-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικα
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν μποϋκοτάζ στο ίδιο το Κράτος; Σαν απεργία κατανάλωσης;
Ναι. Μια μερα ετσι να περναει το μηνυμα αλλα δυστυχως μαλλον πολλα ζηταω.......
γιατι μπουκοταζ*** ΜΙΑΣ μερας και οχι μονιμο?
για να πουμε οτι 'κατι καναμε'? Σαν το καφε?*** περιορισμος της καταναλωσης, κοψιμο περιττων διαδρομων.
Αφου δεν ειμαστε ΙΚΑΝΟΙ να κανουμε ενα μπουκοταζ διαρκειας τι να γραφα και εγω. Συμβολικα για μια μερα αλλα του ελληνα παει συννεφο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικα
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν μποϋκοτάζ στο ίδιο το Κράτος; Σαν απεργία κατανάλωσης;
για να πουμε οτι 'κατι καναμε'? Σαν το καφε?*** περιορισμος της καταναλωσης, κοψιμο περιττων διαδρομων.
Νομιζω οτι αυτο γινεται ήδη και οσο περναει ο καιρος θα ειναι πιο εντονο.
Παλαιοτερα υπηρχε ενα 'μουδιασμα' καθε φορα που ακρίβαινε η βενζίνη και μετα παλι τα ίδια.
τωρα ειναι αλλιώς...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Νομιζω οτι αυτο γινεται ήδη και οσο περναει ο καιρος θα ειναι πιο εντονο.
Παλαιοτερα υπηρχε ενα 'μουδιασμα' καθε φορα που ακρίβαινε η βενζίνη και μετα παλι τα ίδια.
τωρα ειναι αλλιώς...
αυτο χρειαζεται και τιποτα παραπανω.
οταν ενα προιον το θεωρεις ακριβο ΔΕΝ το αγοραζεις. 'Μπουκοταζ' του τυπου ...δε παμε καθε Τριτη για καφε, αλλα τις υπολοιπες μερες πινουμε 3 καφεδες τη μερα, δεν εχουν κανενα νοημα. Δε πας ή πας πιο σπανια και τελειωνει το θεμα.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τωρα ειναι αλλιώς...Κάπου σαν να έχει πιάσει ένα πυρήνα εισοδήματος. Πριν, έβλεπα τον Κηφισό και έτρεμα. Τώρα, αέρα πατέρα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η κατανάλωση έχει πέσει 20 με 30% οπότε αυτή τη στιγμή το κράτος παρα τους υψηλότερους φόρους εισπράττει λιγότερα χρήματα. Παρόλλα αυτά δέν παίρνει το μήνυμα....Αν πράγματι ισχύει αυτό και το κράτος αλλά και οι πολίτες βγαίνουν χαμένοι, τότε τι να πω?
Το θέμα είναι ότι το σκέφτεσαι να βγεις μια βόλτα πλέον λόγω του μεγάλου κόστους. Εδώ ένα μπάνιο να θέλεις να κάνεις το σκ και να πρέπει να κάνεις πχ. 35χλμ *2 = 70 χλμ = ~7ε +τα του μπάνιου έξοδα +ΑΟ (αν υπάρχει στο δρομολόγιο) +++ -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η κατανάλωση έχει πέσει 20 με 30% οπότε αυτή τη στιγμή το κράτος παρα τους υψηλότερους φόρους εισπράττει λιγότερα χρήματα. Παρόλλα αυτά δέν παίρνει το μήνυμα....εδώ δεν βλέπουν άλλα κ άλλα αυτό θα δουν
-
Και από την Πέμπτη 1/7 ανεβαίνει...
Χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πως θα πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2011. -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Και από την Πέμπτη 1/7 ανεβαίνει...
Χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πως θα πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2011.Γιατι ξερουν οι ιδιοι???
-
Ομιλώντας με ένα ιδιοκτήτη πρατηρίου το Σάββατο μου είπε ότι η αύξηση θα είναι λόγω του ΦΠΑ περί τα 3~4 λεπτά το λίτρο ανάλογα με τη τιμή και λαμβάνοντας υπόψη και ένα μικρό τσίμπημα της τιμής λόγω αύξησης του plats....
-
Ομιλώντας με ένα ιδιοκτήτη πρατηρίου το Σάββατο μου είπε ότι η αύξηση θα είναι λόγω του ΦΠΑ περί τα 3~4 λεπτά το λίτρο ανάλογα με τη τιμή και λαμβάνοντας υπόψη και ένα μικρό τσίμπημα της τιμής λόγω αύξησης του plats....
Platsa, platsa, ploytsa μ' έχεις κάνει λούτσα!!!!
Ploutsa, ploutsa, platsa έπαθα χλαπάτσα!!!
Αθάνατο άσμα με πολύυυυυυυ νόημα και επίκαιρο -
Καλημερα, ήθελα να ρωτήσω τον melos86 αν ήξερε, αλλα βρηκα καπου την άκρη
(@melos86 αν ισχυει κατι διαφορετικό μπορείς να μας ενημερωσεις )Λοιπον για τους Ντιζελοκινητους:
οι μερες που το V-power diesel θα πωλείται σε προσφορα ειναι οι εξής:
Τριτη 29/6
πεμπτη 8/7
Τριτη 13/7
Τεταρτη 21/7
Τριτη 27/7Το βαζω εδω για να το βλεπω κι εγω, γιατι σιγουρα θα το χασω το ...σκονακι
-
βλέπω τελευταίως σε οικογένειες που διαθέτουν jeepοειδές πολυτελείας αλλά και αυτοκίνητα ασφάλτου,να χρησιμοποιούν τα 2α σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, λόγω κρίσης
λογικό φαίνεται βέβαια, όταν η ίδια διαδρομή κοστίζει με το 1ο πχ 100€ ενώ με το 2ο 60€.
οκονομική κρίση -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Καλημερα, ήθελα να ρωτήσω τον melos86 αν ήξερε, αλλα βρηκα καπου την άκρη
(@melos86 αν ισχυει κατι διαφορετικό μπορείς να μας ενημερωσεις )Λοιπον για τους Ντιζελοκινητους:
οι μερες που το V-power diesel θα πωλείται σε προσφορα ειναι οι εξής:
Τριτη 29/6
πεμπτη 8/7
Τριτη 13/7
Τεταρτη 21/7
Τριτη 27/7Το βαζω εδω για να το βλεπω κι εγω, γιατι σιγουρα θα το χασω το ...σκονακι
Δυστυχως φιλε μου δεν γνωριζω αυτη τη στιγμη...
Ειχα ενα σοβαρο τροχαιο πριν απο λιγες μερες και ειμαι λιγο απασχολημενος με αυτο το θεμα!
Μολις παω στο πρατηρια θα δω για σου επιβεβαιωσω τις ημερομηνιες! -
Melos86 Περαστικα! Να σε ρωτησω συνεχιζει η Shell τις προσφορες με τη V-power Την απλη??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Melos86 Περαστικα! Να σε ρωτησω συνεχιζει η Shell τις προσφορες με τη V-power Την απλη??Ευχαριστω φιλε μου!
Οχι, η προσφορα της V-power ηταν μεχρι τα τελη Μαιου... Τωρα τρεχουν αυτες του Vpower Diesel και της Racing! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Melos86 Περαστικα! Να σε ρωτησω συνεχιζει η Shell τις προσφορες με τη V-power Την απλη??
Ευχαριστω φιλε μου!
Οχι, η προσφορα της V-power ηταν μεχρι τα τελη Μαιου... Τωρα τρεχουν αυτες του Vpower Diesel και της Racing!Τι παιζει με τη racing δηλαδη?
-
Νομίζω κάθε Παρασκευή την έχουν 0.10€/lt κάτω από την κανονική τιμή . Αυτό είχα δει μια φορά στο χαρτάκι των πόντων. Ίσως βέβαια να προϋποθέτει να έχεις smartclub ( η κάρτα πόντων της shell).
-
Άκουσα οτι το Avin στην Κηφισίας στο ΚΑΤ που ήταν κλειστό για κανα μήνα το κλείσανε λόγω νοθείας. Τώρα έχει ταμπέλες 'Υπο νέα διεύθυνση'.
-
Επιβεβαίωσα ότι ένα από τα φτηνότερα βενζινάδικα (σημερινή τιμή 1,425) μοιάζει να κλέβει στην αντλία περισσότερο από 3,2%....
Δεν ξαναβάζω.... θα ήθελα και να τον αναφέρω τουλάχιστον εδώ αλλά μην βρω και κανένα μπελά... -
Να κανεις καταγγελεια για να πανε να τον ελεγξουν! Γινεται???
Και μην τον αποκαλυψεις δημοσια και μαζευτει!!! Να του ερθει ξαφνικο!!!
Βενζίνη ώρα μηδέν!