το έχεις πιέσει πολύ και αυτό έσβηνε...?
άλλες φορές μένει και άλλες όχι , εικάζω οτι πέφτεις στις φορές που δεν μένει
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το έχεις πιέσει πολύ και αυτό έσβηνε...?άλλες φορές μένει και άλλες όχι , εικάζω οτι πέφτεις στις φορές που δεν μένει
Δεν ξέρω, αλλα και γω κάνω ταξιδάκια... 1,5ωρας...οχι σκίσιμο βέβαια, αλλα σίγουρα ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Και γω δεν εχω πετυχει ποτε το βεντιλατερ να συνεχίζει και μετά γύρισμα του κλειδιου (off). Μου χει κάνει και μένα εντύπωση... but who cares... αφου 2,5 χρονια μετά δουλευει.... ολα καλά
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν ξέρω, αλλα και γω κάνω ταξιδάκια... 1,5ωρας...οχι σκίσιμο βέβαια, αλλα σίγουρα ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Και γω δεν εχω πετυχει ποτε το βεντιλατερ να συνεχίζει και μετά γύρισμα του κλειδιου (off). Μου χει κάνει και μένα εντύπωση... but who cares... αφου 2,5 χρονια μετά δουλευει.... ολα καλά
Έχω πάει πέρυσι το καλοκαίρι στην Αθήνα, χωρίς σκίσιμο αλλά με καύσωνα και τρελό μποτιλιάρισμα μέχρι να φτάσω σπίτι.
Δούλευε όταν πάρκαρα...αλλά μόλις γύρισα το κλειδί αμέσως σταμάτησε. Και εάν περνούσες το χέρι σου πάνω από το καπό ΖΕΜΑΤΟΥΣΕ.
Άσε που το Stilo πολλές φορές μόλις έσβηνα τον κινητήρα άναβε αμέσως το βεντιλατέρ όταν ήτανε παραζεσταμένο.... και το ίδιο κάνει και το Piaggio Beverly '02 scooter... και έτσι υπέθεσα ότι κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου.
Υπάρχει κάποιος που έσβησε τον κινητήρα και συνέχισε να δουλεύει;;;;
Έχει συμβεί τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια , μια-δυο φορές συνολικά.
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αποτελεσμα: Τακακια καθε 20.000, οπως του αρμοζει.
Εχω υπόψιν αμάξι που θέλει κάθε 20000 με νορμάλ οδηγημα
Σκέψου τι γίνεται με πιεση
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Έχει συμβεί τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια , μια-δυο φορές συνολικά.
Άρα θα πρέπει τουλάχιστον μία φορά να το έχει κάνει και το δικό μου!!!
Μια επίσκεψη στον σακαφλιά θα είναι ότι πρέπει αυτή τη βδομάδα.
Ωπα! λάθος διατύπωση από την πλευρά μου.
Εννοώ οτι έχει συμβεί να παραμείνει σε λειτουργία το βεντυλατέρ και μετά το σβήσιμο του κινητήρα.
Δλδ εάν δεν είχαμε κρίση θα πήγαινες πιο μακριά ή θα είχες μεγαλύτερη μέση κατανάλωση;;;
Θα ηταν πιο γεματη η παραλια.
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Δλδ εάν δεν είχαμε κρίση θα πήγαινες πιο μακριά ή θα είχες μεγαλύτερη μέση κατανάλωση;;;
Σίγουρα τα νούμερα της κατανάλωσης και αναλογικά της μ.ω.τ θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.
Σίγουρα επίσης , κατά πως αναφέρει και ο Billopoulos , η παραλία θα είχε περισσότερο κόσμο.
Σίγουρα τα νούμερα της κατανάλωσης και αναλογικά της μ.ω.τ θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.
Σίγουρα επίσης , κατά πως αναφέρει και ο Billopoulos , η παραλία θα είχε περισσότερο κόσμο.
Παρατηρώ ένα λάθος,
Περισσότερος κόσμος στην παραλία => περισσότερος κόσμος στον δρόμο => μικρότερη μωτ! => μεγαλύτερη κατανάλωση => νεύρα τσατάλια => καμια διάθεση να πας πιο μακριά....
Καλά είμαστε και έτσι....
Ο καθρέπτης λέει πάντα την αλήθεια.
Έπρεπε να φθάσουμε στο 2012 για να παραδεχθούν επιτέλους ποιο είναι το σωστό χρώμα
Βέβαια πάλι έκαναν την πατατιά τους στα εμπρος φωτιστικά σώματα , αλλά ας όψεται
Ομορφο!!!
Ο καθρέπτης λέει πάντα την αλήθεια.
Έπρεπε να φθάσουμε στο 2012 για να παραδεχθούν επιτέλους ποιο είναι το σωστό χρώμα
Βέβαια πάλι έκαναν την πατατιά τους στα εμπρος φωτιστικά σώματα , αλλά ας όψεται
το ασπρο που σε 4 χρόνια κιτρινιζει?
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το ασπρο που σε 4 χρόνια κιτρινιζει?
γιατι κιτρινιζει????
Μόνο τα πλαστικά μέρη ... και αυτά σε ιβουάρ απόχρωση
παιδια υπαρχει το detailing για τετοια θεματα!
σαν τα σωβρακα δηλαδη!!!
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
σαν τα σωβρακα δηλαδη!!!
[spoiler:cdof1il7]κατρουλιάρη[/spoiler:cdof1il7] μου εσυ!