-
Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά τα ζώα είναι παντοτινά.
-
Ζώα όσοι περνάνε με πορτοκαλοκόκκινο (και όχι μόνο) σε μποτιλιαρισμένο δρόμο και μένουν στη μέση της διασταύρωσης. Έτσι κι εγώ χτες, πάω να περάσω με αναμένο ήδη πράσινο, και βλέπω τον άλλο από απέναντι να πάει να περάσει με κατακόκκινο και να μένει μέσα στη μέση.
Ε, του κορνάρω, δεν με βλέπει καν και με κλείνει.
Θόλωσα κι άρχισα να τον βρίζω, ο τύπος κάτι είπε κι αυτός μέσα από το αμάξι του αλλά δεν το συνέχισα γιατί η κοπέλα μου τρομάζει όταν με βλέπει έτσι. -
Περιμένω να περάσω από διαστάυρωση που δε διαρκεί πολύ το φανάρι. (Β. Όλγας με Αγ. Τριάδος, επί της Αγ. Τριάδος) Ο ταρίφας που είναι πρώτος κατεβαίνει όσο είναι κόκκινο και ψαχουλεύει κάτι στο πορτμπαγκάζ. 'Ε, θα κάνει γρήγορα', συλλογίζομαι. Αμ δε! Άναψε πράσινο κι ακόμα ψαχούλευε. Του κορνάρει ο μπροστινός μου, κάνει ένα νεύμα του στυλ 'άσε μας κι εσύ' και συνεχίζει το ψάξιμο .
Χάσαμε το φαναρι. -
Ζώο εγώ, που βγαίνοντας από Stop δεν είδα ταξιτζή επειδή ήταν εκεί που βρίσκεται η πίσω κολόνα και έκανε ελιγμό για να με αποφύγει. Ήμουν νυσταγμένος αλλά δεν δικαιολογούμαι. Συγγνώμη!
-
-
προχθες που αλλαξε ο μηνας, το πρωι, κυρια παρκαρε το αυτοκινητο της στην 'παλια' πλευρα του δρομου, στην Πραξιτελους, στο κεντρο του Πειραια, το κλειδωσε και εφυγε για 10 λεπτα περιπου με αποτελεσμα νε εχει κλεισει ολο το δρομο κανονικα, αφου δεν την λυντσαρανε οταν επεστρεψε....
-
Έχει 'πλάκα' όταν αλλάζει ο μήνας στα στενά του Πειραιά με το εκ περιτροπής παρκάρισμα. Οι μισοί το βάζουν κανονικά και οι άλλοι μισοί όχι. Αναγκάζεσαι να κάνεις διαδοχικά σλάλομ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει 'πλάκα' όταν αλλάζει ο μήνας στα στενά του Πειραιά με το εκ περιτροπής παρκάρισμα. Οι μισοί το βάζουν κανονικά και οι άλλοι μισοί όχι. Αναγκάζεσαι να κάνεις διαδοχικά σλάλομ.Και χάνονται και ΠΟΛΛΕΣ θέσεις παρκαρίσματος, σε μια περιοχή που δεν περισσεύει ούτε μία δυστυχώς
-
Προχθές 'παπάκι' πάει να περάσει ανάμεσα στο δικό μου αυτοκίνητο και στο πίσω και μου γδέρνει τον προφυλακτήρα. 'Εντάεξι ρε φίλε τίποτα δεν είναι' , ή κλασσική μ@λ@κοέκφραση. Άκουσε λίγα 'Γαλλικά' χωρίς να μιλήσει είναι η αλήθεια.
Το φιάχνω γιατί 'έβγαζε μάτια' και σήμερα άλλο παπάκι μου το ξαναέγδαρε στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο.Αυτός άκουσε κάτι παραπάνω εκτός των 'Γαλλικών' κι προσφέρθηκε να το φιάξει. Εκεί άκουσε κάτι ακόμα και έφυγα.
Αποτέλεσμα. Αν δείτε ότι για λίγες ημέρες δε γράφω στο φόρουμ μην ψάχνετε μακρυά, στο τμήμα ή στο νοσοκομείο.
Τη τρίτη φορά θα κατέβω 'κι ότι βρέξει ας κατεβάσει'. -
Ζώο ο π@π@ρ@ς από πίσω μου με ακούμπησε/χτύπησε ενώ περίμενα σε διασταύρωση γιατί νόμιζε ότι θα περάσω (να πάω ΠΟΥ;-μποτιλιαρισμένος δρόμος μπροστά μου).
Τρόμαξα με τον δυνατό ήχο και κατέβηκα, αλλά ευτυχώς οι σύγχρονοι προφυλακτήρες είναι αρκούντως εύκαμπτοι.
Το τι μ@λ@κίες δικαιολογίες είπε ο τύπος, δεν λέγεται...Μέχρι και γιατί έκανα πίσω με ρώτησε! Η κλίση εκεί είναι μηδενική!
Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ζήτησε και τα ρέστα (από άποψη ύφους) γιατί...
Στο διάλο, ΖΩΟ, πρωινιάτικα!
-
Ζωο η κυρατσα που μιλαγε στο τηλεφωνο και περασε με κοκκινο το φαναρι γραφοντας εμενα που ειχα πρασινο στα @@ της....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ζωο η **κυρατσα **που μιλαγε στο τηλεφωνο και περασε με κοκκινο το φαναρι γραφοντας εμενα που ειχα πρασινο στα @@ της....Κάτι μας κρύβεις εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Είμαι με το μηχανάκι χθες το βράδυ (στη βροχή ), έχω βγάλει 'αλάρμ' και πηγαίνω σιγά-σιγά προς τα πίσω για να το βάλω με τον 'κώλο' προς στο πεζοδρόμιο, σ' ένα σημείο που χωράω μόνο εγώ. Φεύ όμως! Εποχούμενο καθήκι με παπί, χωρίς κράνος (κλπ. κλπ.), που ανέβαινε ανάποδα το δρόμο, αν και με βλέπει ( ), κινείται αστραπιαία και πάει και χώνεται εκεί που κατευθυνόμουν εγώ (παραλίγο να πέσει πάνω μου ο μαλάκας ) !!! Δεν λέω τίποτα, τον κοιτάω, με κοιτάει και τί μου λέει ρε παιδιά, για το Θεό: 'άντε, αφού θα φύγω γρήγορα, βάλ' το εσύ εδώ'... Μου 'κανε και χάρη ο κόπανος. Ξαναβγήκε λοιπόν, για να το αφήσει μεσ' το δρόμο (όπως πλείστοι όσοι άλλοι...). Κάτι η βροχή, κάτι η κούραση, δεν είπα τίποτα, πάρκαρα κι έφυγα γι' αυτό που 'πρεπε (επιτέλους) να κάνω ...
-
Ρε παιδιά, πάντως εγώ με τους δίκυκλους τα πάω καλά γενικά! Πάντα όταν τους βλέπω να ετοιμάζονται για προσπέραση από αριστερά τους κάνω χώρο, όταν έρχονται από αντίθετα και βλέπω ότι δεν πολυχωράνε, τους κάνω χώρο, πάντα κάνουμε ένα σήμα ο ένας στον άλλο για να δείξουμε ότι καταλάβαμε τι κάναμε κτλ... Ίσως φταίει που οδηγούσα μηχανάκι για πολλά χρόνια, ίσως και που ετοιμάζομαι να οδηγήσω ξανά...
Σχετικά με τα παρκαρίσματα... Χτες καθώς άφηνα την κοπέλα μου στο αμάξι της, μόλις πάρκαρε ένα μηχανάκι κολλητά μπροστά της (ήταν ήδη άλλο ένα κολλητά πίσω απ' το αμάξι της) και δεν θα μπορούσε να βγει. Του μιλάει εκείνη, δεν την ακούει. Ανοίγω εγώ το παράθυρο, του το λέω (με καλό τρόπο πάντα), απαντάει θετικά το παιδί, το βγάζει και το πάει αλλού...
Μήπως εκεί στην πρωτεύουσα οι συνθήκες κίνησης σας έχουν στην τσίτα συνεχώς και είστε μέσα στα νεύρα; Γιατί εδώ κάτω, τις περισσότερες φορές και αν δεν πέσεις σε κανέναν φοβερό μ@λ@κ@, το τακτοποιείς το ζήτημα με έναν διάλογο απλά...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, πάντως εγώ με τους δίκυκλους τα πάω καλά γενικά! Πάντα όταν τους βλέπω να ετοιμάζονται για προσπέραση από αριστερά τους κάνω χώρο, όταν έρχονται από αντίθετα και βλέπω ότι δεν πολυχωράνε, τους κάνω χώρο, πάντα κάνουμε ένα σήμα ο ένας στον άλλο για να δείξουμε ότι καταλάβαμε τι κάναμε κτλ... Ίσως φταίει που οδηγούσα μηχανάκι για πολλά χρόνια, ίσως και που ετοιμάζομαι να οδηγήσω ξανά...Σχετικά με τα παρκαρίσματα... Χτες καθώς άφηνα την κοπέλα μου στο αμάξι της, μόλις πάρκαρε ένα μηχανάκι κολλητά μπροστά της (ήταν ήδη άλλο ένα κολλητά πίσω απ' το αμάξι της) και δεν θα μπορούσε να βγει. Του μιλάει εκείνη, δεν την ακούει. Ανοίγω εγώ το παράθυρο, του το λέω (με καλό τρόπο πάντα), απαντάει θετικά το παιδί, το βγάζει και το πάει αλλού...
Μήπως εκεί στην πρωτεύουσα οι συνθήκες κίνησης σας έχουν στην τσίτα συνεχώς και είστε μέσα στα νεύρα; Γιατί εδώ κάτω, τις περισσότερες φορές και αν δεν πέσεις σε κανέναν φοβερό μ@λ@κ@, το τακτοποιείς το ζήτημα με έναν διάλογο απλά...
Αν είχε παρκάρει κολλητά στην κοπέλα σου 5 λεπτά νωρίτερα και δεν τον βλέπατε, πώς θα τον χαρακτήριζες; Προφανώς θα έπρεπε εσύ να μετακινήσεις ένα από τα δύο μηχανάκια για να ξεπαρκάρει η κοπέλα σου.
-
Εχθές το βράδυ κατα τις 22.30, στον Πειραιά, έρχόμενος απο πλατεία Φάληρο πίσω απο τον Ηλεκτρικό Σταθμό πηγαίνω προς Αγ. Διονύση. Στο φανάρι που κάνεις δεξιά για να πιάσεις τον παράλιο δρόμο, ξαφνικά εμπρός μου και ενώ έχει περάσει 1 μέτρο περίπου το (πράσινο) φανάρι, στην αριστερή λωρίδα κοκκαλώνει. Φρένα πανικός , τη γλυτώνω. Ανάβει alarm, πιάνει κόκκινο.
Είχα και μια συνάδελφο στο αυτοκίνητο , πιάσαμε την κουβέντα δεν έδωσα σημασία.Ξαφνικά ακούω ένα χτύπω στο παράθυρο. Κοιτάω, μια κοπελίτσα (20-23) σε κατάσταση πανικού μου κάνει νόημα να κατεβάσω το παράθυρο. Μου λέει
'Αχ δεν είμαι απο εδώ, θέλω να πάω στην Καλλίπολη και δεν ξέρω που βρίσκομαι, που να πάω?' (Ηταν η οδηγός του αυτοκινήτου εμπρός).
Της λέω πρέπει να κάνεις αριστερά αλλα δεν κάνει (και είναι πολύ μακρυά το επόμενο σημείο που μπορεί να στρίψει για να της το εξηγήσω) , εν πάσει περιπτώσει λόγω μειωμένης κίνησης της λέω πέρνα με προσοχή αριστερά, βγάλε φλας και θα σε αφήσουν.Μπάίνει μέσα, βάζει εμπρός. Είμαστε σε κατάσταση που δεν διέρχεται κανένας απο απέναντι, μπορεί να περάσει άνετα γιατί έχουν κόκκινο και οι απέναντι. Περιμενει λίγο 3,5,10 δευτερόλεπτα, απο την απέναντι πέφτει πράσινο και ξεκινάνε όλοι. Βούυυυρρρ αποφασίζει εκείνη ακριβώς τη στιγμή και αυτή να περάσει κάθετα...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν είχε παρκάρει κολλητά στην κοπέλα σου 5 λεπτά νωρίτερα και δεν τον βλέπατε, πώς θα τον χαρακτήριζες; Προφανώς θα έπρεπε εσύ να μετακινήσεις ένα από τα δύο μηχανάκια για να ξεπαρκάρει η κοπέλα σου.A καλά, αυτό είναι άλλο! Εγώ μιλάω για τη συνεννόηση!!! Όχι για τις μ@λ@κίες...
-
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
εβγαζε τα φρίδια της την ώρα που οδηγούσε....
Να βάφονται βλέπω καθε μέρα... να βγάζουν τα φρυδια τους πρωτη φορα βλέπω
-
Πριν λίγες εβδομάδες πέτυχα μία στο ποτάμι που έβαφε τα νύχια της
-
Σε λίγο θα κάνουν κι άλλα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε λίγο θα κάνουν κι άλλαsilk epil?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πριν λίγες εβδομάδες πέτυχα μία στο ποτάμι που έβαφε τα νύχια τηςΑμα δεν εχεις χρονο, τι να κάνεις βρε παιδι μου? να κυκλοφορησεις με το νυχι αβαφτο? Ε οχι!! Εγω τις καταλαβαινω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πριν λίγες εβδομάδες πέτυχα μία στο ποτάμι που έβαφε τα νύχια της
Αμα δεν εχεις χρονο, τι να κάνεις βρε παιδι μου? να κυκλοφορησεις με το νυχι αβαφτο? Ε οχι!! Εγω τις καταλαβαινω!
Ζώα ζώα ζώα