-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Μάλλον πρέπει να κόψεις τα νύχια σου επιτέλους!
Πέρα από την πλάκα, είναι ντελικάτο υλικό, πρέπει να του φέρεσαι με αγάπη και προδέρμ. Εμένα πάντως μετά από 8 μήνες μου είναι ακόμα σαν καινούργιο. Αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου...
Συμβουλή SOS: όταν με το καλό το πάρεις ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να του βάλεις γυαλιστικά ή οποιαδήποτε χημικά στην επιφάνεια που γρατζουνιέται (carbon fibre imitation). Η υφή της είναι τέτοια που θα τα ρουφήξει και θα κάνει κάτι απίστευτους λεκέδες που δε θα φεύγουν με τίποτα. Ένα πανάκι μικροϊνών με νερό και θα είσαι κύριος σε όλες τις επιφάνειες. Πολύ καλά αποτελέσματα!Πανέμορφο το άσπρο σου! Καλορίζικο όταν με το καλό έρθει!
Φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση! Αλλα δε γδερνεται το carbon κομματι του ταμπλο αλλα το πανω μερος! Οταν σου λεω οτι το χαιδευα το χαιδευα ομως. Και αυτο εκανε ασπρες γραμμουλες. Μεχρι και το ονομα μου εγραψα στο εκθεσιακο!
-
Ο χρήστης A1EX έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Εχω προπαραγγειλει το bravo sport σε λευκο και περιμενω να δω τι θα γινει με τις αποσυρσεις μηπως και συνδυασω μειωμενο τελος με αποσυρση μαζι! Εχει blue and me + χειριστηρια στο τιμονι + πισω φιμε + ρεζερβα κανονικου μεγεθους. Να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους θελω.Οταν εβλεπα το εκθεσιακο, και κοιτουσα την ποιοτητα του ταμπλο, το ακουμπουσα ισα-ισα με το νυχι μου και αυτο γδερνοταν. Αλλα σας λεω οτι το ακουμπουσα με το νυχι με ελαχιστη πιεση σαν να το χαιδευα. Και αυτο εκανε ασπρες γρατζουνιες. Δηλαδη το ταμπλο του ειναι τοσο πολυ ''μην αγγιζετε''???
Η αυτες οι μικρες γραντζουνιες φευγουν με τον καιρο? Με παραξενεψε που το ταμπλο του εκθεσιακου ειχε γεμισει απο τετοιες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Καλοτάξιδο και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Και εγώ το προσέχω σα τα μάτια μου, και όχι μόνο το ταμπλό. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Εδώ και 1+ χρόνο που το οδηγώ δεν έχω καμία γρατσουνιά και ιδιαίτερα στο ταμπλό...Όσον αφορά την τουρμπίνα, δε πισεύω να μας αφήσει ξεκρέμαστους. Σίγουρα όλο και κάποια άλλη λύση θα βρεθεί.
-
ουτε και μενα εχει γρατζουνιές κάπου στο ταμπλω
χρησιμοποιω μόνο ενα απαλο πανακι με μικροινες και παιρνω την σκονη.. τιποτα αλλο.. και ειναι σαν καινούργιο μετα απο 10 μήνες.
-
Εμείς που έχουμε t-jet αν θελήσουμε μπορούμε να βάλουμε multiair? η χρειάζεται αλλαγή τα πάντα...
Επίσης γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βάλουμε το νέο κιβώτιο DDC στο Bravo?
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Εμείς που έχουμε t-jet αν θελήσουμε μπορούμε να βάλουμε multiair? η χρειάζεται αλλαγή τα πάντα...Επίσης γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βάλουμε το νέο κιβώτιο DDC στο Bravo?
Φίλε canonis μάλλον λάθος παραγγελία πρέπει να έκανες...
-
Εμ αφού ακομα δεν είχαν βγει και δεν μπορούσα να περιμένω...
Απο περιέργεια πάντως ρωτάω...
-
Αυτά εινα πολύ δύσκολο ως αδύνατο να μπούν κατόπιν εορτής.
Το πιο ευκολο (και φτηνό) ειναι πουλημα κα αγορά νέου με τις επιθυμητές προδιαγραφές.
-
-
παιδια γεια σε ολους στο φορουμ/ ειμαι καινουργιος εδω.
σκεφτομαι σοβαρα να παρω στο bravo dynamic αλλα στον ντιζελ κινητηρα στα 1600 κ. και 120 hp.
to εχει καποιος εδω στο φορουμ? θα με ενδιεφεραι παρα πολυ να διαβασω τις εμπειριες του απο το αυτοκινητο.
επισης πειτε μου παρακαλω (χανεσαι εδω μεσα) που υπαρχουν στο φορουμ σχετικα θεματα για diesel κινητηρες -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Εμείς που έχουμε t-jet αν θελήσουμε μπορούμε να βάλουμε multiair? η χρειάζεται αλλαγή τα πάντα...Επίσης γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βάλουμε το νέο κιβώτιο DDC στο Bravo?
Φυσικά και δεν γίνεται να βάλεις Multiair καθώς θέλει άλλη κυλινδροκεφαλή. Το αυτό και για το κιβώτιο... εκτός αν έχεις σκοπό να το πετσοκόψεις το αυτοκίνητο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το δίνεις πίσω στην αντιπροσωπεία ως ανταλλαγή και παραγγέλνεις το καινούριο.
-
Ο χρήστης A1EX έγραψε:
Οταν εβλεπα το εκθεσιακο, και κοιτουσα την ποιοτητα του ταμπλο, το ακουμπουσα ισα-ισα με το νυχι μου και αυτο γδερνοταν. Αλλα σας λεω οτι το ακουμπουσα με το νυχι με ελαχιστη πιεση σαν να το χαιδευα. Και αυτο εκανε ασπρες γρατζουνιες. Δηλαδη το ταμπλο του ειναι τοσο πολυ ''μην αγγιζετε''???
Η αυτες οι μικρες γραντζουνιες φευγουν με τον καιρο? Με παραξενεψε που το ταμπλο του εκθεσιακου ειχε γεμισει απο τετοιες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
το τεσταρα κ γω ισχυει αυτο που λες
-
Και τωρα τι κανουμε ρε παιδια! Αυτες φευγουν η θα μεινουν για παντα? Να ακυρωσω την παραγγελια?
-
αυτο καλυτερα να σου το απαντησει καποιος που εχει συμβιωσει με το αυτοκινητο...παντως με λιγο προσοχη δεν νομιζω να εχεις προβλημα...Γενικα τ αυτοκινητα δεν τα ξυνουμε!! απλα θα πρεπει να προσεχεις μην αφηνεις πραγματα εκει πανω οπως φακελους και τετοια σχετικα...το ιδιο προβλημα το παρατηρησα και στη Δελτα...
-
Καλα εννοειται οτι δεν τα ξυνουμε. Εγω το ακουμπουσα ομως. Αν καποια στιγμη ξεχαστει καποιος συνοδηγος και βαλει τα χερια του στο ταμπλο καηκαμε... Εκτος και αν φευγουν οι γραντζουνιτσες αυτες!
-
εγω παντως μετα απο 25000+ χλμ δεν εχω προβλημα με γρατζουνιες στο ταμπλο αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ευαισθητο γι αυτο και το προσεχω..το ξεσκονιζω μιε swiffer και δεν το δινω για πλυσιμο μεσα σε πλυντηρια αυτοκινητων....για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
-
...και για τις δαχτυλιές τι κάνετε; ειδικά τώρα το καλοκάρι που όλοι είναι ιδρωμένοι;
-
γιατι δεν περνας να το δεις μετα απο 25000 χλμ κ να το ακουσεις σε περασματα απο χαντακια, αν κ χαμηλωμενο !!!!1
-
Φιλε εννοεις οτι δεν εχει καθολου τριγμους και σημαδια στο ταμπλο? Αυτες οι ασπρες μικρες γραντζουνιτσες που κανει οταν το ακουμπας λιγο με το νυχι σου φευγουν ετσι?
-
Μετά από 16000 χλμ και πολλές απολαυστικές βόλτες ήρθε η ώρα να τα πάρω...
Το αμάξι όσο πάει και τρίζει! Αρχικά ακουγόταν ένας περίεργος τριγμός από πίσω, κάτι συντονίζει όταν περνάω από 'γρέντζα' οδοστρώματα, όχι σε λακκούβες. Έψαξα, δε μπόρεσα να βρω τι διάολο είναι, το κατάπια, δε είναι και πολύ έντονο. Παράλληλα, περιστασιακοί μικροτριγμοί ακούγονταν σε λακκούβες από διάφορα σημεία του σαλονιού. Εντάξει, λέω, κωλόδρομοι, είναι και ξερό το Sport, στο πρόγραμμα είναι.
Τώρα όμως τρίζει το ταμπλό. Αρχικά μόνο σε λακκούβες, τώρα ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, σε κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Έχω εκνευριστεί πραγματικά, το αμάξι το προσέχω σαν τα μάτια μου, δεν έχει πέσει ποτέ σε τίποτα γερές λακκούβες, ακόμα και τις μικρές συνήθως τις αποφεύγω. Δεν το κρύβω πως έχω προβληματιστεί ΠΆΑΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη μακροβιότητα του Bravo... -
Από πίσω τρίζει μάλλον η εταζέρα όταν ακουμπάει στην κούφια πλαστική επένδυση της 5ης πόρτας όταν περνάς από εγκάρσιες ανωμαλίες. Από το ταμπλό σε μένα έχει θέμα το κομμάτι πλαστικού που είναι ανάμεσα στους 2 αεραγωγούς που έιναι και ο διακόπτης των αλαρμ. Προβληματική συναρμολόγηση έχει και το τύπου carbonfiber σκληρό πλαστικό χαμηλά κοντά στον λεβιέ ταχυτήτων. Αυτά έχω παρατηρήσει εγώ. Αλλά επειδή έχω φτίαξει ένα δυνατό και ποιοτικό ηχοσύστημα δεν με ενοχλούν αυτοί οι τριγμοί γιατί στην ουσία δεν τους ακουω
Fiat Bravο 2007