-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Τελευταία έχει παραγίνει το κακό με τους έξυπνους που πιάνουν δύο θέσεις στα parking των πολυκαταστημάτων και των κινηματογράφων. ΟΚ, η αστυνομία εκεί δεν έχει αρμοδιότητα. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει το κατάστημα; Μπορείς ως πελάτης να απευθυνθείς κάπου;Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο....Ειναι εκνευριστικο να ψαχνεις να παρκαρεις και να βλεπεις ΖΩΑ να καβατζωνουν 2 θεσεις γιατι ετσι τους αρεσει...
Ηλιθιοι.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Δεν εχεις το δικαιωμα φιλε να ξεφουσκωνεις τα λαστιχα του αλλου..Αν εγω σε επιανα να το κανεις στο δικο μου αμαξι θα σε ειχα καθαρισει επι τοπου..Αν προηγουμένως, όμως, με είχες κλείσει όπως το εν λόγω άτομο, μάλλον θα σε είχα καθαρίσει εγώ πρώτα
Καταλαβαινω την οργη σου οταν το διαπιστωσες αυτο αλλα πρεπει να προσεχεις γιατι ο κοσμος εν γενει δεν παει καλα..Κλασσικο παραδειγμα οι δυο τυποι που ειχαν πυροβοληθει για μια θεση παρκιγκ..
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Εν γνώσει μου εκείνη τη στιγμή πήρα ένα ρίσκο. Πάντως, αν το άτομο αυτό ήταν ψυχάκιας μπορεί να τρελαινόταν και μόνο που θα του έφερνα την τροχαία και να έψαχνε τρόπο να με εκδικηθεί.
Θα επρεπε να καλεσεις την Τροχαια, να ειδοποιησεις τον ιδιοκτητη του παρκιγκ ο οποιος φταιει γιατι δεν εχει παρκαδορο να επιτηρει τα αμαξια που μπαινοβγαινουν και να κανεις αγωγη κατα του οδηγου ΙΧ και του ιδιοκτητη του παρκιγκ..
Έχει υποχρέωση ο ιδιοκτήτης του χώρου (που δε νομίζω να είναι δηλωμένος ως πάρκινγκ) να έχει παρκαδόρο να 'διατηρεί την τάξη';
-
Ζωο ο οδηγος BMW 316 που ειχε την μικρη του κορη στα ποδια του και οδηγουσε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ζωο ο οδηγος BMW 316 που ειχε την μικρη του κορη στα ποδια του και οδηγουσε...Aυτός φίλε μου δεν είναι ζώο.. Μ@λ@κ@ς είναι...
Σαν ένα άλλο καραγκιόζη, ο οποίος στο φανάρι ανμοιγει το παράθυρο και πεταει ενα κουτι τσίχλες...
'Κύριε σας επεσε κάτι' του λέω
'Βρε δε γαμ#@^@ μαλ%^&ρι'μου λέει -
Παραμονη Χριστουγεννων γυρω στις 8 το βραδυ στην Σταδιου, με φοβερο κρυο ,περναγε ενας τυπος με ενα MX5 το οποιο το ειχε ΑΝΟΙΚΤΟ, και τερμα την μουσική.
Γελαγαν ολοι οι περαστικοι μαζι του........
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παραμονη Χριστουγεννων γυρω στις 8 το βραδυ στην Σταδιου, με φοβερο κρυο ,περναγε ενας τυπος με ενα MX5 το οποιο το ειχε ΑΝΟΙΚΤΟ, και τερμα την μουσική.Γελαγαν ολοι οι περαστικοι μαζι του........
Για τη μουσική ίσως να συμφωνήσω αν ήταν υπερβολικά δυνατή, αλλά για το ανοικτό όχι.
Τα ανοικτά αυτοκίνητα τέτοιες εποχές τα ευχαριστιέται ο κάτοχος (μέσα δε κρυώνει όσο εσύ νομίζεις) .
'Ανωμαλία' θα ήταν (και είναι κατά τη γνώμη μου) να έχει ανοικτή οροφή μέσα στο κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς και το ήλιο να χτυπάει κατακέφαλα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παραμονη Χριστουγεννων γυρω στις 8 το βραδυ στην Σταδιου, με φοβερο κρυο ,περναγε ενας τυπος με ενα MX5 το οποιο το ειχε ΑΝΟΙΚΤΟ, και τερμα την μουσική.
Γελαγαν ολοι οι περαστικοι μαζι του........
Για τη μουσική ίσως να συμφωνήσω αν ήταν υπερβολικά δυνατή, αλλά για το ανοικτό όχι.
Τα ανοικτά αυτοκίνητα τέτοιες εποχές τα ευχαριστιέται ο κάτοχος (μέσα δε κρυώνει όσο εσύ νομίζεις) .
'Ανωμαλία' θα ήταν (και είναι κατά τη γνώμη μου) να έχει ανοικτή οροφή μέσα στο κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς και το ήλιο να χτυπάει κατακέφαλα.Δεν γελαγαν για την μουσικη, αλλα το οτι με 5 βαθμους το πολυ, ηταν κουλουριασμενος στο τιμονι απο το κρυο και με το μπουφαν τυλιγμενος αλλα το ανοικτο ανοικτο.-
Καλα αυτο με τον ηλιο, ειναι αλλο παρατραγουδο...
-
ΖΩΟ η κυρία με το 206 που ενώ βρίσκονταν στην αριστερή λωρίδα πηγαίνοντας με 40 Km/h μόλις της έπαιξα τα φώτα αντί να κάνει δεξιά επιτάχυνε πηγαίνοντας με 50 Km/h!
Δεξί φλας και συνοπτικά άντε γεια!- η δεξιά λωρίδα ήταν κενή όσο το μυαλό της
-
ΖΩΟ ορθιο, η κυρία με το σκούρο μπλε Golf IV πριν λίγο στην Κηφισίας, που οδηγούσε με ανοιχτό ΚΑΙ το πορτάκι ΚΑΙ την τάπα της βενζίνης να κρέμεται ξεβιδωμένη...
Αφού την έκραξε η μισή Κηφισίας, σταμάτησε στη μέση του δρόμου να την βιδώσει και από πίσω το χάος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΖΩΟ ορθιο, η κυρία με το σκούρο μπλε Golf IV πριν λίγο στην Κηφισίας, που οδηγούσε με ανοιχτό ΚΑΙ το πορτάκι ΚΑΙ την τάπα της βενζίνης να κρέμεται ξεβιδωμένη...Αφού την έκραξε η μισή Κηφισίας, σταμάτησε στη μέση του δρόμου να την βιδώσει και από πίσω το χάος...
αφού δεν πήρε και την αντλία μαζί (όπως η κλασική φώτο με την Χ3 νομίζω, που όλοι έχουμε δει)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παραμονη Χριστουγεννων γυρω στις 8 το βραδυ στην Σταδιου, με φοβερο κρυο ,περναγε ενας τυπος με ενα MX5 το οποιο το ειχε ΑΝΟΙΚΤΟ, και τερμα την μουσική. :lol: :lol: :lol: :lol:
Γελαγαν ολοι οι περαστικοι μαζι του........ :roll: :roll: :roll: :roll:
'Ανωμαλία' θα ήταν (και είναι κατά τη γνώμη μου) να έχει ανοικτή οροφή μέσα στο κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς και το ήλιο να χτυπάει κατακέφαλα.Και εγώ συμφωνώ ότι είναι καλύτερο να έχεις ανοικτό αυτοκίνητο στη Βόρεια Ευρώπη παρά στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι μπορείς να το έχεις συνέχεια ανοικτό (δεν καίγεσαι) και εκεί δεν έχει σκόνη. Το πρόβλημα με το κρύο λύνεται, θέλει καλό ντύσιμο και καλοριφέρ.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δε χρειάζεται... είμαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, απλά καμιά φορά, και το έχω ζήσει αυτό, η βλακεία ορισμένων είναι τέτοια που δε μπορείς να τους αποδώσεις κακή πρόθεση! Θα μου πεις, συγχωρείται τέτοια βλακεία; Όχι, αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread.Πάντως, το να σε κλείσει κάποιος εν γνώσει του... τι να πω, καταλαβαίνω γιατί εξαγριώθηκες!!!
Με μια μικρή καθυστέρηση να και το σχεδιάγραμμα. Κοίτα το και πες μου αν θεωρείς πιθανή την εκδοχή της βλακείας.
Ειλικρινά, αν κάποιος είναι τόσο βλάκας, μπορεί να είναι και επικίνδυνος εφόσον κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
Υ.Γ.1: Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ποιο ήταν το αυτοκίνητό μου και ποιος με έκλεισε.
Υ.Γ.2: Μπορούσε χαλαρά να παρκάρει στο κέντρο της αλάνας που ήταν άδειο. -
Τι να πεις... και πάλι, απορώ που το βγάλατε τελικά.
Χθες, έκανα κάτι που αποφεύγω όσο το δυνατόν περισσότερο, να χρησιμοποιήσω δηλαδή την κόρνα. Ήμουν, κλασσικά, κολλημένος στην κίνηση, και σε 2 συνεχόμενα φανάρια είχα μπροστά μου το ίδιο σκουτεράκι με δύο άτομα. Όταν λοιπόν άναβε πράσινο, το σκουτεράκι εκινείτο όσο το δυνατόν πιο αργά μπορεί να φανταστεί κανείς, πιο αργά και από ποδήλατο.
Στο 2ο φανάρι, είδα τον οδηγό και τον συνεπιβάτη να κοιτάζουν δεξιά κι αριστερά, πηγαίνοντας εξωφρενικά αργά. Με τα πολλά πολλά, και ντρέπομαι που το λέω, κόρναρα κοφτά μπας και ξυπνήσουν, ή έστω φύγουν από τη μέση του δρόμου και αποκατασταθεί η ροή της κίνησης.
Η ενέργεια μου αυτή δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αλλά ευτυχώς ο δρόμος άνοιξε μετά και πέρασα από αριστερά. Στο επόμενο φανάρι, αργά αργά με πλησιάζει το σκουτεράκι. Με κοιτάει ο αλλοδαπός (μάλλον εξ Αλβανίας ορμώμενος) οδηγός και γελώντας μου λέει 'ρε φίλε τόσο φορτώνει, δεν πάει παραπάνω, εγώ φταιώ;'.
Αφ΄ενός με έπιασαν τα γέλια με το ύφος του, αφ' ετέρου αισθάνθηκα ζώον που κόρναρα...
-
απ'τη στιγμή που κάθεται δεξιά και πάει με το πάσο σου εσένα τι σε κόφτει, μπορεί να έχει τους λόγους του, και δε το λέω ειρωνικά, αλλά ποτέ δε ξέρεις ο άλλος τι αντιμετωπίζει και πάει 'τα ζώα μου αργά'
`Ημουνα πρώτος χθες σε κάθετο της Ασωμάτων και ήθελα να μπω, αλλά είχε κίνηση και ο ταρίφας από πίσω κόρναρε δυο φορές. Τον έγραψα κανονικά, αφού μπήκαμε όμως επί της Ασωμάτων προσπαθούσε να με προσπεράσει! (σε δρόμο μιάμισης λωρίδας για όσους ξέρουν με τα παρκαρισμένα κτλπ) κι εγώ επιτάχυνα κι εκεί που πήγε να περάσει 'έγλυφα' με το αριστερό το πεντάλ του φρένου τελικά ο βλάκας σταμάτησε λίγο πιο κάτω για να πάρει ταρίφα
-
Ζώο ο κύριος με το μπλέ WRX που μπήκε πριν από λίγο ανάποδα σε μονόδρομο στο Μαρούσι, σκάβωντας.
Α, είχε και ένα παιδάκι 8-10 στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ζώο ο κύριος με το μπλέ WRX που μπήκε πριν από λίγο ανάποδα σε μονόδρομο στο Μαρούσι, σκάβωντας.
Α, είχε και ένα παιδάκι 8-10 στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη.Δυστυχώς πλέον υπάρχουν πολλά WRX++ που κάνουν πολύ χαρωτικά πράγματα, (τουλάχιστουν έτσι φαίνονται για όσους κινούνται δίπλα τους!!!!!)
Έπρεπε να δείτε πως κατέβαινε την Κηφισίας ένα STI την Παρασκευή το βράδυ........... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έπρεπε να δείτε πως κατέβαινε την Κηφισίας ένα STI την Παρασκευή το βράδυ...........Όσοι περάσετε από Πειραιώς αυτές τις μέρες απέναντι από το Ρούφ στην Subaru μπορείτε να θαυμάσετε ένα STI που αγκάλιασε κολόνα μετωπικά.
Το βούλιαγμα έχει φτάσει μέχρι το παρμπρίζ πάντως, απορώ ΠΟΥ πήγε ο κινητήρας... -
δεν γραφω συχνα σε αυτο το θεμα... αλλλα....
ξανθια κυρια διπλοπαρκαρησε στον πιο εμπορικο δρομο και πηγε για...ψωνια
το αποτελεσμα το φανταζεστε?
ολα τα αυτοκινητα που βλεπετε (και πολλα που δεν βλεπετε), μετα απο το 10λεπτο κορναραν ολα μαζι.
επισης μαζευτηκαν γυρω-γυρω καμια 200αρια + αιμοβορικοι γεροι και γριες, περιμενοντας να δουνε τι αλλο? το ξυλο!!
φωτο απο τη συνεχεια δεν θα ανεβασω λογω εορταστικης περιοδου..υπαρχει ομως και το φουλ βιντεο, για ενδιαφερομενα καναλια.. 2.000ε και ειναι δικο σας
-
Απίστευτο...!!
-
είναι πασιφανές οτι φταίει το φορτηγό
Ζώα ζώα ζώα