-
To παλιο bravo ηταν πολυ καλο αυτοκινητο σε κρατημα επιδοσεις και χωρους και ειχε κανει πολλες πωλησεις σχεδον σε ολη την Ευρωπη.Εγω ειχα ενα παλια 1,6 SX.
Το βασικο του προβλημα ηταν η αξιοπιστια του.Το δικο μου ειχε παρουσιασει πολλες και σοβαρες βλαβες.Με ειχε αφησει με πολυ σοβαρη βλαβη στα 2000 Κm...!Ημουν και στο εξωτερικο...Βασικα απο τοτε ουτε καν σκεφτομαι για Ιταλικο.Μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Το bravaki βεβαια (ετσι το λεγαμε με την κοπελα μου),ακομα το θυμομαστε με νοσταλγια...
Αχ.... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Stilo ήταν εξαιρετικά καλοφτιαγμένο (εξαίρεση οι ηλιοροφές που άνοιγαν σε κομμάτια, κι αυτό στα πρώτα μοντέλα μόνο) και είχε ΠΟΛΥ καλή οδική συμπεριφορά (αίσθηση μηδέν στο τιμόνι, αλλά ήταν άνετο και έστριβε μια χαρά). Μπες σε Stilo ΤΩΡΑ, χρόνια μετά, και οδήγησέ το. Θα με θυμηθείς.
Σπύρο, το αυτοκίνητο το έχω οδηγήσει πολλές φορές, όπως και το παλαιότερο Bravo, και συνεχίζω δυστυχώς να το οδηγώ. (δε λέει να το πουλήσει ο γαμπρός μου, και πώς να μπορέσει άλλωστε; )
Η οδική του συμπεριφορά, απ' τις χειρότερες της εποχής, κινητήρες/τιμόνι κανένα σχόλιο....Εσωτερικά, το Stilo ήταν περισσότερο εφετζίδικο, παρά στην ουσία ποιοτικό.
Ήθελε κατά κάποιο τρόπο να δείχνει ποιοτικό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλά μέτριο, τίποτα παραπάνω.
Τώρα το αν προσπάθησαν να φτιάξουν ένα αντι-Golf IV (το χειρότερο Golf μαζί με το ΙΙΙ), το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτιάξουν ένα ακριβό, αδιάφορο,
ανέραστο αυτοκίνητο 'λίγο απ' όλα' και τίποτα επί της ουσίας.
Εξού και η εμπορική του αποτυχία που κόστισε και κοστίζει πολλά στη Fiat.Σήμερα, δε, η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου είναι σενάριο τρόμου για τους ιδιοκτήτες.
Δηλαδή τα μή-καλά μικρομεσαία πώς ήταν;;
Ώρες ώρες λέω ότι είμαι απο άλλο πλανήτη με αυτά που διαβάζω....!!!..
Ποτέ δεν λανσαρίστικε σαν φονέας γιγάντων με τρομερή τεχνολογία στα μηχανικά μέρη (όπως κάτι fsi που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ), (ασχετα αν τα 110 στο 1,6 και 140 στο 1,8 με (κοντό σασμαν)πραγματικά ps κοινούν το αμάξωμα όπως το 95% της κατηγορίας) και ναί το τιμόνι είναι ελαφρύ και χωρίς πολύ αίσθηση...Αλλα μόνο το stilo είναι έτσι?...Αν κοιτάξουμε προς Γερμανία πχ δεν θα βρούμε τίποτα...? ...Το 1,2 ήταν αποτυχία όντως....τους έφαγε το στοκ...Επίσης συμφωνώ με τον Σπύρο, το 1,4 άργησε παααααρα πολύ...Λάθη δηλαδή που η ίδια η FIAT έκανε αφού είχαν ρίξει όλο το marketing στους M-Jet, και που ήρθε μετά ο De Meo να τα παραδεχτεί....
Αλλα όχι ρε παιδιά και απο τις χειρότερες συμπεριφορές της εποχής του...Έλεος δηλάδή, να προσέχουμε τι λέμε....Φρένα, κρατήματα και συμεριφορά ήταν σε πολύ καλά επίπεδα...
και με 16700 η εκδοση dymanic με διζωνικό clima, trip computer, 6 αεροσακους, 4 δισκόφρενα, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, (cd που δεν ειναι standar σε πολλά άλλα απο ότι ξέρω), ζάντες αλουμινίου 16', κ.α δεν νομίζω να ήταν και ακριβό.....Εκτός αν νομίζουμε ότι για πουλήσει μάρκα πλήν VW και Toyota πρέπει να στοιχίζει τουλάχιστον 2000 πιό κάτω για να αρχίζει απλά να το σκέφτεται ο αγοραστής...
Πιστέυω το Bravo na δώσει την εμπορική επιτυχία λόγω κινητήρων turbo...Αυτό που οντως έλειπε απο το stilo...μια δυνατή τουρμπάτη έκδοση που να μπορεί να ικανοποιήσει τους πιό ανήσυχους χωρίς να χρείαζεται να πάρουν 2μιση λίτρα...
Αν ο έλληνας θα ξεχάσει τα γερμανικά και τα corolla?....Δεν νομίζω..
-
+1 face
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
καλά όλα αυτά που λέτε παιδιά για το Bravo αλλά δεν αρκούν για να με πείσουν να το αγοράσω. Θα περιμένω το Golf 6 στην έκδοση με τον 1.8 tfsi και πείτε με ελληνάρα ή ό,τι άλλο θέλετε.αν τα ματια σου δεν αρκουν να σε πεισουν παρε γολφ για ''γερμανικη αξιοπιστια''
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Fiat Bravo to be Named Ritmo in AustraliaΤελικά θα μπορούσαν να το πουν και Fiat 1400.
Ξέρει κανείς αν θα βγει με 1.9 MJet με 180 ίππους;
Ακούγεται κι αυτό. Προς το παρόν, επισήμως μόνο 150. Και ο 150άρης πάντως, το πηγαίνει ΠΟΛΥ καλά το αυτοκίνητο, στο ταξίδι πιάνεις κορόιδο πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα. Τέρας ροπής από τις 1.500, αλλά σηκώνει μέχρι τις 4.500 αδιαμαρτύρητα, τη στιγμή που τα περισσότερα μοντέρνα ντίζελ 'τελειώνουν' στις 4.000. Εξαιρούνται τα BMW φυσικά.
-
Ακούω πολλούς να μιλάνε για το 'brand name' της VW και με πιάνουν τα γέλια. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, μόνο στην Ελλάδα έχει 'brand name' η εταιρεία των 'αυτοκινήτων του λαού'. Σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο η VW είναι ανάλογη των Fiat, Peugeot, Opel κτλ και το 'brand name' το έχει η Audi. Ίσως ο κόσμος να βλέπει τα VW ως 'φθηνά Audi' ενώ στην αλήθεια πολλές φορές και για τα φθηνότερα μοντέλα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (Audi = ακριβό VW).
Πάλι καλά που δεν έχουν τόσα λεφτά οι Έλληνες αλλιώς θα είχαν γεμίσει οι ελληνικοί δρόμοι με Phaethon.
Τώρα για την εμπορική πορεία του Bravo στην Ελλάδα, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, συν την απαράδεκτη πολιτική της FGAH. Αν δεν εξυγιανθεί το δίκτυο αντιπροσώπων (και το ψάρι φυσικά βρωμάει από το κεφάλι) δεν θα δει το γκρούπο προκοπή στην Ελλάδα.
Το γκρούπο το ξέρει αυτό και τα επόμενα χρόνια θα δούμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με τη σχετική βέβαια καθυστέρηση για την Ελλάδα.
-
δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε Κωστα.
ακομη και στη συγκαμενη Αγγλια τα VW θεωρουνται πολυ πιο 'brand' απο αυτα που αναφερεις. Και ενα απλο παραδειγμα ειναι οι τιμες πωλησης των μεταχειρισμενων αυτοκινητων. Το depreciation που λενε και αυτοι.
προφανως ακομη ενα σκαλοπατι παραπανω θεωρουνται τα audi.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Ώρες ώρες λέω ότι είμαι απο άλλο πλανήτη με αυτά που διαβάζω....!!!..Βασικά, είμαστε από Ελλάδα, οπότε όλα δικαιολογούνται!
Ποτέ δεν λανσαρίστικε σαν φονέας γιγάντων με τρομερή τεχνολογία στα μηχανικά μέρη (όπως κάτι fsi που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ), (ασχετα αν τα 110 στο 1,6 και 140 στο 1,8 με (κοντό σασμαν)πραγματικά ps κοινούν το αμάξωμα όπως το 95% της κατηγορίας)
Χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι τους κινητήρες, μπορεί να αποδίδουν όντως μια χαρά. Οι Έλληνες καταναλωτές όμως, όπως ανέφερε σε συνέντευξη και ο εδώ υπεύθυνος της Opel, θέλουν δύναμη. Είμαστε ιππολάγνος λαός, πρέπει να το ξέρουμε! Ονομαστική ισχύ, τεχνολογικά τρικ, όπως θέλεις πες το. 1250 με 80 άλογα και 1600 με 100, χωρίς έστω μια καλή ενδιάμεση λύση, δεν μπορείς να πουλήσεις. 1800αρι που να μην βγάζει 150+++ ίππους, πάλι δεν μπορούσες να πουλήσεις λόγω του φόβου των κυβικών. Στα νούμερα πρέπει να δίνεις κάτι καλό, αν δεν έχεις Premium σηματάκι. Όπως σωστά λες, το 1.400αρι μπορεί να άλλαζε τα πράγματα αν βρισκόταν από το λανσάρισμα.
Εκτός αν νομίζουμε ότι για πουλήσει μάρκα πλήν VW και Toyota πρέπει να στοιχίζει τουλάχιστον 2000 πιό κάτω για να αρχίζει απλά να το σκέφτεται ο αγοραστής...
Ναι, από τη στιγμή που συζητούμε για την ελληνική αγορά. Θέλουμε προσφορές, εξοπλισμό επιπέδου Corsair (άλλη ονομασία του 'super full extra' ), άτοκα και 1002 άλλες ευκολίες για να βάλουμε ένα μοντέλο στις ψηλές θέσεις των πωλήσεων.
Kyan, σε πιάνω τι εννοείς. Όντως μερικές μάρκες εδώ στην Ελλάδα έχουν ανέβει αξιώματα σε σχέση με έξω. Εντύπωση μου προκαλεί ότι δεν ισορροπεί η κατάσταση, αφού πλέον η ελληνική αγορά βρίθει από πραγματικά αυτοκίνητα κύρους, δεν είμαστε πια στο 1980.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kyan, σε πιάνω τι εννοείς. Όντως μερικές μάρκες εδώ στην Ελλάδα έχουν ανέβει αξιώματα σε σχέση με έξω. Εντύπωση μου προκαλεί ότι δεν ισορροπεί η κατάσταση, αφού πλέον η ελληνική αγορά βρίθει από πραγματικά αυτοκίνητα κύρους, δεν είμαστε πια στο 1980.Δεν ισορροπεί η κατάσταση εξ'αιτίας των φυλετικών γνωρισμάτων μας: ισχυρογνωμοσύνη, ημιμάθεια και εγωισμός. Άντε να πείσεις τον πενηντάρη ότι τα ιταλικά πλέον δε σκουριάζουν και δεν καίνε τα (γερμανικά πλέον ) ηλεκτρικά τους. Αυτή την προκατάληψη την περνούν και στους νεώτερους. Για ρωτήστε κάποιον που λέει ότι δεν παίρνει Φίατ 'επειδή χαλάνε' αν είχε ποτέ στην κατοχή του ιταλικό. Το πιο πιθανό είναι να σας πει για κανα 127 που είχε ο πατέρας/θείος/παππούς του το οποίο σκούριασε και το πέταξαν.
Σπύρο, ειδικά στην Αγγλία υπάρχει παρόμοιο -αν όχι χειρότερο πρόβλημα με αυτό της Ελλάδας με το δίκτυο αντιπροσώπων. Μάλλον από κει θα πρέπει να ξεκινήσει η εξυγίανση.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ουτε εγω πιστευω οτι θα πουλησει στην ελλαδα το μπραβο..γιατι? γιατι λεγεται φιατ μπραβο...δε φτανει που ειναι φιατ, λεγεται και μπραβο..
ειχε τρελη επιτυχια στο ελαντα το αυτοκινητο αυτο?
Τρελη οχι αλλα αρκετα ικανοποιητικη.Δεν πουλησε οσο το πουντο αλλα οχι οσο και το στιλο. Τεσπα,αν και η παραγωγη σταματησε το 2001 συνεχιζω να βλεπω καθε μερα.Υπαρχουν και αυτοκινητα που δεν βλεπεις καθε μερα,με την εννοια οτι θα κανεις και καμια βδομαδα να το δεις...τεσπα,δε σε πιανω..αυτο το 'λεγεται και μπραβο' βασικα δεν πιανω καθολου..
punto panda = good idea
bravo stilo marea croma=bad ideaδε χτυπαει καλα..
προσωπικα μπραβο βλεπω καθε δευτερη βδομαδα του ζυγου μηνα..η φιατ θα μπορουσε να ειχε κανει κατι καινουριο οπως ειχε κανει με το στιλο το οποιο δε πετυχε για αλλους λογους..
ετσι και αλλιως το νεο μπραβο φαινεται σαφως καλυτερο προιον.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
punto panda = good idea
bravo stilo marea croma=bad ideaδε χτυπαει καλα..
προσωπικα μπραβο βλεπω καθε δευτερη βδομαδα του ζυγου μηνα..Προφανως δεν κυκλοφορεις αρκετα ή δεν τα προσεχεις.Κι εγω πριν το παρω δεν το εβλεπα πολυ,τωρα ομως επειδη το ματι μου πηγαινει αυθορμητα σε καποιο bravo τα βλεπω πολυ συχνα.Και δε μου φαινεται κακη ιδεα να το ονομασουν ΚΑΙ το καινουριο Bravo..καθε αλλο..
Επισης κατι για τους κινητηρες..το οποιο αδυνατω να καταλαβω..και το προηγουμενο bravo εβγαινε με διλιτρο μοτερ στα 154 αλογα το 96 περικαλω.. Γιατι μονο 4 τετοια εισηχθησαν στο Ελλαδα; Τεσπα,ρητορικη ερωτηση. -
epitiximeni i mexri stigmis poreia tou bravo
(great public succes simfwna me to italiaspeed.companw apo 55.000 orders apo end of January ews 30/6/07
70% twn pwlisewn aniki ston 1.9Multijet 120hp
xekina kai stin italia i pwlisi tou 1.4t-jet 150 me 0-100 se 8.2sec
enw argotera i ekdosi me tous 120hp -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ακούω πολλούς να μιλάνε για το 'brand name' της VW και με πιάνουν τα γέλια. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, μόνο στην Ελλάδα έχει 'brand name' η εταιρεία των 'αυτοκινήτων του λαού'.** Σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο η VW είναι ανάλογη των Fiat, Peugeot, Opel** κτλ και το 'brand name' το έχει η Audi. Ίσως ο κόσμος να βλέπει τα VW ως 'φθηνά Audi' ενώ στην αλήθεια πολλές φορές και για τα φθηνότερα μοντέλα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (Audi = ακριβό VW).τότε οι πωλήσεις τους στην Ευρώπη γιατί δεν είναι ανάλογες;
Δεν ισορροπεί η κατάσταση εξ'αιτίας των φυλετικών γνωρισμάτων μας: ισχυρογνωμοσύνη, ημιμάθεια και εγωισμός. Άντε να πείσεις τον πενηντάρη ότι τα ιταλικά πλέον δε σκουριάζουν και δεν καίνε τα (γερμανικά πλέον ) ηλεκτρικά τους. Αυτή την προκατάληψη την περνούν και στους νεώτερους. Για ρωτήστε κάποιον που λέει ότι δεν παίρνει Φίατ 'επειδή χαλάνε' αν είχε ποτέ στην κατοχή του ιταλικό. Το πιο πιθανό είναι να σας πει για κανα 127 που είχε ο πατέρας/θείος/παππούς του το οποίο σκούριασε και το πέταξαν.
Καλύτερα να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα, όπως λέει και η παροιμία...
Και το όνομα, στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται όχι μια, αλλά πολλές γενιές καλών προιόντων για να αποκατασταθεί. ΔΕΝ είναι θέμα προκατάληψης! -
Ακούω πολλούς να μιλάνε για το 'brand name' της VW και με πιάνουν τα γέλια. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, μόνο στην Ελλάδα έχει 'brand name' η εταιρεία των 'αυτοκινήτων του λαού'.** Σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο η VW είναι ανάλογη των Fiat, Peugeot, Opel** κτλ και το 'brand name' το έχει η Audi. Ίσως ο κόσμος να βλέπει τα VW ως 'φθηνά Audi' ενώ στην αλήθεια πολλές φορές και για τα φθηνότερα μοντέλα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (Audi = ακριβό VW).
τότε οι πωλήσεις τους στην Ευρώπη γιατί δεν είναι ανάλογες;
Δηλαδή, όποιος πουλάει πολύ είναι premium brand; Δηλαδή, η Χιουντάι εδώ για αρκετά χρόνια, και δεν ξέρω ποια άλλη παλαιότερα ήταν 1η ή η Ρενώ στην Ευρώπη πριν 2-3 χρόνια ήταν ισχυρότερο brand name από τις υπόλοιπες; Ο kyan μου φαίνεται εννοεί ότι εδώ αγοράζεις Golf/Passat και νιώθεις σαν να αγοράζεις Mercedes/Maybach, ενώ έξω μπορεί να τα θεωρούν πολύ καλά αυτοκίνητα, αλλά όχι premium και ένδειξη πλούτου.
Δεν ισορροπεί η κατάσταση εξ'αιτίας των φυλετικών γνωρισμάτων μας: ισχυρογνωμοσύνη, ημιμάθεια και εγωισμός.
Και το όνομα, στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται όχι μια, αλλά πολλές γενιές καλών προιόντων για να αποκατασταθεί. ΔΕΝ είναι θέμα προκατάληψης!Aυτά ακριβώς είναι η έννοια της προκατάληψης! Και δεν ανήκει μόνο στα φυλετικά μας γνωρίσματα. Και οι Άγγλοι π.χ. τα ίδια σέρνουν. Τους έχετε ακούσει να μιλάνε για Jaguar, BMW, κλπ.;
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Πιστέυω το Bravo na δώσει την εμπορική επιτυχία λόγω κινητήρων turbo...Αυτό που οντως έλειπε απο το stilo...μια δυνατή τουρμπάτη έκδοση που να μπορεί να ικανοποιήσει τους πιό ανήσυχους χωρίς να χρείαζεται να πάρουν 2μιση λίτρα...
Αν ο έλληνας θα ξεχάσει τα γερμανικά και τα corolla?....Δεν νομίζω..
Περί Stilo, αυτή είναι η άποψή μου, ζώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο
Τώρα, για να πετύχει εμπορικά το νέο Bravo, πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά με μια ΣΩΣΤΗ τιμή (και να είναι σαφώς ένα καλό αυτοκίνητο, παντού).
Όταν βέβαια εταιρείες όπως η VW τούρμπισαν -πρίν 1μιση χρόνο- λίγα κυβικά,
πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για άγνωστη αξιοπιστία, η οποία δε θα αντικαταστούσε τις δίλιτρες επιλογές. Σήμερα, η αγορά δείχνει το αντίθετο. Ο δε ανταγωνισμός σπεύδει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο το συντομότερο δυνατόν. -
Τώρα, για να πετύχει εμπορικά το νέο Bravo, πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά με μια ΣΩΣΤΗ τιμή (και να είναι σαφώς ένα καλό αυτοκίνητο, παντού).Σωστά. Και να τοποθετηθεί στη σωστή τιμή από την ΑΡΧΗ για να μην χάσει το -πολύ ωφέλιμο- πρώτο διάστημα γνωριμίας. Όχι να παρουσιαστεί με λειψούς κινητήρες, με υψηλές τιμές και μετά...άτακτη υποχώρηση.
Όταν βέβαια εταιρείες όπως η VW τούρμπισαν -πρίν 1μιση χρόνο- λίγα κυβικά,
πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για άγνωστη αξιοπιστία, η οποία δε θα αντικαταστούσε τις δίλιτρες επιλογές.Ξανά-μανά η ίδια παράλειψη. Τα λίγα κυβικά συμπιέστηκαν και τουρμπίστηκαν, όπως είχε ξανασυμβεί μόνο σε μια περιορισμένη έκδοση του Micra πριν 15 χρόνια. Στον συνδυασμό κομπρέσορα-τούρμπο και στο 1,5 bar ήταν και είναι οι συζητήσεις περί αξιοπιστίας.
-
Συμφωνώ με kyan για VW.
Αηδιάζω στην υποψία και μόνο ότι μπορεί κανείς να θεωρεί τα VW αυτοκίνητα 'κύρους'. Βέβαια η διαφήμιση και η έλλειψη αυτοκινητικής παιδείας είναι παράγοντες ικανοί να τα θεοποιήσουν στα μάτια κάποιου.
-
Ακούω πολλούς να μιλάνε για το 'brand name' της VW και με πιάνουν τα γέλια. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, μόνο στην Ελλάδα έχει 'brand name' η εταιρεία των 'αυτοκινήτων του λαού'.** Σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο η VW είναι ανάλογη των Fiat, Peugeot, Opel** κτλ και το 'brand name' το έχει η Audi. Ίσως ο κόσμος να βλέπει τα VW ως 'φθηνά Audi' ενώ στην αλήθεια πολλές φορές και για τα φθηνότερα μοντέλα >συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (Audi = ακριβό VW).
τότε οι πωλήσεις τους στην Ευρώπη γιατί δεν είναι ανάλογες;
Δηλαδή, όποιος πουλάει πολύ είναι premium brand; Δηλαδή, η Χιουντάι εδώ για αρκετά χρόνια, και δεν ξέρω ποια άλλη παλαιότερα ήταν 1η ή η Ρενώ στην Ευρώπη πριν 2-3 χρόνια ήταν ισχυρότερο brand name από τις υπόλοιπες; Ο kyan μου φαίνεται εννοεί ότι εδώ αγοράζεις Golf/Passat και νιώθεις σαν να αγοράζεις Mercedes/Maybach, ενώ έξω μπορεί να τα θεωρούν πολύ καλά αυτοκίνητα, αλλά όχι premium και ένδειξη πλούτου.
Σαφώς και όχι! Απλά το θέμα του 'ονόματος' δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις και στην Ευρώπη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό.
Και το όνομα, στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται όχι μια, αλλά πολλές γενιές καλών προιόντων για να αποκατασταθεί. ΔΕΝ είναι θέμα προκατάληψης!Aυτά ακριβώς είναι η έννοια της προκατάληψης! Και δεν ανήκει μόνο στα φυλετικά μας γνωρίσματα. Και οι Άγγλοι π.χ. τα ίδια σέρνουν. Τους έχετε ακούσει να μιλάνε για Jaguar, BMW, κλπ.;
Μάλλον δε διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα να πώ...
Είναι θέμα της εκάστοτε εταιρείας να αποδείξει εμπράκτως το αντίθετο.
Πρόβλημα της εταιρείας είναι, όχι του αγοραστή.
Χρειάζεται χρόνος, αλλά γίνεται. -
Tο πιο πάνω δεν το έπιασα που είπες! Μάλλον είναι αργά και πρέπει να πάω στο κρεβάτι, ε;
Είναι θέμα της εκάστοτε εταιρείας να αποδείξει εμπράκτως το αντίθετο.
Πρόβλημα της εταιρείας είναι, όχι του αγοραστή.
Χρειάζεται χρόνος, αλλά γίνεται.Καλά, αυτό είναι 1000% σίγουρο. Ο αγοραστής χάνει ένα ίσως καλό αυτοκίνητο, ζημία μερικές χιλιάδες ευρώ μόνο (και αν!). Η εταιρεία χάνει πωλήσεις και εκατομμύρια!
-
Ξανά-μανά η ίδια παράλειψη. Τα λίγα κυβικά συμπιέστηκαν και τουρμπίστηκαν, όπως είχε ξανασυμβεί μόνο σε μια περιορισμένη έκδοση του Micra πριν 15 χρόνια. Στον συνδυασμό κομπρέσορα-τούρμπο και στο 1,5 bar ήταν και είναι οι συζητήσεις περί αξιοπιστίας.
Ενώ όλοι οι νέοι κινητήρες 'με ένα τούρμπο' πρέπει να θεωρούνται με το καλημέρα αξιόπιστοι;;;
/off topic
Fiat Bravο 2007