-
οχι - υπο την ενοια που φανταζομαι οτι εννοεις - δεν εχει..
αυτο που εχει σημασια ειναι να σκεφτομαστε πριν αναπαραγαγουμε την οποιαδηποτε παπαρια διαβαζουμε στο ιντερνετ...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Βρε επεστρεψε τα μου εγω δεν εχω κανενα προβλημα!
Αλλα και παλι αυτα που γραφεις εξακολουθουν να ειναι παπαριες και μαλιστα τεραστιου βεληνεκους... Και στην συνεχεια το υποστηριζεις χρησιμοποιωντας ενα ακομα πιο βλακωδες επιχειρημα που με κανει να σκεφτομαι οτι το μυαλο σου δεν το πολυχρησιμοποιεις και παρα πολυ!Δηλαδη για να καταλαβω εσυ εχεις στο μυαλο σου ενα πρατηριουχο ο οποιος εχει στα χερια του λαθραιο πετρελαιο (τιμη αγορα περι τα 0,60€/λιτρο) και αντι να το πουλησει απευθειας σε πελατες του και να βγαλει 0,70-0,80€/λιτρο (την στιγμη που εγω βγαζω 0,05€/λιτρο) θα το καψει σε καυστηρα για να αυξησει τον ογκο των καυσιμων του κατι λιγοτερο απο 5% για να βγαλει 0,0525€/λιτρο!!!! Οχι αλλο καρβουνο!!!!!!
Εγω πρωτος σας εχω γραψει εδω περα οτι τα λαμογια στον κλαδο μας ειναι η πλειοψηφια και οτι ενα τεραστιο ποσοστο των πρατηριων κλεβει τον κοσμακη...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!
Χωνεψε το επιτελους και ασε μας στην ησυχια μας...Βλέπω το έχεις μελετήσει όλα και έχεις καταλήξει ότι ένα λίτρο λαθραίου πετρελαίου, όταν καίγεται, ανεβάζει ακριβώς κατά 5% τον όγκο ενός λίτρου βενζίνης. Επίσης, η εμπορία λαθραίου πετρελαίου έχει το ίδιο ρίσκο με το να το κάψεις στο πρατήριο για να θερμάνεις τη βενζίνη. ΟΚ, συγκρίνεις μήλα με ...καρέκλες, κάνεις και μαθηματικούς υπολογισμούς για να βγάλεις αποτέλεσμα και λες ότι εγώ δεν χρησιμοποιώ το μυαλό μου...
Αλήθεια, αφού ξέρεις ότι 'ενα τεραστιο ποσοστο των πρατηριων κλεβει τον κοσμακη' και, αφού εσύ είσαι τίμιος, γιατί δεν πας στον εισαγγελέα για να πετάξεις έξω από την αγορά αυτούς σε ανταγωνίζονται αθέμιτα; Αν είσαι του τύπου 'πού να μπλέκω τώρα', πες μας απλά πως να διαπιστώνουμε ποιοι **δεν **μας κλέβουν. Και μην αρχίσεις την καραμέλα της χαμηλής τιμής, γιατί τίποτα δεν εξασφαλίζει ότι δεν μας κλέβει και αυτός με την υψηλή τιμή.
Αν σ' ενοχλώ, απλά μην διαβάζεις τα post μου
@fokion_sportage: Δεν κάνει κακό να διαβάζουμε καλά και να κατανοούμε το θέμα, πριν σχολιάσουμε. Το άρθρο επικαλείται ως πηγή 'ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας', άρα δεν είναι παπαριά δική του (εκτός αν ψεύδεται, αλλά τότε δεν είναι παπαριά). Επίσης, δεν μιλάει για θέρμανση όλης της δεξαμενής αλλά των **σωληνώσεων ** του καυσίμου.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Γενικα δεν τα διαβαζω τα ποστ σου ουτως η αλλως... Ως επι το πλειστον δεν εχουν να προσφερουν κατι ουσιαστικο στη συγκεκριμενη κουβεντα! Αν δεν αναφεροσουν σε εμενα και μαλιστα με αμφιβολου ανδρισμου -για να το θεσω κομψα- τροπο δεν θα ειχα ασχοληθει καθολου!
-
stam69..
ok να παω το συλογισμό σου παρακατω, αντε πες κι ο δημοσιογραφος μετεφερε οτι του ειπαν επιλεξη.. ο.. Ανωτατος κ.λ.π.
α. ποιος ειπε οτι εχει ιδεα τι λεει
β. δεν το λεει επιτηδες να παραπεμψει 'καπου' την δυσκολια ευρεσης της παρανομιας... κοινως πεταμε το μπαλακι ας πουμε..Δυστυχώς η κοινη λογική λεει οτι η θερμανση των σωληνων ειναι ΑΚΟΜΑ πιο δυσκολη καθοτι πρεπει να δωσει ΠΟΛΛΟΥΣ βαθμους το κυριωτερο ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, κατι σαν τα σπιτικά ταχυθερμοσιφωνακια αλλα σε αλλα μεγεθη βεβαιως... κι αν ενα σπιτικό ταχυθερμοσιφωνακι θελει σε εσωτερικό χωρο 2.000βατ για να παραξει χλιαρό νερο αν το βαλεις να τρεχει γρηγορα, ποσα βατ θελει για μια αντλια χωμενη στο παγωμενο χωμα????
και ποσα βατ θελει για 6 αντλιες που κατα μιμουμ εχει καθε βενζιναδικο???
Συνηδητοποιεις τι υποδομη ζεστων νερων θελει ολο αυτο το πραγμα???καλώς ή κακως σε καποια πραγματα επικρατει η λογικη, απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μπαρουφα λεει / γραφει ο οποιοσδηποτε...
Προσεχε
ΔΕΝ λεω οτι δεν κλεβουν καποιοι ( δεν μ' αρεσει να τσουβαλιαζω ) αλλα σιγουρα ΔΕΝ κλεβουν με αυτο το τροπο.
Τσιπακια θες?? Ναι
Νοθεια θες?? ναι
Απλή για σουπερ αμολυβδη θες?? ναι...
Λαθραια θες??? ναι
Θερμανσης για κινησης??? ναιΝα καθονται να ζεσταινουν δεξαμενες σωληνες ή δε ξερω κι εγω τι.... καταχλωμο εως απιθανο.
-
Γενικα δεν τα διαβαζω τα ποστ σου ουτως η αλλως... Ως επι το πλειστον δεν εχουν να προσφερουν κατι ουσιαστικο στη συγκεκριμενη κουβεντα! Αν δεν αναφεροσουν σε εμενα και μαλιστα με αμφιβολου ανδρισμου -για να το θεσω κομψα- τροπο δεν θα ειχα ασχοληθει καθολου!
Αφού δεν διαβάζεις τα post μου, πώς κατάλαβες ότι αναφερόμουν σε σένα; Εκτός από την τεστοστερόνη, σου ξεχειλίζει και το iq; Σ' αφήνω τώρα, πάω να βάλω το κραγιόν μου. Στο μεταξύ, εσύ που συνεισφέρεις πάντα στην κουβέντα, κάνε ένα κόπο και πες μας πώς να ξεχωρίζουμε τα λαμόγια από τους καλούς επαγγελματίες ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
stam69..
ok να παω το συλογισμό σου παρακατω, αντε πες κι ο δημοσιογραφος μετεφερε οτι του ειπαν επιλεξη.. ο.. Ανωτατος κ.λ.π.
α. ποιος ειπε οτι εχει ιδεα τι λεει
β. δεν το λεει επιτηδες να παραπεμψει 'καπου' την δυσκολια ευρεσης της παρανομιας... κοινως πεταμε το μπαλακι ας πουμε..Δυστυχώς η κοινη λογική λεει οτι η θερμανση των σωληνων ειναι ΑΚΟΜΑ πιο δυσκολη καθοτι πρεπει να δωσει ΠΟΛΛΟΥΣ βαθμους το κυριωτερο ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, κατι σαν τα σπιτικά ταχυθερμοσιφωνακια αλλα σε αλλα μεγεθη βεβαιως... κι αν ενα σπιτικό ταχυθερμοσιφωνακι θελει σε εσωτερικό χωρο 2.000βατ για να παραξει χλιαρό νερο αν το βαλεις να τρεχει γρηγορα, ποσα βατ θελει για μια αντλια χωμενη στο παγωμενο χωμα????
και ποσα βατ θελει για 6 αντλιες που κατα μιμουμ εχει καθε βενζιναδικο???
Συνηδητοποιεις τι υποδομη ζεστων νερων θελει ολο αυτο το πραγμα???καλώς ή κακως σε καποια πραγματα επικρατει η λογικη, απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μπαρουφα λεει / γραφει ο οποιοσδηποτε...
Προσεχε
ΔΕΝ λεω οτι δεν κλεβουν καποιοι ( δεν μ' αρεσει να τσουβαλιαζω ) αλλα σιγουρα ΔΕΝ κλεβουν με αυτο το τροπο.
Τσιπακια θες?? Ναι
Νοθεια θες?? ναι
Απλή για σουπερ αμολυβδη θες?? ναι...
Λαθραια θες??? ναι
Θερμανσης για κινησης??? ναιΝα καθονται να ζεσταινουν δεξαμενες σωληνες ή δε ξερω κι εγω τι.... καταχλωμο εως απιθανο.
Αν δεν ξέρει τι λέει το ανώτερο στέλεχος, τότε δεν ισχύει τίποτε από τα υπόλοιπα. Αλλά έχουν υπάρξει ανακοινώσεις για τσιπάκια, τηλεχειριζόμενους μηχανισμούς κ.λ.π. Γιατί να μην ισχύει και η ιστορία με τη θέρμανση των καυσίμων;
Δυσκολία εύρεσης; Πιο δύσκολο είναι να εντοπίσεις τσιπάκια ή τηλεχειριζόμενους μηχανισμούς.
Το χώμα δεν είναι παγωμένο και αν μονώσεις το σωλήνα, μια χαρά πετυχαίνεις και κρατάς τις θερμοκρασίες που θες. Το αν συμφέρει ή όχι, θέλει υπολογισμούς. Παλιότερα, ίσως συνέφερε. Τώρα το βλέπω πιο δύσκολο. Αν θέλει κάποιος που έχει τις γνώσεις, ας το κάνει. Δεν είπα ότι χρησιμοποιούν και τώρα αυτό τον τρόπο κλοπής. Το είχα γράψει παλιότερα και πήγαν να με βγάλουν τρελό. Παρέθεσα το άρθρο ως επιβεβαίωση αυτών που υποστηρίζω.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αφού δεν διαβάζεις τα post μου, πώς κατάλαβες ότι αναφερόμουν σε σένα;
Χμμμ... Για να σκεφτω λιγο τι εγραψες προχθες...
'Οταν έγραφα εγώ παλιότερα για σωλήνες καλοριφέρ στις δεξαμενές καυσίμου, κάποιος μεγαλοϊδιοκτήτης (sic) πρατηρίων καυσίμων πήγαινε να με βγάλει τρελό...
Α,ναι!!!! Εγω ημουν αυτος που προσπαθουσα να σε βγαλω τρελο γιατι αυτα που ελεγες και την προηγουμενη φορα ηταν τρελα εκτος πραγματικοτητας...
Εκτός από την τεστοστερόνη, σου ξεχειλίζει και το iq; Σ' αφήνω τώρα, πάω να βάλω το κραγιόν μου.
Θελεις να μου πεις δηλαδη αντρικια και σταρατα οτι δεν αναφεροσουν στο προσωπο μου οταν εκανες το παραπανω ποστ,ε??
Το να φερεσαι και να μιλας ντομπρα δεν ειναι θεμα τεστοστερονης ουτε ευφυιας... Ειναι θεμα νοοτροπιας και παιδειας!
Ξερεις πολυ καλα οτι οταν εγραφες το παραπανω ποστ σου αναφεροσουν σε εμενα! Εβαλες αλλωστε και το 'εξυπναδιστικο' εμοτικον στο τελος λες και καταφερες κατι σημαντικο... Απλα ουτε politicaly correct ανθρωπος ειμαι, ουτε θα κατσω στα αυγα μου οταν με προκαλουν! Επομενως αν θες να κανεις βουβεντα με εμενα θα την κανεις με επιχειρηματα και οχι με εξυπναδουλες...Στο μεταξύ, εσύ που συνεισφέρεις πάντα στην κουβέντα, κάνε ένα κόπο και πες μας πώς να ξεχωρίζουμε τα λαμόγια από τους καλούς επαγγελματίες ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων.
200 φορες τα εχω πει και θα τα ξαναπω αλλες 200 αν χρειαστει! Σταματηστε να διαλεγετε τα πρατηρια σας με βαση το ποιο εχει την χαμηλοτερη τιμη... Μπορει να μην κλεβουν ολοι οι φθηνοι αλλα ολοι που κλεβουν πουλανε παρα πολυ φθηνα!!! Δουλευουν με αθεμητα μεσα και κατεβαζουν τις τιμες εκει που ο υγειης ανταγωνισμος δεν επιτρεπει στους νομιμους!
Διαλεχτε πρατηρια με ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες και εν τελει θα σας βγει πιο συφερουσα η αγορα...
Αλλωστε το πραγματικο κοστος των καυσιμων ειναι η τιμη ανα χιλιομετρο και οχι η τιμη ανα λιτρο!!! Αναγαγετε τις τιμες σε €/χλμ και τοτε θα βρειτε πιο πρατηρια ειναι πραγματικο φθηνο και πιο οχι! -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αν δεν ξέρει τι λέει το ανώτερο στέλεχος, τότε δεν ισχύει τίποτε από τα υπόλοιπα. Αλλά έχουν υπάρξει ανακοινώσεις για τσιπάκια, τηλεχειριζόμενους μηχανισμούς κ.λ.π. Γιατί να μην ισχύει και η ιστορία με τη θέρμανση των καυσίμων;Γιατι τις ανακοινωσεις για τα τσιπακια και τους τηλεχειρισμους τα εβγαλαν πρωτα στην δημοσιοτητα τα συνδικαλιστικα μας οργανα... Απο ενα δελτιο τυπου της ΠΟΠΕΚ ξεκινησαν ολα και αργοτερα βγηκε ο τοτε υφυπουργος αναπτυξης Ροβλιας με μια παμπαλαια motherboard και ελεγε οτι αυτα ειναι τα τσιπακια που κλεβουν τον καταναλωτη! Τριχες κατσαρες δηλαδη...
Χωρις την συνδρομη των συνδικαλιστικων μας οργανων ακομα δεν θα ηταν σε θεση να ελενξουν τα συγκεκριμενα πρατηρια που κλεβουν και τωρα που προχωρησε η τεχνολογια ακομα παραπερα δεν βρισκονται και τωρα σε θεση να τα ελενξουν!!
-
Στο μεταξύ, εσύ που συνεισφέρεις πάντα στην κουβέντα, κάνε ένα κόπο και πες μας πώς να ξεχωρίζουμε τα λαμόγια από τους καλούς επαγγελματίες ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων.
200 φορες τα εχω πει και θα τα ξαναπω αλλες 200 αν χρειαστει! Σταματηστε να διαλεγετε τα πρατηρια σας με βαση το ποιο εχει την χαμηλοτερη τιμη... Μπορει να μην κλεβουν ολοι οι φθηνοι αλλα ολοι που κλεβουν πουλανε παρα πολυ φθηνα!!! Δουλευουν με αθεμητα μεσα και κατεβαζουν τις τιμες εκει που ο υγειης ανταγωνισμος δεν επιτρεπει στους νομιμους!
Διαλεχτε πρατηρια με ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες και εν τελει θα σας βγει πιο συφερουσα η αγορα...
Αλλωστε το πραγματικο κοστος των καυσιμων ειναι η τιμη ανα χιλιομετρο και οχι η τιμη ανα λιτρο!!! Αναγαγετε τις τιμες σε €/χλμ και τοτε θα βρειτε πιο πρατηρια ειναι πραγματικο φθηνο και πιο οχι!Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι που κλέβουν είναι αυτοί με την χαμηλότερη τιμή, αυτό όμως δεν είναι και απόλυτο. Αν θέλει να σε κλέψει ο άλλος, μπορεί απλά να έχει τιμή ίδια ή ακόμα και αυξημένη έναντι του ανταγωνισμού. Τελείως λογικό αν αναλογιστεί κανείς τη σκέψη του μέσου καταναλωτή, 'θα βάλω από τον ακριβό γιατί δεν με κλέβει'.
Οπότε, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι, αν θέλει να σε κλέψει θα το κάνει, είτε έχει 1.60€ είτε έχει 1,70€ . -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οπότε, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι, αν θέλει να σε κλέψει θα το κάνει, είτε έχει 1.60€ είτε έχει 1,70€ .+1
-
...**200 φορες τα εχω πει **και θα τα ξαναπω αλλες 200 αν χρειαστει! Σταματηστε να διαλεγετε τα πρατηρια σας με βαση το ποιο εχει την χαμηλοτερη τιμη... Μπορει να μην κλεβουν ολοι οι φθηνοι αλλα ολοι που κλεβουν πουλανε παρα πολυ φθηνα!!! Δουλευουν με αθεμητα μεσα και κατεβαζουν τις τιμες εκει που ο υγειης ανταγωνισμος δεν επιτρεπει στους νομιμους!
Αλλωστε **το πραγματικο κοστος των καυσιμων ειναι η τιμη ανα χιλιομετρο **και οχι η τιμη ανα λιτρο!!! Αναγαγετε τις τιμες σε €/χλμ και τοτε θα βρειτε πιο πρατηρια ειναι πραγματικο φθηνο και πιο οχι!...και μετά από άλλες 200 φορές που σου ζητάμε να μας πεις πώς θα ξεχωρίσουμε τον μη φτηνό που κλέβει από τον μη φτηνό που δεν κλέβει τα ίδια μας λες... αλλά όχι αρκετά ικανοποιητικά... Γιατί το ότι είναι πιο πιθανό να σε κλέβει ο φτηνός από τον ακριβό δεν σημαίνει και πολλά. Θα ήθελα να ήξερα πόσο λιγότερο κινδυνεύω. Δηλαδή αν στους φτηνούς κλέβουν οι 8 στους 10 και στους μεσαίους οι 4 στους 10 ρίχνω στο μισό την πιθανότητα να την πατήσω... Εφόσον όμως δεν ξέρω πόσοι αναλογικά κλέβουν από τους φτηνούς και πόσοι από τους μέτριους κλπ δεν έχει νόημα. Μπορεί να κλέβουν με την ίδια αναλογία....
Για το κόστος ανά χλμ (δηλαδή την κατανάλωση και όχι την τιμή αγοράς) είναι το σωστό που μας λες.... Αλλά θέλει κάποιος να κάνει σταθερές διαδρομές με σταθερή μέση κατανάλωση για να πάρει μια ιδέα. Εγώ πάντως με τη μέθοδο αυτή έχω απορρίψει μερικά βενζινάδικα. Για τα ίδια χλμ 'έκαιγα' περισσότερο. -
Δεν μπορω να σας πω κατι διαφορετικο γιατι δεν υπαρχει κατι διαφορετικο... Μακαρι τα πρατηρια που εκλεβαν να ειχαν μπλε βουλες στις αντλιες τους για να τα ξεχωριζαμε! Αλλα επειδη δεν εχουν το μονο εγκυρο μετρο συγκρισης ειναι η τιμη ανα χιλιομετρο... Ναι, μπορει καθε γεμισμα να μην ειναι το ιδιο αλλα μαζευοντας γεμισματα εξαλειφεις τον συγκεκριμενο παραγοντα λογω του αυξημενου αριθμου δειγματων!
Προσεξτε, δεν σας ειπα να πατε να βαλετε βενζινη στο ακριβο πρατηριο! Αναμεσα στα φθηνα και τα ακριβα υπαρχουν και αυτα που εχουν λογικες τιμες... Προτιμηστε εκεινα! Αλλωστε μια διαφορα 0.03€/λιτρο δηλαδη μια τιμη 1.669 σε σχεση με το 1.639 εχει διαφορα στα 30 λιτρα που αντιστοιχουν σε ενα 50ευρω ειναι λιγοτερο απο 0,9 ευρω η διαφορα! Χιλιομετρικα ομως μπορει να ειναι πολυ περισσοτερο συμφερον το δευτερο πρατηριο...
-
Γιατί πήρε παιδιά πάλι την ανιούσα η βενζίνη? 1.688 λέει μέση τιμή
-
Μάλλον λόγω Ιράν...
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Πριν 1 περίπου μήνα έβαζα εκο ή shell ή jetoil 95άρα στη θεσσαλονίκη με 1,539 και σήμερα οι τιμές πήγαν στο 1,639-1,649 .Ανέβηκαν 10-11 λεπτά το λίτρο σε ένα μήνα .Από την άλλη στις 100άρες δεν επήλθε αύξηση ή ανέβηκαν το πολύ 4-5 λεπτά
-
Η 100αρες δεν εχουν ζητηση.. Επομενως ενα διαμερισμα (3000 λιτρα) μπορει να σε παει ακομα και μηνες μεχρι να αδειασει... Λογικο ειναι λοιπον να μην εχουν μεγαλες μεταβολες στην τιμη τους! Οποιοι ηταν ατυχοι κ αγορασαν τωρα θα τους μεινει ακριβη μεχρι να την πουλησουν...
-
1,86 στην Μπολωνια η 95αρα στο κεντρο....
και 1,75 το ντιζελακι....
δεν τους χαλασε τους Ιταλους η Μερκελ....
-
τί διάολο, πιο ακριβοί από μας είστε
1,75 μέση τιμή εδώ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί διάολο, πιο ακριβοί από μας είστε1,75 μέση τιμή εδώ
Το Ιραν επηρρεαζει μονο την Ελλαδα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΤΙΜΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΛ.ΠΕ.
ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.ΑΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
- ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ (ΑΡΘΡΟ 11 Ν.3335/05)
- P.A.E.-[ΤΕΛΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ](ΑΠΟΦΑΣΗ 241/09 ΦΕΚ/360/Β/27-02-09)
- Ε.Φ.Κ.-[ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ](Ν.3483/06 ΦΕΚ.169/Α/07-08-06) (όπως Τροποποιήθηκε & ισχύει από 26/06/2009)
- Δ.Ε.Τ.Ε.-[ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ] (Ν.2093/92 ΦΕΚ.181/Α/25-11-92)
ΑΜΟΛΥΒΔΗ 95 RON 10PPM ευρώ / m3
12/01/2012 1.292,954
11/01/2012 1.292,130
10/01/2012 1.289,292
09/01/2012 1.284,259
07/01/2012 1.284,259
06/01/2012 1.276,743
05/01/2012 1.268,688
04/01/2012 1.263,481
03/01/2012 1.258,152
02/01/2012 1.257,949
31/12/2011 1.257,949
......................................
01/12/2011 1.228,95401/11/2011 1.237,832
-
Το απο πανω ξεχναει την επιβαρυνση του ταμειου βενζινοπωλων που ειναι 0,45%(αν θυμαμαι καλα).
Καθε μερα που παραλαμβανουμε καυσιμα παντως ειναι και πιο ακριβα.Ειδικα το θερμανσης εχει παρει 6 λεπτα σε μια εβδομαδα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!