-
Πόσες πολλές φορές στα 35k η Maserati??
-
'Σπάνε' και οι Ferrari;
-
Συνήθως όχι, καίγονται κατ ευθείαν.
-
nissan almera N16, 2004, 3d 1800 --> 92.000 χλμ
εκτος σερβις εχει καψει μια λαμπα πισω δεξια στον πρωτο του χρονο. Περαν αυτου, μηδεν (0)Και απο τα αναλωσιμα εχει παει καλα...
-Δισκους συμπλεκτη δεν εχει αλλαξει ακομα ουτε δειχνει σημαδια κοπωσης
-τακακια αλλαχθηκαν προληπτικα μια φορα στα 50.000.. κριμα ειχανε πολυ ψωμια ακομα, την αλλη φορα θα μεινουνε περισσοτερο -
Nissan είναι εγγύηση.
-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Nissan Primera p12 μοντ.2002,207000χλμ..Συνολο των εκτος προγραμματος προβληματων 1140ευρω.Nissan είναι εγγύηση.
Ενταξει το σημειωνω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Nissan Primera p12 μοντ.2002,207000χλμ..Συνολο των εκτος προγραμματος προβληματων 1140ευρω.
Renault είναι εγγύηση.
Ενταξει το σημειωνω.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσα χρήματα δίνει το σόι σε βενζίνες; Όσο το μισό προϋπολογισμό του Μονακό;χαχαχα....εχουμε και θειο βενζινα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Nissan Primera p12 μοντ.2002,207000χλμ..Συνολο των εκτος προγραμματος προβληματων 1140ευρω.
Nissan είναι εγγύηση.
Ενταξει το σημειωνω.
Όταν το δικό σου το χρέπι βγάλει 207000 χλμ με ζημιές 1140 ευρώ και τσουλάει ακόμα μόνο του, έλα να μου πεις.
Εξυπνάδες...
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Nissan είναι εγγύηση.
Ενταξει το σημειωνω.
Όταν το δικό σου το χρέπι βγάλει 207000 χλμ με ζημιές 1140 ευρώ και τσουλάει ακόμα μόνο του, έλα να μου πεις.
Εξυπνάδες...
Κουλαρε λιγο γιατι εχεις μπει φουριοζος!
-
Ναί,είδαμε και τα καπάκια του sunny HB,όπως και του πρώτου Almera..
-
Nissan ουδέποτε είχα και ούτε πρόκειται. Αλλά το να αμφισβητείται η αξιοπιστία τους είναι τουλάχιστον τραγικό. Όταν αυτό γίνεται από ιταλόφιλους, τότε μιλάμε για κωμικοτραγικό.
-
Ιταλόφιλους;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ιταλόφιλους;Δεν το ηξερες οτι εισαι Ιταλοφιλος;Και εσυ και ο Νονος!
-
Α....ΝΑΙ..........ΕΝΝΟΕΙΣ............FERRARI
ΥΓ.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Α....ΝΑΙ..........ΕΝΝΟΕΙΣ............FERRARIΥΓ.
ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
-
Για να μην έχουμε παρεξήγηση, δεν έχω τίποτα με τα Nissan, αλλά είδα την εικόνα σε άλλο τοπικ και με αυτό το σκηνικό δεν μπόρεσα να κρατηθώ -
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Nissan είναι εγγύηση.
Ενταξει το σημειωνω.
Εξυπνάδες...
Με προκαλεις τωρα να σου πω...
-
Εντάξει τα sunny είχαν ένα θέμα με τα καπάκια - αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς...
Το δικό μου sunny N14 με 155000ΚΜ (δλδ όχι και πάρα πολλά δεν έβγαλε πρόβλημα στο καπάκι - παρότι το έκανα καμιά 200Κμ με χαλασμένη αντλία νερού και το δείκτη της θερμοκρασίας πιο πάνω από τα κόκκινα)..
Αλλά γενικά από ζημιές για τα 18 του χρόνια πολύ λίγες..
Το πιο αξιοσημείωτο στο αυτοκίνητο είναι η μπαταρία του ελληνική ΠΑΚ που τη φοράω από το 2000 (υγρού τύπου) και ακόμη αντέχει...
Σε γενικές γραμμές πάντως άμα με ρώταγε κάποιος για το εν λόγω nissan θα έλεγα ναι είναι αξιόπιστο...
Όσο αφορά τα σημερινά Nissan αφότου έχωσε τη μούρη της η Renault τα θεωρώ πλέον τραγικά και ίσως και αναξιόπιστα...
Αποδείχτηκε αξιόπιστο το αυτοκίνητό σας?