-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
:ysterical:
Τι κανεις βρε ανησυχε και υπο το ζυγο της κρισης ελληνα;Aσε , έπεσα σε μια λακούβα εχθές το βράδυ ....
Με το φιεστα;
Οχι , με το Bravo.
Ευτυχώς βγήκε αλώβητο.Ε σιγουρα κατι θα χαλασε!
Βρε ΟΥΡΤ!
Έβρεξε?
Άκουσες τίποτα? -
Προκλητικη συμπεριφορα σημερα απο οδηγο AUDI A4 1.8Τ(το προπροηγουμενο).
Μου προτεινε ενα ανοιγμα μολις βγουμε στο περιφερειακο για να δει τι κανει το αυτοκινητο του.
Το πηρε μτχ.Μου ειπε μαλιστα οτι το Bravo αποτελει καλο μετρο σγκρισης γιατι εχει ακουσει οτι ειναι γρηγορο.
Δεν ξεκινησε καλα με αποτελεσμα να τον αφησω πολυ πισω.Σε τηλεφηνικη επικοινωνια που ειχαμε μετα τη ''κοντρα'' μου ειπε πως ''θα το μαθει καλυτερα και θα μου δειξει''.
Καλη φαση γιατι με την οικονομια που κανουμε στη βενζινη ειχα πιστεψει οτι οδηγαω κανα 1.2 ατμοσφαιρικο (απο αποψη επιδοσεων). -
Εφαγες το ΤΤ?? Μαλον το 150αρι θα ηταν με πολυ αναπηρο οδηγο. Το αυτοκινητο ειναι μια σταλια και εχει καλο γκαζι.
Τοσο γρηγορο αυτοκινητο εχουμε??? -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Εφαγες το ΤΤ?? Μαλον το 150αρι θα ηταν με πολυ αναπηρο οδηγο. Το αυτοκινητο ειναι μια σταλια και εχει καλο γκαζι.
Τοσο γρηγορο αυτοκινητο εχουμε???Βρε συ audi a4 1.8t εγραψα!Ποιο ΤΤ;
-
Πόσα άλογα το Α4; Από πόσα χλμ 'ανοίξατε';
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πόσα άλογα το Α4; Από πόσα χλμ 'ανοίξατε';150 και αυτο.Με τον 20 vt ηταν.Απο σταση.
-
Γειά σας!
διάβασα τα προηγούμενα post και γέλασαΔεν ξέρω τι και πως και γιατί , αλλά εχθές και σήμερα , όση ώρα κινήθηκα στον άξονα Τρίκαλα - Αθήνα και Αθήνα - Τρίκαλα , δεν υπήρξε πιο γρήγορο αυτοκίνητο!
Προσπέρασα τα πάντα , δεν με ακολούθησε κανένας , ευχαριστήθηκα ανοικτό δρόμο , δεν βρήκα κανέναν με διάθεση να 'παίξει' , και επειδώθηκα σε ..... πληρωμή διοδίων .
Όλα αυτά παρουσία 'εξωτερικού' κόφτη.
(Τελικά η αύξηση της τιμής της βενζίνης έχει κάνει τους πάντες 'αργούς' ή τους έχει αφήσει εντός πόλεων )
Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι το Bravo είναι φτιαγμένο για αυτοκινητόδρομο.Ταξιδεύεις με μεγάλες ταχύτητες , ευθύβολα , με πολύ καλή κατευθυντικότητα , ικανοποιητική απόσβεση ανωμαλιών και μεγάλα αποθέματα ροπής ακόμα και με 6η από τα 160-170.
Με τα πάντα να απεργούν στην πρωτεύουσα , ούτε ως σκέψη δεν υπήρξε η πρόθεση να χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο , για μετακίνηση από Ζωγράφου προς Σύνταγμα και Ευελπίδων που ήταν οι προορισμοί μας . Ανεύρεση λοιπόν parking (μετα από ένα μισάωρο αναζήτησης βέβαια) και δέσιμο χειρόφρενου σε μια ωραία κατηφόρα. Για τα στενά του Ζωγράφου φυσικά ο όγκος του Bravo δεν είναι και ο ιδανικός. Φαντάζομαι τι θα τραβούν καθημερινά οι κάτοχοι αυτοκινήτων με μεγαλύτερες διαστάσεις αμαξωμάτων
Τελικά τα ταξί μας εξυπηρέτησαν πολύ καλά.
4 διαφορετικά μοντέλα ( Οctavia προηγούμενης γενιάς , Οctavia σημερινό , Mercedes 200άρα και Τoyota Αvensis )... ε! όλα έτριζαν πλην του τελευταίου, ίσως επειδή ήταν πρόσφατο απόκτημα
Ο οδηγός μάλιστα του Mercedes ζορίστηκε όταν του είπα 'αδερφέ πως κουδουνίζει έτσι?!'
Καταλήξαμε φυσικά με τη σύζυγο , πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε για εγκατάσταση Αθήνα ακόμα και αν μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό.
Κράτησα και στατιστικά σ αυτό το ταξίδι , μετρώντας από το σπίτι έως και τα διόδια των Αφιδνών στην κάθοδο (εχθές). Πήραμε λοιπόν τα παρακάτω στοιχεία :
Χιλιομετρική απόσταση : 312,7 km
Μέση κατανάλωση : 10,7l/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα : 108km/h
Χρόνος κίνησης (περιλαμβανομένων και δυο δίλεπτων στάσεων) : 02h 52m
Στην άνοδο σήμερα (Αθήνα - Τρίκαλα δηλ) έκανα 2 μετρήσεις , μία από τα διόδια των Αφιδνών έως και τη Λαμία και μια συνολική.
Η Α' φάση (διόδια Αφιδνών - Λαμία) λοιπόν είχε ως εξής:
Χιλιομετρική απόσταση : 182km
Μέση κατανάλωση : 11.4l/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα : 145km/h
Χρόνος κίνησης : 01h 16m και
η συνολική μέτρηση είχε ως εξής:
Χιλιομετρική απόσταση : 312,0 km
Μέση κατανάλωση : 10,5l/100km
Μέση ωριαία ταχύτητα : 112km/h
Χρόνος κίνησης (περιλαμβανομένης και μιας δίλεπτης στάσης στην Αγ.Αικατερίνη ) : 02h 46mΑυτά ... εν ολίγοις
Α!...αυτό εδώ το έκτρωμα έκανε μια σφήνα στην έξοδο της Λαμίας με κατεύθυνση προς τις πρώτες στροφές του Δομοκού έχοντας 'διάθεση' για γρήγορη οδήγηση , αλλά με απογοήτευσε στη συνέχειαTελικά , το πιο όμορφο κομάτι της οδήγησης είναι οι ορεινές διαδρομές με στροφές
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στο λέω γιατί την έφαγα στα μούτρα σήμερα γιατί δεν είχε μετρο και έπρεπε να κατέβω κέντρο να γράψω.Μιλάμε κάποια στιγμή βλέπω την μέση κατανάλωσή μου και έγραφε 11.8 l
Αύριο δεν λειτουργεί κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς δηλαδή όλοι οι τρελο Αθηναίοι θα πάρουν τα τουτούνια τους θα βγουν στον δρόμο κι όποιον πάρει ο χάρος
Edit **Δεν **έχουν όλοι οι υπόλοιποιαν βγήκες κατευθείαν στην κίνηση είναι λογικό νούμερο...
-
Το ξέρω αλλά δεν το περίμενα
Κωσταντίνε πάντως
Πραγματικά δεν έχω λόγια -
χαιρετώ την όμορφη παρέα μετά από πολύ καιρό,αν και σας διαβάζω συχνά!
41000 χλμ με το μπραβάκι (120hp,sport pack) και όλα μια χαρά!Πέρα από το προγραμματισμένο service των 30000χλμ και τις αλλαγές λαδιών κάθε 10000χλμ μόνο βενζίνη μου ζητάει.Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα και όλα δουλεύουν ρολόιστην τελευταία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία έμαθα όμως κάτι που με ξένισε αρκετά,είχε ένα σκασιματάκι η επιχρωμίωση στο πλαίσιο γύρω από το εσωτερικό χερούλι της πόρτας και δεν είχα δώσει βάση,το σκάλισα όμως ο περίεργος και έγινε χειρότερο.Καθαρά αισθητικό θέμα και όχι πολύ χτυπητό αλλά ρωτώντας ενημερωτικά αν αλλάζει έμαθα ότι στο bravo δεν υπάρχει καν το χερούλι σαν ανταλλακτικό και αλλάζει όλη η ταπετσαρία σε αυτό το σημείο με κόστος γύρω στα 200 ευρώ!!! Προσοχή με τα χερούλια λοιπόν γιατί δαγκώνουν
-
Φιλε μου, και έμενα το χρώμιο γύρω απο το χερούλι του συνοδηγού εχει παρουσιάσει παρόμοια σκασίματα αλλα δεν το ακούμπησα οπότε δεν φαίνεται ιδιαίτερα!!
-
Ο χρήστης italyGT έγραψε:
χαιρετώ την όμορφη παρέα μετά από πολύ καιρό,αν και σας διαβάζω συχνά!
41000 χλμ με το μπραβάκι (120hp,sport pack) και όλα μια χαρά!Πέρα από το προγραμματισμένο service των 30000χλμ και τις αλλαγές λαδιών κάθε 10000χλμ μόνο βενζίνη μου ζητάει.Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα και όλα δουλεύουν ρολόιστην τελευταία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία έμαθα όμως κάτι που με ξένισε αρκετά,είχε ένα σκασιματάκι η επιχρωμίωση στο πλαίσιο γύρω από το εσωτερικό χερούλι της πόρτας και δεν είχα δώσει βάση,το σκάλισα όμως ο περίεργος και έγινε χειρότερο.Καθαρά αισθητικό θέμα και όχι πολύ χτυπητό αλλά ρωτώντας ενημερωτικά αν αλλάζει έμαθα ότι στο bravo δεν υπάρχει καν το χερούλι σαν ανταλλακτικό και αλλάζει όλη η ταπετσαρία σε αυτό το σημείο με κόστος γύρω στα 200 ευρώ!!! Προσοχή με τα χερούλια λοιπόν γιατί δαγκώνουν
Είσαι εκτός εγγύησης; Αν είσαι εντός να στο αλλάξουν δωρεάν πάραυτα
-
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...Ουπςςςςςς.....!
Για πες , 122αρι? -
Ναι 122αρι. Του ξεκολλαγα συνεχεια. Με το tuning, το μοτερ εχει αρκετο νευρο παραπανω. Πριν λιγες μερες ανελαβα να ξεκαπνισω ενα Σιροκο μιας φιλης (122αρι). Μου το εμπιστευεται μια στο τοσο για να το τσεκαρω οδηγικα και να το σκισω λιγακι. Παρκαρω λοιπον το δικο μου και μπαινω στο γερμανακι. Με το που ξεκιναω νομιζω οτι οδηγω ατμοσφαιρικο. Αρχιζω να το πιεζω, αλλα η αισθηση επιταχυνσης μου εδινε την εντυπωση ψοφιμιου. Απο στησιμο ομως, ειναι σουπερ. Θα μου πειτε βεβαια, με τα μετατροχια του Πασσατ πισω αυτο ειναι αναμενομενο. Παντως σε καποιες συγκεκριμενες στροφες, εμπαινα με 10% παραπανω απο το Μπραβο. Νομιζω ομως οτι ειναι θεμα αισθησης κυριως. Να μην ξεχασω να σημειωσω οτι το Σιροκο ψιλοακουγοταν μεσα. Κατι τσικ τσακ και κατι γκρουκ ακουγονταν απο πισω. Μπαινοντας μετα στο δικο μου, το μονο που με χαλασε ηταν η λιγο ψηλη θεση οδηγησης και το πιο ασαφες μπροστινο συστημα. Αλλα χεστηκα. Οταν το συνηθησεις πας αερα. Πολυ τιμιο αυτοκινητο η Μπραβουρα μας. Οσο για τον τυπο με το αλλο Σιροκο, τα ειδε ολα. Οταν μετα απο αρκετη ωρα με εφτασε σε ενα φαναρι και ειμασταν διπλα διπλα, αναψε πρασινο και δεν ξεκιναγε αν δε φυγω...
-
Ναι 122αρι. Του ξεκολλαγα συνεχεια. Με το tuning, το μοτερ εχει αρκετο νευρο παραπανω. Πριν λιγες μερες ανελαβα να ξεκαπνισω ενα Σιροκο μιας φιλης (122αρι). Μου το εμπιστευεται μια στο τοσο για να το τσεκαρω οδηγικα και να το σκισω λιγακι. Παρκαρω λοιπον το δικο μου και μπαινω στο γερμανακι. Με το που ξεκιναω νομιζω οτι οδηγω ατμοσφαιρικο. Αρχιζω να το πιεζω, αλλα η αισθηση επιταχυνσης μου εδινε την εντυπωση ψοφιμιου. Απο στησιμο ομως, ειναι σουπερ. Θα μου πειτε βεβαια, με τα μετατροχια του Πασσατ πισω αυτο ειναι αναμενομενο. Παντως σε καποιες συγκεκριμενες στροφες, εμπαινα με 10% παραπανω απο το Μπραβο. Νομιζω ομως οτι ειναι θεμα αισθησης κυριως. Να μην ξεχασω να σημειωσω οτι το Σιροκο ψιλοακουγοταν μεσα. Κατι τσικ τσακ και κατι γκρουκ ακουγονταν απο πισω. Μπαινοντας μετα στο δικο μου, το μονο που με χαλασε ηταν η λιγο ψηλη θεση οδηγησης και το πιο ασαφες μπροστινο συστημα. Αλλα χεστηκα. Οταν το συνηθησεις πας αερα. Πολυ τιμιο αυτοκινητο η Μπραβουρα μας. Οσο για τον τυπο με το αλλο Σιροκο, τα ειδε ολα. Οταν μετα απο αρκετη ωρα με εφτασε σε ενα φαναρι και ειμασταν διπλα διπλα, αναψε πρασινο και δεν ξεκιναγε αν δε φυγω...Ωραίος!
-
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...Μου ήρθε με τα p7 από τη μάνα του, και έχω να πω ότι ζεσταίνονται αργάααααα όντας σκληρά, καλό κράτημα σε στεγνό, μέτριο (εώς κακό) σε βρεγμένο... Με 17κ χιλιόμετρα δεν έχουν φαγωθεί σχεδόν καθόλου!
Μάλλον πρέπει να απενεργοποιοώ πιο συχνά το ASR... -
Χθες ειδα αυτο καθως παρκαρα το μπραβο μετα την δουλεια.
http://img80.imageshack.us/i/img0325do.jpg/
Τυχαιο?? Δεν νομιζω!!!
-
Ο χρήστης jason87 έγραψε:
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...
Μου ήρθε με τα p7 από τη μάνα του, και έχω να πω ότι ζεσταίνονται αργάααααα όντας σκληρά, καλό κράτημα σε στεγνό, μέτριο (εώς κακό) σε βρεγμένο... Με 17κ χιλιόμετρα δεν έχουν φαγωθεί σχεδόν καθόλου!
Μάλλον πρέπει να απενεργοποιοώ πιο συχνά το ASR...Tξιτζιδικα δλδ. Μμμμμμμμ, θελει σκεψη...
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Χθες ειδα αυτο καθως παρκαρα το μπραβο μετα την δουλεια.http://img80.imageshack.us/i/img0325do.jpg/
Τυχαιο?? Δεν νομιζω!!!
Fiat Bravο 2007