-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά από πολύυυυυυυ καιρό 0,798 Ευρώ. Το ερώτημα είναι, για πόσο καιρό;το ερώτημα είναι που? Εχουμε και τα κουπόνια του AMS για JETOIL...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μετά από πολύυυυυυυ καιρό 0,798 Ευρώ. Το ερώτημα είναι, για πόσο καιρό;
το ερώτημα είναι που?
Χαλάνδρι (Παπανικολή) Βριλήσσια (Αναπαύσεως) και Γέρακας Κλεισθένους.
-
0,793 στην Πειραιώς, Shell 2 φανάρια μετά τη Χαμοστέρνας στην κατεύθυνση προς Πειραιά. Στον ίδιο δρόμο πάντως τη βρίσκεις σε αρκετά βενζινάδικα κάτω από 0,799.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Eπί της Μεσογείων υπάρχει ένα πρατήριο που μένει ανοικτό 24/7 και έχει τιμές 10-12 λεπτά κάτω από τα υπόλοιπα πρατήρια.Γνωρίζει (ή υποθέτει) κανείς το καθεστός λειτουργίας του?
Είναι AVIN, βρίσκεται στο ρεύμα προς Αθήνα περνώντας από επάνω τον Κόμβο με την Κατεχάκη (επί της Μεσογείων πάντα).
Περιττό να πω ότι γίνεται σχεδόν πάντα χαμός ενώ και οι ταξιτζίδες φαίνεται να το προτιμούν!
Εβαλα απο εκει μια-δυο φορες αλλα μαλλον ο μετρητης της αντλιας ειναι λιγο αισιοδοξος. Σε αυτοκινητο με τεποζιτο 51 λιτρα, μολις αναβε το λαμπακι της ρεζερβας (ητοι 44-46 λιτρα χωρητικοτητας) χωρουσε 48-49 λιτρα...
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Eπί της Μεσογείων υπάρχει ένα πρατήριο που μένει ανοικτό 24/7 και έχει τιμές 10-12 λεπτά κάτω από τα υπόλοιπα πρατήρια.
Γνωρίζει (ή υποθέτει) κανείς το καθεστός λειτουργίας του?
Είναι AVIN, βρίσκεται στο ρεύμα προς Αθήνα περνώντας από επάνω τον Κόμβο με την Κατεχάκη (επί της Μεσογείων πάντα).
Περιττό να πω ότι γίνεται σχεδόν πάντα χαμός ενώ και οι ταξιτζίδες φαίνεται να το προτιμούν!
Εβαλα απο εκει μια-δυο φορες αλλα μαλλον ο μετρητης της αντλιας ειναι λιγο αισιοδοξος. Σε αυτοκινητο με τεποζιτο 51 λιτρα, μολις αναβε το λαμπακι της ρεζερβας (ητοι 44-46 λιτρα χωρητικοτητας) χωρουσε 48-49 λιτρα...
Πολύ ήπια περιγραφή κλέφτη!!
-
Πράγματι και εγώ είχα την εντύπωση ότι μου έκαιγε πιο γρήγορα τη βενζίνη...
Για τα ευρώ που έδινα βέβαια έκανα τα ίδια ή περισσότερα χιλιόμετρα.
Να σημειωθεί πάντως ότι πρόσφατα αναγκάστηκα να αλλάξω φίλτρο βενζίνης.
Ο τεχνικός στο σέρβις μου είπε πως τα βενζινάδικα πρέπει να αλλάζουν δεξαμενές κάθε 2 χρόνια πέρα από τον τακτικό καθαρισμό τους...
κάτι μου λέει πως ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο τακτικός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο... (τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο βάζω μόνο από εκεί βενζίνη)Κόστος φίλτρου βενζίνης κάπου 25 ευρώ.
-
Παντως ακομα και το 44 - 49 να παρουμε (χειροτερη περιπτωση) παλι φθηνοτερος απο τους αλλους ειναι αν μιλαμε για διαφορες 80 λεπτα με 92 λεπτα. Και δεν πιστευω οτι ο αλλος με τα 92 δε θα κλεβει καθολου...
Ετσι οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα επιλεγουμε τον λιγοτερο κλεφτη -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Παντως ακομα και το 44 - 49 να παρουμε (χειροτερη περιπτωση) παλι φθηνοτερος απο τους αλλους ειναι αν μιλαμε για διαφορες 80 λεπτα με 92 λεπτα. Και δεν πιστευω οτι ο αλλος με τα 92 δε θα κλεβει καθολου...
Ετσι οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα επιλεγουμε τον λιγοτερο κλεφτηΕκει κοντα ειναι μια ΕΤΕΚΑ (Αγγελου Σικελιανου 3) με τιμη +2 cents απο την Avin (Μεσογειων 143) και μια ΕΚΟ (Μιχαλακοπουλου χαμηλά: 60-70-107 δεν θυμαμαι) με +4 cents απο την Avin. Διαλεγεις και παιρνεις... Το μοναδικο καλο της Avin ειναι το 24ωρο ωραριο. Αλλα αν υπολογίσεις και τα 36 χιλιαρικα φιλοδωρημα που ειχε δωσει στο κρατος...
-
Nαι είδα και εγώ πρόσφατα το πρόστιμο.
Αν κατάλαβα καλά είχε νοθεύσει τη Super Unleaded κατά 11% με απλή?
Αν υποθέσουμε πως είχε γίνει πλήρης έλεγχος και δεν είχε άλλη παράβαση, εγώ που βάζω απλή είμαι ευχαριστημένος, γιατί γνωρίζω ότι έγινε έλεγχος...ή μήπως λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο?
Af9pk εσύ από που βάζεις?
Εdit: Επίσης πουθενά στις παραβάσεις δεν βλέπω να υπάρχουν για πειραγμένο μετρητή αντλίας...δεν το ελέγχουν αυτό?
-
Εdit: Επίσης πουθενά στις παραβάσεις δεν βλέπω να υπάρχουν για πειραγμένο μετρητή αντλίας...δεν το ελέγχουν αυτό?
Απ΄όλααα εχουμεεεεεεε διαλίεχτεεεεεεεεεεεεεε
http://www.bloka.com/content/view/45/70/
Ο τεχνικός στο σέρβις μου είπε πως τα βενζινάδικα πρέπει να αλλάζουν δεξαμενές κάθε 2 χρόνια πέρα από τον τακτικό καθαρισμό τους...
κάτι μου λέει πως ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο τακτικός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο... (τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο βάζω μόνο από εκεί βενζίνη)Ας μου συστήσει κάποιος ένα πρατήριο που να κάνει καθαρισμό ή αντικατάσταση δεξαμενών μέσα σε δυο (2) χρόνια και μετά εγώ μέχρι και πρόταση γάμου στον Ολύμπιο θα κάνω.
-
κάτι μου λέει πως ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο τακτικός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο... (τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο βάζω μόνο από εκεί βενζίνη)Αυτό περι αλλαγής δεξαμενών κάθε 2 χρόνια δέν ισχύει. Οι δεξαμενές είναι θαμένες στο έδαφος οπότε για να αλλαχτούν θέλει σκάψιμο και το κόστος είναι απαγορευτικά μεγάλο σύν οτι το πρατήριο πρέπει να μείνει κλειστό για τουλάχιστον 3 μέρες. Μόνο άν έχει διαρροή, ειδάλλως δέν υπάρχει λόγος να αλλαχτούν.
Επίσης οι δεξαμενές τοποθετούνται με μία μικρή κλίση έτσι ωστε τα χώματα και τα νερά να μαζεύονται στη χαμηλή μεριά της δεξαμενής, ενώ οι αντλίες τραβάνε απο την υψηλή μεριά. Αυτό σημαίνει οτι τα περίπου 50-100 λίτρα βενζίνης που βρίσκονται κάτω-κάτω δέν μπορούν να τα τραβήξουν οι αντλίες.
-
Nαι είδα και εγώ πρόσφατα το πρόστιμο.Αν κατάλαβα καλά είχε νοθεύσει τη Super Unleaded κατά 11% με απλή?
Αν υποθέσουμε πως είχε γίνει πλήρης έλεγχος και δεν είχε άλλη παράβαση, εγώ που βάζω απλή είμαι ευχαριστημένος, γιατί γνωρίζω ότι έγινε έλεγχος...ή μήπως λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο?
Εγω βαζω απο το ΕΤΕΚΑ δυο χρονια τωρα, του οποιου η ποιοτητα στην βενζινη διαφερει απο παραλαβη σε παραλαβη, αλλα παρολα αυτα ποτε δεν ειχα προβλημα (λογος συμπιεσης κινητηρα μου 10.5:1) - και δεν κλεβει η αντλια. Σκεφτομαι να δοκιμασω και απο την ΕΚΟ μια που ειναι διαφορα μολις 3 cent.
Στις νοθειες σχεδον ποτε δεν θα βρεις νοθευμενη απλη (και βαζω το σχεδον επειδη ο Μπαρμπουνάκης Κ. - Ξύπα Α. ΟΕ // ΕΠ // Ελ. Βενιζέλου 347 - 349, Καλλιθέα είναι ο πρωτος που πιαστηκε με νοθευμενη απλη και μαλιστα με 43% κηροζινη θερμανσης).
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Nαι είδα και εγώ πρόσφατα το πρόστιμο.
Αν κατάλαβα καλά είχε νοθεύσει τη Super Unleaded κατά 11% με απλή?
Εγω βαζω απο το ΕΤΕΚΑ δυο χρονια τωρα, του οποιου η ποιοτητα στην βενζινη διαφερει απο παραλαβη σε παραλαβη, αλλα παρολα αυτα ποτε δεν ειχα προβλημα (λογος συμπιεσης κινητηρα μου 10.5:1) - και δεν κλεβει η αντλια. Σκεφτομαι να δοκιμασω και απο την ΕΚΟ μια που ειναι διαφορα μολις 3 cent.
Στις νοθειες σχεδον ποτε δεν θα βρεις νοθευμενη απλη (και βαζω το σχεδον επειδη ο Μπαρμπουνάκης Κ. - Ξύπα Α. ΟΕ // ΕΠ // Ελ. Βενιζέλου 347 - 349, Καλλιθέα είναι ο πρωτος που πιαστηκε με νοθευμενη απλη και μαλιστα με 43% κηροζινη θερμανσης).
αυτό πριν κανά 2-3 χρόνια έτσι.... τωρα μόνο τη σουπερ νοθεύουν
-
Εγω εχω παρατηρησει οτι με ΕΚΟ κανω περισσοτερα χλμ (ισως να ετυχε ομως)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγω εχω παρατηρησει οτι με ΕΚΟ κανω περισσοτερα χλμ (ισως να ετυχε ομως)Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό...
-
Ακόμα και σε σχέση με Shell ή BP;
-
Το οτι βγαινουν απο το ιδιο καζανι οι βενζινες τους ομως δεν το εχετε παρατηρήσει
-
κάτι μου λέει πως ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο τακτικός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο... (τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο βάζω μόνο από εκεί βενζίνη)Αυτό περι αλλαγής δεξαμενών κάθε 2 χρόνια δέν ισχύει. Οι δεξαμενές είναι θαμένες στο έδαφος οπότε για να αλλαχτούν θέλει σκάψιμο και το κόστος είναι απαγορευτικά μεγάλο σύν οτι το πρατήριο πρέπει να μείνει κλειστό για τουλάχιστον 3 μέρες. Μόνο άν έχει διαρροή, ειδάλλως δέν υπάρχει λόγος να αλλαχτούν.
Επίσης οι δεξαμενές τοποθετούνται με μία μικρή κλίση έτσι ωστε τα χώματα και τα νερά να μαζεύονται στη χαμηλή μεριά της δεξαμενής, ενώ οι αντλίες τραβάνε απο την υψηλή μεριά. Αυτό σημαίνει οτι τα περίπου 50-100 λίτρα βενζίνης που βρίσκονται κάτω-κάτω δέν μπορούν να τα τραβήξουν οι αντλίες.
και όμως γνωρίζω πρατήριο που στα τελευταία 5-6 χρόνια έχει αλλάξει 2 φορές τις δεξαμενές του .
Τώρα είναι τακτικός και υπεύθυνος επαγγελματίας - ή υπάρχει κάποιο τεχνικό η κατασκευαστικό πρόβλημα ???????? -
Ειχα βρεθει στο παλιο αεροδρομιο σε ενα βενζιναδικο που δωθηκε για να χτιστει πολυκατοικια και ειχα αρχισει οι εσκαφες,η δεξαμενη εφτανε μεχρι την κολαση και σε ογκο ηταν επισης αστα να πανε...δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να την αλλαζει καθε 2 χρονια,να την καθαριζει με καποιο τροπο, ισως.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το οτι βγαινουν απο το ιδιο καζανι οι βενζινες τους ομως δεν το εχετε παρατηρήσειΔεν το αμφισβητώ αυτό που λές, απλά αναφέρω κάτι που κι εγώ και άλλοι απ' ότι φαίνεται έχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια με εκτεταμένη χρήση ΕΚΟ Κινιτρον...
Βενζίνη ώρα μηδέν!