-
Χτές που είχα πάει μια βόλτα προς Λιμανάκια-Σούνιο,διαπίστωσα ακριβώς αυτό που λες!
Τώρα που καλοκαίριασε άρχισαν να οδηγούν διάφοροι,που όλο τον υπόλοιπο χρόνο το αποφεύγουν,κ βγάζουν τώρα το αυτοκίνητο για βόλτα.
Αυτή η διαδρομή γενικά όλο το χρόνο έχει τους κινδύνους της αν θες να την πας γρήγορα,αλλά ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει είναι άστα να πάνε. -
Ζώα οι συνάδελφοι ναύτες που ενώ και οι ίδιοι καθάριζαν και έκαναν γόπινγκ και παρολα αυτά πέταγαν τις γόπες κάτω..
-
Δουλειά δεν είχε ο διάολος...
-
Χρόνος: Σήμερα 7:20 το απόγευμα
Τόπος: Θεσσαλονίκη, 3ης Σεπτεμβρίου, κάθοδος προς παραλία.
Ζώα: Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και ασφαλίτης
Συμβάν:
1 φανάρι πριν την παραλία ο Υπουργός και ο ασφαλίτης μπροστά παραβιάζουν κόκκινο σηματοδότη ενώ το κόκκινο είχε ανάψει για τουλάχιστον 4-5 δευτερόλεπτα. Διερχόμενο αυτοκίνητο σφυράει για να το βουλώσει μόλις ανάψει το φάρο το ασφαλίτικο. Να προσθέσω ότι τους έπιασε και το επόμενο φανάρι αλλά δυστυχώς είχε αμάξια μπροστά τους (δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα το παραβιάζανε και αυτό).
Αιτιολογία:
Να πάει ο κύριος Υπουργός ΓΡΗΓΟΡΑ στην έκθεση βιβλίου 100 μέτρα παρακάτω...
Ηθικόν δίδαγμα:
Γίνε πολιτικός για να έχεις Mecredes με πινακίδα 'ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ', οδηγό και συνοδεία ασφαλίτικου αυτοκινήτου και Ζητά για να πας από τον κ@!#$ στο μ%@$. Τα φανάρια δεν σε πιάνουν, είσαι υπεράνω νόμων. Άμα στουκάρεις με κανέναν δεν θα πάθεις και τίποτα μέσα στο Γερμανικό ατσάλι, τις ζημίες ο μαλάκας θα τις πληρώσει. (εσύ και εγώ)
-
Εγω θα επαιρνα φορα να πεσω πανω του. Ή, για να μην χαλασω το αμαξι μου, θα τον εκλεινα στεγνα και θα ετρωγε και το μπινελικι της αρκουδας (οπως εχει γινει και αλλη φορα με αλλον βιαστικο πολιτικο...). Αιντε πια...
-
Γειά σας,
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ηθικόν δίδαγμα:Γίνε πολιτικός για να έχεις Mecredes με πινακίδα 'ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ', οδηγό και συνοδεία ασφαλίτικου αυτοκινήτου και Ζητά για να πας από τον κ@!#$ στο μ%@$. Τα φανάρια δεν σε πιάνουν, είσαι υπεράνω νόμων. Άμα στουκάρεις με κανέναν δεν θα πάθεις και τίποτα μέσα στο Γερμανικό ατσάλι, τις ζημίες ο μαλάκας θα τις πληρώσει. (εσύ και εγώ)
Φίλε μου οι πολιτικοί μας είναι υπεράνω όλων και έχουν και ασυλία ακόμα και **όταν σκοτώνουν ** με τα αυτοκίνητά τους ... και ΄σύ παραπονιέσαι για παραβίαση κόκκινου ...
Φιλικά
Μάξιμος
-
Έκθεση βιβλίου ε? Είναι και διανοούμενος ο τύπος!
-
Οχι, εκει έχει μαζεμένους ψηφοφόρους
-
Με 300 πέτρες στο λαιμό τους δεμένες καθαρίσαμε.... βρε ούστ ανεπάγγελτα γομάρια .
-
Αυτό που αναφέρει ο afonic είναι το πρόβλημα. Λίγο ή πολύ συμβαίνει με όλους αυτούς τους άνεργους που εκλέγονται βο(υ)λευτές.
Η λύση πια είναι για να γλυτώσουμε από τέτοιες συμπεριφορές;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό που αναφέρει ο afonic είναι το πρόβλημα. Λίγο ή πολύ συμβαίνει με όλους αυτούς τους άνεργους που εκλέγονται βο(υ)λευτές.Η λύση πια είναι για να γλυτώσουμε από τέτοιες συμπεριφορές;
Θα απαντούσα, αλλά θα γίνει πολιτική η συζήτηση.
Κοινώς, ΜΗΝ τους ψηφίζετε!
-
Ζώο ο οδηγός ΚΤΕΛ Αχαίας που ενώ έφευγε απο το σταθμό στη Πάτρα, βγήκε απότομα απο την κάθετο στην Αγ. Ανδρέου (απέναντι απο το Mr. Burger) και πήρε σβάρνα ενα μοτοσυκλετιστή.
Μέγιστο ζώο και ο μοτοσυκλετιστής όμως διοτι δεν φορούσε κράνος.
Τραυματίστηκε αλλα δεν φαινόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Σε λίγα λεπτά ήρθε το νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ και τον πήρε...
-
Πρίν καιρό στη διασταύρωση Εγνατίας - Λαγκαδά (Θεσ/νίκη), είδα να
τρακάρουν ένας παππούς με golf, με έναν άλλο τύπο με accent.Το θυμήθηκα τώρα γιατί
α) το ατύχημα έγινε με... 10 χλμαω, είμουν πίσω και τους έβλεπα που
έβλεπαν ο ένας τον άλλο και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν σταμάτούνβ) Γιατί έγινε με... 10 χλμαω και πάλι οι ζημιές ήταν καλούτσικες
γ) Γιατί ο παππούς, στο βρίσιμο μετά (κοίτα τί έκανες) έπαθε κάτι και
ήρθε ασθενοφόρο να τον πάρειΠιάσαν οι ζέστες, προsexτε
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ζώο ο οδηγός ΚΤΕΛ Αχαίας που ενώ έφευγε απο το σταθμό στη Πάτρα, βγήκε απότομα απο την κάθετο στην Αγ. Ανδρέου (απέναντι απο το Mr. Burger) και πήρε σβάρνα ενα μοτοσυκλετιστή.Μέγιστο ζώο και ο μοτοσυκλετιστής όμως διοτι δεν φορούσε κράνος.
Τραυματίστηκε αλλα δεν φαινόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Σε λίγα λεπτά ήρθε το νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ και τον πήρε...
Είναι όντως πολύ επικίνδυνο σημείο αν το σκεφτείς...Πρώτα απ'όλα οι οδηγοί των ΚΤΕΛ για να βγουν στην Αγ.Ανδρέου (μια απόσταση δηλαδή 20 μέτρων) κάνουν ζογκλερικά αφού ο δρόμος είναι πολύ στενός για πουλμαν...Είναι και τα δέντρα σε εκείνο σημείο δίπλα από το ξενοδοχείο,είναι και το βάρος του λεωφορείου σε κάπως ανηφορικό δρόμο (άστο άμα είναι και το διώροφο...) συνήθως βγαίνουν λίγο απότομα για να ελέγξουν την κίνηση αυτών που έρχονται από κάτω...Ε δε θέλει και πολύ...Θέλει πολύ προσοχή..Καλά και το μηχανάκι δεν πρόλαβε να δει ολόκληρο πούλμαν;;;
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
α) το ατύχημα έγινε με... 10 χλμαω, είμουν πίσω και τους έβλεπα που
έβλεπαν ο ένας τον άλλο και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν σταμάτούνΧμ για όλα φταίει η υπερβολική ταχύτητα
Καλά και το μηχανάκι δεν πρόλαβε να δει ολόκληρο πούλμαν;;;
Μπορεί ο μηχανάκης να ήταν κι αυτός πουλ-μαν ( )
-
Γενικά, σέβομαι την δουλειά των αστυνομικών- ή τουλάχιστον ορισμένων.
Το να διπλοπαρκάρεις όμως το περιπολικό στην Βεΐκου, με σκοπό να γράψεις αυτούς που διπλοπαρκάρουν με αλάρμ για εξ' ίσου μικρό χρονικό διάστημα, ε αυτό δεν είναι μόνο οξύμωρο, αλλά γελοίο και προκλητικό...
-
Ζώα οι κύριοι (?) μεγαλοσχήμονες που εχτές το βράδυ είχαν κλείσει την Διονυσίου Αρεοπαγίτου με μερσεντέ, καγιέν,
τζάγκουαρ και τους μπράβους να περιμένουν δίπλα στις 'κουρσάρες' τα αφεντικά τους. Πολλά με πινακίδες ΔΣ,
κάποιος μεγάλος και τρανός παντρευόταν εκεί πάνωΌταν λίγο παρακάτω συνάντησα περιπολικό (που μάλλον φύλαγε τα ζώα) πήγα και ρώτησα
(με τη μια κόρη στην αγκαλιά):- Συγνώμη αλλά η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πεζόδρομος δεν είναι ?
- (Με βλέμμα αγελάδας) Δεν λέγεται Διονυσίου Αρεοπαγίτου, λέγεται .... (δεν θυμάμαι τι μου είπε)
- Ναι όπως και να λέγεται, πεζόδρομος δεν είναι ?
- (Με βλέμμα αγελάδας και απορώντας για την ερώτηση μου) Ναι .......
ΟΥΣΤ βρωμόζωα και οι αλήτες που σας προστατεύουν .....
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Γενικά, σέβομαι την δουλειά των αστυνομικών- ή τουλάχιστον ορισμένων.Το να διπλοπαρκάρεις όμως το περιπολικό στην Βεΐκου, με σκοπό να γράψεις αυτούς που διπλοπαρκάρουν με αλάρμ για εξ' ίσου μικρό χρονικό διάστημα, ε αυτό δεν είναι μόνο οξύμωρο, αλλά γελοίο και προκλητικό...
Αυτό πώς το χαρακτηρίζεις:
Να μπαίνει σε μονόδρομο ανάποδα αυτοκίνητο της αστυνομίας, να του κάνει πεζός παρατήρηση ('πας ανάποδα σε μονόδρομο') και απάντηση του βαρύμαγκα μπάτσου: 'το ξέρω...' και απλώς να συνεχίζει της ψ...ης του το χαβά.
-
Πολλά ζώα αυτές τις ημέρες!!!
- Χθες ζώο ο οδηγός ενός Polo στην Καβάλας που έκανε ξαφνικά δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς να βγάλει φλας, με κλειστό το δεξιό καθρέπτη και χωρίς να στρίψει τη γεμάτη σκατά κεφάλα του να δει πίσω-πλάι τι γίνεται. Αν δεν τον είχα εντοπίσει έγκαιρα και δεν φρέναρα, θα με χτυπούσε μπροστά από την πόρτα του οδηγού.
- Χθες στον Κηφισό κινούμαι στην αριστερή λωρίδα και πλησιάζω (χωρίς να του κολλήσω) αυτοκίνητο που εκείνη τη στιγμή προσπερνάει άλλο αυτοκίνητο που βρίσκεται στη μεσαία λωρίδα. Βγάζω φλας για να καταλάβει ότι θέλω να τον προσπεράσω. Ο οδηγός τελειώνει την προσπέραση και παραμένει αριστερά χωρίς άλλο αυτοκίνητο μπροστά για να συνεχίσει την προσπέραση. Μετά από λίγο του παίζω τους προβολείς. ΤΙΠΟΤΑ! Άλλη μια φορά τους προβολείς. ΤΙΠΟΤΑ!!! Ανάβω μόνιμα τους προβολείς. ΤΙΠΟΤΑ Τελικά τον προσπέρασα από δεξιά και έμεινα με την απορία: κοιμόταν καθιστός και δεν κατάλαβε τίποτα ή ήταν τόσο μ@λ@κ@ς που επίτηδες δεν έκανε δεξιά
- Σήμερα στην Καβάλας μέγα ζώο θέλει να στρίψει αριστερά σε κάποιο φανάρι, αλλά βαριέται να περιμένει στη λωρίδα που είναι για στροφή (όπου περίμεναν 3-4 αυτοκίνητα, όχι παραπάνω). Έτσι, πάει να τους προσπεράσει από δεξιά για να βγει μπροστά τους (από την αριστερότερη για ευθεία λωρίδα). Όμως, φθάνοντας στο ύψος του φαναριού συνειδητοποιεί ότι το πρώτο αυτοκίνητο που περιμένει για αριστερά είναι γερανός της τροχαίας. Το αποτέλεσμα ήταν να φοβηθεί να κάνει τη 'μαγκιά' και να ακινητοποιηθεί ξαφνικά πλήρως στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Ο μπροστινός μου παρά τρίχα δεν έσκασε πάνω στο ζώο!!!
Εν κατακλείδι, μην χαλάτε άδικα τα χρήματά σας σε τσίρκα. Το τσίρκο 'Έλληνας οδηγός' μετά όλων του των ζώων σας προσφέρει παραστάσεις 24/7/365
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πολλά ζώα αυτές τις ημέρες!!!- Χθες ζώο ο οδηγός ενός Polo στην Καβάλας που έκανε ξαφνικά δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς να βγάλει φλας, με κλειστό το δεξιό καθρέπτη και χωρίς να στρίψει τη γεμάτη σκατά κεφάλα του να δει πίσω-πλάι τι γίνεται. Αν δεν τον είχα εντοπίσει έγκαιρα και δεν φρέναρα, θα με χτυπούσε μπροστά από την πόρτα του οδηγού.
-:
Απο αριστερά χτές,τό ίδιο σχέδον,όταν ξεπαρκάροντας ένας μπετατζής (με τα ρούχα/καπελάκι οικοδομής) με άσπρο έσκορτ,στήν κυριολεξία όρμηξε πάνω μου.
Προσοχή παίδες.Η ζέστη κάνει τα αντανακλαστικά όλων πιό αργά.
- Χθες ζώο ο οδηγός ενός Polo στην Καβάλας που έκανε ξαφνικά δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς να βγάλει φλας, με κλειστό το δεξιό καθρέπτη και χωρίς να στρίψει τη γεμάτη σκατά κεφάλα του να δει πίσω-πλάι τι γίνεται. Αν δεν τον είχα εντοπίσει έγκαιρα και δεν φρέναρα, θα με χτυπούσε μπροστά από την πόρτα του οδηγού.
Ζώα ζώα ζώα