-
Ο ΣΕΕΠΕ τι σχεση εχει με τα πρατηρια?
Οταν τα μελη του λυσουν τα προβληματα των παραδοσεων καυσιμων στα πρατηρια μπορει να βγει ελευθερα να κρινει τα ιδια τα πρατηρια....Απο εκει και περα δεν αμφισβητω το ΕΜΠ! Αμφισβητω τα αποτελεσματα αυτου...
Ξερω απο πρωτο χερι πρατηρια τα οποια χρησιμοποιουν αντιστοιχα συστηματα αλλοιωσης των ποσοτητων μεσα στην Θεσσαλονικη! Ξερω οτι πλεον αυτα τα συστηματα ειναι σχεδον μη ανιχνευσιμα σε αντιθεση με παλιοτερα που μπορουσαν να βρεθουν ακομα και οπτικο ελεγχο!
Τα αποτελεσματα της ερευνας ομως ειναι εξαιρετικα υπερβολικα! -
Έστω οτι τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν υπερβολικά. Εσύ σε τι ποσοστό θεωρείς πως συμβαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οταν τα μελη του λυσουν τα προβληματα των παραδοσεων καυσιμων στα πρατηρια μπορει να βγει ελευθερα να κρινει τα ιδια τα πρατηρια....Απο εκει και περα δεν αμφισβητω το ΕΜΠ! Αμφισβητω τα αποτελεσματα αυτου...
Ξερω απο πρωτο χερι πρατηρια τα οποια χρησιμοποιουν αντιστοιχα συστηματα αλλοιωσης των ποσοτητων μεσα στην Θεσσαλονικη! Ξερω οτι πλεον αυτα τα συστηματα ειναι σχεδον μη ανιχνευσιμα σε αντιθεση με παλιοτερα που μπορουσαν να βρεθουν ακομα και οπτικο ελεγχο!
Τα αποτελεσματα της ερευνας ομως ειναι εξαιρετικα υπερβολικα!σε προηγούμενο ποστ σου δεν έλεγες οτι δεν μπορείς να κλέψεις από την αντλία??
-
για ποια ερευνα μιλατε πλακα κανετε ετσι?δεν υπαρχει καμια ερευνα χαλαρωστε ας σοβαρευτουμε λιγο ακου ΕΜΠ
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
για ποια ερευνα μιλατε πλακα κανετε ετσι?δεν υπαρχει καμια ερευνα χαλαρωστε ας σοβαρευτουμε λιγο ακου ΕΜΠτι θες να πεις??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα αποτελεσματα της ερευνας ομως ειναι εξαιρετικα υπερβολικα!σε προηγούμενο ποστ σου δεν έλεγες οτι δεν μπορείς να κλέψεις από την αντλία??
Εγω?
Ενα quote θα ηταν χρησιμο... -
Πληροφοριακα παντως εισαι εκτος πραγματικοτητας φιλε μου! Πειραγμενοι μετρητες ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρξουν γιατι ακριβως θα υπαρχουν σε ολες τις φασεις μεταφορας των καυσιμων απο τα δυιλυστηρια μεχρι και τα πρατηρια! Δεν θα μπορει ενα βυτιο να φυγει μετρημενο στο δυιλυστηριο με 3000 λιτρα και να φτασει στο πρατηριο με 3200 λιτρα! Ολα αυτα θα παρατηρουνται ηλεκτρονικα... Διαδοχικα εχοντας παραλαβει 3000 λιτρα δεν θα μπορεις να πουλησεις 3200 καθως θα κατηγορεισαι για λαθρεμποριο! Αλλα ουτε και λιγοτερα καθως αυτο θα σημαινει φοροδιαφυγη...
Τα αποτελεσματα της ερευνας ομως ειναι εξαιρετικα υπερβολικα!στην αρχή ήταν αδύνατο...
μετά έγινε δυνατό ,αλλά τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά... -
Πληροφοριακα παντως εισαι εκτος πραγματικοτητας φιλε μου! Πειραγμενοι μετρητες ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρξουν γιατι ακριβως θα υπαρχουν σε ολες τις φασεις μεταφορας των καυσιμων απο τα δυιλυστηρια μεχρι και τα πρατηρια! Δεν θα μπορει ενα βυτιο να φυγει μετρημενο στο δυιλυστηριο με 3000 λιτρα και να φτασει στο πρατηριο με 3200 λιτρα! Ολα αυτα θα παρατηρουνται ηλεκτρονικα... Διαδοχικα εχοντας παραλαβει 3000 λιτρα δεν θα μπορεις να πουλησεις 3200 καθως θα κατηγορεισαι για λαθρεμποριο! Αλλα ουτε και λιγοτερα καθως αυτο θα σημαινει φοροδιαφυγη...
Τα αποτελεσματα της ερευνας ομως ειναι εξαιρετικα υπερβολικα!στην αρχή ήταν αδύνατο...
μετά έγινε δυνατό ,αλλά τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά...Συμπέρασμα: οι βενζινάδες κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σε κλέψουν
-
συμπέρασμα...
και κλεφτης και φωνακλάς... -
Πριν με χαρακτηρισεις κλεφτη καλο θα ηταν να βαλεις κατω το μυαλουδακι σου, να το στιψεις παρα πολυ καλα μπας και μπορεσεις να βγαλεις καποιο νοημα σε αυτα που γραφω... Προφανως ειναι αρκετα ανωτερα απο οσα μπορεις να αντιληφθεις!
Ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα λοιπον, 2 περιπτωσεις μπορει να υπαρχουν...- Εισαι ενας μικρος ελεινος κουτοπονηρος τυπακος!
- Εισαι πραγματικα βλακας!
Το quote λοιπον που βρηκες οπως μπορεις να παρατηρησεις ειναι γραμμενο σε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ! Αφορα τα συστηματα ελεγχου εισροων-εκροων τα οποια ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να εγκαταστησει σε πρατηρια και δυιλυστηρια η κυβερνηση και παρουσιαζω αναλυτικοτατα το γιατι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο αν οχι αδυνατο να τα ξεγελασεις! Το προβλημα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! Μιλουσα ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ και σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
Αλλα αυτο φυσικα δεν το καταλαβες...
Anyway δεν χρειαζεται να επιλεξεις μια απο τις παραπανω επιλογες! Εγω ξερω! -
Δηλαδή σήμερα που δεν υπάρχει αυτό μπορεί κάποιος να αγοράσει 3000 και να πουλήσει 3200??
Γιατί λοιπόν να μην το κάνει?
Οπότε σε αυτή την περίπτωση γιατί να πιστέψω ότι το ΕΜΠ λέει μαλακίες και ότι απλά δεν γίνεται αυτό που καθένας από εμάς αν μπορούσε θα έκανε?
-
Αφορα τα συστηματα ελεγχου εισροων-εκροων τα οποια ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να εγκαταστησει σε πρατηρια και δυιλυστηρια η κυβερνηση και παρουσιαζω αναλυτικοτατα το γιατι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο αν οχι αδυνατο να τα ξεγελασεις! Το προβλημα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! Μιλουσα ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ και σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!Ξερω απο πρωτο χερι πρατηρια τα οποια χρησιμοποιουν αντιστοιχα συστηματα αλλοιωσης των ποσοτητων μεσα στην Θεσσαλονικη! Ξερω οτι πλεον αυτα τα συστηματα ειναι σχεδον μη ανιχνευσιμα σε αντιθεση με παλιοτερα που μπορουσαν να βρεθουν ακομα και οπτικο ελεγχο!
!θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις σου...
δεν σε χαρακτήρισα κλέφτη... είδες πουθενα το ονομά σου?? μάλλον στο έχουν ξαναπει όμως ,και το έπιασες με την πρώτη...πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το μυαλό ενός βενζινά που να μην μπορεί να το ακολουθήσει ένος μηχανικού??
red_monster και melos86 έχετε από ένα warn για εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση. [Mod]
-
σταματηστε να δεν οδηγουν πουθενα οι χαρακτηρισμοι
-
Ρε συ melos86, κάποια συγκεκριμένη αντίρρηση ως προς την μεθοδολογία του ΕΜΠ έχεις? Γιατί το να σου λέει το ΕΜΠ '7 στους 10 νοθεύουν' και να απαντάς εσύ 'this is none of your bussiness' δεν βοηθά το γενικότερο πλαίσιο που υποστηρίζεις.
Πες μας, υπάρχει κάτι που κάνει λάθος το ΕΜΠ στις μετρήσεις και εκτιμήσεις του, ή απλώς 'δεν είναι δική του αρμοδιότητα' γιατί μας χαλάει την πιάτσα?
-
Δηλαδή δεν είναι αρμοδιότητα του ΕΜΠ αλλά αν έβγαινε ένας ευσυνείδητος δημοσιογράφος (ο Τριανταφυλλόπουλος δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία ) και, σε συνεργασία με το ΕΜΠ ή άλλο αντίστοιχο φορέα, έκανε μια έρευνα και παρουσίαζε αντίστοιχα αποτελέσματα (χωρίς ονομαστική αναφορά σε πρατήρια, μόνο στατιστικά), τι θα έλεγες φίλε melos86, ότι 'δεν είναι δουλειά του' να διερευνά την αλήθεια ? Εμένα αυτά προφάσεις εν αμαρτίαις μου κάνουν... Οχι εννοείται προσωπικά δικές σου, του κλάδου... ή έστω κάποιων απατεώνων συναδέλφων, που όμως με τις πράξεις τους χαρακτηρίζουν δυστυχώς και τους σωστούς, άρα είναι καθήκον των τελευταίων να αντιδράσουν και να απομονώσουν όχι το φορέα του μηνύματος (ΕΜΠ) αλλά την πηγή του (απατεώνες)... που δεν το βλέπω...
Το ΕΜΠ έχει την άποψή του, μια στατιστική έρευνα με κάποιες επιστημονικές παραδοχές έκανε, μόνο από αντίστοιχη έρευνα και επιστημονική διαδικασία μπορεί να 'καταπέσει', τα 'δεν είναι δουλειά σας' τα ακούω βερεσέ ως καταναλωτής. Βρείτε τρόπο να τα αντικρούσετε για να με μεταπείσετε.
-
θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις σου...
δεν σε χαρακτήρισα κλέφτη... είδες πουθενα το ονομά σου?? μάλλον στο έχουν ξαναπει όμως ,και το έπιασες με την πρώτη...Εγω απλα θα σε παρακαλουσα οταν μιλας μαζι μου να μιλας σαν αντρας...
συμπέρασμα...
και κλεφτης και φωνακλάς...Για πες μου λοιπον -και σου υποσχομαι οτι θα ανακαλεσω τα παντα- σε ποιον αναφεροσουν εδω περα! Αλλα σου ειπα.. Μιλα σαν αντρας! Οχι σαν την Τζουλια στο δελτιο του Λιατσου!
Anyway ας γυρισουμε πισω στο θεμα μας!
Δεν αμφισβητω το ΕΜΠ αυτο θα ελλειπε κι ολας... Δεν γνωριζω με ποιον τροπο εγινε η μετρηση της ποσοτητας των καυσιμων αλλα οποιαδηποτε αλλη μεθοδος περαν αυτης του Υπουργειου δεν νομιζω οτι μπορει να δωσει αξιοπιστα αποτελεσματα οταν μιλαμε για αποκλισεις της ταξης των μερικων μοναδων τοις χιλιοις (συγκεκριμενα ειναι συν/πλην 0,5% η αλλιως 5 τοις χιλιοις)!Και εκτος αυτου εξεθεσα την προσωπικη μου αποψη (δεν ξερω κατα ποσο μετραει η οχι) βαση της εμπειριας που εχω απο τον συγκεκριμενο χωρο οτι το 7 στα 10 ειναι εκτος πραγματικοτητας... Οταν το Υπουργειο ανακοινωνει 15 παραβατες αναμεσα σε 2500 ελεγχους το 7 στα 10 ειναι εξωπραγματικο!
-
Πρέπει να τσίμπησε κανένα 2λεπτο πάνω.
-
Πως γίνεται μια ζωή σ' αυτή την χώρα να φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι, ειλικρινά δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ!
Ας ζήσει λοιπόν ο καθένας τον μύθο του, αλλά τουλάχιστον ας μην προσπαθεί να πείσει όλους του άλλους ότι ο δικός του είναι ο καλύτερος... Σε λίγο θα μας πείσουν ότι πρέπει να κάνουμε και έρανο για βενζινάδες, ταξιτζήδες, οδηγούς βυτιοφόρων και άλλες ευγενείς συνομοταξίες συμπαθών κατά τ' άλλα βιοπαλαιστών -
Εβαλα 20 ευρω σε mercedes A class μιας και εκανα εξυπηρετηση σε φιλο. 20€ για 14,30 λιτρα.
-
θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις σου...
δεν σε χαρακτήρισα κλέφτη... είδες πουθενα το ονομά σου?? μάλλον στο έχουν ξαναπει όμως ,και το έπιασες με την πρώτη...Εγω απλα θα σε παρακαλουσα οταν μιλας μαζι μου να μιλας σαν αντρας...
συμπέρασμα...
και κλεφτης και φωνακλάς...Για πες μου λοιπον -και σου υποσχομαι οτι θα ανακαλεσω τα παντα- σε ποιον αναφεροσουν εδω περα! Αλλα σου ειπα.. Μιλα σαν αντρας! Οχι σαν την Τζουλια στο δελτιο του Λιατσου!
Anyway ας γυρισουμε πισω στο θεμα μας!
Δεν αμφισβητω το ΕΜΠ αυτο θα ελλειπε κι ολας... Δεν γνωριζω με ποιον τροπο εγινε η μετρηση της ποσοτητας των καυσιμων αλλα οποιαδηποτε αλλη μεθοδος περαν αυτης του Υπουργειου δεν νομιζω οτι μπορει να δωσει αξιοπιστα αποτελεσματα οταν μιλαμε για αποκλισεις της ταξης των μερικων μοναδων τοις χιλιοις (συγκεκριμενα ειναι συν/πλην 0,5% η αλλιως 5 τοις χιλιοις)!Και εκτος αυτου εξεθεσα την προσωπικη μου αποψη (δεν ξερω κατα ποσο μετραει η οχι) βαση της εμπειριας που εχω απο τον συγκεκριμενο χωρο οτι το 7 στα 10 ειναι εκτος πραγματικοτητας... Οταν το Υπουργειο ανακοινωνει 15 παραβατες αναμεσα σε 2500 ελεγχους το 7 στα 10 ειναι εξωπραγματικο!
ξέρεις τι πιστεύω για εσένα και τους όμοιους σου... ποτέ δεν το έκρυψα...σέβομαι απλά τον χώρο που μας φιλοξένει ...
τις μεθόδους των υπουργείων τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι...οποιοσδήποτε έχει λάβει μέρος σε προκυρήξεις δημοσίου ξέρει τι να περιμένει από το 'κράτος'
στις μετρήσεις του εμπ ήταν παρόν αδελφικός μου φίλος ... και λίγα βγήκαν στη φόρα...
το σύστημα μέτρησης (αν και δεν είναι πιστοποιημένο) είναι απλό στη χρήση , και δεν δίνει μεγάλα περιθώρια σφάλματος (το οποίο έτσι και αλλιώς μετριάζεται με τη χρήση κατάλληλου αλγοριθμου)απορώ πως ξέρεις για το σύστημα ... πιστεύεις οτι δεν ανιχνεύεται ... και παρόλα αυτά δεν επιχειρής να κερδίσεις...
Βενζίνη ώρα μηδέν!