-
οτι και να πεις εχεις δικιο.
Μεχρι στιγμης ομως δεν εχει κανει κανεις αλλος δυμναμομετρηση του συγκεκριμενου.
Αν θες να μεινεις στα εργοστασιακα νουμερα μεινε, απλος να σου αναφερω οτι κανενα group vag me tsi μοτερ δεν εχει μετρηθει ποτε κατω απο τα αλογα που δεινει ο κατασκευαστης αλλα αρκετα παραπανω. -
Ok..Εγω θελω απλα να μου πεις αν θεωρεις λογικο το γκρουπ να υποβαθμιζει μονο του τα προιοντα του. Φανταζεσαι ποσο θα μπορουσε να κοστολογισει ενα 1.2 tsi αν ηταν 20 αλογα πανω πχ απο το αντιστοιχο tce της renault?
-
Ο χρήστης kos21 έγραψε:
οτι και να πεις εχεις δικιο.
Μεχρι στιγμης ομως δεν εχει κανει κανεις αλλος δυμναμομετρηση του συγκεκριμενου.
Αν θες να μεινεις στα εργοστασιακα νουμερα μεινε, απλος να σου αναφερω οτι κανενα group vag me tsi μοτερ δεν εχει μετρηθει ποτε κατω απο τα αλογα που δεινει ο κατασκευαστης αλλα αρκετα παραπανω.σε αντιθεση με ολους τους αλλους που λενε πιο πολλα ενω αποδεδειγμενα αποδιδουν λιγοτερα.......
εχει ακουσει κανεις αν οι δυναμομετρησεις 'μαγειρευονται';
λεμε τωρα....... -
Μην ανοιξουμε θεμα δυναμομετρησεων τωρα γιατι ολοι λιγο πολυ θα εχουμε να πουμε κατι.
Το θεμα ειναι οτι εχουν πουληθει παραπολλα tsi ολοι ψεματα λενε ρε παιδια? Μην τρελαθουμε τελειως.
Δεν μιλαμε μονο απο Ελλαδα αλλα και απο εξωτερικο που ειναι και πιο σοβαροι οι ανρωποι παλι παραπανω τα βγαζουν.
Δεν ειμαι αντιπροσωπος της VW group αλλα μην υποβαθμιζουμε κατι επειδη εχουμε κατι αλλο ή επειδη ειμαστε κολλημενοι με κατι αλλο.Ο σκοπος ειναι να λεμε τα + και τα - ακομα και του ιδιου μας του αυτοκινητου
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το γκαζι του ειναι πολυ καλο και περνει και μπορει να παρει και βελτιωση****. Σιγουρα δεν ειναι 105HP. πιο πολυ μου φερνει στην μετρηση του autotriti me ta 121.
Ποσες αλλες π@π@ρ@ς θα δουμε σε αυτο το autotsiknotetarti? Ειναι δυνατον να ειναι τοσο ακυροι και να υπαρχουν ακομα?
Κατά βάθος έχεις δίκιο για το autotriti, όμως το γεγονός ότι o 1.2ΤSi βγάζει παραπάνω άλογα μου το έχουν επιβεβαιώσει και εμένα άνθρωποι που έχουν οδηγήσει polo και yeti με αυτό τον κινητήρα οι οποίοι παράλληλα μισούν απύθμενα το VAG.
-
Πάντως κι εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι κινεί τόσο σβέλτα τόσο βαρύ αυτοκίνητο (πριν το οδηγήσω είχα αποφασίσει να περιμένω να βγει με τον 1.4/122ps, τελικά δεν το επέλεξα για διαφορετικούς λόγους, αν το είχα πάρει θα το είχα πάρει με τον 1.2). Τώρα το αν είναι 105 ή 121 ή 666 τα άλογα δε νομίζω ότι έχει τόση σημασία.
-
Φυσικα και εχει. Αλλο 105 αλογα και αλλο 122....Αλλη ροπη ο ενας αλλη ο αλλος...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Φυσικα και εχει. Αλλο 105 αλογα και αλλο 122....Αλλη ροπη ο ενας αλλη ο αλλος...Πως συνεπάγεται αυτό;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικα και εχει. Αλλο 105 αλογα και αλλο 122....Αλλη ροπη ο ενας αλλη ο αλλος...
Πως συνεπάγεται αυτό;
Αυτος με τα 122 δεν ειναι ο 1.4???Δεν εχουν διαφορετικη ροπη?Ο ενας κινητηρας ειναι μεγαλυτερος απο τον αλλον.
-
Ναι ρε παιδιά, λέω ότι ο κινητήρας είναι αρκετά δυνατός για να κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξι, το οποίο φαίνεται και στις επιδόσεις. Σαν αριθμός τα άλογα δε θα έπρεπε να μας απασχολούν τόσο πολύ, αν είναι δέκα πάνω ή δέκα κάτω, αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η απόδοση πρακτικά. Κι εγώ έχω το 500άκι με τα 100 άλογα (1.400) αλλά δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο κινητήρα, είναι αισθητά καλύτερος ο 1.2 με τα 105 (ενώ αν μείνει κάποιος στα 5 άλογα παραπάνω μπορεί να νομίζει ότι είναι στα ίδια).
-
Μη κουραζεστε λεμεεε
Οι tsi ειναι καταραμενοι ουουου 666 αντικραηστ
και τα Ιταλικα παιρνουνε φωτιες και σκουριαζουνε και στοιχειωνουν
κλπ
κλπ
κλπ
και οσοι γραφουν κατι καλο γι αυτα να ειναι δαχτυλοδειχτουμενοι, να τους καει το ντιβιντι και να ανασταλει η διαπραγματευση των μετοχων τους στο ΧΑΑ -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μη κουραζεστε λεμεεε
Οι tsi ειναι καταραμενοι ουουου 666 αντικραηστ
και τα Ιταλικα παιρνουνε φωτιες και σκουριαζουνε και στοιχειωνουν
κλπ
κλπ
κλπ
και οσοι γραφουν κατι καλο γι αυτα να ειναι δαχτυλοδειχτουμενοι, να τους καει το ντιβιντι και να ανασταλει η διαπραγματευση των μετοχων τους στο ΧΑΑΟ καλυτερος εισαι πολυ γελιο. Μαλλον αυτο συμβαινει γενικα σε ολα τα Forum που αφορουν γενικα τα αυτοκινητα. Ο καθενα εκθειάζει το δικο του και ολα τα αλλα ειναι μαπα.
Προτεινω στους δύσπιστους παντως να το κανουν μια βολτα και μετα να πουν ολοκληρωμενα την γνωμη τους αν αυτο το πραγμα που οδηγουν ειναι 105 αλογα.
-
Το οτι το αυτοκινητο παει καλα δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να δεχτουμε οτι ειναι και παραπανω αλογα. Μηπως η κλιμακωση του κιβωτιου ειναι τετοια ωστε το δειχνει πιο γρηγορο? Μηπως ο τροπος λειτουργιας ενως τουρμπο μοτερ παρασυρει καποιον που εχει συνηθισει τα ατμοσφαιρικα 105 αλογα?
Ας μην δεχομαστε οτι μας πασαρουν τοσο ευκολα οι διαφοροι εντεταλμενοι.
Και το ιδιο θα υποστηριζα για οποιοδηποτε γκρουπ, αλλωστε εχουμε 3 VAG στην οικογενεια - 2 εκ των οποιων tsi! -
Η τουρμοοροπη φταιει για ολα
-
Ο χρήστης kos21 έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα σε ολο το Forum.
Σαν μελλοντικος κατωχος του Υετι 1.2 θα ηθελα να παραθεσω μερικες αποψεις για το λογο που αποφασησα και το πηρα.
Ειναι 1.2 τελη , ασφαλειες κ.τ.λ.
Αν το κανετε ενα test drive το μονο που δεν θα καταλαβετε ειναι οτι ειναι 1.2 αλλα θα σας ερθει στο νου οτι σιγουρα οδηγεις κατι πολυ μεγαλυτερο. Το γκαζι του ειναι πολυ καλο και περνει και μπορει να παρει και βελτιωση****. Σιγουρα δεν ειναι 105HP. πιο πολυ μου φερνει στην μετρηση του autotriti me ta 121.
Το θεμα ομορφιας ειναι πολυ υποκειμενικο θεμα και καθολου αντικειμενικο. Ειναι πολυ ποιο ομορφο απο αλλα και πολυ πιο ασχημο απο καποια αλλα SUV.
Στις σκεψεις μου ηταν και με το μοτερ του 1.8 αλλα με απομακρυνε η ιδεα μολις ειδα τα χρηματα που χρειαζονται για την αποκτηση του μιας και κρυφος μου ποθος ηταν το Tiguan, και δεν πιστευω οτι αξιζει να παρεις το 1,8 (εκτοs αν το δεινανε 26000 full) και να μην δωσεις λιγα παραπανω να παρεις το Tiguan που προσωπικα εκτος των αλλων το θεωρω και πολυ πιο ομορφο.
Αν το δειτε απο κοντα και ακομα καλυτερα οταν αρχησει να κυκλοφορει ευρεως θα το συμπαθησετε, αλλα αν το κανετε και μια βολτα θα το συμπαθησετε ακομα περισσοτερο ιδιος για το μοτερ 1,2 που θα μπει και σε ολο τον ομιλο.
Δεν υπηρχε λοιπον λογος 4χ4 και αν βλεπατε στο Traction μια ερευνα για τα 4χ4 μονο το 15% των κατοχων τους ανα την Ευρωπη τα χρησημοποιουν για εκτος δρομου χρηση.Επειδη εγω ανήκω στο 85 αποφασησα για το 4χ2.
Ο μονος ανταγωνιστης που εχει το YETI 4χ2 1,2tsi ειναι το quashqai και το Sx4.
Το θεωρω και απο τα δυο και πιο καλο και πιο πληρεστερο σε χαρακτηριστικα γι'αυτο και το πηρα.
Προσωπικα μου αρεσε και πιο πολυ απο τα αλλα δυο αλλα αυτο ειπαμε ειναι θεμα υποκειμενικο.Sorry αν σας κουρασα απλος εξεφρασα την αποψη μου.
Με γειές.
Το έχω ήδη και έχω κάνει 1,000 χλμ και είναι οκ. Δεν το πίστευα ότι θα έχει τέτοια οδηγική συμπεριφορά.
Είναι βολικότατοΣήμερα το πρωί μόλις ξεκίνησα μου άναψε/ έμεινε αναμένη κατευθείαν η λυχνία της θερμοκρασίας.
έσβησα και ξανάναωα και δεν ξαναάναψε. Θα το παρακολουθήσω. -
Ευχαριστω φιλε και εγω σου ευχομαι καλοταξιδο. Ενημερωνε μας για καλο και για κακο.
Καλο στρώσιμο -
Εχει γραφτει και σε προηγουμενα ποστ και θα συμφωνισω.Αν ερχοταν με 1400 4χ4 θα ηταν σχεδον μονοδρομος για πολλους που το θελουν και για λιγο οφροουντ.Καθως φαινεται μονοδρομος απο τον Ιουνιο που αναμενεται θα ειναι το Dacia duster ειτε σαν 1600 βενζινης,ειτε σαν 1500 diesel.
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Εχει γραφτει και σε προηγουμενα ποστ και θα συμφωνισω.Αν ερχοταν με 1400 4χ4 θα ηταν σχεδον μονοδρομος για πολλους που το θελουν και για λιγο οφροουντ.Καθως φαινεται μονοδρομος απο τον Ιουνιο που αναμενεται θα ειναι το Dacia duster ειτε σαν 1600 βενζινης,ειτε σαν 1500 diesel.το να βαλετε την οικογενεια σε επαγγελματικο βαν δεν ενοχλει κανενα;
ναι για υδραυλικους,ψυκτικους κτλ ειναι μονοδρομος........και θα ειναι και γρηγορα στα ραντεβου τους(tsi) -
Μα το duster δεν ειναι επαγγελματικο βαν! Suv ειναι και μαλιστα αρκετα ομορφο.
-
Μαλολον ηταν 'χιουμορ' για την εμφανιση του γετι...
SKODA YETI