-
Κώστα, θα έλεγα το ποστ σου να το κάνουμε νέο θέμα.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τό ότι τα τραίνα στρίβουν καλά,νομίζω ότι τό ξέρετε όλοι σας.
Η παροιμία 'στρίβει σάν τραίνο' τά λέει όλα.Ενα τραίνο όμως,ξέρετε πόσο ζυγίζει;
Ναι, αλλά όταν λέμε 'στρίβει σαν πλοίο' έννοούμε ακριβώς το αντίθετο. Και ξέρεις πόσο ζυγίζει ένα πλοίο;
Touche' !
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κώστα, θα έλεγα το ποστ σου να το κάνουμε νέο θέμα.Συμφωνώ!
-
Καλησπέρα σε όλους! Απο τον Απρίλη είμαι κάτοχος του RX-8 Challenge, κατοικώ στη Χίο και σας παρουσιάζω τις εμπειρίες μου!
Το αμάξι το ζύγισα σε ζυγαριά που μετράει βάρος στους άξονες, αποτέλεσμα: 780 κιλά εμπρός (με οδηγό αναγκαστικά γύρω στα 80-90 κιλά) και 650 στον πίσω άξονα!
Κατανάλωση καυσίμου, 18 λίτρα περίπου στα 100 χλμ.
Εχω 'γράψει' σχεδόν 5000χλμ και το λάδι που έχω συμπληρώσει δεν ξεπερνάει το 1λίτρο!Το λέο με σιγουριά γιατί αγόρασα 5κιλο λάδι και έχει μετρητή επάνω!Υπ' οψην στο νησί δεν έχουμε λεωφόρους και η μεγαλύτερη ευθεία μας είναι 1650μέτρα, παράλληλη με το αεροδρόμιό μας, καμία άλλη για να έχεις σταθερή ταχύτητα 120 χλμ/ώρα για περισσότερο απο 10 - 20 δευτερόλεπτα, απο στροφιλίκια, δώώώώώσεεεε!!!!
Τα κρατήματά του, μου ξήνησαν απο την αρχή, για αυτό το χαμήλωσα 4,5 εκατοστά με ελλατήρια της H & R και η διαφορά΄μετά στα κρατήματα του αυτοκινήτου ήταν τεράστια (ραλλάκια, πουντάκια, TYPE - R της Χίου) κρυφτείται!!!!Σε διαδρομή δεν πιάνεται!
Δυσαρέσκειες:
Το αμάξι δεν έχει τα γκάζια που νόμιζα, (προηγούμενο SAXO 1.4), δεν με 'κολλάει' στο κάθισμα!Σε καιρό θα καταλήξω στην υπερτροφοδότηση για αυτό και σας ρωτάω αν ξέρετε μαστόρια που ασχολούνται με WANKEL και μόνο και όχι αξιόλογοι βελτιωτικοί οίκοι της χώρας μας που έπισαν το νόημα της θραύσης που θα κάνει το μικρό ρο χί.
Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον STRATIS AUTO SPORT, δεν γνώριζε εάν το turbo kit της GRREDY, κάνει γαι το δικό μου!
Για οποιαδήποτε απορία σας, ευχαρίστως να σας απαντήσω!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, φιλικά! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και το βασικοτερο:Ο κινητηρας δεν εχει σπασει ακομη!!
Και ορισμενα 8αρια εχουν ξεπερασει τα 40.000-50.000χλμ και καποια αλλα εχουν 'πειραχθει' ελαφρως και πολυ.
Κριμα!Υπάρχουν και RX8 με περισσότερα από 100.000 χλμ. τα οποία δεν έχουν κάνει τσικ ακόμα...
Και μακάρι να μην σπάσουν ποτέ. Σε λίγο θα βάλουμε και στοιχήματα για το πότε θα γίνει το μπαμ. Να ταλαιπωρούνται αυτοί που τα έχουν θέλουμε?Ο καιρός θα δείξει...
-
Ο χρήστης apaloxerhs έγραψε:
Και μακάρι να μην σπάσουν ποτέ. Σε λίγο θα βάλουμε και στοιχήματα για το πότε θα γίνει το μπαμ. Να ταλαιπωρούνται αυτοί που τα έχουν θέλουμε?Ο καιρός θα δείξει...Όχι, ούτε να χαλάσει η φήμη του RX, το οποίο κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο. Σκεφτείτε ότι με 29Κ αγοράζεις ΤΗΝ εμφάνιση, ΤΗΝ οδική συμπεριφορά (και κρατάει τρομερά και γυρίζει αν το επιδιώξεις), καλές επιδόσεις, ΤΑ φρένα, ποιότητα αλλά και ΤΗΝ κατανάλωση. Αν ήθελα οικογενειακό αυτή τη στιγμή σε νορμάλ χρήματα, αυτή θα ήταν η επιλογή μου.
-
Ο χρήστης theakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Απο τον Απρίλη είμαι κάτοχος του RX-8 Challenge, κατοικώ στη **Χίο **και σας παρουσιάζω τις εμπειρίες μου!Πού είσαι ρε Ούργε ; Υπηρέτησα 6 μήνες στη Χίο και όντως, έχει μερικές καλές διαδρομές για ένα πισωκίνητο. Δε θα ξεχάσω τη διαδρομή Καρδάμυλα-Βροντάδος με Μ3 Ε30 ενός καραβανά. Πραγματικά φίλου μου, αν έχεις χέρια, απενεργοποίησε το ESP και μην ισιώσεις πουθενά
-
Παιδια δεν τιθεται θεμα...
Το RX-8 με αυτα τα λεφτα δεν εχει αντιπαλο.
Αν το συγκεκριμμενο αυτοκινητο το εβγαζε η Mercedes θα ειχε τουλαχιστον 50000 ευρω. Ευτυχως που υπαρχουν και οι ιαπωνες για να μπορουμε να αγοραζουμε ποιοτικα,ομορφα και γρηγορα αυτοκινητα χωρις να χρειαζεται να δωσουμε μια περιουσια ολοκληρη. Αν εβγαζαν και το νεο RX7 με την μορφη του παλιου αλλα με νεο (αξιοπιστο) κινητηρα νομιζω οτι θα τρελλαινονταν στις πωλησεις. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Αν το συγκεκριμμενο αυτοκινητο το εβγαζε η Mercedes θα ειχε τουλαχιστον 50000 ευρω. Ευτυχως που υπαρχουν και οι ιαπωνες για να μπορουμε να αγοραζουμε ποιοτικα,ομορφα και γρηγορα αυτοκινητα χωρις να χρειαζεται να δωσουμε μια περιουσια ολοκληρη. Αν εβγαζαν και το νεο RX7 με την μορφη του παλιου αλλα με νεο (αξιοπιστο) κινητηρα νομιζω οτι θα τρελλαινονταν στις πωλησεις.Σιγά μην έβγαζε η Mercedes αυτοκίνητο σαν το RX. Τελείως διαφορετικό target group.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν το συγκεκριμμενο αυτοκινητο το εβγαζε η Mercedes θα ειχε τουλαχιστον 50000 ευρω. Ευτυχως που υπαρχουν και οι ιαπωνες για να μπορουμε να αγοραζουμε ποιοτικα,ομορφα και γρηγορα αυτοκινητα χωρις να χρειαζεται να δωσουμε μια περιουσια ολοκληρη. Αν εβγαζαν και το νεο RX7 με την μορφη του παλιου αλλα με νεο (αξιοπιστο) κινητηρα νομιζω οτι θα τρελλαινονταν στις πωλησεις.Σιγά μην έβγαζε η Mercedes αυτοκίνητο σαν το RX. Τελείως διαφορετικό target group.
Αυτό ξανα πες το, φανταστείτε οτι στα 'προσιτά' τους σπορ μοντέλα, ούτε το ESP δεν απενεργοποιείται και όσον αφορά το RX μιλάμε για τρία στάδια απενεργοποίησης!Για τα πιο μεγάλα, δεν ξέρω!
-
Φίλος με το ΡΧ8 έχει κάνει κοντά στα 15.000χλμ.
Το μόνο παράπονο που έχει είναι οτι καίει πολύ βενζίνη (19λτ τα 100 χλμ) και λάδι που του έχει βάλει έξτρα 2,5λτ. -
Δυστυχώς, για ορισμένους, η κατανάλωση είναι μεγάλο μείον. Και όσον αφορά εμένα το πρόβλημα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι στην εθνική η κατανάλωση δε μειώνεται αισθητά- σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει βέβαια.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι κάνω περίπου 900+ χιλιόμετρα την εβδομάδα... χμμ... μάλλον με τα χρήματα που θα ξόδευα για βενζίνη αγόραζα κάτι άλλο γύρω στα 50000 ευρώ (S2000 π.χ.)- έστω βάζοντας δόσεις που θα εξασφάλιζα από τα ρέστα της βενζίνης! -
...για αυτό το χαμήλωσα 4,5 εκατοστά με ελλατήρια της H & R και η διαφορά΄μετά στα κρατήματα του αυτοκινήτου ήταν τεράστια (ραλλάκια, πουντάκια, **TYPE - R **της Χίου) κρυφτείται...Να κρυφτεί το Type-R? Μην είσαι τόσο βέβαιος, μπορεί να έχεις εκπλήξεις..
-
Καλησπέρα σε όλους! Απο τον Απρίλη είμαι κάτοχος του RX-8 Challenge, κατοικώ στη Χίο και σας παρουσιάζω τις εμπειρίες μου!
Το αμάξι το ζύγισα σε ζυγαριά που μετράει βάρος στους άξονες, αποτέλεσμα: 780 κιλά εμπρός (με οδηγό αναγκαστικά γύρω στα 80-90 κιλά) και 650 στον πίσω άξονα!
Εχω 'γράψει' σχεδόν 5000χλμ και το λάδι που έχω συμπληρώσει δεν ξεπερνάει το 1λίτρο!Το λέο με σιγουριά γιατί αγόρασα 5κιλο λάδι και έχει μετρητή επάνω!Υπ' οψην στο νησί δεν έχουμε λεωφόρους και η μεγαλύτερη ευθεία μας είναι 1650μέτρα, παράλληλη με το αεροδρόμιό μας, καμία άλλη για να έχεις σταθερή ταχύτητα 120 χλμ/ώρα για περισσότερο απο 10 - 20 δευτερόλεπτα, απο στροφιλίκια, δώώώώώσεεεε!!!!
Τα κρατήματά του, μου ξήνησαν απο την αρχή, για αυτό το χαμήλωσα 4,5 εκατοστά με ελλατήρια της H & R και η διαφορά΄μετά στα κρατήματα του αυτοκινήτου ήταν τεράστια (ραλλάκια, πουντάκια, TYPE - R της Χίου) κρυφτείται!!!!Σε διαδρομή δεν πιάνεται!
Δυσαρέσκειες:
Το αμάξι δεν έχει τα γκάζια που νόμιζα, (προηγούμενο SAXO 1.4), δεν με 'κολλάει' στο κάθισμα!Σε καιρό θα καταλήξω στην υπερτροφοδότηση για αυτό και σας ρωτάω αν ξέρετε μαστόρια που ασχολούνται με WANKEL και μόνο και όχι αξιόλογοι βελτιωτικοί οίκοι της χώρας μας που έπισαν το νόημα της θραύσης που θα κάνει το μικρό ρο χί.
Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον STRATIS AUTO SPORT, δεν γνώριζε εάν το turbo kit της GRREDY, κάνει γαι το δικό μου!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, φιλικά!για να μην σκορπας τα χρηματα σου δεξια και αριστερα σε μη δοκιμασμενες λυσεις , ελα μια βολτα απο το
θα βρεις χρησιμες απαντησεις στα ερωτηματα σου ....
-
18 λιτρα καταναλωση?με τουρμπο ποσο θα παει...
-
Sorry αν ξενερώσω μερικούς,αλλά από όσα γράφονται εδώ μέσα περί ψαγμένου και αντρικού αμαξιού και αντίθετου στα πουλ-μουρ μερσέντια και μπέμπες ,περιμένεις να το δεις σε διαδρομές όπως Πεντέλη-Διόνυσο,Πάρνηθα,άντε Βάρκιζα-Σούνιο.Εγώ ρε μάγκες όλο αγκυροβολημένο έξω από τα κλαμπάκια το βλέπω πρώτη μούρη στο καβούρι.Όταν κατέβω σε εκείνη τη ρημάδα την παραλιακή τα βλέπω σε παράταξη από μικρολίμανο ως Γλυφάδα και τούμπαλιν να ξερογκαζάρουν στα φανάρια και φυσικά μετά από 200 μέτρα να κάνουν δεξιά και να πέφτουν στα 60,γιατί είναι πολλά τα 19λίτρα/100χμ Όποιος ισχυρίζεται ότι παίρνει ρχ8 γιατί δεν του αρέσει το πουλ-μουρ είναι ψευτάκος..κακός κιόλας Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι μερικοί χαρακτηρίζουν κατόχους μερσεντές και μπεμβέ ως κομπλεξικούς τη στιγμή που όταν βλέπουν χιουντάι κουπέ βγάζουν χολή και πέφτουν κάτω από τα γέλια Μήπως κοροιδεύομαστε μεταξύ μας;Μήπως;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
18 λιτρα καταναλωση?με τουρμπο ποσο θα παει...+οο
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Δυσαρέσκειες:
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, φιλικά!για να μην σκορπας τα χρηματα σου δεξια και αριστερα σε μη δοκιμασμενες λυσεις , ελα μια βολτα απο το
θα βρεις χρησιμες απαντησεις στα ερωτηματα σου ....
Thanks!!!
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Sorry αν ξενερώσω μερικούς,αλλά από όσα γράφονται εδώ μέσα περί ψαγμένου και αντρικού αμαξιού και αντίθετου στα πουλ-μουρ μερσέντια και μπέμπες ,περιμένεις να το δεις σε διαδρομές όπως Πεντέλη-Διόνυσο,Πάρνηθα,άντε Βάρκιζα-Σούνιο.Εγώ ρε μάγκες όλο αγκυροβολημένο έξω από τα κλαμπάκια το βλέπω πρώτη μούρη στο καβούρι.Όταν κατέβω σε εκείνη τη ρημάδα την παραλιακή τα βλέπω σε παράταξη από μικρολίμανο ως Γλυφάδα και τούμπαλιν να ξερογκαζάρουν στα φανάρια και φυσικά μετά από 200 μέτρα να κάνουν δεξιά και να πέφτουν στα 60,γιατί είναι πολλά τα 19λίτρα/100χμ Όποιος ισχυρίζεται ότι παίρνει ρχ8 γιατί δεν του αρέσει το πουλ-μουρ είναι ψευτάκος..κακός κιόλας Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι μερικοί χαρακτηρίζουν κατόχους μερσεντές και μπεμβέ ως κομπλεξικούς τη στιγμή που όταν βλέπουν χιουντάι κουπέ βγάζουν χολή και πέφτουν κάτω από τα γέλια Μήπως κοροιδεύομαστε μεταξύ μας;Μήπως;Υπάρχουν και τέτοιοι. Τόσο φτηνό που είναι, έχει προσελκύσει πολλούς αγοραστές που υπό άλλες συνθήκες, δε θα ενδιαφέρονταν για τέτοιο αυτοκίνητο. Παρατήρησε τα πίσω τους ελαστικά και θα δεις ότι δεν έχουν διαφορετικό βαθμό φθοράς από τα μπροστινά, πράγμα απαράδεκτο για τέτοιο αυτοκίνητο. Δεν πειράζει, θα αγοράσουμε άσκιστο μεταχειρισμένο
-
Αναφέρομαι στον dimsabas και τον blacktan!
Φίλoi μου ζητώ άμμεσα την βοήθειά σας, σήμερα όσες φορές και αν προσπάθησα να μπώ στο ελληνικό rx8club δεν γινόταν και ο e-explorer με πήγαινε αυτόματα σε αυτήν εδώ τη σελίδαhttp://msxml.infospace.com/info.nation. ... h/web/rx-8
εκκληπαρώ για την βοήθειά σας, ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμμένο πρόβλημα!!!
PLEASE HELP!!!!!!!
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;