-
-
-
-
Ντουλαπι με ροδες....
-
τα πιγκουινάκια που είναι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τα πιγκουινάκια που είναι???Και μιας και είπες πιγκουινάκια, ξέρεις που τα έχει? (την είχαμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση αλλά δεν είχαμε καταλήξει κάπου)
-
Αν κάνει καλά τη δουλειά του, γιατί όχι; Ως σχέδιο είναι πάνω-κάτω σαν τα άλλα τζιπάκια που κυκλοφορούν. Συμπαθητικό μου φαίνεται.
Τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχουν; -
Áõôï ôþñá ôé åßíáé?Ôï êáéíïýñãéï áõôïêßíçôï ôçó ïéêïãÝíåéáò [b]ADAMS[/b]?
-
Ωραίο είναι, μου θυμίζει τετρακίνητο Panda
-
Αρχικά είπα τι είναι αυτό ( είναι και το όνομα περίεργο ) με μια δεύτερη ματιά λέω δεν είναι κακό μοιάζει αρκετά με Panda αλλά η μούρη του είναι πιο ενδιαφέρουσα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τα πιγκουινάκια που είναι???
Και μιας και είπες πιγκουινάκια, ξέρεις που τα έχει? (την είχαμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση αλλά δεν είχαμε καταλήξει κάπου)
Διόρθωση:
-
Καλούλι
-
Πλάκα έχει! Περισσότερα στοιχεία για αυτό; Τεχνικά χαρακτηριστικά, πιθανή είσοδος στην αγορά πότε (γιατί το εσωτερικό μάλλον είναι σούπερ προχωρημένο, σούπερ πρωτότυπο!) και λοιπά;
-
Σύγχρονο και όμορφο!
-
Eνδιαφέρον και συμπαθητικό. Όχι περισσότερο κουτί από τα περισσότερα της κατηγορίας και πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Το μέσα δεν το σχολιάζω είναι άλλωστε απίθανο να ακολουθήσει το εξωτερικό σε περίπτωση παραγωγής.....
Αλήθεια σε μέγεθος με τι συγκρίνεται? Με HRV, G Vitara ή είναι μεγαλύτερο?
Το όνομα της μάρκας συνεχίζει να αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση από πολλούς στην Ελλάδα αλλά σε όχημα τέτοιας κατηγορίας θα γίνει πιο αποδεκτή η μάρκα του! -
Συγγνώμη παιδιά αλλά εμένα μου φαίνεται ελαφρώς γελοίο
κάτι από το Element της ΗΟΝDA μου θύμισε. -
Οχι και ασχημη προσπαθεια απο τη Skoda...
-
Και εμένα μου αρέσει!!
-
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
-
Δεν είναι άσχημο.Όμως η VAG συνεχίζει να μας μπερδεύει...Πίσω χειρολαβές από Σεατ, δηλαδή από Αλφα και μάσκα που σε αναλογιές είναι κάτι μεταξύ Φάμπια και golf.Συνολικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι πολύ αμερικανιά ρε παίδες;Το φαντάζομαι με σανίδα του σερφ στις αμμουδιές της Καλιφόρνια (τις ξανθές σιλικονάτες τις κρατάω για την πάρτη μου! ). Σα το Baywatch ένα πράμα... (την Πάμελα λέω να την κρατήσω κι αυτή...)
SKODA YETI