-
416l σύμφωνα με το φυλλάδιο της Skoda, εκτός αν υπάρχει διαφορά σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση και δεν την αναφέρει. -
400κάτι λιτρα έχει. Στην Ελλάδα έρχεται με κανονική ρεζερβα και υπερυψωμένο πάτωμα. Τα 500 λιτρα ειναι με ρεζερβα αναγκης.
-
Είναι τόσο πρακτικά τα πίσω καθίσματα του yeti που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον χώρο αποσκευών.
Κινούνται το καθένα μπρος πίσω κάτω 80 χιλ. Και πέφτει το καθένα μόνο του εύκολα και λειτουργικά.
Το μήκος 4.23 είναι ότι πρέπει για την Αθήνα -
Γενικά ειναι πολύ λειτουργικό το εσωτερικό του. Αν δεν κάνω λάθος τα πίσω καθίσματα μπορούν ακόμα και να αφαιρεθούν.
Η μόνη αρνητική κριτική που υπήρξε ήταν οτι πατωμα χωρου αποσκευών (λόγω της κανονικής ρεζερβας) και χωρος πίσω καθισμάτων δεν φτιάχνουν επιπεδη επιφάνεια. Ψιλοπράγματα δηλαδή ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενικά ειναι πολύ λειτουργικό το εσωτερικό του. Αν δεν κάνω λάθος τα πίσω καθίσματα μπορούν ακόμα και να αφαιρεθούν.
Η μόνη αρνητική κριτική που υπήρξε ήταν οτι πατωμα χωρου αποσκευών (λόγω της κανονικής ρεζερβας) και χωρος πίσω καθισμάτων δεν φτιάχνουν επιπεδη επιφάνεια. Ψιλοπράγματα δηλαδή ...Επαθα λάστιχο προχθές και το αστείο ήταν ότι ενώ φοράει 215 λάστιχο η κανονική ρεζερβα ήταν 195!
Βάλε ρε μεγαλε 215 ρεζερβα. Σιγά τα ωα. -
Μήπως 195 είναι τα βασικά λάστιχα και όλες οι ρεζέρβες είναι τέτοιες, ενώ το 215 είναι έξτρα διάσταση;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η μόνη αρνητική κριτική που υπήρξε ήταν οτι πατωμα χωρου αποσκευών (λόγω της κανονικής ρεζερβας) και χωρος πίσω καθισμάτων δεν φτιάχνουν επιπεδη επιφάνεια. Ψιλοπράγματα δηλαδή ...Επαθα λάστιχο προχθές και το αστείο ήταν ότι ενώ φοράει 215 λάστιχο η κανονική ρεζερβα ήταν 195!
Βάλε ρε μεγαλε 215 ρεζερβα. Σιγά τα ωα.Εχουν την διάσταση του βασικού μοντέλου.
Και στο QQ το ίδιο ισχύει αν και ειναι και τυπου αναγκής. 16άρα με στενό λαστιχάκι στην βασική έκδοση με τις 16άρες ζάντες αλλά το ίδιο και στα μοντέλα με 17άρες και 18άρες ζάντες. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλησπέρα! Καλώς σας βρήκα και εγώ στο ωραίο σας φορουμ!
Πριν περίπου ένα μήνα μπήκα και εγώ στη, διασκεδαστική απο τη μια μεριά αλλά και μαρτυρική απο την άλλη, αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου... θέτοντας 3 προαπαιτούμενα! 1)αυξημένη απόσταση απο το έδαφος,2)1.6 diesel και 3)χώρους... στα χρήματα που θα δαπανείσω δεν έχω όριο...σχετικά!
Έτσι λοιπόν μπήκαν προς εξέταση εδώ και ένα μήνα τα skoda yeti 1.6 tdi, nissan qashqai 1.6 dci
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο και ο μικρός σε επιδόσεις κινητήρας(105 hp, 25 kgr ροπή) σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό επίσης είχε και ένα turbo lag φανερό...αλλά πολύ ωραίο εσωτερικά, με καλή ποιότητα πλαστικών, άριστο σε χώρους εν συγκρίση με το συνολικό μήκος... 510 λτ πορτμπαγκαζ...πολυμορφικό σε λειτουργίες και χώρους... 21.500 με το κλειδί στο χέρι στην έκδοση ambition (με επιπλέον έξτρα αξίας 2,200 ευρώ) , η υστέρηση που αφορά τον κινητήρα θα την καλείψω αργότερα με ένα προγραμματάκι που θα το αυξήσει στα 130 hp και 30 kgr ροπή!( SBR σουηδικός βελτιοτικός οίκος κόστος 800 ευρώ)
Έτσι λοιπόν κατέληξα και περιμένω το αμαξάκι μου σε περίπου 3 μήνες!!
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες που βρήκα γραμμένες σε αυτό το φόρουμ... θα είμαστε σε επαφή!Στο ιδιο διλημμα ημασταν και μεις, και τελικα καταληξαμε με το Qashqai..
Καλοταξιδος!!Καλοτάξιδος και σε σένα φίλε μου!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ίσως... δε το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα... πάντως ρώτησα και μου είπαν οτι μπορούν να αφαιρέσουν και το DPF..!
επισημα ο αντιπροσωπος;;;;
φυσικά και όχι ο αντιπρόσωπος.. αλλά εκει που θα κάνω τη βελτίωση... βέβαια συνήθως το πρόβλημα με το DPF συμβαίνει όταν το αμάξι κινείται με χαμηλές ταχύτητες και χαμηλές στροφές για αρκετή ώρα (απο οτι έχω διαβάσει) οπότε αν ανάψει λυχνία για regeneration απλά πρέπει να το κινήσεις με ταχύτητες πάνω απο 50 χλμ την ώρα και με στροφές πάνω απο 2500 στροφες για να κάψει ότι έχει κρατήσει! (μπορεί να μη τα λέω και πολύ σωστά ).
-
Γράφω στο κατάλληλο θέμα; [/quote]
Και εγώ φίλε μουέχω ένα santacruz blur...ξερεις τι εννοώ!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο...
- δεν βγαινει με dsg7? οχι μονο θα σου ελυνε το οποιο προβλημα σου, αλλα θα μεταμορφωνε το αμαξι!
- btw το πορτμπαγκαζ εχει σιγουρα 510 λιτρα? εχω την εντυπωση πως εχει καμποσα λιγοτερα!
- Δυστηχώς δε βγαίνει με DSG
- Στην έκδοση 1,6 TDI greenline δεν υπάρχει ρεζέρβα! οπότε το πορτμπαγκαζ αυξάνει σε 510 λίτρα!!! 100 περισσότερα απο Qashqai!! οπότε έχουμε μεγαλύτερο πορτμπαγκαζ και εν γένει ΄χωρους με 10 εκατοστά λιγότερο μήκος αμαξώματος!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο...
- δεν βγαινει με dsg7? οχι μονο θα σου ελυνε το οποιο προβλημα σου, αλλα θα μεταμορφωνε το αμαξι!
- btw το πορτμπαγκαζ εχει σιγουρα 510 λιτρα? εχω την εντυπωση πως εχει καμποσα λιγοτερα!
405 λέει στα περιοδικά!
Απάντησα στο φίλο edmond!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
400κάτι λιτρα έχει. Στην Ελλάδα έρχεται με κανονική ρεζερβα και υπερυψωμένο πάτωμα. Τα 500 λιτρα ειναι με ρεζερβα αναγκης.Στην έκδοση 1,6 TDI Green line δεν έχει υπερυψωμένο πάτωμα!!! ούτε ρεζέρβα κανονική,΄ούτε ανάγκης, είναι με κιτ επισκευής ελαστικών!
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου η ρεζέρβα γιατι δε πρόκειται να ασχοληθώ! αν συμβεί κάτι με μικτή και οδική θα είμαι οπότε...
Το επίπεδο πάτωμα φίλοι μου είναι φοβερό ατού για μένα... (σε φόρτωση μεγάλων αντικειμένων) οπότε μέχρι και να κοιμηθώ μπορώ μέσα με ένα στρωματάκι!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η μόνη αρνητική κριτική που υπήρξε ήταν οτι πατωμα χωρου αποσκευών (λόγω της κανονικής ρεζερβας) και χωρος πίσω καθισμάτων δεν φτιάχνουν επιπεδη επιφάνεια. Ψιλοπράγματα δηλαδή ... -
http://en.bsr.se/products/t2383/
τι λέτε γι αυτό? έχει κάνει κάποιος κάτι απο δω μέσα?
-
Χθές πήγα και έδωσα τη προκαταβολή (1500 ευρώ)... και ήταν παρών και ένας δημοσιογράφος απο πρωινή εκπομπή! (κάνει να πούμε όνομα??)
έκανε ανταλλαγή το mini cooper countryman 4x4 1,6 βενζίνη με yeti 1,6 tdi greenline έκδοση experience!
μια η άλλη του ήρθε! του πήραν το μινι στα 21.000 ευρώ (απο 40.000) που το είχε πάρει πριν κανα χρόνο! με μέση κατανάλωση το μίνι στα 10-11 απο ότι μου είπε! φυσικά ο άνθρωπος πριν αποφασίσει ρώτησε το δημοσιογράφο που είναι στο κανάλι υπεύθυνος για το ρεπορταζ αυτοκινήτου και έχει κάνει test drive(για καμια βδομάδα) όλα της κατηγορίας...και του είπε οτι μεταξύ του ανταγωνισμού(qashqai κ.α) και για αυτό που το θέλει είναι η καλύτερη επιλογή! -
Ο χρήστης madman19083 έγραψε:
μια η άλλη του ήρθε! του πήραν το μινι στα 21.000 ευρώ (απο 40.000) που το είχε πάρει πριν κανα χρόνο!
κ γαμώ τα deals
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μια η άλλη του ήρθε! του πήραν το μινι στα 21.000 ευρώ (απο 40.000) που το είχε πάρει πριν κανα χρόνο!
κ γαμώ τα deals
Εντάξει, έχασε αρκετά λεφτά αλλά τώρα δεν θα τον μουτζώνουν όπου τον βλέπουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
κ γαμώ τα deals
Εντάξει, έχασε αρκετά λεφτά αλλά τώρα δεν θα τον μουτζώνουν όπου τον βλέπουν.
θα το κανει μονος του......
-
θα το κανει μονος του......
Δεν έχεις και άδικο
SKODA YETI