-
Bad for the greater good που λέει και το ίνδαλμα frank underwood
-
Δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο.
Σε περίοδο που η πλειοψηφία του κόσμου δυσκολεύεται και μετρά τα ευρω για να βγει ο μήνας, κάποιοι συνεχίζουν να μας κλέβουν.
Δεν ξέρω αν το νομοθετικό πλαίσιο δεν είναι αυστηρό ή δεν εφαρμόζεται ο νόμος αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει.2017-01-25, Δελτίο Τύπου για έρευνα ΕΜΠ σε πρατήρια καυσίμων της Περιφέρειας
Από τις 120 συνολικά επισκέψεις σε πρατήρια Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας και Αχαΐας, στα 13 πρατήρια (10,83%) παραδόθηκε λιγότερο καύσιμο σε σχέση με αυτό που αναγραφόταν στην ένδειξη της αντλίας, με ποσοστό απόκλισης που έφθανε στο 9,69%.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου του ΣΕΕΠΕ ΕΔΩ
-
Στο χωρο του καυσιμου αυτο υπαρχει εδω και πολλα χρονια και σιγουρα δεν εφαρμοζεται ο νομος αφου υπαρχουν οι επιτηδιοι που λαδωνονται.Δυστηχως πρεπει να προστατευτουμε μονοι μας,ελεγχοντας τουλαχιστον την ποσοτητα και να βαζουμε απο συγκεκριμενο πρατηριο
-
Ευτυχώς που έχουμε αριστερή κυβέρνηση που νοιάζεται για τον πολίτη...
Στάλθηκε από το T8-PLUSM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βενζινάδικο Shell Μυρτέα ΑΕ στην Παπανικολή 32 & Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι.
Πήγα το προηγούμενο Σαββάτο και έβαλα απλή αμόλυβδη με 1.498e/lt.
Ενώ πάντα πάω στην Revoil που είναι ποιο ψηλά στην Πανανικολή, σκέφτηκα να βάλω Shell που ήταν ποιο φτηνή 4 λεπτά.Μέγα λάθος. Το Πάντα κλάταρε... Πατάω γκάζι και αισθάνομαι ότι έχασε πολύ σε δύναμη. Είχα υποψιασθεί κάτι από το προηγούμενο Σαββάτο, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε. Βενζίνη της πλάκας...
Προσοχή σε όποιον πάει εκεί...
-
Πήγα εκεί την Δευτέρα αλλά δεν παρατήρησα κάποια πτώση σε απόδοση. Βέβαια έβαλα μόνο 20€ και τα έκαψα όλα την Δευτέρα και σε ανοιχτούς σχετικά δρόμους, πήγαινα με σταθερές ταχύτητες οπότε δεν καταλάβαινα πιθανά κομπιάσματα κλπ. Ευχαριστώ για την προειδοποίηση πάντως, Storm
nickthetrib from tapatalk
-
Πάντως είναι περίεργο να έχει η Shell δύο αμόλυβδες 95άρες. Την μία την βαπτίζει Vpower.
Εκ' των πραγμάτων η απλή αμόλυβδη θα είναι ποιοτικά χειρότερη από την αρκετά ακριβότερη Vpower.Εγώ έβαλα απλή και μου το 'ψόφησε' το Παντάκι. Τόσο ώστε να νομίζω ότι ο κινητήρας την έπεσε για ύπνο...
Και στο ρελαντί φάνηκε αυτό, στο πρωινό ξεκίνημα.Είμαι περίεργος να δω πως θα πάει το επόμενο διάστημα γιατί του έβαλα 30euro και περνάω 3 με 4 μήνες με αυτή τη βενζίνη...
-
Μιλάς για εταιρικό πρατήριο της shel, όχι απίθανο αλλά σίγουρα δύσκολο να γίνει νοθεία.Επισης δεν έχει δύο απλές όπως λες.Η vpower είναι στα 97 οκτάνια και είναι πολύ καλό καύσιμο
Κάτι ενδιάμεσο μεταξύ απλής και κατοσταρας.Αυτη χρησιμοποιούσα μόνιμα στο προηγούμενο αυτοκίνητο και πετούσε!!!!?Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν είναι εταιρικό.
Όσο αφορά τα οκτάνια της απλής Vpower είναι μπερδεμένη κατάσταση. Κάποτε η επίσημη Shell (πριν αλλάξει χέρια και πάει στην MotorOil/Βαρδινογιάννης*) έλεγε επίσημα ότι είναι 97 οκτάνια. Τώρα απλά λέει ότι είναι βενζίνη με 'αυξημένο αριθμό οκτανίων'.- Από τότε που πέρασε στην MotorOil AVIN αμφισβητώ την ποιότητα των καυσίμων SHELL.
-
Εταιρικό είναι σίγουρα τα Μυρτεα όπως και τα Ερμής
Από κει και πέρα δεν μπορώ να σε πίσω για το καύσιμο της shell.Απο προσωπική εμπειρία μόνο μπορώ να σου πω ότι μετά από εφτά. Χρόνια συνεχούς χρήσης v power όταν καμία φορά έβαζα απλή καταλάβαινα διαφορά στο αρπαγμα αλλά και στην λειτουργία.Με μία φορά που έβαλες είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.Κανε 5,6 γεμίσματα και βλέπεις.Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η απλή 95αρα της shell που λέγεται shell fuelsave unleaded 95 είναι μάπα. Και εγώ ίσες φορες έβαλα το αμάξι θάφτηκε. Όσο για την απλή vpower δεν θα πάρω. Βάζω cyclon 95 άρα που στο site επίσημα λέει πως είναι 96 οκτανίων η avin 95 άρα και το αμάξι πετάει. Από εταιρικά πρατήρια μακραιων και τα δύο. Και δεν πληρώνω τα φουμαρα της shell. Σιγά μην βγάζει το διυληστηριο του Βαρδινογιάννη τέσσερις τύπους βενζινων. 95 shell fuelsave - avin best, 96 cyclon drivemax, 97 shell vpower, 100 shell vpower racing-cyclon drivemax 100, avin 100. Παιδιά δεν γίνονται αυτά, απλά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Η απλή 95αρα της shell που λέγεται shell fuelsave unleaded 95 είναι μάπα. Και εγώ ίσες φορες έβαλα το αμάξι θάφτηκε. Όσο για την απλή vpower δεν θα πάρω. Βάζω cyclon 95 άρα που στο site επίσημα λέει πως είναι 96 οκτανίων η avin 95 άρα και το αμάξι πετάει. Από εταιρικά πρατήρια μακραιων και τα δύο. Και δεν πληρώνω τα φουμαρα της shell. Σιγά μην βγάζει το διυληστηριο του Βαρδινογιάννη τέσσερις τύπους βενζινων. 95 shell fuelsave - avin best, 96 cyclon drivemax, 97 shell vpower, 100 shell vpower racing-cyclon drivemax 100, avin 100. Παιδιά δεν γίνονται αυτά, απλά τα πράγματα.Δεν βγάζει πολλές βενζίνες αλλά cyclon 96 βγάζει!!!
Το ότι το αρχικό προιόν είναι το ίδιο και απλά βάζει κάθε μάρκα τα δικά της πρόσθετα το ξεπερνάμε. Tην εισαγωγή της shell 100vpower racing την ξεχνάμε;
-
Έχει επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο ότι μπαίνουν κάποια πρόσθετα ή όλα αυτά είναι μαρκετίστικα κολπάκια;
Αναφέρομαι για την Ελλάδα, γιατί εδώ είναι η χώρα της ρεμούλας και της απατεωνιάς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο ότι μπαίνουν κάποια πρόσθετα ή όλα αυτά είναι μαρκετίστικα κολπάκια;Αναφέρομαι για την Ελλάδα, γιατί εδώ είναι η χώρα της ρεμούλας και της απατεωνιάς.
Mε ποιον τρόπο θα σε πείσει κάποιος για αυτό;
-
Να υποθέσω με πιστοποίηση από κάποιον τοπικό οργανισμό και με υποχρεωτικό περιοδικό έλεγχο που ανανεώνει την πιστοποίηση; Από επιστημονικά ιδρύματα και χημικές αναλύσεις συστατικών;
Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα.Πάντως με κάποιο τρόπο θα πρέπει να υπάρχει πιστοποίηση, χημική ανάλυση και καταγραφή συστατικών.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να πουλά ότι θέλει βασιζόμενος σε αμφισβητήσιμες προδιαγραφές.Γιατί με αυτό το τρόπο μπορούμε να πούμε ότι και το 'νερό του Καματερού' ήταν θαυματουργό.
Και κάτι ακόμη, μάλλον παρατραβηγμένο.
Γιατί να μην πουλάνε τα βενζινάδικα βενζίνη συσκευασμένη (όπως τα λάδια);
π.χ. 5λιτρο δοχείο, 10λιτρο δοχείο ή και 20λιτρο δοχείο.
Και πάνω στο δοχείο να είχε ετικέτες με προδιαγραφές, συστατικά κλπ...κλπ...
Έτσι θα μαθαίναμε (ας πούμε) τι σόι βενζίνες είναι αυτές... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να υποθέσω με πιστοποίηση από κάποιον τοπικό οργανισμό και με υποχρεωτικό περιοδικό έλεγχο που ανανεώνει την πιστοποίηση; Από επιστημονικά ιδρύματα και χημικές αναλύσεις συστατικών;
Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα.Πάντως με κάποιο τρόπο θα πρέπει να υπάρχει πιστοποίηση, χημική ανάλυση και καταγραφή συστατικών.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να πουλά ότι θέλει βασιζόμενος σε αμφισβητήσιμες προδιαγραφές.Γιατί με αυτό το τρόπο μπορούμε να πούμε ότι και το 'νερό του Καματερού' ήταν θαυματουργό.
Και κάτι ακόμη, μάλλον παρατραβηγμένο.
Γιατί να μην πουλάνε τα βενζινάδικα βενζίνη συσκευασμένη (όπως τα λάδια);
π.χ. 5λιτρο δοχείο, 10λιτρο δοχείο ή και 20λιτρο δοχείο.
Και πάνω στο δοχείο να είχε ετικέτες με προδιαγραφές, συστατικά κλπ...κλπ...
Έτσι θα μαθαίναμε (ας πούμε) τι σόι βενζίνες είναι αυτές... -
Στο site της shell παντως γραφει οτι η v-power ειναι μινιμουμ 97ron
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Στο site της shell παντως γραφει οτι η v-power ειναι μινιμουμ 97ronΓια βάλε Link γιατί το έψαχνα.
Τόσο περίεργο σου φάνηκε αυτό που έγραψα;
Δηλαδή εσύ όταν αγοράζεις προϊόντα δεν κοιτάς συστατικά ή πληροφορίες του κατασκευαστή;
-
Oχι ,τόσο ψείρας δεν είμαι.Ειδικά με μη τρόφιμα.
-
Το ανέφερα γιατί σε άλλα θέματα εδώ στο φόρουμ με προϊόντα αυτοκινήτου π.χ. λάδια ή χημικά ή ελαστικά ή άλλα προϊόντα αυτοκινήτου υπερ-αναλύουν (κοινώς ψειρίζουν) τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις...
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες. Πάμε παρακάτω.
Βενζίνη ώρα μηδέν!