-
-
100άρα με 1.695 σήμερα στην Avin γωνία Ηλία Ηλιού και Φρατζή (κλασικά τρελή ουρά αναμονής, όταν πήγα πρέπει να ήμουν το 8ο αμάξι στην σειρά)
Σε σύγκριση λίτρων με τα βενζινάδικα που έβαζα μέχρι τώρα,δε φαίνεται να κλέβει. Κανονική κατανάλωση και κανονικά λίτρα στο ρεζερβουάρ.
-
Ενδεικτικό της κατάστασης (;) ,το κλείσιμο βενζινάδικου BP στη Βάρη.
-
ιερα οδος 307 bp 1,539/λ πολυ καλη βενζινη και ειναι πολλες φορες 24 ωρες ανοιχτα.παντα απο κει βαζω εγω και μετραω με τα χιλιομετρα.μεχρι στιγμης εδω και εναμισι χρονο δεν εχουν κανει καμια λαδια...το συγκεκριμενο εχει πολυ δουλεια δεν εχει αναγκη και δεν το αγγιζει η κριση, βλεπω απο το μπαλκονι μου λιγο πιο διπλα που ειμαι, χαμος απο αμαξια.
-
ωραια
θα παω μία φορά και θα σας πω πόσυ βενζίνη μου έβαλε.
Σε 15-20 μέρες θα εχω κάνει το τεστ -
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
ιερα οδος 307 bp 1,539/λ πολυ καλη βενζινη και ειναι πολλες φορες 24 ωρες ανοιχτα.παντα απο κει βαζω εγω και μετραω με τα χιλιομετρα.μεχρι στιγμης εδω και εναμισι χρονο δεν εχουν κανει καμια λαδια...το συγκεκριμενο εχει πολυ δουλεια δεν εχει αναγκη και δεν το αγγιζει η κριση, βλεπω απο το μπαλκονι μου λιγο πιο διπλα που ειμαι, χαμος απο αμαξια.oυρά για το 1.539 ?
εδώ ανατολική αττική έχουμε εύκολα ΕΚΟ με 1.549 ... ...ουρές και άγχος δεν βλέπω πάντως.
-
Είδα στην Εύβοια ένα ΑΠ Valin που έδινε 50.000 ευρώ σε όποιον έβρισκε καλύτερης ποιότητας βενζίνη από την δική του.
-
εχει κ στον Ασπροπυργο ενα τετοιο, αλλα αυτος δινει 60Κ! κουβαρντας
-
Ο χρήστης AntonisKar έγραψε:
Είδα στην Εύβοια ένα ΑΠ Valin που έδινε 50.000 ευρώ σε όποιον έβρισκε καλύτερης ποιότητας βενζίνη από την δική του.το βλεπω κι εγω που περναω απο κει ειμαι απο ευβοια.φυσικα δεν εχω βαλει ποτε βενζινη εκει.παντα γεμιζω απο αθηνα.
-
Εγώ πάλι βάζω συχνά από εκεί και δεν έχω παράπονο.
Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος από την Shell της γειτονιάς μου...
-
Δελεάστηκα να βάλω, αλλά είχα αρκετή επαρκή ποσότητα καυσίμου για να γυρίσω Αθήνα.
-
1.555 σήμερα στο ΕΚΟ μετά το ΙΚΕΑ. Πριν 2 εβδομάδες στο ίδιο πρατήριο ήταν 1,519.
-
Σφάξιμο στα γόνατα θέλουν όλοι τους!
Άλλοι κλέβουν σε λίτρα, και άλλοι τη νοθεύουν!
Κλασσικοί ελληναράδες που θέλουν να γίνουν πλούσιοι σε μια βραδυά!
Παθών και στα λίτρα και στην ποιότητα.
Κατέληξα να βάζω από ένα μεγάλο Shell στη Λ.Αθηνών στο ύψος του Χαιδαρίου (αφού έχω τσεκάρει σχεδόν όλα των δυτικών προαστίων)... και βλέπουμε!
-
Χθες ειδα την 95αρα ,1,63ευρω το λιτρο σε πρατηριο shell
Επισης ενα πρατηριο Shell στη Ξηροκρηνη εβαλε πωλητηριο!!!
Καλες τιμες εχει ενα της Aegean στη Παπαναστασιου απεναντι απο το παρκο κοντα στο Ιπποκρατειο... -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
...Καλες τιμες εχει ενα της Aegean στη Παπαναστασιου απεναντι απο το παρκο κοντα στο Ιπποκρατειο...Όχι και τόσο. Εκτός αν συνυπολογίζεις το δωρεάν πλύσιμο.
-
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...
Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
Ναι η βενζινη ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε απασχολει... εδω... Η επιλογη του SUV ειναι το δυσκολο....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
Ναι η βενζινη ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε απασχολει... εδω... Η επιλογη του SUV ειναι το δυσκολο....
Η απαντηση ειναι απλη καμια ML ή GL Βεβαια λειπει το μαρουλι
-
Στο Κατάρ το standard SUV είναι το Land Cruiser
Βενζίνη ώρα μηδέν!