-
Εγώ πάλι βάζω συχνά από εκεί και δεν έχω παράπονο.
Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος από την Shell της γειτονιάς μου...
-
Δελεάστηκα να βάλω, αλλά είχα αρκετή επαρκή ποσότητα καυσίμου για να γυρίσω Αθήνα.
-
1.555 σήμερα στο ΕΚΟ μετά το ΙΚΕΑ. Πριν 2 εβδομάδες στο ίδιο πρατήριο ήταν 1,519.
-
Σφάξιμο στα γόνατα θέλουν όλοι τους!
Άλλοι κλέβουν σε λίτρα, και άλλοι τη νοθεύουν!
Κλασσικοί ελληναράδες που θέλουν να γίνουν πλούσιοι σε μια βραδυά!
Παθών και στα λίτρα και στην ποιότητα.
Κατέληξα να βάζω από ένα μεγάλο Shell στη Λ.Αθηνών στο ύψος του Χαιδαρίου (αφού έχω τσεκάρει σχεδόν όλα των δυτικών προαστίων)... και βλέπουμε!
-
Χθες ειδα την 95αρα ,1,63ευρω το λιτρο σε πρατηριο shell
Επισης ενα πρατηριο Shell στη Ξηροκρηνη εβαλε πωλητηριο!!!
Καλες τιμες εχει ενα της Aegean στη Παπαναστασιου απεναντι απο το παρκο κοντα στο Ιπποκρατειο... -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
...Καλες τιμες εχει ενα της Aegean στη Παπαναστασιου απεναντι απο το παρκο κοντα στο Ιπποκρατειο...Όχι και τόσο. Εκτός αν συνυπολογίζεις το δωρεάν πλύσιμο.
-
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...
Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
Ναι η βενζινη ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε απασχολει... εδω... Η επιλογη του SUV ειναι το δυσκολο....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εκει κατω πρεπει ν αμεταναστευσω γι ανα καιω βενζινη ολημερις και ολονυχτις
Ναι η βενζινη ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε απασχολει... εδω... Η επιλογη του SUV ειναι το δυσκολο....
Η απαντηση ειναι απλη καμια ML ή GL Βεβαια λειπει το μαρουλι
-
Στο Κατάρ το standard SUV είναι το Land Cruiser
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο Κατάρ το standard SUV είναι το Land CruiserΠρεπει να σπασει το Γιαπωνεζικο κατεστημενο
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...Άσε, δράμα!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Διεθνως παντως εχει ακριβηνει η βενζινη.... ακομα και εδω στο Καταρ την αυξησαν μετα απο 5 χρονια.. κατα 21% πλεον στα 17....λεπτα του ευρω.. το λιτρο ενω ηταν πριν, 14 λεπτα...Tι τραβάτε κ εσείς!
-
Προτείνω να αποκλείσετε τις πετρελαιοπηγές σε ένδειξη διαμαρτυρίας!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Προτείνω να αποκλείσετε τις πετρελαιοπηγές σε ένδειξη διαμαρτυρίας!Να στειλουμε το κινημα δεν πληρωνω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να στειλουμε το κινημα δεν πληρωνω
Φήμες λένε ότι ήδη αυξήθηκε η ζήτηση για μετατροπές υγραερίου στα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Να στειλουμε το κινημα δεν πληρωνω
Φήμες λένε ότι ήδη αυξήθηκε η ζήτηση για μετατροπές υγραερίου στα αυτοκίνητα.
Κριση αγαπητε, κριση.................
-
Εγώ προτείνω για αντίδραση να πληρώνουν όλοι με πιστωτική!!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Προτείνω να αποκλείσετε τις πετρελαιοπηγές σε ένδειξη διαμαρτυρίας!Τι να πουνε και στα Εμιρατα που εχει διπλη τιμη απο μας!!!( 37 - 40 λεπτα)
Βενζίνη ώρα μηδέν!