-
ΤΙ ήταν το όχημα? Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και specs, ιπποδύναμη κλπ.
ΠΟΣΑ χαω είναι το μέγιστο που 'πιάσατε'???
Θα το ξανακάνατε?Για πάμε!
-
-
-
Νομίζω Σπύρο έχει ανοιχτεί τέτοιο θέμα
-
160κάτι με Accent 2001 στο Σείριο από Αθήνα προς Λαμία. Πήγαινε κι άλλο νομίζω αλλά κάτι με έκανε να κόψω (μάλλον η τραμπάλα). Με το Astra δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, οι καιροί είναι πονηροί.
-
Υπάρχει το θέμα, ξεκινώντας με ωτό από το ταχύμετρο του titsataki.
-
Σιγά τα φίδια και σιγά τα ωά. Ο καθένας μας, αν βρει μια καλή άδεια ευθεία, μπορεί να τελικιάσει. Και υπάρχουν και πολλά τελείως πατημένα κομμάτια σε αρκετούς δρόμους που μπορεί κανείς να τα περάσει τέρμα γκάζι.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Νομίζω Σπύρο έχει ανοιχτεί τέτοιο θέμαΥπάρχει το θέμα, ξεκινώντας με ωτό από το ταχύμετρο του titsataki.
οκ, λάθος η διατύπωση. Το άλλαξα λίγο
-
256-257 κοντερίσια με Civic Type-R facelift 2004. Ήταν σε μία από τις έντονα κατηφορικές ευθείες από Σχηματάρι προς Αθήνα. Το θέμα είναι ότι το Hondάκι είχε λίγο ακόμα αλλά και πάλι, τα 257 πολλά ήταν γιατί ήταν Σάββατο μεσημέρι και είχε αρκετή κινησούλα. Αριστερό φλας, προβολείς μόνιμα αναμένοι και το χέρι στην κόρνα έτοιμο για παν ενδεχόμενο. Η προσοχή ήταν στο 150% αλλά και πάλι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ήταν ό,τι πιο ώριμο έχω κάνει ποτέ. Θα το ξαναδοκίμαζα στον ίδιο δρόμο αλλά υπό άλλες συνθήκες. Δε νομίζω ότι οι 19 βαθμοί ποινής έκαναν καμία διαφορά γιατί με τέτοια ταχύτητα, σηκωτός θα πήγαινα
-
250 κοντερισια με Cellica '90 με αυθεντικη μηχανη του Κυρκου kombressor... στην Αθηνων-Θεσαλονικης στον αυτοκινητοδρομο πανω απο τη Λαρισα με σχεδον καθολου αυτοκινητα στον οριζοντα
-
Το πιο δυνατό: Saab 9.3 230 ps, δυστυχώς οι συνθήκες δε μου επέτρεψαν ταχύτητα άνω των 150.
Μέγιστη ταχύτητα που έχω πιάσει: 235 κοντερίσια με 5άρα στην Autobahn. -
235 Με skoda octavia turbo άν και νομίζω ότι είχε ακόμα λιγο. Στην εθνική απο διασταύρωση Ριτσώνας πρός Θήβα. Ηταν πρωϊ με ελάχιστη κίνηση και ο κολλητός τροχονόμος υπηρεσία..
-
Το πιο δυνατο Fiat Coupe 16v Turbo 300+ ps
Τα πιο πολλα 240++ Corolla TS -
Το ποιο δυνατό EVO VII super N
230 στο κοντέρ της ΒΧ. -
Toyota Supra Turbo 1990 239 PS στο κοντερ 270.
Audi RS6 450 PS -
RX-7 III, επισασε ευκολα τα 240 και το χαμογελο επανερχεται ακομη και μετα απο τοσα χρονια οταν το ξανασκεφτομαι....
απιστευτο αυτοκινητο!
-
240 κοντερίσια με SLK στην Ισπανία.
Στην Ελλάδα, 220, συχνά στην εποχή π.g., σε εκδρομές off-season σε άδειες ε.ο.
Πιο δυνατό αυτοκίνητο: Z, 280hp, heh.
-
Που τα βρισκεται ολα αυτα τα αυτοκινητα ρε παιδι μου;
Εγω ο κακομοιρης τι βγαζω με το Μεγκανακι μου. Το πιο δυνατο που βρισκεται πιο κοντα μου αυτη τη στιγμη ειναι Hyundai Coupe 1.6 Turbo του κουμπαρου μου. Οταν το παρω θα σας πω.
Ασχετη απορια: Αυτο το μοντελο κυκλοφορησε στην Ελλαδα για ενα περιπου χρονο και μετα το εκοψαν. Γιατι αραγε; -
Πιο δυνατό (αλλά όχι πιο γρήγορο) χμμμμ ML55 AMG 354 άλογα, περισσότερα από την... Μ3
Μετά τα 240 δεν κοιτάζω κοντέρ, άρα δεν ξέρω τα περισσότερα με ποιο είναι
-
Το πιο γρηγορο που εχω οδηγησει ειναι ενα clio Rs φιλου για μικρη διαδρομη απο Καρπενησι Αθηνα.Δυστυχως δεν μπορεσα να ανακαλυψω τις χαρες του αφου ο φιλος μου ενιωθε αβολα....
Συνοδηγηση με S3 300+,Carrera 911,Lotus Elise Teo edition(@Μεγαρα ) και σε λιγο καιρο θα παω βολτα με μια Μ3 καινουργια ενος φιλου .
Τα πιο πολλα χλμ τα εχω πιασει με το κλιακι σε εθνικη οδο απο Πατρα προς Ξυλοκαστρο αν θυμαμαι καλα και ηταν 220 στο κοντερ
Πηγαινε και αλλο λιγο αλλα φοβομουν.Μετα τα 210 ειναι σαν να πετας με το κλιο οποτε δεν νομιζω να το επαναλαβω....
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)