-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θα ξαναπώ τα ίδια που έχω πει παλιότερα...Παιδιά, το 'ξέρεις να δέρνεις' δεν παίζει, εκτός αν είσαι αποφασισμένος για όλα, ή αν η κατάσταση είναι φυσιολογική!
Αν μπλέξεις με μεθυσμένο, ναρκωμανή κτλ, αν δεν χάσει τις αισθήσεις του, δεν πρόκειται να σταματήσει να έρχεται! Ο μαστουρωμένος δεν θα νοιώσει πόνο, αν όμως βγάλει ένα στιλέτο και σου το καρφώσει, εσύ θα νοιώσεις! Εκτός αν είσαι αποφασισμένος να τον βγάλεις εκτός εντελώς, οπότε πάω πάσο! Αλλά πόσοι απ' αυτούς που 'ξέρουν να δέρνουν' μέσα σε ριγκ ή γυμναστήρια έχουν τα κότσια να το κάνουν;
Ασε, εχουμε γεμισει τζαμπα μαγκες...
Και καλα δερνουνε καποιοι.... Τι λες ρε σοβαρα? Επειδη λοιπον οι πιο πολλοι δεν ξερουνε να δερνουνε, υπαρχει μια 'εφευρεση' η οποια ονομαζεται οπλο. Δε πα να ξερεις να ριχνεις ξυλο με το τσουβαλι... Μολις το δεις και φθασει το σκατο στη καλτσα σου, προσπαθησε μετα να ριξεις ξυλο...
Αντε και τον εδειρες... Και αμα μετα απο 1 μηνα ερθει και σου καψει το σπιτι/αμαξι?
τσαμπουκαδες της δεκαρας...
-
Για 'οδηγούς' της Κρήτης άνετα γράφω βιβλίο
κι ενώ γίνονται τα όργια, μην τυχόν και πας με 95 στην ευθεία του εσταυρωμενου πριν το Ρέθυμνο ή 100 στην ΕΟ με το διάζωμα στο Ηράκλειο
-
Από Βάρης-Κορωπίου τα σημερινά ζώα
-
Ξανθιά σε κόκκινη 156 περνάει από την επιπλέον λωρίδα για αριστερή στροφή με κόκκινο για να μπει μπροστά και να σταματήσει... στα 10 μέτρα στα ηλίθια διπλά φανάρια της Μηλαδέζας
-
Το δεύτερο ήταν 'απίστευτο', Cortina 20ετίας +, 50+ 'οδηγός', αφού μπαίνει με κόκκινο στη Βάρης-Κορωπίου μιλώντας στο κινητό έκανε και drift.
Σήκωσε σκόνη, ο πίσω τροχός, πήγαινε για πεζοδρόμιο, αλλά τελικά δεν...
Αυτός έφαγε μούτζες και μπινελίκια απ' όλους, αλλά συνέχιζε να μιλάει στο κινητό
-
-
Μια που το έφερε η κουβέντα για Κρήτη να σας πω τι παρατήρησα το καλοκαίρι. Δύο φαινόμενα που μόνο στην κρήτη τα έχω δει
-
είσαι σε δρόμο με στροφές όπου δεν μπορείς να προσπεράσεις. Μπροστινός πάει όχι πιο αργά από εσένα αλλά αντικειμενικά αργά. Περιμένεις υπομονετικά ευκαιρία να περάσεις και ξαφνικά μόλις την βρίσκεις αποφασίζει να το πατήσει...για να ξανακόψει βέβαια στην επόμενη στροφή. Αυτό το είδα πολλές φορές
-
είμαι στην εθνική και πάω δεξιά (στην βοηθητική) με 80-90. Όλοι μα όλοι να με περνάνε αέρα 120+. Ξαφνικά μετά από λίγο κολλάω πίσω από ένα καραβάνι αυτοκινητων (μέσα στο οποίο είναι και τα αυτοκίνητα που με πέρασαν) που πηγαίνει με 60-70. Μιλάμε για 15-20 αυτοκίνητα πίσω από ένα διαλυμένο αγροτικό. Ο δρόμος ευθεία, απίστευτη ορατότητα και να μην περνάει κανένας. Λέω για να πάνε έτσι κάτι ξέρουν (θα έχει καμιά κάμερα) οπότε αρχίζω να προσπερνάω σιγά σιγα (έναν - δυο μαζί). Αφού τους περνάω όλους φέυγω μπροστά και μετά από λίγο βλέπω τα αυτοκίνητα που πέρασα να με περνούν πάλι με 120+. Λέω κάτι δεν πάει καλά. Παίρνω έναν φιλο κρητικό και του λέω γιατί γίνεται αυτό και αν έχουν κάμερες. Απάντηση 'έλα ρε, απλά δεν ξέρουν να οδηγούνε'. Εννοείται ότι στο επόμενο καραβάνι τους πέρασα όλους μαζί.
-
Δεν πανε να είναι όλες οι θέσεις άδειες. Οι περισσότεροι θα παρκάρουν ακριβώς εκεί που θα θέλουν να πάνε, ας κόψουν την κίνηση
Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Όταν πήγαινα εθνική και τραβιόμουν δεξιά για να με προσπεράσουν υπήρξαν μερικοί που μου άναβαν στιγμιαία αλαρμ σαν να με ευχαρισούνε. Είναι της Κρήτης ή το κάνουν οι ξένοι με τα νοικιασμένα (τα περισσότερα κάτι picanto νοικιασμένα ήταν)
-
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Όταν πήγαινα εθνική και τραβιόμουν δεξιά για να με προσπεράσουν υπήρξαν μερικοί που μου άναβαν στιγμιαία αλαρμ σαν να με ευχαρισούνε. Είναι της Κρήτης ή το κάνουν οι ξένοι με τα νοικιασμένα (τα περισσότερα κάτι picanto νοικιασμένα ήταν)Κι εγω το κανω αυτο. Δεν εχω δει αλλους ομως.
Btw ειναι 3 τα φαινομενα που παρατηρησες στην Κρητη.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Όταν πήγαινα εθνική και τραβιόμουν δεξιά για να με προσπεράσουν υπήρξαν μερικοί που μου άναβαν στιγμιαία αλαρμ σαν να με ευχαρισούνε. Είναι της Κρήτης ή το κάνουν οι ξένοι με τα νοικιασμένα (τα περισσότερα κάτι picanto νοικιασμένα ήταν)
Κι εγω το κανω αυτο. Δεν εχω δει αλλους ομως.
Btw ειναι 3 τα φαινομενα που παρατηρησες στην Κρητη.
Το κάνουμε, το κάνουμε... Ρε παιδιά, δεν γίνεται να γενικεύετε... Περίπου 400.000 πληθυσμό έχει η Κρήτη...
-
Αυτός που βγαίνει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να κοιτάξει, με όσα. Γράφοντας στα μάτια του,όποιον κινείται στο δρόμο. Πως λέγεται;
Αν βρείτε και τι αυτοκίνητο οδηγούσε; (Γερμανικό ήταν)
-
Mercedes ή 316?
-
Ζωο γένους θυληκού ανέβενε την λεωφόρο ΝΑΤΟ πρός την δυτική περιφεριακή αιγάλεω, ( υπάρχουν φανάρια τα οποία ελέγχουν την κυκλοφορία πρός την περιφεριακή και αριστερά προς την συνέχεια της ΝΑΤΟ) την βλέπω να πηγαίνει αργά και δεξιά, τα φανάρια μπροστά της όλα πράσινα, πλησίαζα και αυτή δεξιά και ψαχνόταν... λέω στην μητέρα μου 'θα κάνει μαλακία' και πατάω φρένα, ενω είχα κόψει αρκετά ωστε να ελένχω την κατάσταση, την βλέπω απο τέρμα δεξια, χωρίς φλας, χωρίς να κοιτάξει (παρα μονον εφόσον ειχε στρίψει) να κόβει τέρμα αριστερά να μπεί στην ΝΑΤΟ και να συνεχίσει, αν δεν είχα κόψει/προβλέψει την κατάσταση, η κοπέλα θα ήταν ή νεκρή ή σοβαρά τραυματισμένη αφού αν πήγαινα κανονικά θα σημάδευα την πόρτα του οδηγού... την εβρισα, αλλα αυτή σαν χαμένη συνέχισε τον δρόμο της, και εγω αισθανόμενος για ακόμα μία φορά τυχερός και σίγουρος για τα αντανακλαστικά μου και την καλή λειουργεία τους, πήγα σπίτι και έφαγα πίτσα!!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
[...]Αν βρείτε και τι αυτοκίνητο οδηγούσε; (Γερμανικό ήταν)BMW X5 ίσως;
-
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας:
Σήμερα το πρωί στη Λαυρίου, μεσήλικας με τη γυναίκα του και την Carina E του κινείται στην αριστερή λωρίδα (αρκετά αργά, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα). Δεξιά του και λίγο πίσω του βρίσκεται ένα Hyundai και πίσω από το Hyundai εγώ. Κάποια στιγμή ένα φορτηγό που βρίσκεται μπροστά από την Carina θέλει να κάνει αριστερά και κόβει. Ο κυριούλης αντί είτε να κοιτάξει καθρεφτη, είτε να κόψει, απλώς κάνει τιμονιά δεξιά (τη στιγμή που το Hyundai βρίσκεται στο πίσω φτερό του). Αποτέλεσμα το μεν Hyundai να κάνει ελιγμό και φρένο της τελευταίας στιγμής, εγώ από την άλλη -καθώς δεξιά μου είχα έναν κάδο- μόνο φρένα. Ο τύπος με την Τογιότα ξαναμπήκε αριστερά σα να μη συμβαίνει τίποτε...
Λίγο παρακάτω στο φανάρι, πάω δεξιά του και κάνω νόημα στη γυναίκα του να κατεβάσει το παράθυρο.
'Τι συμβαίνει', με ρωτά ο κυριούλης.
'Συμβαίνει ότι έκανες ελιγμό, χωρίς να κοιτάξεις, και δύο αυτοκίνητα κόντεψαν να τρακάρουν'
'Ελιγμό, εγώ; Πού;'
'Τι πού, ανθρωπέ μου; Εκατό μέτρα πριν, όταν έκανες δεξιά να αποφύγεις το φορτηγό. Κόντεψες να μας σκοτώσεις'.
'Μα πού; Εγω δεν έκαναν κανέναν ελιγμό!'Κάτι ψέλισα περί αλτσχάιμερ, γκαβομάρας και οδήγησης, πριν τα παρατήσω καθώς ήταν εντελώς μάταιο...
-
Ζώο ο νεαρός οδηγός Cherokee που μου κόρναρε και μου είπε 'άντε τελείωνε' (ή κάτι τέτοιο) επειδή 'είχα το θράσος' να περάσω όντας πεζός την Κ. Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη με πράσινο φανάρι για τους πεζούς. Μάλλον ενοχλήθηκε γιατί, ενώ τον είδα να πλησιάζει χωρίς να κόβει, συνέχισα να διασχίζω κανονικά το δρόμο τρώγοντας και τη γυρόπιτά μου (καθότι ως μέλος του 4Τροχοί Forum έχω μια αδυναμία στο φαγητό )
-
Δεν του έκανες ένα 'χα' στη μούρη με την εσάνς γιαουρτοσκόρδιου να βάλει τα κλάματα;
-
Μπα, δεν πολυασχολήθηκα μαζί του και υποθέτω ότι συγχύστηκε περισσότερο. Μόλις μου κόρναρε, με το ένα χέρι του έδειξα το φανάρι και με το άλλο συνέχισα να τρώω
-
Δυο επιλογες:
α) η οδυνηρη (για σενα), να του πεταγες την γυροπιτα στο παρμπριζ με οσο περισσοτερη δυναμη μπορουσες.
β) μπινελικι λιμενεργατη.
η συνεχεια επι της οθονης
ΥΓ Σας εχω εξηγησει ποσο τρελαινομαι με αυτους που κανουν την μλκια τους, εχουν αδικο και απαιτουν να βγουν απο πανω? Αν οχι, φαινεται ε?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
αν την επομένη σε ψάχνουν όλα τα Ζωνιανά-Ανώγεια-Σφακιά (τυχαία αναφορά χωριών, υπάρχουν κι άλλα που κολλάνε εδώ)Ζωνανιά και Ανώγεια βρίσκονται στην επαρχία Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνης. Ο μυλοπόταμος έχει 'καλή φήμη', επί συνόλου 200 οι 205΄είναι ζωο κλέφτες (όχι, δεν είμαι μυλοποταμίτης).
Δυστυχώς, οι ψευτόμαγκες (που είναι και η πλειοψηφία όσων πουλάνε μαγκιά) στην Κρήτη στηρίζονται σε δύο παράγοντες: την οικογένεια (αν κάποιος πειράξει το παλικάρι μας, μαζεύονται μπατζανάκηδες, σύντεκνοι, κ.τ.λ. να ξεπλύνουν την προσβολή) και τα όπλα.
μου το έχει πει και φίλος ο οποίος έχει δουλέψει 6 καλοκαίρια σε μαγαζί στην κρήτη. Μαζεύονται μπουλούκι (μια ορδή βαρβάρων) για να δείρουν κάποιον.
Αυτά με την Κρήτη, όπου κατά τα άλλα πέρασα οχτώ πολύ ωραία χρόνια!
είναι ωραίος τόπος.
-
Το να πλακωθείς με κάποιον επειδή κινδυνεύεις είναι αυτοάμυνα. το να μπεις σε διαδικασία τσμπουκά και να πέσει ξύλο θεωρείται από το νόμο συναινετική συμπλοκή. το δικαστήριο δεν θα στη χαρίσει.
Ζώον το πρωκτόπαιδο το οποίο πήγαινε με ένα Hyundai accent χρώματος ανοιχτού μωβ με 10χ.α.ω πειδή είχε σκάσει το λάστιχο. Αντί να σταματήσει και να το αλλάξει επέμεινε να πάει στον προορισμό του κακοποιώντας σεξουαλικώς την κυκλοφορία στη Λ.Φυλής, στον κόμβο της ΑΟ. Τα είχα πάρει και είχε μπλοκάρει το μυαλό μου οπότε δεν μου έκοψε να καλέσω την αστυνομία.
[off_topic]
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
αν την επομένη σε ψάχνουν όλα τα Ζωνιανά-Ανώγεια-Σφακιά (τυχαία αναφορά χωριών, υπάρχουν κι άλλα που κολλάνε εδώ)Ζωνανιά και Ανώγεια βρίσκονται στην επαρχία Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνης. Ο μυλοπόταμος έχει 'καλή φήμη', επί συνόλου 200 οι 205΄είναι ζωο κλέφτες (όχι, δεν είμαι μυλοποταμίτης).
Δυστυχώς, οι ψευτόμαγκες (που είναι και η πλειοψηφία όσων πουλάνε μαγκιά) στην Κρήτη στηρίζονται σε δύο παράγοντες: την οικογένεια (αν κάποιος πειράξει το παλικάρι μας, μαζεύονται μπατζανάκηδες, σύντεκνοι, κ.τ.λ. να ξεπλύνουν την προσβολή) και τα όπλα.
μου το έχει πει και φίλος ο οποίος έχει δουλέψει 6 καλοκαίρια σε μαγαζί στην κρήτη. Μαζεύονται μπουλούκι (μια ορδή βαρβάρων) για να δείρουν κάποιον.
Αυτά με την Κρήτη, όπου κατά τα άλλα πέρασα οχτώ πολύ ωραία χρόνια!
είναι ωραίος τόπος.
[/off_topic]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δυο επιλογες:α) η οδυνηρη (για σενα), να του πεταγες την γυροπιτα στο παρμπριζ με οσο περισσοτερη δυναμη μπορουσες.
β) μπινελικι λιμενεργατη.
η συνεχεια επι της οθονης
**ΥΓ Σας εχω εξηγησει ποσο τρελαινομαι με αυτους που κανουν την μλκια τους, εχουν αδικο και απαιτουν να βγουν απο πανω? Αν οχι, φαινεται ε? **
Το (α) είναι το πρώτο που μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό, αλλά θα πήγαινε χαμένο το πιτόγυρο
Σχετικά με το ΥΓ σου, κι εμένα (και όλους μας πιστεύω) με τρελαίνει το άδικο. Να κάνει μ@λ@κία ο άλλος και να κάνει την πάπια ή -ακόμη καλύτερα- να ζητήσει συγνώμη, δεν θα πω τίποτα, ακόμη κι αν κόντεψε να με σκοτώσει. Αλλά να σου κάνει τον έξυπνο, το μάγκα ή να παλεύει να αποδείξει ότι έχει δίκιο, ε, μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα
Θυμήθηκα την κυράτσα πριν μερικές εβδομάδες, που χτύπησε μερικές φορές το μπροστινό, το πίσω ΚΑΙ το απέναντι αυτοκίνητο για να παρκάρει σε στενό στην Καστέλλα.... Κάθε φορά που πήγαινε να χτυπήσει κάποιο από τα τρία, της κορνάριζα αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι.... Αφού τελικά παρκάρισε και πήγα να περάσω:
- Τι κάνεις ΜΩΡΗ, 3 αυτοκίνητα χτύπησες για να παρκάρεις!!!
απάντηση σοκ:
- Ε και? ΕΣΥ δεν έχεις χτυπήσει ποτέ κανέναν? ΕΣΥ φταις, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ και μου κορνάριζες.
Ούτε ΚΑΝ είχε καταλάβει για ποιο λόγο κορνάριζα... Θόλωσα πολύ άσχημα, αλλά ευτυχώς δεν κατέβηκα κάτω... το μπινελίκι που άκουσε βέβαια, θα το θυμάται για καιρό...
-
Το είδαμε κι αυτό: χτες το βράδυ ΖΩΟ με μαύρο Honda (δεν είμαι και σίγουρος πάντως από τα πίσω φώτα του πρέπει να ήταν Integra) ερχόταν με τα όσα ΑΝΑΠΟΔΑ στο κομμάτι της Δυρραχίου στα Σεπόλια που είναι μόνο μιας κατεύθυνσης (προς την εκκλησία του Αγ. Μελετίου). Αφού δεν τρακάραμε πάλι καλά...
-
Ζώο ο 'γρηγορος' με το θαλασσι 106 rally που σήμερα το απογευμα με πολύ κίνηση στην Αθηνών Λαμίας έκανε τουλάχιστον 20 σφήνες από Μαλακάσα μέχρι Βαρυμπόπη (εισπράτοντας τουλάχιστον 40 μούτζες ) αλλά τελικά στο φανάρι της γέφυρας ήταν ένα αυτοκίνητο εμπρός μου (που δεν άλλαξα καν λωρίδα σε όλη την διαδρομή!)
Ζώα ζώα ζώα