-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Η Αλφα Sportwagon είναι πολύ καλή περίπτωση.τι καλοσυνη εχει??? επιδοσεις??χωρους??? πορτμπαγκαζ???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Y.Γ. Με 25Κ που λες παίρνεις το Mazda 3 σε 2000cc.
Ακριβώς!!!!! Και σου μένουν και ρέστα!!! Επίσης μπορείς και το 6 2,0 σ' αυτά τα λεφτά...
Το Audi έχει νομίζω αρχική τιμή γύρω στα 23 χιλιάρικα, αλλά δεν έχει A/c και ηχοσύστημα. Μόνα με αυτά έχεις φτάσει 26Κ... βάλε κανένα μεταλλικό χρώμα, βάλε καμία ζάντα... αποτέλεσμα; Πάρε το Golf αντί για το Α3... Ίδιο αμάξι είναι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάρε το Golf αντί για το Α3... Ίδιο αμάξι είναι...Tα παραλές
-
Αυτο το παιδι ο markvaq στο τελος θα προσληφθει απο την ΕΛΜΑ για την προωθηση των προιόντων της!!!
Ειλικρινά τωρα, παρατηρωντας 2-3 σχετικα θεματα που 'τρεχουν' συγχρονως για αγορά μεσαιου οικογενειακου βλέπω ότι το 6 είναι ψηλά στις προτιμησεις των συνφορουμάδων!
Παντως επειδη κι εγω κανω virtual αγορα μεσαιου οικογενειακου εδω κι ενα χρονο, το μονο αυτοκινητο που εκανε την κυρια μου να σκεφτεται να αποχωριστει το 206 της ειναι το 3. Για μενα πολύ καλο αυτοκινητο, με καλο κινητηρα, look, κρατηματα, αλλά μαλλον δυσκολη μεταπώληση μιας και στην Αττική τουλάχιστον δεν εχω δει και πολλά.
Παντως στα 25Κ παιζουν και θηρια τυπου Octavia RS. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Αυτο το παιδι ο markvaq στο τελος θα προσληφθει απο την ΕΛΜΑ για την προωθηση των προιόντων της!!!το μονο αυτοκινητο που εκανε την κυρια μου να σκεφτεται να αποχωριστει το 206 της ειναι το 3.
Εμ, βέβαια... το μόνο που συγκρίνεται με το 206...
(που να δεις άμα δεήσει ο ΟΠΑΠ και πάρω το ΜΧ-5 τι έχει να γίνει... )
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Πάρε το Golf αντί για το Α3... Ίδιο αμάξι είναι...
Tα παραλές
Έχω οδηγήσει και τα δύο. Το Α3 έχει καλύτερο και ποιοτικότερο εσωτερικό και σαφέστερα καλύτερη θέση οδήγησης (τουλάχιστον για μένα).
Στην συμπεριφορά στο δρόμο δεν έχουν και μεγάλες διαφορές αλλά επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο το golf είναι πιο σκληρό (έκδοση sportline) και με καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι. Φαίνεται πως ο αρχικός σχεδιασμός που ήθελε το Α3 πιο σπορ από το Golf (τουλάχιστον στην προηγούμενη γενιά και των δύο αυτοκινήτων αυτό ίσχυε) ανατράπηκε. -
Με 16 χιλ παιρνεις το Leon S με τα 120 αλογα.Τα ρεστα τα κανεις μια τηλεόραση 50'' για το σαλόνι ή ένα μικρό αυτοκίνητο για την πόλη!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
[...αλλά επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο το golf είναι πιο σκληρό (έκδοση sportline) και με καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι. Φαίνεται πως ο αρχικός σχεδιασμός που ήθελε το Α3 πιο σπορ από το Golf (τουλάχιστον στην προηγούμενη γενιά και των δύο αυτοκινήτων αυτό ίσχυε) ανατράπηκε.Δεν έχω οδηγήσει το V, αλλά το Α3 το δίλιτρο που δοκίμασα μου φάνηκε πολύ σκληρό, ακόμα και για Audi...Φαντάζομαι το Golf
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Πάρε το Golf αντί για το Α3... Ίδιο αμάξι είναι...
Tα παραλές
Golf 5 αστέρια
Α3 4 αστέρια!Και από αξιοπιστία το ίδιο θα είναι
-
Που χάθηκε αυτό το παιδί; (ο anemos)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ο συνφορουμάς έχει τονίσει με bold ότι θέλει 1.6.Επομένως,αν δεν το ξεκαθαρίσει ξεχάστε το μονόδρομο,με τον οποίο συμφωνώ ,και πάμε για άλλα...
Στα 1600 λοιπόν,λέω Focus ή την καινούργια 147,με την επιφύλαξη του χώρου αποσκευών.
Δεν είναι υποχρεωτικό το 1.6, οπότε μπορούμε να συζητήσουμε και για 1.8 αν είμαστε μέσα στα όρια των 25 Κ, όσον αφορά την 147, την αποκλείω λόγω πορτ μπαγκάζ.
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Ο συνφορουμάς έχει τονίσει με bold ότι θέλει 1.6.
Επομένως,αν δεν το ξεκαθαρίσει ξεχάστε το μονόδρομο,με τον οποίο συμφωνώ ,και πάμε για άλλα...
Στα 1600 λοιπόν,λέω Focus ή την καινούργια 147,με την επιφύλαξη του χώρου αποσκευών.
Δεν είναι υποχρεωτικό το 1.6, οπότε μπορούμε να συζητήσουμε και για 1.8 αν είμαστε μέσα στα όρια των 25 Κ, όσον αφορά την 147, την αποκλείω λόγω πορτ μπαγκάζ.
Τότε Mazda 6, Τα 'εχει όλα και συμφέρει....
-
σπαζοκεφαλια παντως να επιλεγεις αμαξι.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σπαζοκεφαλια παντως να επιλεγεις αμαξι.......αν πρέπει να επιλέξεις αποκλειστικά με βάση τη λογική, όντως!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αρκεί να διευκρινίσεις αν θες 'σπορ' εξωτερική εμφάνιση ή πραγματικό σπορ
Παιδιά, ενδιαφέρομαι κατ'αρχάς για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με καλούς χώρους και 4 ή 5 πόρτες όπως σας είπα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για πραγματικό σπορ αυτοκίνητο. Θα ήθελα όμως να συνδυάσω τους χώρους με κάποιο σπορ χαρακτήρα και όσον αφορά την εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά φυσικά και όσον αφορά την οδήγηση. Άρα θεωρώ ότι και το Α3, στο οποίο μάλλον καταλήγω, συνδυάζει τα παραπάνω και η Alfa 156 που κάποιοι μου προτείνατε, φυσικά και η 159 που αναμένεται, ίσως και το Octavia, αν και συνήθως μου αρέσουν τα πιο μαζεμένα αυτοκίνητα (εννοώ το μέγεθος).
Το καταλαβαίνω ότι είμαι δύσκολος αγοραστής αλλά αφένός τα χρήματα είναι πολλά (για μένα), αφέτέρου αυτή τη φορά σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο με προοπτική δεκαετίας.
Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή και τη βοήθειά σας.
Keep on writing! -
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή και τη βοήθειά σας.
Keep on writing!ευχαρίστησή μας άλλωστε εδώ, να τσακωνόμαστε για το τι αμάξι θα πάρει άλλος!!!
-
Μονο και μονο απο αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα, ισως και με τα λιγα που ξερω, η μοναδικη λυση για σενα ειναι η 156.
-
το Α3 με τα τσαρουχια θα με θυμιθεις
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
το Α3 με τα τσαρουχια θα με θυμιθειςπάμε πάλι... σίγουρα διάβασες τι ζήτησε ο άνθρωπος?
-
Λοιπόν, ήμουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση πριν 2 χρόνια περίπου, με τις ίδιες 'σπορτίφ' ανησυχίες, μόνο με μικρότερο budget, περίπου 22000. Η επιλογή τότε μονόδρομος: ALFA 156 1.6.
Σήμερα, 20.000 χλμ αργότερα, είμαι ευτυχής για την επιλογή μου. Χαμογελάς μόνο που τη βλέπεις να σε περιμένει στο δρόμο και όταν οδηγείς έχεις ακριβώς αυτό που ζητάς: την αίσθηση ενός σπορ αυτοκινήτου. Παράληλλα, είναι απολύτως επαρκές για μια τριμελή/τετραμελή οικογένεια. Και υπόψιν:δεν έχει κάνει 'τσικ' όλο αυτόν τον καιρό. Με 25000 παίρνεις νομίζω και την 1.8 (140 ίπποι!), οπότε αντε γεια...'Οσο για την 159, θα κινείται σε άλλη κατηγορία τιμήςΤο Α3 εξαιρετική επιλογή αλλά φοβάμαι οτι θα βγει αρκετά πάνω από τα 25000 και σίγουρα ο 1.6 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί 'πολύ δυνατός'.
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6