σε δεκατα του χιλιοστου πλαναρεται... σε δεκατα του χιλιοστου....
Best posts made by fokion_sportage
-
RE: αλλαγη φλαντζας
Latest posts made by fokion_sportage
-
RE: 26 ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ ...
Παταω το συνδεσμο και μου βγαζει 'το αρχειο δεν υπαρχει'...
-
RE: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2016
Προσωπικά διαφωνώ και νομίζω ότι πρέπει να διαβάζουμε ΟΤΙ υπάρχει διαθέσιμο ειδικά όταν είναι από την επιστήμη πηγή......
αλλά οκ... σεβαστή κάθε άποψη. -
Οσοι τεχνικοι εφοροι παρακολουθησαν το σεμιναριο του Σαββατου - γνωριζουν
http://www.omae-epa.gr/images/documents ... 6_V2_1.pdf
( το ανωτερω κειμενο δεν αποτελει κανονιστικό εγγραφο - τετοια ειναι οι κανονισμοι και οι εγγυκλιοι)Σελίδα 21 ( σαν pdf ) ή σελίδα 18 απο το υποσελιδο του κειμενου
το 'antitorpedo' σε 'ελευθερη μεταφραση' σημαινει να ΜΗΝ γινει..... τορπίλη ο πυροσβεστηρας
οπως πολυ σωστα εβαλε ο Hannibal σχετικό video
Οχι μη...... βληθει απο ..... τορπίλη!!!!Και καλό ειναι - γενική παρατηρηση - τα 'φιλος φιλου μου ειπε' να αποφευγονται....
Δεν νομιζω να υπαρχει ΤΕ που αρνηθηκε είτε να απαντησει αν γνωριζει, ειτε αν δεν γνωρίζει να μην ειπε 'θα το ψαξω και θα επανελθω'.......( προς θεου δεν ειναι μομφή προς κανεναν - απλά εχει καει κοσμος απο τα 'μου ειπε που του ειπε που το ακουσε απο'....
Φετος εγινε τεραστια προσπαθεια αν μη τι αλλο τα παντα να ειναι στο διαδικτυο.... ας ψαξουμε και λιγο πριν πουμε 'κανεις δεν εχει δωσει αυτες τις διευκρινησεις'...) -
Κυριε Χρηστο μηπως ειναι κατι τετοιο?
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorspor ... -sheath-5m
'This fire resistant sheath has a 10mm internal diameter and is ideal for protecting wiring or extinguisher pipes.'
-
Καλούς 4κινιτους αγωνες να 'χουμε
Ας αφησουμε πισω αυτη τη παλιοχρονια, και 'αυριο' να εχουμε αγωνες....
Ας αφησουμε πισω τα μιση κι ας αρχισουμε το - καλώς εννοουμενο - .................. ε ξερετε ποιό :D/ :D/ :D/ :D/Καλό τετρακινιτο αγωνιστικό 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RE: Καλούς 4κινιτους αγωνες να 'χουμε
Ας αφησουμε πισω αυτη τη παλιοχρονια, και 'αυριο' να εχουμε αγωνες....
Ας αφησουμε πισω τα μιση κι ας αρχισουμε το - καλώς εννοουμενο - .................. ε ξερετε ποιό :D/ :D/ :D/ :D/Καλό τετρακινιτο αγωνιστικό 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RE: Υγραεριοκίνηση!
Ως ξερεις η αντλια 'κοβει' αρκετα πριν αρχισει να 'χτυπάει' η πολυβαλβιδα. Γι αυτό το λεω...
Και δεν αποκλείεται να είναι αριθμιστα τα lend... -
Λαμπακι που αναβει ΠΟΤΕ δεν ειναι για καλό....
Ναι μεν μολις 'ισοροπησει' το συστημα σε καμια 1000αρια χλμ ( λογικά στο εχουν πει αυτο ) θα πας για 'επανελεγχο' κι εκει φανταζομαι θα διορθωθει...Παντως αυτο το 'ιδια καταναλωση' ΜΑΛΛΟΝ δειχνει γιατι αναβει το λαμπακι.... το εχει φτωχεινει τοσο που ο εγκεφαλος ΔΕΝ μπορει να διορθωσει αλλο...
Δε ξερω... Λεω.....
Τα fuel trims θα το δειξουν αυτο..ΣΩΣΤΗ μετρηση καταναλωσης ειναι μονο το γεμιζω κυκλοφωρώ ξαναγεμιζω... Οπως και στη βενζινη αλλωστε...
Τα trip ειναι απλώς 'κοντα' αλλο λιγο αλλο πολυ, και τα περισσότερα με υγραεριο συνηθως 'χανουν την μπαλα'... -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...δεν εχω μετρησει με γεμισματα που ειναι και δυσκολα στο υγραεριο, αφου φοβουνται στο βενζιναδικο και μολις μειωθει η ταχυτητα πλήρωσης μου το σταματάν και μου γεμιζουν τα 4 λαμπακια απο τα 5...
Αυτό πρώτη φορά το ακούω, να αλλάξεις πρατήριο.
Οχι απαραιτητα.
Ειναι γνωστο οτι ειδικά αν η αντλια εχει πολυ πιεση η πολυβαλβίδα ζοριζεται να κλεισει και ενιωται αρχιζει και χτυπαει....
Για να παρεις τι?? 2-3 λιτρα ακομα??
Προσωπικά ποτέ δε 'γεμιζω' με την 'απολυτη' εννοια του ορου εκτός κι αν θελω να μετρησω καταναλωση, δηλ μια στο οποτε....ΑΝ δεν το κανουν για αλλους λογους ( πχ μη.... μπουν 55 λιτρα σε 50αρα δεξαμενη ) μαλλον σωστους θα τους ελεγα...
-
οτι σου πει αυτος που θα αναλαβει την ΕΥΘΥΝΗ για αυτο που κανει...
το εχεις βαλει ή σκεφτεσαι να βαλεις?