-
δικινητο φανταζομαι.
αν ειναι 4κινητο ειναι σουπερ
-
4x2 παντα
-
Ξανα μέσα το yetaki για ενα προβλημα στην καλωδιωση του εγκεφαλου που κανει τα λαμπάκια στο καντραν να χτυπάνε σαν χριστουγιεννιατικο δέντρο. Πρέπει να αλλαχθει λεει ενα λαστιχακι πίσω από το ραδιο στο ταμπλω στο 'κατι'-pass.
Αντικαταστατης Golf V κοκκινο -
CAN BUS (Controller Area Network)
-
Αυτο!
Αύριο πάω για παραλαβή και παράδοση του golf v με 75 άλογα -
Το Yeti, της αδερφης μου, βγαζει κι αυτο EPC και αν καταλαβα καλα (με τις γυναικες, δεν καταλαβαινεις) αναβει και το check engine και το αμαξι δεν ακουει το γκαζι... υποθετω safe mode..
Πηγαμε χθες το πρωι στο σερβις και ειπαν οτι θελουν να το κρατησουν κανα 4αρι μερες...
Το πηραμε και φυγαμε, θα μας ενημερωσουν ποτε θα υπαρχει διαθεσιμο αυτοκινητο αντικαταστασης, για να το αφησει..
Υποψιαζομαι οτι ειναι το ιδιο προβλημα με του cpp... -
Πρόβλημα με την wastegate ειναι μάλλον.. Παθών κι εγώ σε πολο με τον ίδιο κινητήρα
-
μωρε, οτι να ΄ναι, το θεμα ειναι να διορθωθει.. Απλα μου κανει εντυπωση που της ειπαν πως θελουν το αμαξι για 3-4 μερες!!
-
Εντωμεταξύ, στο vwclub διάβασα ότι ενώ παλιά σου αντικαθιστούσαν την τουρμπίνα με νέα, γιατί η wastegate είναι πάνω σε αυτή, τώρα απλά βάζουν μία ροδέλα στην wastegate για να μην κολλάει Ότι να ναι δηλαδή! Να ζητήσεις αντικατάσταση πάντως, γιατί κάποιοι που τους έγινε αυτό με τη ροδέλα παραπονιούνται για αυξημένη κατανάλωση (εκτός κι αν είναι η ιδέα τους, με τα φόρουμ ποτέ δε ξέρεις τί παίζει )
Εμένα απ τη μέρα που το έκανε και το έλεγξαν, μου είπαν να περάσω σε 3 μέρες που θα έρθει το ανταλλακτικό, και σε 3 ώρες το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο. Σε αυτές τις 3 ενδιάμεσες μέρες δε το ξανάκανε όλως παραδόξως
-
Και στης αδερφης μου, δεν το κανει παντα... π.χ. χθες κινηθηκαμε σχεδον ολη μερα και δεν το εκανε ουτε μια φορα...
Τελος παντων, θα ενημερωσω για την εξελιξη, μολις εχω νεα! -
Εμένα μου άλλαξαν την τουρμπινα ολόκληρη όπως και στο διπλανό yeti στο συνεργείο γιατί μου έδειξαν και τις δυο παλιές στο κουτί.
Είναι λίγο μπελαλιδικη η αλλαγή.
Επ ευκαιρειας πες της να ζητήσει να της κάνουν και το recall της καλωδιωσης που θελει λυσιμο ταμπλό.
Εμένα η βλάβη του canbus που έδινε πολλές βλάβες στο ταμπλό ήταν επαφή-τριβη της καλωδιωσης σε κάποιο σημείο λαμαρινας του αμαξωματος.
Λύθηκε και αυτο και τον άλλο μήνα λήγει η εγγύηση! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λύθηκε και αυτο και τον άλλο μήνα λήγει η εγγύηση!
θεός βοηθός ...
-
Θυμάμαι έναν σκοντάκια - με πολλά νούμερα στο νικνέιμ - που σύχναζε στο φόρουμ και έσκιζε τα ρούχα του πως τα σκόντα (για λόγους που μόνο εκείνος καταλάβαινε) είναι με τεράστια διαφορά όχι απλά πιο αξιόπιστα από τα άλλα VAG, αλλά και γενικώς από τις πιο αξιόπιστες κατασκευές αν όχι η πιο αξιόπιστη μάρκα.
Τώρα τον βλέπω να 'ναι διακοπές στη Χαβάη. -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Θυμάμαι έναν σκοντάκια - με πολλά νούμερα στο νικνέιμ - που σύχναζε στο φόρουμ και έσκιζε τα ρούχα του πως τα σκόντα (για λόγους που μόνο εκείνος καταλάβαινε) είναι με τεράστια διαφορά όχι απλά πιο αξιόπιστα από τα άλλα VAG, αλλά και γενικώς από τις πιο αξιόπιστες κατασκευές αν όχι η πιο αξιόπιστη μάρκα.
Τώρα τον βλέπω να 'ναι διακοπές στη Χαβάη.Το οτι κυκλοφορουν απειρα taxi octavia σημαινει οτι ειναι αξιοπιστα.
Εγω με Yeti 1.2 ρισκαρα σε καινουργιο αμαξωμα και καινουργιο κινητηρα. Εφοσον τα βρισκουν και ειμαι εντος εγγυησης no problem. Μαθαινουν απο τα λάθη και στα επομενα μοντελα τα λύνουν αυτο δείχνει η μακροχρονη εμπειρία.Οποιοσ ξερει το αυτοκινητο που δεν χαλαει ποτε ας μου το πει να το αγορασω αυριο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το οτι κυκλοφορουν απειρα taxi octavia σημαινει οτι ειναι αξιοπιστα.
Εγω με Yeti 1.2 ρισκαρα σε καινουργιο αμαξωμα και καινουργιο κινητηρα. Εφοσον τα βρισκουν και ειμαι εντος εγγυησης no problem. Μαθαινουν απο τα λάθη και στα επομενα μοντελα τα λύνουν αυτο δείχνει η μακροχρονη εμπειρία.Οποιοσ ξερει το αυτοκινητο που δεν χαλαει ποτε ας μου το πει να το αγορασω αυριο.
Για το επιχείρημα με τα ταξί διαφωνώ κάθετα. Δε σημαίνει ότι επειδή κοστίζουν λιγότερο στους ταξιτζήδες (συνολικά, αγορά-χρήση) και καλύπτουν τις ανάγκες ενός ταξιτζή (5θυρο, χώροι, γερμανική τεχνολογία), πως εξάγεται συμπέρασμα αξιοπιστίας. Έχω μιλήσει με ταξιτζήδες και έχω πάρει απόψεις.
Επίσης αυτό που είπα είναι πως η αξιοπιστία των Σκόντα κυμαίνεται στα επίπεδα του γκρουπ. Ο εν λόγω φίλος ισχυριζόταν ότι τα Σκόντα για μυστηριώδεις λόγους έχουν μεγάλη διαφορά στην αξιοπιστία συγκριτικά με τα υπόλοιπα VAG. Σχολιάζω το παράδοξο. Πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα μπορούν να μιλήσουν για την αξιοπιστία του γκρουπ...
Τέλος προσωπικά έχω ήδη πει τη γνώμη μου, σχετικά το πόσο ελπίζουμε σε μια μάρκα αυθυποβάλλωντας τον εαυτό μας, όταν λέμε πως η μάρκα θα βελτιωθεί, το μοντέλο το δικό μου απλώς έτυχε κλπ κλπ. Δε λέω κάτι ειδικότερο εδώ. Έχω πει τη γνώμη μου σε άσχετο θέμα, οπότε νομιμοποιούμαι να έχω την ίδια γνώμη κι εδώ...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εμένα μου άλλαξαν την τουρμπινα ολόκληρη όπως και στο διπλανό yeti στο συνεργείο γιατί μου έδειξαν και τις δυο παλιές στο κουτί.
Είναι λίγο μπελαλιδικη η αλλαγή.
Επ ευκαιρειας πες της να ζητήσει να της κάνουν και το recall της καλωδιωσης που θελει λυσιμο ταμπλό.
Εμένα η βλάβη του canbus που έδινε πολλές βλάβες στο ταμπλό ήταν επαφή-τριβη της καλωδιωσης σε κάποιο σημείο λαμαρινας του αμαξωματος.
Λύθηκε και αυτο και τον άλλο μήνα λήγει η εγγύηση!Αβυσσος...
προς το παρον, περιμενουμε τηλεφωνο, να της πουν ποτε θα εχουν αυτοκινητο αντικαταστασης..
Λογικα, αν δουν τον αριθμο πλαισιου, δεν θα πρεπει να κανουν απο μονοι τους την ιστορια με την καλωδιωση?
Τι διαολο.. 3-4 μερες θα μεινει μεσα!
Εντωμεταξυ, δεν γνωριζω αν της στειλαν επιστολη γι αυτο...
Εμενα, π.χ. για το iQ, μου ειχαν στειλει επιστολη και με ειχαν ταραξει στα τηλεφωνα 1 χρονο τωρα, σχετικα με μια οδηγια διορθωσης που ειχε βγει... -
Καλημερα!
Πριν απο λιγο γυρισαμε απ το σερβις της Skoda που πηγαμε να αφησουμε το Yeti της αδερφης μου. Προωθουν καργα το υγραεριο (Viagas) και της εδωσαν ενα αυτοκινητο αντικαταστασης ενα Roomster με 35Κ+ χιλιομετρα το οποιο εκτος του οτι ηταν βρωμικο εξω, ηταν και αθλιο μεσα
Να σιχαινεσαι να καθησεις, μιλαμε!
Ηταν και μετατροπη υγραεριο (δεν ειχε βεβαια υγραεριο μεσα) και καποια στιγμη στην διαδρομη αρχιζε να σκουζει, επειδη πεινουσε! -
Πριν απο λιγο ενημερωθηκε η αδερφη μου, οτι το Yeti της ειναι ετοιμο και μπορουμε να παμε να το παραλαβουμε.
Αντικατασταση τουρμπινας, τελικα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Πριν απο λιγο γυρισαμε απ το σερβις της Skoda που πηγαμε να αφησουμε το Yeti της αδερφης μου. Προωθουν καργα το υγραεριο (Viagas) και της εδωσαν ενα αυτοκινητο αντικαταστασης ενα Roomster με 35Κ+ χιλιομετρα το οποιο εκτος του οτι ηταν βρωμικο εξω, ηταν και αθλιο μεσα
Να σιχαινεσαι να καθησεις, μιλαμε!
Ηταν και μετατροπη υγραεριο (δεν ειχε βεβαια υγραεριο μεσα) και καποια στιγμη στην διαδρομη αρχιζε να σκουζει, επειδη πεινουσε!Αν δεν τιμησουν το σπιτι τους (εταιρια της Βιαμαρ ειναι η Viagas) θα πεσει να τους πλακωσει
-
καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα που μετεχω σε συζητηση σε δημοσιο φορουμ.
-πριν απο 3 μερες αγορασα ενα μεταχειρισμενο yeti 1.8 μοντελο ιανουαριος του 2010 με 47000 χλμ απο επισημη αντιπροσωπεια skoda.
-δυστηχως πριν να το αγορασω και αφου μου εδωσε 2 χρονια προσθετη εγγυηση μηχανικα δεν κοιταξα καλα το βιβιλο σερβις.καθως το κοιταω διαπιστωνω οτι: αλλαγη λαδιων στα 5000 χλμ,15000 χλμ,30000 χλμ(αυτα τα εκανε μεσα σε 13 μηνες) μετα ξανακανει στα 34500 χλμ,στα 38500χλμ(οπου βρηκα δυστηχως αργα)χαρτι οπου διαμαρτυρεται οτι καιει 1λτ ανα 1000 χλμ ,τελευταια αλλαγη στα 43000 .
ειναι φυσιολογικο να καιει τοσο πολυ λαδι?
(στο βιβλιο σερβις δεν εχει καταχωρηθει καποια βλαβη του αυτοκινητου)
SKODA YETI