-
Απ'οτι φαινεται θα κανουν ερευνα αγορας και θα καταληγουν στην εταιρια που τους κανει την καλυτερη τιμη.
Αυτο βεβαια ακουγεται καλο ΕΑΝ γινει σε οφελος του καταναλωτη , και οχι μονο στην αυξηση του κερδους τους.
Οι εταιριες απο την αλλη εχουν μεγαλα περιθωρια διακυμανσης των τιμων τους απο πρατηριο σε πρατηριο.Γνωριζω οτι αναλογα με την ( θεση που συνεπαγεται την ) καταναλωση που εχει ενα πρατηριο τιμολογουν και αντιστοιχα,με αποτελεσμα πολλες φορες οι εταιριες να καθοριζουν την ανταγωνιστικοτητα ενος πρατηριου.Αυτο βεβαια ενοειτε οτι γινετε στα ιδιοκτητα πρατηρια των εταιριων.
Αρα στον βαθμο οπου ο καθε ανεξαρτητος βενζινοπωλης μπορει να εχει ανταγωνιστηκες τιμες,θεωρω οτι φαινεται καλο για εμας τους καταναλωτες,και ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα μπει φρενο στην τρελη πορεια των καυσιμων στην χωρα μας. -
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι αυτό που είπα είναι λάθος. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το καλό μιας εταιρίας. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί.Γιατί, η εταιρία σκέφτεται το δικό μου καλό προκειμένου να σκεφτώ εγώ το δικό της; Οι εταιρίες είναι αήθεις, σκέφτονται μόνο το συμφέρον των μετόχων τους.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι αυτό που είπα είναι λάθος. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το καλό μιας εταιρίας. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί.
Γιατί, η εταιρία σκέφτεται το δικό μου καλό προκειμένου να σκεφτώ εγώ το δικό της; Οι εταιρίες είναι αήθεις, σκέφτονται μόνο το συμφέρον των μετόχων τους.
Αυτή είναι όμως παθητική στάση και θυματοποιείσαι. Νομίζω η ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή του φίλου markvag. Τηλέφωνο και ότι βγει.
-
Εχω μια προταση να κανω δεν ξερω πως θα σας φανει. Αληθεια το μπουκοταζ μιας ημερας στα βενζιναδικα το εχετε σκεφτει? Δλδ να μην πατησει καποιος να βαλει βενζινη για μια μερα να περασει το μηνυμα στην κυβερνηση (εδω γελαμε, ποια κυβερνηση).
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχω μια προταση να κανω δεν ξερω πως θα σας φανει. Αληθεια το μπουκοταζ μιας ημερας στα βενζιναδικα το εχετε σκεφτει? Δλδ να μην πατησει καποιος να βαλει βενζινη για μια μερα να περασει το μηνυμα στην κυβερνηση (εδω γελαμε, ποια κυβερνηση).Αδύνατο σημείο: Η συνεννόηση.
Αν μπορούσαν οι κοινωνίες να συνεννοηθούν πάνω σε κάτι τόσο ευρύ θα έκαναν ό,τι ήθελαν.
Το άλλο όμως, δηλαδή μποϋκοτάζ στις δύο ακριβότερες, ίσως να είναι πιο εφικτό. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εχω μια προταση να κανω δεν ξερω πως θα σας φανει. Αληθεια το μπουκοταζ μιας ημερας στα βενζιναδικα το εχετε σκεφτει? Δλδ να μην πατησει καποιος να βαλει βενζινη για μια μερα να περασει το μηνυμα στην κυβερνηση (εδω γελαμε, ποια κυβερνηση).
Αδύνατο σημείο: Η συνεννόηση.
Αν μπορούσαν οι κοινωνίες να συνεννοηθούν πάνω σε κάτι τόσο ευρύ θα έκαναν ό,τι ήθελαν.
Το άλλο όμως, δηλαδή μποϋκοτάζ στις δύο ακριβότερες, ίσως να είναι πιο εφικτό.Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικα
-
Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικαΔηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν μποϋκοτάζ στο ίδιο το Κράτος; Σαν απεργία κατανάλωσης;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικα
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν μποϋκοτάζ στο ίδιο το Κράτος; Σαν απεργία κατανάλωσης;
Ναι. Μια μερα ετσι να περναει το μηνυμα αλλα δυστυχως μαλλον πολλα ζηταω.......
-
Οχι μπουκοταζ γενικα. Ασχετα απο τις εταρειες. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους φορους στα καυσιμα. Να χτυπηθει γενικα
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν μποϋκοτάζ στο ίδιο το Κράτος; Σαν απεργία κατανάλωσης;
Αν ξεπεραστεί το εμπόδιο της γιγάντιας συνεννόησης, ελλοχεύει ο κίνδυνος του σκληρού πόκερ από την άλλη πλευρά. Δηλαδή για να ρεφάρει το Κράτος τη χασούρα να αυξήσει ακόμη περισσότερο τους φόρους...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αν ξεπεραστεί το εμπόδιο της γιγάντιας συνεννόησης, ελλοχεύει ο κίνδυνος του σκληρού πόκερ από την άλλη πλευρά. Δηλαδή για να ρεφάρει το Κράτος τη χασούρα να αυξήσει ακόμη περισσότερο τους φόρους...
καλα γαι τους φορους μην ανησυχεις απο τον μαρτη αυτο κανει.......... οποτε ας τραβηξουμε και λιγο το σχοινι. τι ειχαμε τι χασαμε στο κατω κατω.
-
Η κατανάλωση έχει πέσει 20 με 30% οπότε αυτή τη στιγμή το κράτος παρα τους υψηλότερους φόρους εισπράττει λιγότερα χρήματα. Παρόλλα αυτά δέν παίρνει το μήνυμα....
-
Ο Παπανδρεου εχει prius.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο Παπανδρεου εχει prius.Τα @@@ εχει αλλα δεν το ξερει
-
Δεν τον σκοτωσανε τον π@υστη να τελειωνουμε.
-
Ηρεμίααα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η κατανάλωση έχει πέσει 20 με 30% οπότε αυτή τη στιγμή το κράτος παρα τους υψηλότερους φόρους εισπράττει λιγότερα χρήματα. Παρόλλα αυτά δέν παίρνει το μήνυμα....Ξέρεις, αυτό το ακούω από την πρώτη στιγμή των αυξήσεων. Το αν η Κυβέρνηση θα βγει χαμένη ή κερδισμένη θα φανεί στην κατάρτιση του επόμενου προϋπολογισμού.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αυτή είναι όμως παθητική στάση και θυματοποιείσαι. Νομίζω η ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή του φίλου markvag. Τηλέφωνο και ότι βγει.WTF εννοείς;
-
Το θέμα με την βενζίνη θα ξεφύγει πέρα απο κάθε έλεγχο απο ότι βλέπω. 23% ΦΠΑ, και ποιός ξέρει και μετά τι θα παίξει.
Εχω σκοπό να πάω μια βόλτα προς την γείτονα χώρα(Είτε βουλγαρία είτε Σκόπια).
Θέλει κανένας συμφορουμίτης απο θεσσαλονίκη να έρθει παρέα για μια αναγνωριστική βόλτα; -
γιατι μπουκοταζ*** ΜΙΑΣ μερας και οχι μονιμο?
για να πουμε οτι 'κατι καναμε'? Σαν το καφε?*** περιορισμος της καταναλωσης, κοψιμο περιττων διαδρομων.
Βενζίνη ώρα μηδέν!