-
Βροχή & απεργία= ημέρα των ζώων
Κοπελίτσα με σάξο στην άνοδο του Κηφισσού το πρωί, στην είσοδο από λαχαναγορά, πάει να μπει στη μεσαία, στον προφυλακτήρα νταλίκας φρένο, απότομο κόψιμο τιμόνι αριστερά η νταλίκα, για να μην την πατήσει, αλλά πάνω στις γραμμές της λωρίδας βρισκόταν μηχανή
το πως τη γλύτωσε η μηχανή (με απίστευτο σλάλομ) ούτε ο ίδιος ξερει
Στην κάθοδο το απόγευμα, καγκουρεμένο Clio (αεροτομές, σπόνσορες, μπλε φώτα, body kit) να κινείται συνεχώς στο πηγμένο -εννοειται- ποτάμι, να σταματά ΠΑΝΩ στις λωρίδες και να μην πηγαίνει ούτε μέτρο πιο γρήγορα. Κι ενώ είναι σταματημένες και οι δύο λωρίδες αποφασίζει (δεν πιστεύω να νομίζετε ότι έβγαλε έστω ένα φλας) να μπει -χωρίς λόγο- από τη μεσαία στην αριστερή την ώρα που ερχόταν μηχανάκι
Φίλερ από τον μπροστινό προφυλακτήρα, μπινελίκια από ΟΛΟΥΣ όσους τον είδαν και μετα από λίγο συνέχισε τις σφήνες
-
-
Πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο....
Εδω και καιρο εψαχνα την αφορμη για να κραξω αυτα τα ζωα που παρκαρουν οπου να'ναι και δεν σεβονται τους αλλους....
Στο υπογειο γκαραζ του village park στο Ρεντη να δειτε τι γινεται
Ουστ.
-
Ζώα!
Τι φοβούνται δηλαδή, μην έρθει ο κακός και παρκάρει δίπλα και τους γδάρει; Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και δεν είναι λύση να καταλαμβάνεις και όλες τις γειτονικές θέσεις.
Α ρε ώρες ώρες θα 'θελα να 'χω το Niva για κάτι τέτοιους...
(βασικά γι' αυτούς που διπλοπαρκάρουν και σε κλείνουν) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κόμπλεξ αντιστρόφος ανάλογο του μεγέθους του αυτοκινήτου.Είναι πολλοί οι καραγκιόζηδες που παρκάρουν έτσι. Καθημερινό φαινόμενο τα δύο τελευταία χρόνια στο πάρκινγκ του ΙΤΕ που δούλευα. Όταν δεν έβρισκα κάπου αλλού θέση, πάρκαρα κολλητά δίπλα τους έτσι ώστε να είμαι μέσα σε μια θέση. Στη συνέχεια κρατούσα τον αριθμό και έφευγα. Ευτυχώς (για τους κάφρους) κανείς δε μου έκανε ποτέ παράπονο ή ζημιά στο αμάξι.
-
Μέγιστο ζώο ο πεζός που πέρασε στα 3-4 μέτρα μπροστά μου στην Καβάλας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα με φορτηγό δεξιά μου με αποτέλεσμα να μην έχω οπτική επαφή με τις διπλανές λωρίδες. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε τρέχοντας πεζός. Αμέσως, φρένα και ευτυχώς για το ζώο (και για μένα) κυκλοφορώ πλέον με αυτοκίνητο εξοπλισμένο με ABS και κατάφερα να σταματήσω στο βρεγμένο δρόμο. Διαφορετικά, θα τον είχαμε αποχαιρετίσει τον ΜΑΛΆΚΑ.
Μόνο αν είχε ξεφύγει από το Δαφνί καταλαβαίνω την αντίδραση αυτή. Εννοείται ότι (μετά που ξεπέρασα το αρχικό σοκ) αν μπορούσα να σταματήσω κάπου, θα τον σκότωνα στο ξύλο αφού τη γλύτωσε από το αυτοκίνητο. -
Ειλικρινά παιδιά ήθελα να ζητήσω από το κατάστημα να πει μια ανακοίνωση για το αυτοκίνητο ότι εμποδίζει κ.λ.π. για να δώ τι 'πράμα' ήταν ο οδηγός - κάτοχος; Αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος οπότε άφησα το ρόλο του Σέρλοκ Χόλμς.
-
Ζώον το μαλακιστήρι με το λευκό Suzuki Vitara που χθες είχε παρκάρει στην Ελευθερίου Βενιζέλου κλείνοντας τη ράμπα των αναπήρων και όλο το πλάτος του πεζοδρομίου σε ΓΩΝΙΑ. Ε ρε μολότωφ που τους χρειάζεται...
-
Επειδή έχετε χάσει το νόημα του post και κάποιοι με χαρακτηρίσατε κάγκουρα και για αυτό γελάγανε μαζί μου(κύριε Lappa εγώ δεν 'προσέβαλα' κανέναν εάν θελήσω να το κάνω πιστέψτε με είναι το πιο εύκολο) anyway..
Η ουσία είναι ότι το αμάξι μου είναι ένα 106 το οποιο έχει μετατραπεί και για αγωνιστική χρήση (συστήματα ασφαλειας όπως roll-bar κλπ) και για καθημερινή χρήση... Τα ζώα λοιπόν αυτά που με τα χρήματα του μπαμπά τους αγοράσανε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξιας έρχονται διπλα σε ένα φανάρι και από 'κομπλεξιμο' και μονο που έχουν ένα αμάξι το οποιο στοιχίζει κάμποσα, νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε χλευάζουν και να το παίζουν κάποιοι.... Όταν όμως ταπεινωθούν από ένα αμαξάκι της πλακας (για αυτούς) κάνουν τις πάπιες..(κοινώς κρύβονται, το γράφω και έτσι γιατί σίγουρα θα κάνετε σχόλιο για κάποια λέξη που χρησιμοποιώ και την βιάζω κατά την γνώμη σας)
Αυτό τον σκοπό είχε το αρχικό μου post...Όσο για το χλευασμό σας κύριε Lappa (κοίτα να δεις πάλι σε σας πέφτω πάνω και πάλι δεν θα σας κάνω την χάρη να σας χαρακτηρίσω) μάθετε λοιπόν,όπως έχω πολλάκις πει στο thread με τους ελληνικούς αγώνες στο οποιο συμμετάσχω περισσότερο [(γιατί στα υπόλοιπα υπάρχουν πολλοί που περιμένουν στην γωνια να κακοχαρακτηρίσουν κάποιον) βρε ποιον μου θυμίζει αυτή η πρόταση] ότι δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες από το pc μου γιατί έχει κάποιο πρόβλημα το οποιο δεν μπορεί να λυθεί (ούτε άμα αλλάξει το πληκτρολόγιο καθώς έχει αραβικά πάνω) και οποτε πάω να επιλέξω την ελληνικήν γραμματοσειρά βγάζει η κινεζικα η αραβικά...
Και μια συμβουλή: Αν δεν γνωρίζετε την μόρφωση του συνομιλητή σας μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς όπως κάνατε, γιατί ίσως και λέω ίσως να έχει παραπάνω από εσάς....
Sorry για το μακροσκελέστατο και off topic post
Y.G. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε ένα post σε Greeklish η μάλλον σας κουράζει, προσπεράστε το και μην κάνετε καν τον κόπο να το διαβάσετε και να το σχολιάσετε...
-
Ζώον ο οδηγός Yaris σήμερα στις 4 το πρωί ο οποίος διέσχισε τη μισή Πάτρα παραβιάζοντας ΟΛΟΥΣ τους φωτεινούς σηματοδότες (τουλάχιστον έκοβε για να κοιτάξει αν έρχετε κανείς)...
Κι επίσης ΖΩΟΝ ο ιδιοκτήτης κίτρινου Fiat Coupe με μπλέ ledάκια στα προβολάκια ομίχλης... Τουλάχιστον ιεροσυλία...
-
Την ωρα που ΟΛΟΙ οι οδηγοι στην Κηφισιας καναμε οπως-οπως χωρο για να περασει ενα ασθενοφορο που ερχοταν με φαρους κ σειρηνα μια θειτσα 50+ εκανε την λογικοτατη σκεψη 'αχα! να η ευκαιρια να αλλαξω λωριδα!' φραζοντας ουσιαστικα με το πολακι της το δρομο που ειχαμε ανοιξει για το ασθενοφορο ολοι οι υπολοιποι..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Την ωρα που ΟΛΟΙ οι οδηγοι στην Κηφισιας καναμε οπως-οπως χωρο για να περασει ενα ασθενοφορο που ερχοταν με φαρους κ σειρηνα μια θειτσα 50+ εκανε την λογικοτατη σκεψη 'αχα! να η ευκαιρια να αλλαξω λωριδα!' φραζοντας ουσιαστικα με το πολακι της το δρομο που ειχαμε ανοιξει για το ασθενοφορο ολοι οι υπολοιποι..Την είδα και εγω.. αλλά μάλλον γκόλφ ήταν κάτω από τον ανισόπεδο της Κατεχακη.
-
ping και citastak προφανώς παρέα κατεβαίναμε την Κηφισίας σήμερα
-
Και για να μην ξεχάσω...
- Ποιος είναι ο μικρότερος δυνατός μετρούμενος χρόνος; Αυτό που λέμε dt;
- Ο χρόνος που χρειάζεται από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο μέχρι τη στιγμή που θα κορνάρει κάποιο ζώο απο πίσω!
ΖΩΟ με κεφαλαία λοιπόν, ο ταρίφας που περίμενε πρώτος στο κόκκινο φανάρι για να κάνει αριστερά, το οποίο μόλις άναψε πράσινο ΚΟΡΝΑΡΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ από αντανακλαστική μαλακία και ξεκίνησε.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ping και citastak προφανώς παρέα κατεβαίναμε την Κηφισίας σήμερα...
Kαι μαζι με εμας κανα εκατομμύριο ακόμα....
(εχω και αυτοκόλλητο 4ΤΦ)
-
ΖΩΟ με κεφαλαία λοιπόν, ο ταρίφας που περίμενε πρώτος στο κόκκινο φανάρι για να κάνει αριστερά, το οποίο μόλις άναψε πράσινο ΚΟΡΝΑΡΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ από αντανακλαστική μαλακία και ξεκίνησε.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Την είδα και εγω.. αλλά μάλλον γκόλφ ήταν κάτω από τον ανισόπεδο της Κατεχακη.
Μπα, υπαρχουν πολλα ζωα στη ζουγκλα! Το δικο μου περιστατικο εγινε στο υψος του Αμαρουσιου κ σιγουρα ηταν πολο γιατι ηταν ακριβως μπροστα μου. Ευτυχως το δικο μου μαρτυριο τελειωσε -προσωρινα- στριβοντας στην Αγ. Κων/νου..
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Επειδή έχετε χάσει το νόημα του post και κάποιοι με χαρακτηρίσατε κάγκουρα και για αυτό γελάγανε μαζί μου(κύριε Lappa εγώ δεν 'προσέβαλα' κανέναν εάν θελήσω να το κάνω πιστέψτε με είναι το πιο εύκολο) anyway..
Η ουσία είναι ότι το αμάξι μου είναι ένα 106 το οποιο έχει μετατραπεί και για αγωνιστική χρήση (συστήματα ασφαλειας όπως roll-bar κλπ) και για καθημερινή χρήση... Τα ζώα λοιπόν αυτά που με τα χρήματα του μπαμπά τους αγοράσανε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξιας έρχονται διπλα σε ένα φανάρι και από 'κομπλεξιμο' και μονο που έχουν ένα αμάξι το οποιο στοιχίζει κάμποσα, νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε χλευάζουν και να το παίζουν κάποιοι.... Όταν όμως ταπεινωθούν από ένα αμαξάκι της πλακας (για αυτούς) κάνουν τις πάπιες..(κοινώς κρύβονται, το γράφω και έτσι γιατί σίγουρα θα κάνετε σχόλιο για κάποια λέξη που χρησιμοποιώ και την βιάζω κατά την γνώμη σας)
Αυτό τον σκοπό είχε το αρχικό μου post...Για να δούμε λοιπόν Αννίβα αν όντως σε αδίκησα.
…η πλάκα είναι όταν οι ανίδεοι που δεν ξέρουν τι έχουν και έχουν ένα αμάξι βλέπε boxter, έρχονται και σε κοιτάζουν σε φανάρι με την γκόμενα, σε δείχνουν και γελάνε…
Ρωτάω όλους όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο νήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς να είστε σταματημένος σε φανάρι και από τα διπλανά αυτοκίνητα να σας δείχνουν και να γελάνε; Αν σας συνέβαινε, δεν θα προβληματιζόσασταν;
«Τι να φταίει άραγε;» «Μήπως έχω μουντζούρες στα μούτρα; - Μπα, πλύθηκα το πρωί». «Μήπως είμαι ακόμα με τις πιζάμες; - Όχι, τα ρουχαλάκια μου φοράω.» «Μήπως γελάνε με τις μετατροπές που έχω κάνει στο αμάξι; Έχει γούστο! Καλά, θα του δείξω εγώ τώρα που θα ανοίξει το φανάρι. Ακούς εκεί! Έχει μια Porsche και νομίζει ότι έχει καλύτερο αμάξι από το δικό μου! Κάτσε τώρα να φας την σκόνη μου και θα δεις αν το γκομενάκι που είναι δίπλα σου θα θέλει να είναι μέσα στην Porsche σου (μπλιάχ!), ή στο 106 μου!»
-
ΕΛΕΟΣ!!!
-
Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ να γελάσει κάποιος με καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου και όσες φορές έχω βρεθεί δίπλα σε Porsche, Ferrari έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές αυτοί οι οδηγοί δεν κοιτάνε δίπλα τους παρόλα που ξέρουν ότι εκείνοι τη στιγμή όλο και κάποιος θα τους κοιτάει. Δηλαδή όποιοι έχουν Porsche, Maserati, Aston Martin γελάνε με όλους εμάς που έχουμε πιο ταπεινά αυτοκίνητα; Δεν νομίζω, μάλλον γελάνε με αυτά τα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε καρνάβαλους και έχουν αλλάξει τα φώτα σε μηχανή και πλαίσιο ώστε τα 75 άλογα που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο να γίνουν 175 και για να γελάσεις με αυτά τα αυτοκίνητα δεν χρειάζεσαι να οδηγάς Porsche γελάς ακόμα και αν οδηγάς ποδήλατο.
Και κάτι ακόμα αν ποτέ αποκτήσω Porsche και τύχει να με πατήσει κάποιο πιο κοινό αυτοκίνητο δεν πρόκειται να σκύψω να αλλάξω σταθμό στο επόμενο φανάρι ούτε να κάνω την πάπια και δεν πρόκειται να βάλω την γάτα μου να κλάψει γιατί όπως και να το κάνουνε άλλο να οδηγάς μια Porsche, Maserati, Aston Martin και άλλο ένα BMW, Citroen, Peugeot, Nissan κ.λ.π.
Ζώα ζώα ζώα