-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Αρκεί να διευκρινίσεις αν θες 'σπορ' εξωτερική εμφάνιση ή πραγματικό σπορ
Παιδιά, ενδιαφέρομαι κατ'αρχάς για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με καλούς χώρους και 4 ή 5 πόρτες όπως σας είπα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για πραγματικό σπορ αυτοκίνητο. Θα ήθελα όμως να συνδυάσω τους χώρους με κάποιο σπορ χαρακτήρα και όσον αφορά την εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά φυσικά και όσον αφορά την οδήγηση. Άρα θεωρώ ότι και το Α3, στο οποίο μάλλον καταλήγω, συνδυάζει τα παραπάνω και η Alfa 156 που κάποιοι μου προτείνατε, φυσικά και η 159 που αναμένεται, ίσως και το Octavia, αν και συνήθως μου αρέσουν τα πιο μαζεμένα αυτοκίνητα (εννοώ το μέγεθος).
Το καταλαβαίνω ότι είμαι δύσκολος αγοραστής αλλά αφένός τα χρήματα είναι πολλά (για μένα), αφέτέρου αυτή τη φορά σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο με προοπτική δεκαετίας.
Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή και τη βοήθειά σας.
Keep on writing!Φίλε, γιατί απέριψες το 6άρι? (είμαι λίγο κολλημένος με το 6άρι ή μου φαίνεται? Και είμαι μόλις 17και κάτι ψιλα... )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εεεεε, με τόσα που ζητάς και με δυνατότητα έως 25.000, χτύπα ένα Mazda 6 Touring Alloy να τελειώνεις. Είναι βέβαια 1,8, αλλά δεν πιστεύω να σε χαλάσει το περίσσευμα. Αρκετά γρήγορο, άνετο, καλοφτιαγμένο, εμφανίσιμο και με 21.590, πες 22.000κάτι με το κλειδί στο χέρι.
μαζί σου κι εγώ!
αλλιώς, Αλφα SportwagonΣυμφωνώ και προσθέτω το Μοντέο 1.8.Για τα δικά μου γούστα, το πληρέστερο αυτοκίνητο στα χρήματα αυτά
-
Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα κυβικά,τότε Μazda 6!
-
Προσοχή με τα μεγάλα αυτοκίνητα εάν πρόκειτε να κυκλοφορήσεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Θα σου σπάσει τα νέυρα.
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Παιδιά, ενδιαφέρομαι κατ'αρχάς για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με καλούς χώρους και 4 ή 5 πόρτεςΘα ήθελα όμως να συνδυάσω τους χώρους με κάποιο σπορ χαρακτήρα και όσον αφορά την εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά φυσικά και όσον αφορά την οδήγηση.
Άρα θεωρώ ότι και το Α3, στο οποίο μάλλον καταλήγω, συνδυάζει τα παραπάνω
Τα δύο πρώτα με το τρίτο δεν συμβαδίζουν... Το Α3 είναι αρκετά βαρύ αφενός για το 1,6 να μπορεί να χαρακτηριστεί σπορ και αφετέρου είναι αρκετά ακριβό... Με 25.000 ευρώ ΔΕΝ μπορείς να πάρεις το Α3FSI (εκτός κι αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ οι τιμές) με λογικό επίπεδο εξοπλισμού (ζάντες, clima, cd - άντε καλά βγάλε τις ζάντες) και σίγουρα όχι το Sportback...
Τώρα, βέβαια περί ορέξεως...
αν και συνήθως μου αρέσουν τα πιο μαζεμένα αυτοκίνητα (εννοώ το μέγεθος).
Τότε το 3άρι της Mazda είναι ότι πρέπει στη δίλιτρη έκδοση ή και το Golf 2,0 FSI... Το Altea επίσης βγαίνει κάπου εκεί (το δίλιτρο πάντα)
Το καταλαβαίνω ότι είμαι δύσκολος αγοραστής αλλά αφένός τα χρήματα είναι πολλά (για μένα), αφέτέρου αυτή τη φορά σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο με προοπτική δεκαετίας.
Και καλά κάνεις και είσαι δύσκολος... Δεν αγοράζεις μπλουζάκι... τόσα λεφτά θα δώσεις! Πρέπει να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις!!!
Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή και τη βοήθειά σας.
Keep on writing!Όπως έχεις ήδη καταλάβει, η ευχαρίστηση είναι όλη δική μας...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το Α3 με τα τσαρουχια θα με θυμιθεις
πάμε πάλι... σίγουρα διάβασες τι ζήτησε ο άνθρωπος?
εγω ναι.εσυ?αφου εκει καταληγει ο ανθρωπος.για 1000 ευρω θα κανουμε προβλημα καλα τι εχετε παθει με αυτο το 6?μπονους σας δινουν?
-
Αυτος ο markvag ολο με προλαβαινει. Αν ψαχνεις κατι με σπορ συμπεριφορα και ικανοποιητικους χωρους αλλα οχι μεσαιο παρε Masda 3 2.0 και θα ξετρελαθεις. Αν θες λιγο πιο μεγαλο παρε 6 1.8 η 2.0.
-
S40 1.8?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
S40 1.8?ξεφευγει στην τιμη μονο την εκδοση kinetic.ομως το 1.6 ειναι μεσα στα κριτηρια του,λιγο θορυβωδες αλλα κατα τα αλλα πολυ καλο.
-
Η δική μου εντύπωση (βλ. πχ. την τοποθέτηση του markvag) είναι πως ο φίλος anemos231 έχει ήδη καταλήξει πως θέλει το Α3 1.6 και περιμένει από το Forum να του επιβεβαιώσουν την άποψή του
Συμβαίνει συχνά και αυτός είναι και ο λόγος, μαζί με το ό,τι κάποιος που καλείται στο Forum να εκφέρει γνώμη για ένα αυτοκίνητο συνήθως δεν το έχει οδηγήσει καθόλου (άντε το πολύ κανένα test drive), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει άποψη και μάλιστα ισχυρή, που ποτέ δεν απαντώ σε ερωτήσεις του στυλ 'τι να αγοράσω' Ο καθένας ας αγοράσει ό,τι του αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες του, η επιλογή είναι συνήθως υποκειμενικό θέμα.
Με άλλα λόγια, άλλο το 'σας αρέσει το Yatabaza 1.8 ?' και άλλο το 'να αγοράσω το Yatabaza 1.8 ?'...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η δική μου εντύπωση (βλ. πχ. την τοποθέτηση του markvag) είναι πως ο φίλος anemos231 έχει ήδη καταλήξει πως θέλει το Α3 1.6 και περιμένει από το Forum να του επιβεβαιώσουν την άποψή τουΣυμβαίνει συχνά και αυτός είναι και ο λόγος, μαζί με το ό,τι κάποιος που καλείται στο Forum να εκφέρει γνώμη για ένα αυτοκίνητο συνήθως δεν το έχει οδηγήσει καθόλου (άντε το πολύ κανένα test drive), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει άποψη και μάλιστα ισχυρή, που ποτέ δεν απαντώ σε ερωτήσεις του στυλ 'τι να αγοράσω' Ο καθένας ας αγοράσει ό,τι του αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες του, η επιλογή είναι συνήθως υποκειμενικό θέμα.
Με άλλα λόγια, άλλο το 'σας αρέσει το Yatabaza 1.8 ?' και άλλο το 'να αγοράσω το Yatabaza 1.8 ?'...
Νομιζω οτι με αυτην την λογικη ειναι αχρηστη η προσφορα του φορουμ.ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την προσωπικη του αποψη,ειτε αυτη προερχεται απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο γνωσεις που εχει αποκομησει απο οπουδηποτε.Το οτι εσυ δεν απαντας δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε ολοι.αυτο που δεν πρεπει να γινεται ειναι τα απαξιοτικα σχολια καποιον για καποια αυτ-τα.
προσωπικα πιστευω οτι το παληκαρι ρωταει για να τον ενθαρυνουμε η για να τον αποτρεψουμε αλλα και να τον προτεινουμε και κατι αλλο το οποιο δεν ειχε κατα νου δεν θα ηταν οφελος αν του λεγαμε οτι καποιο αυτ-το παρουσιαζει πχ συνεχεια προβληματα? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φιλε Ναss προσωπικα θεωρω το Yatabaza 1.8 ενα απόλυτο εργαλείο οδήγησης και ειμαι πολύ ευχαριστημενος με την αγορά του αφού πριν ειχα το Yapetama 1.4 το οποίο ηταν ενα πολύ ασταθές αυτοκίνητο, υπερτιμημένο από τον ειδικό τύπο και τους μάγους του marketing....
-
Και εγώ πιστεύω ότι το Α3 έχει αποφασίσει να πάρει (από πριν)...
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Νομιζω οτι με αυτην την λογικη ειναι αχρηστη η προσφορα του φορουμ.ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την προσωπικη του αποψη,ειτε αυτη προερχεται απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο γνωσεις που εχει αποκομησει απο οπουδηποτε.Το οτι εσυ δεν απαντας δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε ολοι.Δεν είπα πως πρέπει να το κάνουν όλοι, ούτε αρνήθηκα σε οποιονδήποτε το δικαίωμα άποψης και έκφρασης άποψης.
Αλλά όταν ο φίλος μας ζητάει 'σπορτιφ οικογενειακό 1.6 στα 25000 ευρώ' και ως βέλτιστο τέτοιο θεωρούσε και εξακολουθεί να θεωρεί το Α3 1.6 (παρά τις αντίθετες / εναλλακτικές απόψεις σχεδόν όλων όσων απάντησαν), τότε θα μου επιτρέψεις να αναρωτιέμαι αν έχει σημασία που ο καθένας εδώ μέσα -εγώ και εσύ- λέει το μακρύ του και το κοντό του. Διότι για 'μακρύ και κοντό' πρόκειται, σε τίποτα δεν τεκμηριώνεται αν εσύ είσαι αυτοκινητιστικός ειδήμων και έχεις οδηγήσει 500 αυτοκίνητα και εγώ είμαι 15 χρονών που είδα το εν λόγω μοντέλο σε ένα περιοδικό.
αυτο που δεν πρεπει να γινεται ειναι τα απαξιοτικα σχολια καποιον για καποια αυτ-τα.
Γιατί όχι ? Αν επιτρέπεται η άποψη γιατί να μην επιτρέπεται η απαξιωτική άποψη ? Από ευγένεια ?
προσωπικα πιστευω οτι το παληκαρι ρωταει για να τον ενθαρυνουμε η για να τον αποτρεψουμε αλλα και να τον προτεινουμε και κατι αλλο το οποιο δεν ειχε κατα νου δεν θα ηταν οφελος αν του λεγαμε οτι καποιο αυτ-το παρουσιαζει πχ συνεχεια προβληματα?
Αν πω 'είχα το αυτοκίνητο αυτό και με τρέλλανε στα συνεργεία' έχει άραγε αξία ? Ενας = Κανένας σε ό,τι αφορά τη αξία της μαρτυρίας μου και την αποδεικτική της αξία σε σχέση με το τι ενδεχόμενα θα συμβεί σε κάποιον άλλον.
Μόνο αν η μεγάλη πλειονότητα των απαντήσεων είναι ευθέως απορριπτικές και μάλιστα από προσωπική εμπειρία (κατοχή του συγκεκριμένου μοντέλου από τον γράφοντα ή έστω κάποιο φιλικό-συγγενικό πρόσωπο) έχει σημασία το θέμα της αξιοπιστίας που αναφέρεις. Αλλιώς είναι εξίσου υποκειμενικό με το 'μ΄ αρέσει δεν μ΄ αρέσει'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομιζω οτι με αυτην την λογικη ειναι αχρηστη η προσφορα του φορουμ.ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την προσωπικη του αποψη,ειτε αυτη προερχεται απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο γνωσεις που εχει αποκομησει απο οπουδηποτε.Το οτι εσυ δεν απαντας δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε ολοι.
Δεν είπα πως πρέπει να το κάνουν όλοι, ούτε αρνήθηκα σε οποιονδήποτε το δικαίωμα άποψης και έκφρασης άποψης.
Αλλά όταν ο φίλος μας ζητάει 'σπορτιφ οικογενειακό 1.6 στα 25000 ευρώ' και ως βέλτιστο τέτοιο θεωρούσε και εξακολουθεί να θεωρεί το Α3 1.6 (παρά τις αντίθετες / εναλλακτικές απόψεις σχεδόν όλων όσων απάντησαν), τότε θα μου επιτρέψεις να αναρωτιέμαι αν έχει σημασία που ο καθένας εδώ μέσα -εγώ και εσύ- λέει το μακρύ του και το κοντό του. Διότι για 'μακρύ και κοντό' πρόκειται, σε τίποτα δεν τεκμηριώνεται αν εσύ είσαι αυτοκινητιστικός ειδήμων και έχεις οδηγήσει 500 αυτοκίνητα και εγώ είμαι 15 χρονών που είδα το εν λόγω μοντέλο σε ένα περιοδικό.
αυτο που δεν πρεπει να γινεται ειναι τα απαξιοτικα σχολια καποιον για καποια αυτ-τα.
Γιατί όχι ? Αν επιτρέπεται η άποψη γιατί να μην επιτρέπεται η απαξιωτική άποψη ? Από ευγένεια ?
προσωπικα πιστευω οτι το παληκαρι ρωταει για να τον ενθαρυνουμε η για να τον αποτρεψουμε αλλα και να τον προτεινουμε και κατι αλλο το οποιο δεν ειχε κατα νου δεν θα ηταν οφελος αν του λεγαμε οτι καποιο αυτ-το παρουσιαζει πχ συνεχεια προβληματα?
Αν πω 'είχα το αυτοκίνητο αυτό και με τρέλλανε στα συνεργεία' έχει άραγε αξία ? Ενας = Κανένας σε ό,τι αφορά τη αξία της μαρτυρίας μου και την αποδεικτική της αξία σε σχέση με το τι ενδεχόμενα θα συμβεί σε κάποιον άλλον.
Μόνο αν η μεγάλη πλειονότητα των απαντήσεων είναι ευθέως απορριπτικές και μάλιστα από προσωπική εμπειρία (κατοχή του συγκεκριμένου μοντέλου από τον γράφοντα ή έστω κάποιο φιλικό-συγγενικό πρόσωπο) έχει σημασία το θέμα της αξιοπιστίας που αναφέρεις. Αλλιώς είναι εξίσου υποκειμενικό με το 'μ΄ αρέσει δεν μ΄ αρέσει'.
μα εδω μεσα δεν προτεινεται τιποτα αλλο απο mazda 6 kai 3.η μηπως εχω αδικο?λιγοι ειναι οι οιδημονες και εχουν την ευκαιρια να οδηγησουν τοσα πολλα αυτ/τα εδω μεσα.το μακρυ και το κοντο του=η αποψη του καθενος.τεκμηριωμενες αποψεις απο ειδικους μπορουμε να παρουμε μεσα απο τον ειδικο τυπο και εκει αυτ/τα σαν το Α3 ειναι πολυ υψηλα στην βαθμολογια.ειμαι σιγουρος οτι θα πειτε'ειναι πολλα τα λεφτα' και αλλα τετοια(οι απαξιωτικοι που λεγαμε)οι οποιοι καποιοα στιγμη πρεπει ναι να ειναι πιο ευγενικοι
παντως αν πεις οτι ειχες προβλημα με καποιο αυτ/το εγω θα το πιστεψω,παραδειγμα οτι η γνωμη μου εχει αλλαξει απο αυτα που ακουω εδω μεσα. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
μα εδω μεσα δεν προτεινεται τιποτα αλλο απο mazda 6 kai 3.η μηπως εχω αδικο?λιγοι ειναι οι οιδημονες και εχουν την ευκαιρια να οδηγησουν τοσα πολλα αυτ/τα εδω μεσα.το μακρυ και το κοντο του=η αποψη του καθενος.τεκμηριωμενες αποψεις απο ειδικους μπορουμε να παρουμε μεσα απο τον ειδικο τυπο και εκει αυτ/τα σαν το Α3 ειναι πολυ υψηλα στην βαθμολογια.ειμαι σιγουρος οτι θα πειτε'ειναι πολλα τα λεφτα' και αλλα τετοια(οι απαξιωτικοι που λεγαμε)οι οποιοι καποιοα στιγμη πρεπει ναι να ειναι πιο ευγενικοι
παντως αν πεις οτι ειχες προβλημα με καποιο αυτ/το εγω θα το πιστεψω,παραδειγμα οτι η γνωμη μου εχει αλλαξει απο αυτα που ακουω εδω μεσα.Γιατρέ η παραπάνω άποψή σου δεν σε τιμά!
Εάν δεν θες να ακούς το μακρύ κ το κοντό του καθενός μπορείς να μην συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ.
Αλλωστε το 4ΤF δεν θεωρείται φόρουμ ειδικών (θα έγραφαν τότε μόνο οι συντάκτες του περιοδικού) αλλά απλών οδηγών που έχουν το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από ένα άψυχο αντικείμενο επιδείξεως πλούτου!Φιλικά για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
-
μα, αφού είπαμε: 'σπορτιφ οικογενειακό 1.6 στα 25000 ευρώ'.
Δεν είπαμε: ΧΛΙΔΑΤΟ, ΜΟΥΡΑΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ (ή ΨΙΛΟ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ) ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ, HATCHBACK 1.6 ΣΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ.
άρα;
Και στο κάτω κάτω, αφού με 25.000k ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει και 1.8 σπορτίφ οικογενειακό, δε φωτογραφίζεται το Α3; Τι διαφορά δλδ έχει το 1.8 από το 1.6; Το μόνο που μπορώ να δω είναι ίσως η ασφάλιση...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η δική μου εντύπωση (βλ. πχ. την τοποθέτηση του markvag) είναι πως ο φίλος anemos231 έχει ήδη καταλήξει πως θέλει το Α3 1.6 και περιμένει από το Forum να του επιβεβαιώσουν την άποψή τουΑγαπητοί μου φίλοι κατ'αρχάς διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις όλων σας. Όπως σας έχω ξαναγράψει η αγορά ενός αυτοκινήτου με το οποίο θα κινούμαι για μια δεκαετία τουλάχιστον και μάλιστα δαπανώντας το ποσό των 25 Κ (καθόλου ευκαταφρόνητο για τα δικά μου δεδομένα) είναι ιδιαίτερα σημαντική ιστορία.
Δηλώνω λοιπόν και στον φίλο nass και στον φίλο kubiak πώς δεν έχω ήδη αποφασίσει το A3 και συνεπώς δεν έθεσα το θέμα για να σας βαλω να γράφετε και να χάνετε το χρόνο σας για πλάκα.
Αντίθετα μελετώ προσεκτικά τα όσα γράφετε και εκτιμώ ιδιαίτερα την αθρόα συμμετοχή σας.
Επίσης πιστεύω ότι δεν χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός συνάκτης αυτοκινήτου για να ακούσω τη γνώμη του, γι αυτό και απευθύνομαι σε όλους εσάς. Με μία απλή παρατήρηση που μπορεί να κάνει κάποιος μπορεί να με παρακινήσει να ψάξω και να μάθω κάτι παραπάνω σε τομείς που δεν είχα σκεφτεί. Για παράδειγμα μέσα στο Forum διάβασα ότι είναι σχεδόν υποχρεωτική η χρήση της Super αμόλυβδης για τους FSI, κάτι που πριν δεν είχε τύχει να ακούσω.
Επίσης περιπλανώμενοι μέσα στο Forum παρατηρούμε ότι κάποιοι έτυχε να έχουν ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς με μας σχετικά με κάποια απόφασή τους, οπότε είναι πολύτιμη η γνώμη και η εμπειρία τους για μας.
Παράδειγμα ο φίλος PKATV που έγραψε ότι έψαχνε για αυτοκίνητο και αυτός πριν 2 χρόνια με τους όρους που κι εγώ σας έχω θέσει και κατέληξε στην Alfa 156. Δεν είναι χρήσιμο να δω αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή του σήμερα, 2 χρόνια μετά;
Άρα λοιπόν φίλοι μου όλη αυτή η συζήτηση έχει πραγματικό ενδιαφέρον και δεν γίνεται για πλάκα. Το ότι εγώ δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο Α3 Sportback (έστω κι αν πράγματι ξεφεύγει λίγο από τα όρια τιμής) δεν σημαίνει ότι δεν θα δω και την Alfa 156, το Mazda 6 κλπ.
Αυτά, σας παρακολουθώ με προσοχή και αν χρειαστεί θα ματαξαναεπανέλθω.
Keep on writing!!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παντως αν πεις οτι ειχες προβλημα με καποιο αυτ/το εγω θα το πιστεψω,παραδειγμα οτι η γνωμη μου εχει αλλαξει απο αυτα που ακουω εδω μεσα.Γιατρέ η παραπάνω άποψή σου δεν σε τιμά!
Εάν δεν θες να ακούς το μακρύ κ το κοντό του καθενός μπορείς να μην συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ.
Αλλωστε το 4ΤF δεν θεωρείται φόρουμ ειδικών (θα έγραφαν τότε μόνο οι συντάκτες του περιοδικού) αλλά απλών οδηγών που έχουν το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από ένα άψυχο αντικείμενο επιδείξεως πλούτου!Φιλικά για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
φιλε ελτεο δεν με καταλαβες.μπορει να φταιω και εγω.ο nass ειπε οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο,και εγω του απαντησα οτι για μενα αυτο που ο nass λεει ¨το μακρυ του και το κοντο του¨ για μενα ειναι η αποψη του καθενος και ειναι απολυτος σεβαστη,αρκει να μην ειναι απαξιωτικη νομιζω οτι λυθηκε η παρεξηγηση,ε?
συμφωνω μαζι σου,αλλωστε αν ειναι οπως νομισες δεν θα συμμετειχα και δεν θα διαθετα χρονο απο τον πολυτιμο ελευθερο μου χρονο. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Φιλε Ναss προσωπικα θεωρω το Yatabaza 1.8 ενα απόλυτο εργαλείο οδήγησης και ειμαι πολύ ευχαριστημενος με την αγορά του αφού πριν ειχα το Yapetama 1.4 το οποίο ηταν ενα πολύ ασταθές αυτοκίνητο, υπερτιμημένο από τον ειδικό τύπο και τους μάγους του marketing....
Αυτο δικαιωματικά πάει στα πιο αστεία post
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6