-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φοβερή ατάκη σε Shell προχθές (δεν βάζω από κει, αλλά ηταν η μόνη ανοιχτή αργά)
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Άκου απλή v-power! Τι σκέφτεται ο κόσμος!
Xaxaxa τα ίδια Χάρη κι εδώ.... ....
εγώ κάνω το άλλο, σταματώ ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην μάνικα της απλής! Και βέβαια είμαι έξω από το αμάξι.
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.
Ναι, αλλά η ΕΚΟ δεν είναι 'απλή'... Είναι Kinitron φίλε.... Με ΤΡΙΠΛΗ δράση!!! Και καθαρίζει το μοτέρ, και το απολυμαίνει, και αυξάνει τις επιδόσεις στο σεξ.
ναι ναι
....αλλά η BP είναι απλή...
-
-
-
Δεν έχουν αρχίσει να καταργούνται οι βέργες δείκτες λαδιού σε μερικά αυτοκίνητα? Εκεί ειδικά τους βάζεις να σου δουν τα λάδια για να τους βλέπεις να ψάχνουν να βρουν τη βέργα!!
Άκου έχεις μαλώσει με τη Vpower....
-Όχι γιατί, έχεις μαλώσει εσύ?
-Όχι ....
-Έ τότε κράτα την εσύ και βάλε μου εμένα την απλή την σκέτη! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.Την είδα σήμερα τη Shell με τα 1,199 και θα βάζω εκεί όσο είμαι στο εξοχικό.
Η ΕΚΟ πάντως ακριβώς μετά είχε 1,219 αν θυμάμαι καλά και όχι 1,259. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.
Την είδα σήμερα τη Shell με τα 1,199 και θα βάζω εκεί όσο είμαι στο εξοχικό.
Η ΕΚΟ πάντως ακριβώς μετά είχε 1,219 αν θυμάμαι καλά και όχι 1,259.εάν λες μέσα στην Ραφήνα...έπεσε μάλλον για αυτό.
πάντως και 1 να την έδινε δεν ξαναβάζω από αυτόν....για λόγους που δεν θα πω δημόσια... -
Ναι, γι΄ αυτή λέω. Οι λόγοι θα με ενδιέφεραν (μέσω πμ αν θες), έβαζα συχνά πέρυσι από εκεί.
-
Στην Αμερική αυξάνεται συνέχεια η βενζίνη και έχει φτάσει (στο NJ) η απλή τα 0,68 ευρώ το λίτρο ενώ η σούπερ τα 0,73.
-
Δηλαδή περίπου όσο δίναμε εδώ πριν 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δηλαδή περίπου όσο δίναμε εδώ πριν 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος!πριν 2 χρόνια...
-
Εκεί όμως η αύξηση είναι ποσοστιαία πολύ μεγαλύτερη, επειδή η φορολογία του καυσίμου είναι πολύ χαμηλή, κι έτσι η τιμή του τελικού προϊόντος (βενζίνη) επηρεάζεται πολύ έντονα από την τιμή της πρώτης ύλης (αργό πετρέλαιο).
-
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.Τι τιμες ειναι αυτες? Μου ερχεται το πλαγιο...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.
Τι τιμες ειναι αυτες? Μου ερχεται το πλαγιο...
Εμένα πάλι μου έρχεται κατακούτελα
Με τέτοιες τιμές, εγώ θα έκανα πάρτυ πάντως!Όχι να παραπονιέμαι κιόλας (βάση των σημερινών και όχι μόνο τιμών εδώ στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ε.Ε.).Μπορεί να γκρινιάζουν αυτοί, αλλά για να περάσουν από την απο δω μεριά του ατλαντικού, να νίωσουν τη γλύκα και μετά γυρίζουν στην Αμερική.Τότε να δεις πόσο φτηνή θα τους φανεί η βενζίνη
Μεταξύ μας, καλά να πάθουν πάντως.Το μικρότερο (λόγω κυβισμού) αμάξι είναι 2000cc και στο αναφέρουν και ως υποτιμητικό (το χρέπι που δεν πάει μία )
Καιρός ήταν να 'νιώσουν' κι αυτοί την αύξηση -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μεταξύ μας, καλά να πάθουν πάντως.Το μικρότερο (λόγω κυβισμού) αμάξι είναι 2000cc και στο αναφέρουν και ως υποτιμητικό (το χρέπι που δεν πάει μία )
Καιρός ήταν να 'νιώσουν' κι αυτοί την αύξησηαμερικάνικο bumper sticker: 'only milk and juice comes in 2 liters'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοβερή ατάκη σε Shell προχθές (δεν βάζω από κει, αλλά ηταν η μόνη ανοιχτή αργά)
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Άκου απλή v-power! Τι σκέφτεται ο κόσμος!
Xaxaxa τα ίδια Χάρη κι εδώ.... ....
εγώ κάνω το άλλο, σταματώ ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην μάνικα της απλής! Και βέβαια είμαι έξω από το αμάξι.
Στρατηγικες Μεγαλου Αλεξανδρου για να αποφυγουμε τις κερδοσκοπικες εμπνευσεις των πρατηριάδων -σου βαλα βενζινη με κρυσταλλα Σβαρόφσκι-πλήρωνε καρμίρη
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
- '20 Ευρώ απλή' του λέω, και βγάζω ένα 20ρικο
- 'Γιατί, έχεις τσακωθεί με τις άλλες?' μου απαντάει
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
Ενα χαζο αστειο ειπε ο τυπάκος,δεν χρειαζεται να οργανωσουμε και μποϋκοταζ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
- '20 Ευρώ απλή' του λέω, και βγάζω ένα 20ρικο
- 'Γιατί, έχεις τσακωθεί με τις άλλες?' μου απαντάει
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
Ενα χαζο αστειο ειπε ο τυπάκος,δεν χρειαζεται να οργανωσουμε και μποϋκοταζ
Το 'αστείο' απλά δείχνει τη διάθεσή που είχε.
Η συνέχεια [αν το διάβασεις όλο το περιστατικό] ήταν το πρόβλημα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.Τι τιμες ειναι αυτες? Μου ερχεται το πλαγιο...
Σκεφτείτε τα παλιά που οδηγούν και καίνε τα έντερά τους...αλλά και τα SUV τύπου Cadillac Escalade....6,2L (!!!) αυτό σας λέω ΤΕΛΟΣ
$4 το γαλόνι δηλ = $1,06 το λίτρο ...δεν τα λες και λίγα.
-
- τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινά. Δεν είναι τόσο όμορφα τα πράγματα...
-
μα οι Αμερικανοι τοσους πολεμους εκαναν για να εχουν φθηνο πετρελαιο... τς τς τς
Βενζίνη ώρα μηδέν!