αυτες, σε εκεινο το σημειο, ειναι πλαγιες προς το πεζοδρομιο (εκτος αν εχει διαγραμμιση και δεν φαινεται στην φωτο).
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...
Δεν είναι πεζοδρόμιο εκεί, είναι πάρκιν...
-
karabouzouklis
το έχω δει το έργο κι έχω τσακωθεί.
Παρατηρημένο και επιβεβαιωμένο: αν τους αφήσεις λίγο καιρό, θεωρούν ότι έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα και αν τους πεις κάτι μπορεί και να σε βρίσουν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ. Ο γύφτουλας που του περνάει η γυφτιά θα βρει μιμητές κρυπτόγυφτους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια που μιλας για νομους, εσυ τηρεις την διαταξη του ΚΟΚ που λεει οτι τα μηχανακια απαγορευεται να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα αλλα πρεπει να περιμενουν και αυτα σε ουρα αναμεσα στα αυτοκινητα? Η απλα περνας απο οπου θελεις? Ασ'το, μην απαντησεις.
O KOK λέει ότι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα περνάς με δική σου ευθύνη και μόνο. Δεν το απαγορεύει. Δεν το συνιστά αλλά δεν το τιμωρεί. Εάν όμως σου συμβεί να εμπλακείς σε ατύχημα ακόμη και εάν θεωρητικά δε φταίς τότε είσαι υπεύθυνος.
εγω σου λεω οτι απαγορευεται να περνας αναμεσα απο αυτοκινητα και αμα σε παρω μαζι μου οταν περναγες αναμεσα, με πληρωνεις. Μονος σου λες 'ακόμη και εάν θεωρητικά δε φταίς τότε είσαι υπεύθυνος'...Πως διαολο στεκει αυτο που λες?
Ο ΚΟΚ ΔΕΝ μπορει να λεει 'κανεις κατι με δικη σου ευθυνη'. Ο ΚΟΚ δηλαδη ΔΕΝ κανει 'συστασεις', αλλα λεει τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται. Ακομα και η διαταξη που λεει οτι τα οχηματα πρεπει να κινουνται στο μεσον της λωριδας του αρκει για να σημαινει οτι ΔΕΝ μπορεις να κινεισαι πανω στις διαχωριστικες γραμμες αρα ΔΕΝ μπορεις να περνας και αναμεσα απο τα αυτοκινητα.
Και οταν θα σε κλεισω (κατα λαθος ε, μην βγει παλι και πει κανεις οτι τα κανω επιτηδες...) οταν πηγες να περασεις απο εκει που ισα-ισα χωραγες, ελα μετα να συζητησουμε για το ποιος φταιει...
Μην είσαι ερειστικός, ο ΚΟΚ μάλιστα ετοιμάζεται να προσαρμοστεί σ' αυτή την ανάγκη, καθώς σε πολλές χώρες του πολιτισμένου κόσμου επιτρέπεται αυτό που εμείς εδώ λέμε 'σφήνα'...
Αλλά μιας που το συζητάμε το θέμα, όταν είστε σταματημένοι σε μποτιλιάρισμα, είστε στην τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά μεριά; Γιατί εγώ στο Ηράκλειο βλέπω όλες τις ουρές να έχουν κλείσει την αριστερή λωρίδα, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ τους δικυκλιστές να περνούν από δεξιά... Βέβαια παρανομούν, αλλά τους αφήνουμε περιθώριο κι εμείς με τα αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey συμφωνω οτι η διηθηση απαγορευεται,αλλα να ξερεις οτι αν αλλαξεις λωριδα κια χτυπησεις το μηχανακι κατα την διαρκεια της αλλαγης,ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξης οτι αυτος εκανε διηθηση παρα ο μηχανοβιος να αποδειξη οτι πηαγινε στην λωριδα του και εσυ εστριψες πανω του...η μονο περιπτωση που ισως αποδεικτη η διηθηση ειναι να του κλεισεις τον δρομο και αυτος να τρακαρει και με εσενα που εισαι πχ στην μεσαια και με τον αλλον που ειναι στην αριστερη διπλα οποτε τοτε κατι γινεται,αλλιως..δυσκολα τα πραματα για τον αυτοκινητηστη!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
karabouzouklis
το έχω δει το έργο κι έχω τσακωθεί.
Παρατηρημένο και επιβεβαιωμένο: αν τους αφήσεις λίγο καιρό, θεωρούν ότι έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα και αν τους πεις κάτι μπορεί και να σε βρίσουν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ. Ο γύφτουλας που του περνάει η γυφτιά θα βρει μιμητές κρυπτόγυφτους.
Δεν ειναι ευκολο να σπαω τα νευρα μου και τα @@ μου καθε μερα ομως... αυτο γινεται επι τριμηνου+ παραπανω, και εχουν γινει ηδη απειροι τσακωμοι... ο ανθρωπος ειναι αλητης... Σκεφτομαι τη λυση με τις αλυσιδες που προταθηκε... το ειχα σκεφτει και εγω...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Δεν μπορώ να τη μετακινήσω γιατί είναι βαριά και με κλειδωμένο τιμόνι. Αλλά νευριάζω γιατί τις προάλλες την είχε παρατήσει 5 μέρες στο ίδιο σημείο και το έχει ξανακάνει άλλες 3-4 φορές. Δίκυκλο ζώο.
Ενας τυπος στη δικη μου γειτονια(μιλαμε για κεντρο αθηνων), παρκαρει μια μηχανη(μεγαλη ΧΤ νομιζω ειναι), με τετοιο τροπο, ωστε να εχει παντα μια θεση καβατζα... Δηλαδη απο μια εισοδο παρκινγκ παρκινγκ αφηνει 1.5-2 μετρα κενο(να μη χωραει κανεις εκει χωρις να εμποδισει το παρκινγκ), βαζει τη μηχανη, και να τα τα 4 μετρα θεσης που καβατζωσε... Μετα, βγαζει τη μηχανη, παρκαρει το αμαξι του, και βαζει τη μηχανη πανω στο πεζοδρομιο... Οταν ξαναφυγει με το αμαξι, βαζει παλι τη μηχανη εκει ο ΑΛΗΤΗΣ και εχει θεση παρκινγκ δικη του...** Μιλαμε οτι εχει να παρκαρει αλλο αμαξι εκει, κανα τριμηνο...** Του χρειαζεται ενας kacey ρε γαμωτο, αλλα δεν μπορω να τσακωθω αλλο... βαριεμαι... του το εχω πει ενα καρο φορες και λεει κατι μαλακιες οτι και καλα πληρωνει τελη για τη μηχανη και κατι τετοια...
ΥΓ. ειναι ο πρωτος ανθρωπος που με εχει φτασει σε σημειο να σκεφτω να του πεταξω κατω τη μηχανη η να του χαρακωσω το αμαξι...
ο πρωτος... (απλα δεν ειμαι Αλητης... δεν μπορω να το κανω, οσο και να με κανει να αφριζω αυτος ο τυπος...)]
Πες σε ένα φίλο σου με μηχανή να την παρκάρει ανάμεσα από την δικιά του και το parking και στήσε καραούλι...
Εγώ πάντως θα του το είχα πει μόνο μια φορά ήρεμα και πολιτισμένα... μετά θα έβρισκε την μηχανή πεταμένη όσο την άφηνε έτσι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
O KOK σε διάφορες περιπτώσεις συνιστά. Όπως στα πορτοκαλί φανάρια. Συνιστά να μην περάσεις αλλά έαν περάσεις το κάνεις με δική σου ευθύνη. Και ναι δεν απαγορεύει το πέρασμα μεταξύ των οχημάτων και ναι σε κάθε περίπτωση ατυχήματος , δυστυχήματος ή απλής ζημιάς φταίει αυτός που κινούνταν ενδιάμεσα στους στίχους.
Για όλες τις υπόλοιπες ζωώδεις συμπεριφορές των δικυκλιστών/αυτοκινητιστών συμφωνώ.
Επίσης ζώα σε κάθε περίπτωση οδηγοί που πατάνε στη διάβαση πεζών.
Ζωα και οι δικυκλιστές που περνάνε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και όταν δεν χωρούν κορωάρουν στο οδηγό μπροστά/πίσω/αριστερά/δεξιά για να τους κάνει χώρο προκειμένου να πάνε πιο μπροστά από το φανάρι , να μην το δούν όποτε ανάψει πράσινο και να καθυστερήσουν τον κόσμο.
Ζώα αυτοί που περνάνε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με μεγάλες ταχύτητες στην ΕΟ ( ενώ ο νόμος λέει ότι οι μηχανές κινούνται αποκλειστικά στη δεξιά λωρίδα και μόνο σε περιπτώσεις προσπεράσματος , στην μεσαία ) και σε βρίζουν κι' όλας εάν δεν προλάβεις να τους κάνεις χώρο.
Ζώα οι δικυκλιστές που προσπερνάνε όλη τη σειρά των διοδίων και πάνε και πληρώνουν πρώτοι ( σε λίγο θα περνάνε και τη σειρά στην τράπεζα επειδή ήρθαν με μηχανάκι ) λες και οι άλλοι δεν σταμάτησαν για να πληρώσουν διόδια.
Ζώα οι δικυκλιστές που κινουνται με αργές μηχανές ή κινούνται πολύ αργά και στο φανάρι προσπερνούν όλα τα αυτοκίνητα. Μόλις γίνει πράσινο το φανάρι οδηγούν τόσο αργά και όλα τα αυτοκίνητα ή άλλες μηχανές είναι υποχρεομένοι να τους προσπεράσουν πάλι. Στο επόμενο φανάρι ξανά πάλι το ίδιο. -
Σκεφτομαι να παω ενα βραδι που θα κανει αυτη τη λαμογια και να τον βγαλω φωτο την ωρα που θα το κανει (με φλας) να τρομαξει λιγο, και θα του πω ξερω γω συνεχισε, και θα πας δικαστηριο, μπας και ιδρωσει το αυτι του... ειναι και αλλοδαπος, ισως φοβηθει περισσοτερο...
YΓ. ΤΟ κακο ειναι οτι δεν εχω και φιλους με μηχανη(κανεναν!!!), γιατι αλλιως θα ηταν οτι πιο ευκολο και αποτελεσματικο...
-
Το καλλίτερο είναι αυτό που λέει ο φίλος billl. Πάρκαρε και εσύ μία μηχανή στον χώρο που καταλαμβάνει και δεσε την έτσι που να μην μπορεί να την κουνήσει. Άφησέ την εκεί κανά διήμερο ή κάθε βράδυ κατέβα και βάλε εσύ το αμάξι σου. Πιστεύω ότι θα το κόψει.
-
karabouzouklis
ωραία τα λες mate!γιατί δεν κάνεις μια ψιλοαλλαγούλα στο nickname σου να μπεις κι εσύ στο car team?
CARampouzouklis
σκέψου τις εκπτώσεις και τα δωράκια που σε περιμένουν
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα οι δικυκλιστές που προσπερνάνε όλη τη σειρά των διοδίων και πάνε και πληρώνουν πρώτοι ( σε λίγο θα περνάνε και τη σειρά στην τράπεζα επειδή ήρθαν με μηχανάκι ) λες και οι άλλοι δεν σταμάτησαν για να πληρώσουν διόδια.
Καλό είναι αν δεν έχουμε ζήσει μια κατάσταση να μην την καταδικάζουμε. Θα προσπαθήσω να στο δείξω με ένα απλό (αληθινό) παράδειγμα:
Σενάριο 1
Είμαι με το αυτοκίνητο και φτάνω στα διόδια. Έξω ζέστη, χαμός, εγώ έχω τον κλιματισμό και ακούω ραδιόφωνο. Με πρνάει η μοτό και αναγκάζομαι να περιμένω 10-15 δευτερόλεπτα παραπάνω. (πάνω απο μια μοτό τη φορά στο γκισέ μου δεν έχει συμβεί ποτέ, στατιστικά πολύ απίθανο)Σενάριο 2.
Είμαι με τη μηχανή και φτάνω στα διόδια. Έξω ζέστη, χαμός. Φοράω κράνος, γάντια μπουφάν. Καλός ο προστατευτικός εξοπλισμός και απαραίτητος, έχει όμως ένα πρόβλημα, έτσι και μείνεις ακίνητος το καλοκαίρι για πάνω απο μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να κυκλοφορεί αέρας γίνεσαι ΜΟΥΣΚΕΜΑ (δεν υπερβάλλω). Έχω δυο επιλογές, η μια να κάτσω στην ουρά (αλλά μετά απορώ πως θα εμφανιστώ σε κάποιο meeting που ενδεχομένως να έχω) ή να περάσω τα αυτοκίνητα και να ελπίζω στην κατανόηση για τιν ολιγο-δευτερόλεπτη καθυστέρηση. Κάνω το 2ο.Εύκολος ο αφορισμός, δύσκολο να δείχνουμε κατανόηση.
Διάλεξε μόνος σου -
-- έχει γίνει διαγραφεί λόγω διπλού μηνύματος.
-
Αφορίζω ( μάλλον βαριά έκφραση ) γιατί και εγώ ως κατά βάσιν δικυκλιστής περιμένω στα διόδια τη σειρά μου και δεν ακουμπάω στην συμπάθεια ή την κατανόηση λόγω τετελεσμένου γεγονότος από τους συναδέλφους οδηγούς. Άλλωστε μία μηχανή καθυστερεί περισσότερο από ένα αυτοκίνητο. Με το μηχανάκι μου κινούμαι πάρα πολλές φορές εκτός των ορίων του άστεως και συνεπώς φτάνω σε διόδια. Τη μία φορά το κρύο , την άλλη η ζέστη την παράλλη η βροχή την τέταρτη θα είναι η αγωνία να προλάβεις κάτι κτλ. Εάν σε αφήσουν να περάσεις , με γειά σου με χαρά σου. Το να περνάς και να ζητάς κατανόηση μετά οδηγεί στις περιγραφές που διαβάζουμε περί κατεστημένης αδιαφορίας και αγανακτήσεων. Επίσης το γεγονός ότι εγώ θα σε αφήσω δεν σημαίνει ότι την επόμενη φορά θα σε ξαναφήσω. Κατά βάσιν και αντικειμενικά , ένας δικυκλιστής με γάντια θέλει 1,5 λεπτό περίπου για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Δεν είναι λοιπόν πρέπων από τον να περιμένει ο/η κύριος/κυρία με το αυτοκίνητο 5ετίας που δεν έχει κλιματισμό/air condition και αντιμετωπίζει και ένα ελαφύ άσθμα ( τα γράφω λίγο δραματικά προκειμένου να γίνει αντίθεση με το meeting που έχεις ) να περιμένεις εσύ λίγο ; Και ας ιδρώσεις. Στο κάτω κάτω για κάποιο λόγο υπάρχουν οι σειρές.
Προτιμώ να σέβομαι εκ των πρωτέρων προκειμένου να απαιτήσω σεβασμό όπου δεν μου τον δίνουν. Η 'κατανοήσις' οδηγεί σε παραξηγήσεις λόγω κατάχρησης.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σενάριο 2.
Είμαι με τη μηχανή και φτάνω στα διόδια. Έξω ζέστη, χαμός. Φοράω κράνος, γάντια μπουφάν. Καλός ο προστατευτικός εξοπλισμός και απαραίτητος, έχει όμως ένα πρόβλημα, έτσι και μείνεις ακίνητος το καλοκαίρι για πάνω απο μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να κυκλοφορεί αέρας γίνεσαι ΜΟΥΣΚΕΜΑ (δεν υπερβάλλω). Έχω δυο επιλογές, η μια να κάτσω στην ουρά (αλλά μετά απορώ πως θα εμφανιστώ σε κάποιο meeting που ενδεχομένως να έχω) ή να περάσω τα αυτοκίνητα και να ελπίζω στην κατανόηση για τιν ολιγο-δευτερόλεπτη καθυστέρηση. Κάνω το 2ο.Εύκολος ο αφορισμός, δύσκολο να δείχνουμε κατανόηση.
Διάλεξε μόνος σουΛυπάμαι φίλε μου, αλλά θα διαφωνήσω.
Με αυτή την λογική, δεν πρέπει να περιμένεις ούτε στο φανάρι που κάνει 1 λεπτό ανοίξει και να περάσεις, αλλά ούτε και στην κίνηση και να ανέβεις στο ΠΕΖΟδρόμιο για να προσπεράσεις.2 μέτρα και 2 σταθμά (ή μήπως 3 μέτρα και 3 σταθμά...)?
Ζώα ζώα ζώα