-
Πιο δυνατό: Alfa 147 GTA 250ps(δυστυχώς για πολύ μικρή απόσταση...)
Μεγαλύτερη τελική: Mazda RX-8 Challenge 239χαω -
Με προσπέρασε χθες το βράδυ λίγο πριν τη Βάρκιζα και μετά τα λιμανάκια μια μπλε σκούρα Ferrari ουρλιάζοντας. Το πάτησα για να την ξανακούσω, αλλά είχε εξαφανιστεί μετά την πρώτη στροφή (προς μεγάλη μου απογοήτευση)! Απαράδεκτο! Έχει χαθεί κάθε σεβασμός πια! Τι κάνει η τροχαία;;;;;
-
BMW Ε30 με κινητήρα από Μ3 (321 PS) . Τελική στο κοντέρ 275 και μάλλον είχε κι άλλο αλλά τρόμαξα κι έκοψα. Η πλάκα είναι ότι την 1η σχέση την έχει για διακοσμητική αφού αποσυμπλέκει τόσο ψηλά και τόσο απότομα που το πιο πιθανό είναι να μπεις σε κανένα μαγαζί από την πρώτη γκαζιά Ξεκινάει με 2η και λίγο πατινάρισμα αλλά οι ρεπρίζ είναι καταιγιστικές !!!
Το πιό δυνατό που έχω οδηγήσει για 15 περίπου χιλιόμετρα είναι ένα VOLVO F16 με 580 ροπάτα άλογα . Απίστευτη αίσθηση κυριαρχίας στο δρόμο, 0-100 σε περίπου 9' (χωρίς καρότσα) και εκπληκτική ποιότητα και άνεση καμπίνας. Οσο για τον εξοπλισμό , το Columbia πρέπει να έχει λιγότερα κουμπιά.
Εχω οδηγήσει και άλλα πολύ γρήγορα και δυνατά αυτοκίνητα αλλά βαριέμαι να τα αναφέρω όλα. -
Το πιο γρήγορο που οδήγησα στην ζωή μου είναι αυτό που έχω τώρα...
Peugeot 206 XS 1,6 16v
Κάθε φορά που το τελικιάζω βλέπω 207~208 στο κοντέρ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι κάνει η τροχαία;;;;;μαλλον την χαζευουν κι αυτοι.
-
Τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει είναι
Mercedes Slk 200k 192hp
Lotus Elise MkII ~160hp
Porche Boxster 2.5 205hp
Honda S2000 240hp
Audi TT 225quattro 260hpΜεγαλύτερη τελική 260 με το Honda.Θα μπορούσα να πάω και παραπάνω αλλά δεν ξέρω γιατί έκοψα. Τώρα που το σκέφτομαι μετανιώνω που έκοψα γιατί ίσως να μην ξαναέχω τέτοια ευκαιρία και τόσο καλές συνθήκες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλά !!! ...... αυτό Τyrell F1 94 ~850HP που το βρήκες ;;
το είχε πάρει μεταχειρισμένο ένας φίλος ενός κολλητού του φίλου μου!
Εγώ θα φοβόμουνα στη θέση σου !!!
Δεν ήταν καθόλου καλοσυντηρημένο, είχε και κάτι χτυπήματα στο πλάι από το τελευταίο GP. Από επιδόσεις χάλια, δεν κατέβαινε με τίποτα κάτω από 2,5 δευτ τα 0-100. Το πούλησε τελικά για μία Benetton του 97.
Βαρώνος κι ο φίλος, ε;
-
Tο πιο δυνατό αμάξι που έχω οδηγήσει είναι η C200 Kompressor 163PS... Μεγαλύτερη τελική που έχω δει είναι 195 στο κοντέρ (Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσ/νίκης) με το δικό μου 206 1,6... είχε κι άλλο, αλλά η κοπελιά μου κοιτούσε το κοντέρ και άρχισε να μην αισθάνεται και τόσο άνετα... Το αμάξι πάλι μια χαρά ήταν...
Με την Mercedes ήταν και οι γονείς μου μέσα (ενώ και ο δρόμος δεν προσφέρονταν), οπότε δεν πήγα πάνω από 150 (και αυτό για πολύ λίγο...)
Επιφυλάσσομαι να βρω την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Κατερίνης άδεια για να ανεβάσω το ρεκόρ μου... -
bmw m3, πριν δύο ώρες
πώς μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;
-
Σαν οδηγος εχω τελικιασει το C180k μας στα 220χλμ στην εξωτερικη περειφεριακη θεσ/νικης (δουλευοντας τρικυλινδρα εκεινη τη στιγμη ) και σαν συνοδηγος καπου στα 250 με Opel kadett με κινητηρα βελτιωμενο απο calibra turbo.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Σαν οδηγος εχω τελικιασει το C180k μας στα 220χλμ στην εξωτερικη περειφεριακη θεσ/νικης (δουλευοντας τρικυλινδρα εκεινη τη στιγμη ) και σαν συνοδηγος καπου στα 250 με Opel kadett με κινητηρα βελτιωμενο απο calibra turbo.Χμμμ...Μούμπλε-μούμπλε.... Αν διαιρέσουμε το 220 με το 3, έχουμε περίπου 73,3 και αν το πολλαπλασιάσουμε με το 4, έχουμε περίπου 293!!! Όχι και άσχημα για C180k!!!
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
250 με Opel kadett με κινητηρα βελτιωμενο απο calibra turbo.Ανδρέα (HUNTER) παίρνε ιδέες!!!
-
Εγώ πάντως τα 260 τα έπιασα με μοναδικό τρόπο....
Με τον πατέρα μου μέσα.. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σαν οδηγος εχω τελικιασει το C180k μας στα 220χλμ στην εξωτερικη περειφεριακη θεσ/νικης (δουλευοντας τρικυλινδρα εκεινη τη στιγμη ) και σαν συνοδηγος καπου στα 250 με Opel kadett με κινητηρα βελτιωμενο απο calibra turbo.
Χμμμ...Μούμπλε-μούμπλε.... Αν διαιρέσουμε το 220 με το 3, έχουμε περίπου 73,3 και αν το πολλαπλασιάσουμε με το 4, έχουμε περίπου 293!!! Όχι και άσχημα για C180k!!!
taurus, πώς γίνεται τρικίλυνδρο να μην ανατιναχτεί από τους κραδασμούς και να πιάσει και τέτοια τελική; (φαντάζομαι θα είχε 5Κ στροφές σίγουρα...) Μήπως είχε άλλο πρόβλημα, ή έστω δεν ήταν εντελώς εκτός ο κύλινδρος;
tsardaklis, τι υπολογισμοί είναι αυτοί;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Χμμμ...Μούμπλε-μούμπλε.... Αν διαιρέσουμε το 220 με το 3, έχουμε περίπου 73,3 και αν το πολλαπλασιάσουμε με το 4, έχουμε περίπου 293!!! Όχι και άσχημα για C180k!!!
taurus, πώς γίνεται τρικίλυνδρο να μην ανατιναχτεί από τους κραδασμούς και να πιάσει και τέτοια τελική; (φαντάζομαι θα είχε 5Κ στροφές σίγουρα...) Μήπως είχε άλλο πρόβλημα, ή έστω δεν ήταν εντελώς εκτός ο κύλινδρος;
tsardaklis, τι υπολογισμοί είναι αυτοί;
Ανάποδα είπες τα ονόματα GeorgeTabs...
Εγώ έκανα τους υπολογισμούς... -
Subaru impreza sti 330.Το οδήγησα λίγο μέσα σε ένα κτήμα στο κατάκολο καθώς το ξαδερφάκι μου δεν μου το έδινε πιο έξω(και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα ).Τίποτα φοβερό μέχρι τις 3000 στροφές απο εκεί και πάνω όμως.......................................
-
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Subaru impreza sti 330.Το οδήγησα λίγο μέσα σε ένα κτήμα στο κατάκολο καθώς το ξαδερφάκι μου δεν μου το έδινε πιο έξω(και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα ).Τίποτα φοβερό μέχρι τις 3000 στροφές απο εκεί και πάνω όμως.......................................Oργωμένο ήταν το κτήμα ή το όργωσες εσύ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Subaru impreza sti 330.Το οδήγησα λίγο μέσα σε ένα κτήμα στο κατάκολο καθώς το ξαδερφάκι μου δεν μου το έδινε πιο έξω(και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα ).Τίποτα φοβερό μέχρι τις 3000 στροφές απο εκεί και πάνω όμως.......................................
Oργωμένο ήταν το κτήμα ή το όργωσες εσύ?
Στα δρομάκια που διανύουν το κτήμα το οδήγησα βρέ,αν και με την ροπή που είχε άνετα το όργωνα
-
Bλέπω γράφετε και ταχύτητα, λοιπόν:
Με το πρώην Saxo VTS μου 215 χλμ
Με το 1o μου αμάξι Alfa 33 1,7 220 χλμ
Mε το Peugeot 106 Rallye φίλου (170hp) ...τελίκιασε το κοντέρ
Με το τωρινό C4 1,6 100(!!) χλμ μιας κ το στρώνω...Αυτιά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bλέπω γράφετε και ταχύτητα, λοιπόν:Με το πρώην Saxo VTS μου 215 χλμ
Με το 1o μου αμάξι Alfa 33 1,7 220 χλμ
Mε το Peugeot 106 Rallye (170hp) ...τελίκιασε το κοντέρ
Με το τωρινό C4 1,6 100(!!) χλμ μιας κ το στρώνω...Αυτιά
Ριξ΄του κι άλλα, δε θα πάθει τίποτα
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)