-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ! Είδα τον Clarkson στο τελευταίο TopGear του Skai που κακοποίησε το Twingo RS και τόριξε στη θάλασσα (???) για να προλάβει -και καλά- το ferry ο γελοίος επιδειξίας
Ενθουσιάστηκε με το αυτοκίνητο όμως...
Φοβερό αυτοκινητάκι! Ειδικά στο κοκκινάκι, που οι του TG κατέστρεψαν, ήταν !
-
-
Ο χρήστης l2dim έγραψε:
Καλημέρα
Θέλω να αγοράσω ενα μικρο δυνατό αυτοκίνητο πόλης .Με το που είδα το twingo gt κόλλησα Στην αρχή ήμουν ποιο κοντά στο fiat 500 αλλά τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο . Μιλώντας με έναν πωλητή στην volvo (οπού έχω αγοράσει 2 αυτοκίνητα ) μου είπε πως το twingo gt στον πρώτο χρόνω βγάζει προβλήματα με το turbo , δεν τον πολύ πίστεψα και έτσι θέλω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο η έχετε κάποια εμπειρία ?
Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή ανάμεσα απο fiat 500 1.4 (εκθεσιακό 13.000€) και renault twingo gt 1.2 (12.500€) .Φίλε, εγώ με το GT και πρόγραμμα στα 126 άλογα δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό στον κινητήρα του Twingo, τουλάχιστον μέχρι τώρα που έχω 70000 χλμ. Και το αμάξι φυσάει....
-
Oι νέες τιμές του Twingo:
TWINGO II
1.2 16V 76 HP MORE 9990
1.2 16V 76 HP DYNAMIC 10990
1.2 16V 76 HP DYNAMIC AUTO 12800
1.2 16V 76 HP MISS SIXTY 12990
1.2 16V TCE 100 HP GT GORDINI 13990
1.6 16V 133 HP RENAULT SPORT 16950 -
Αν βαλουμε και ένα 1000€ παραπάνω στα 'άγραφα' ... (μεταλλικά, φακελοι/έξοδα/τελη κλπ) οι καλές εκδόσεις ... τσιμπημένες είναι!!!
-
Απ'ότι είχε πει ο surudos τρέχει και προσφορά -1.000 επί των παραπάνω τιμών. Απλά ακόμη οι προσφορές δεν έχουν ανανεωθεί στην ιστοσελίδα γιατί όπως διαπιστώσαμε στο θέμα του Clio η ιστοσελίδα ανανεώνεται τώρα.
Επιπλέον, έχει πλέον 5 χρόνια εγγύηση!
Οσο για τα άγραφα είναι 200 τέλη/πινακίδες και το μεταλλικό νομίζω κοντά στα 350.
-
Το dynamic 75άρι έχει 9990€ με την έκπτωση,10500€ τελική αρκετά καλή τιμή για 1200άρι.Το gordini και sport είναι τσιμπημένα,έπρεπε να είναι άλλο ένα χιλιάρικο κάτω αυτά.Το gordini έπρεπε να κάνει 12000 και το sport 14-15000€
-
To Dynamic 75άρι βγαίνει αν ίσχυει το -1.000 μαζί με μια απόσυρση 10.990-1.000-750 περίπου από την απόσυρση = 8.240 + περίπου κατί παραπάνω από 8.500 με το κλειδί στο χέρι και το Gordini 13.990 -1.000-950 περίπου από απόσυρση =12.050 περίπου + κάτι παραπάνω από 200 για τέλη πινακίδες. 12.250 περίπου. (+ σε όποιον θέλει μεταλλικό χρώμα στα παραπάνω) Το 76αρι έχει φοβερή τιμή. Το 100άρι λογική, έτσι κι αλλιώς το Gordini λανσάρεται ως ειδική έκδοση. Πάντως νομίζω η 5ετής εγγύηση εξελίσσεται σε μεγάλο ατού.
-
Στους τελευταίους 4Τ έχει δοκιμή το Twingo GT Gordini!
Η δοκιμή νομίζω απεικονίζει την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου!(Υ.γ: 3 σελίδες διαφημιστικών καταχωρήσεων χρειάζονται για ένα ρεαλιστικό άρθρο)
-
Εθεάθη το πρωί στην Φρεαττύδα twingo gordini σε μαύρο χρώμα με γυναίκα οδηγό. Εντάξει, πουλήθηκε ένα κομμάτι στην Ελλάδα.
-
Πάλι καλά να λες, που δεν κυκλοφορούσε με κανένα 'Miss Sixty' ...
-
Μάλλον ούτε η ίδια δεν θα το ήθελε.
-
Κυκλοφορεί και ένα σε μπλε το οποίο είναι πανέμορφο
-
Τελικα αργησαν να το βαλουν στο καραβι το τερατακι (πιανει Πειραια απο βδομαδα) , και πεφτει πανω στην απεργια των τελωνειακων, οποτε θα παει για τελος του μηνα (; ) η παραλαβη οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα
(αντε μαμω και εχω βαρεθει να κανω τον ταριφιαν ) -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Τελικα αργησαν να το βαλουν στο καραβι το τερατακι (πιανει Πειραια απο βδομαδα) , και πεφτει πανω στην απεργια των τελωνειακων, οποτε θα παει για τελος του μηνα (; ) η παραλαβη οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα
(αντε μαμω και εχω βαρεθει να κανω τον ταριφιαν )Υπομονή και καλώς να έρθει ο μπόμπιρας
-
Renault Twingo vs Peugeot 107:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102423.asp
Renault Twingo RS vs Abarth 500 vs Smart Fortwo Brabus:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102346.asp
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Renault Twingo vs Peugeot 107:http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102423.asp
μέρα με τη νύχτα αυτά τα αμάξια. κ εξωτερικά κ στο εσωτερικό (καλά εκεί είναι τα δυο άκρα, με το ένα playmobil, το άλλο να χτυπαει αμάξια της μεγαλύτερης κατηγορίας ) το τουινγκο μοιαζει πολύ πιο ποιοτικο κ προσεγμένο, ενώ στο άλλο φαίνεται ότι το κόστος ήταν ο πρώτος παράγοντας πραγμάτωσης
Απλά παπαρας ο Λιβανέζος που έκοψε τα πρώτα σχέδια κ το τουινγκο βγήκε πολύ συντηρητικό. ακριβώς το αντίθετο με το 107 που πουλάει πολύ λόγο στυλ.
τουλάχιστον το φεισλιφτ του τοινγκο διορθωσε αυτό το πρόβλημα, κ να δείτε πως θα παει παρα πολύ καλα, αν δε το πυροβολήσουν τιμολογιακά -
Το 107 είναι σαν αυγό ...
-
'Μοναδικό στυλ' η ... ασχήμια του 107!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το 107 είναι σαν αυγό ...Αφού είναι aygo
Renault Twingo 2007