-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ethanol 10, Αιθανόλη 10%Και σιγα σιγα το περιμενουμε και στην Ελλαδα! Κατι αντιστοιχο με το βιοντιζελ στο πετρελαιο κινησης...
-
Υπάρχει κανα θέμα στην λειτουργία του κινητήρα ή βάζω άφοβα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπάρχει κανα θέμα στην λειτουργία του κινητήρα ή βάζω άφοβα?Άφοβα αν είναι σχετικά καινούργιο το αμάξι. Ε5 και Ε10 πρέπει να είναι στάνταρ στην ευρώπη.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Υπάρχει κανα θέμα στην λειτουργία του κινητήρα ή βάζω άφοβα?
Άφοβα αν είναι σχετικά καινούργιο το αμάξι. Ε5 και Ε10 πρέπει να είναι στάνταρ στην ευρώπη.
Στην Γαλλία έχουμε 95ρα, 95ρα με Ε10 και υπάρχει και η Ε85 που κοστίζει 0,85€/λτ , στην Ελβετία σα να μην το έχω πολυ δεί
-
E85 μην βάλεις. Ε5 & Ε10 δεν θα έχει πρόβλημα. Επίσης η απλή 95άρα μπορεί να είναι και Ε5.
-
Χάρηκα που είδα σήμερα τιμή αμόλυβδης 1,599 !
(όπως λέγεται η Γαλατσίου μεταξύ Πατησίων και Αχαρνών) -
Ολο αυτο το πανω κατω κανει , πριν καποιες εβδομαδες ειχα δει στο νεο Κοσμο και 1.58.Εγω βαζω με 1.65 σταθερα εδω και μηνες σε εταιρικο ΒΡ που θεωρω πολυ αξιοπιστο βασει και των μετρησεων που κανω.
-
Την περασμένη Τρίτη η vpower 97 είχε 1,718!
Σήμερα 1,798!
Γλέντια λόγω των μπάνιων του λαού ή λόγω άνοδος των διεθνών τιμών πετρελαίου; -
κάθε Αυγουστο η αμόλυβδη βαρά 1,75 - 1,80
-
Δε μας αφήνουν ούτε ένα μπανάκι να χαρούμε οι τοκογλύφοι.
Μόλις δουν ότι ο Έλληνας πάει να πάρει μια ανάσα, νέο χτύπημα.[spoiler=:2qbrvc67]http://www.bloomberg.com/news/2013-07-05/wti-rises-to-14-month-high-on-u-s-jobs-gain-egypt.html[/spoiler:2qbrvc67]
-
Παιδια να σας ρωτησω. Υπάρχει προσφορα και στην βενζινη οπως και στο πετρελαιο της shell. Να πληρώνεις απλή δηλ. και να σου βάζουν v-power. Επίσης η διαφορα μεταξυ της απλης βενζινης(fuel save) και vpower ειναι μόνο ο αριθμός ακτανιων (95 η απλη και 97 η vpower) η έχουν διαφορα και στα προσθετα;
-
Εβαλα και γω το vpower diesel προχτες εν μερα προσφορας. Να πω οτι δεν ειδα καμια αμεση διαφορα? νομιζω πως ισως εχασε λιγη δυναμη το μοτερ. Μηπως ειναι μουφα η διαφορα του απλου με του vpower?
-
Οι υπαλληλοι στα πρατηρια Shell πρηζουν τοσο πολυ τα @@ .... που οταν εν τελει η υπομονη φτασει στο μηδεν και του πεις τελεσιδικα με οσο πιο ομορφο τροπο 'βαλε την απλη σε παρακαλω δε βλεπω καμια διαφορα και δε θα δω ποτε' ... τοτε γυρναει και λεει με υφακι 'τη δουλεια μας θα μας μαθεις?' .... μεχρι εδω ηταν σημερα
Εβγαλε μανικα, εκλεισε την ταπα εβαλα μπρος εφυγα απο την εξοδο εκανα τον κυκλο και μπηκα απο την εισοδο ξανα.
Το σκατο στην καλτσα εφτασε, του λεω ερχομαι και βαζω βενζινη τουλαχιστον στο αυτοκινητο, τον τελευταιο χρονο μονο απο 'σενα, 2 φορες το μηνα μου βαζεις και καθε φορα κανουμε την ιδια κουβεντα αυτη τη φορα το τραβηξες.
Ημαρτον ρε πουστη μου...
-
Μερικοι υπαλληλοι στη shell ειναι παρα πολυ πιεστικοι...
Εμενα πριν κανενα μηνα στη Κηφισιας με επρηξαν τοσο πολυ που τους ειπα :'Επειδη εγω θα πληρωσω αφηστε με να βαλω οτι βενζινη θελω.Εκτος αν θελεις να τη πληρωσεις εσυ...' και εβγαλε το σκασμο.Φυσικα ηταν η τελευταια φορα που πατησα στο συγκεκριμενο.
Τον επομενο θα τον αφησω να ελεγξει και τα λαδια... -
Είναι άραγε όντως καλύτερη η 100άρα V-power Racing της Shell από τις άλλες 100άρες;;
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Είναι άραγε όντως καλύτερη η 100άρα V-power Racing της Shell από τις άλλες 100άρες;;Εγω βαζω μονιμα 100αρα v power racing. Παλια ελεγαν πως ερχεται απο Ολλανδια, δεν ξερω αν ισχυει ακομα..
-
Η μόνη 100άρα που είναι το ίδιο καλή (αν όχι ένα κλικ καλύτερη) είναι της ΕΚΟ.(συμπέρασμα έπειτα από άπειρες δοκιμές )
-
H μονη 100άρα που ειναι καλη ειναι η τσαμπα... και επειδη δεν υπαρχει τσαμπα βενζινη, σωστε οσα μπορειτε απο τις κλεψιμεικες παπαριες του μαρκετινγκ.
-
Η μόνη 100άρα που είναι καλή είναι αυτή που είναι όντως 100άρα (ας είναι και 98) και όχι απάτη.
Αυτό ρώτησα.
Σαφώς και έχει νόημα μόνο σε μοτέρ με τούρμπο ή ατμοσφαιρικά πολύ υψηλής συμπίεσης. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
H μονη 100άρα που ειναι καλη ειναι η τσαμπα... και επειδη δεν υπαρχει τσαμπα βενζινη, σωστε οσα μπορειτε απο τις κλεψιμεικες παπαριες του μαρκετινγκ.+1000
Βενζίνη ώρα μηδέν!